Livet är ovisst.

Mitt liv är konstigt just nu. Första gången jag är arbetslös på riktigt, och det är så jävla trist! Känns inte bra att inte ha lön att få i slutet av månaden. Söker verkligen med ljus och lykta efter ett jobb.
Åker till Kiruna på söndag, och verkar som jag börjar jobba där nästa tisdag. 

Usch, hatar verkligen att kalla mig arbetslös. Men vad ska man göra när ingen vill anställa en, finns inga jobba att söka heller. 

Måste till arbetsförmedligen imorgon, dom är så fruktansvärt sega där så man blir galen. 

 

Klarar snart inte av tristessen

Finns det nåt tråkigare än att vara arbetslös? Inte för mig, jag vill verkligen ha ett jobb nu. Börjar snart att gå på väggarna här hemma. Det är verkligen inget för mig att sitta hemma hela dagarna. Usch, förstår inte de som tycker det är skönt att inte ha något jobb.

Skrev precis ut lite ansökningar så ska börja fylla i dom och söka allt som går.

Nu ska jag snart åka och hämta Mathias, först ut med hundarna.

Tråkig fredag

Sitter ensam med ett glas rött i handen. Mathias jobbar till elva så det är alldeles tyst här hemma. Hundarna ligger på bädden och sover och det är bara skit på tv:n.
Helgen blir lugn, kanske nån bio eller nåt. Fast vet inte om det går nån film som jag har lust att se.

På söndag blir det att rida Perl igen, ska bli roligt. Var ett tag sen jag red han nu.

Nästa vecka ska jag ta tag i och gå till gymmet. Fast sen blir det ju uppehåll när jag åker till Kiruna och jobbar. Fast får väl ta med mig baddräkten eller nåt så man kan simma där.
image1

Ny blogg

Råkade radera min tidigare blogg så fixade en ny. Lite klantigt, men det är jag.

Det är 2008 nu, och det har inte börjat bra. Livet känns tråkigare än nånsin nu faktiskt. Jag vill inte sitta här hemma utan jobb, känner mig så fruktansvärt onödig. Ska förmodligen upp till Kiruna och jobba några veckor på Esrange, men det är bara några veckor sen blir det att sitta hemma igen. Jag är verkligen inte en människa som kan sitta hemma hela dagarna, jag börjar fan snart klättra på väggarna. Och detta trots att jag bara varit arbetslös några veckor. Hoppas verkligen på att hitta ett jobb snart.

Jag vill göra så mkt, har så höga krav på mig själv. Och det kan jag inte ghöra när jag inte har jobb eftersom man inte direkt har så mkt pengar då. Jag vill kunna planera saker, men det går inte heller eftersom man inte vet hur livet ska urarta sig. Jag vet inte alls hur mkt pengar jag får nästa månad exempelvis.

Önskar att man kunde planera in en längre resa till Thailand, är så fruktansvärt sugen på att åka dit. Förhoppningsvis dyker det upp ett jobb och man kan börja spara så det någon gång kan hända att man får åka dit.

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!