sommar, sol och funderingar

Det är riktigt varmt idag, suttit på balkongen hela förmiddagen, det var riktigt skönt. Men som sagt, varmt! Älskar iofs värme så det gör mig inget, inte så länge kvar av sommaren nu så man får passa på att njuta av de varma dagarna. En av få varma dagar som jag är ledig också. Har jobbat alla fina dagar den här sommaren. Har iofs inte gjort något för har haft så roligt på jobbet! Kommer inte bli riktigt lika roligt nu sista veckorna, men trivs ändå riktigt bra!
Har verkligen haftg en toppensommar i år, synd bara att en av de finaste sakerna med sommaren är "över" nu..

Jag och Emelie var på färjan igår, smockat med folk! Kändes som en lördag så mycket folk var det. Trodde inte det skulle vara så mycket folk med tanke på att det är Lulekalaset till helgen. Blir inge Lulekalas för mig, jobbar natt hela helgen. Känns faktiskt ganska skönt för Lulekalaset är ändå ingen höjdare.
Jag och Emelie hade tänkt fara in till stan en sväng idag, kola Rix FM och ta en öl men blev inte så. Känner mig seg så ska bli skönt med en kväll i soffan. Synd bara att man inte kunde få ha det fina sällskapet som man hade i helgen.

Nu ska jag slappa framför tv:n en stund.
*Tänker på dig*

Fy fan för vissa idioter!

Är i Kiruna nu hos mamma och pappa. Haft fullt upp hela dagen. Klippt och färgat håret på syrrans salong, hälsat på en massa folk! Blir så när man bara far en kort sväng. Åker hem imorgon och sen blir det utgång på kvällen.
Fan vad arg jga blev idag när jag fick höra vissa saker. Jag fattar inte hur man kan göra nåt sånt?! Hur fan har man mage att göra det?! Så glad att det är slut, det finns ingen framtid med den killen. Fy fan, blir bara arg när jag tänker på det. Och ännu gladare är jag nu att jag dumpade honom. Finns så himla mycket finare killar, synd bara att de finaste inte går att få..

Usch och fy för vissa människor! Kan inte förstå att jag slösat nästan tre år på honom...

Vilken helg!

Trots jobb hela helgen så har det varit en helt otrolig helg. Filmkväll i fredags med väldigt trevligt sällskap. I lördags stannade han över natten, riktigt mysigt. Var riktigt länge sedan jag hade det så mysigt med någon.

Kiruna imorgon, hem på onsdag och utgång med Emelie onsdag och torsdag!


Solar med Linda och Sofia vid södra hamn!


Vilken kväll igår!

Kvällen började hos Emelie redan vid fem, fixade mig hos henne och sen hade hon fixat mat. Riktigt gott var det! Satt sen hela kvällen och surrade på balkongen i det fina vädret. Drog in till färjan vid elva, och där var det hur mycket folk som helst! Inte konstigt med tanke på vädret kanske. Träffade flera av mina jobbarkompisar och Janne bjöd mig på drink efter drink. Sen vart det en pizza på matstället och efterfest hos Erik. Var väl inte hemma fören vid sju på morgonen. Det var verkligen  riktigt kul igår.
Nu är jag trött, ska ta en promenad till Emelie senare. Kolla film och käka lite godis.

Imorgon blir det jobb igen :-)


Solen!!!

Idag var det soligt och fint så jag och Emelie for till stranden på fm. Blåste dock lite kallt så låg inte allt för länge. For in till stan efter stranden, käkade glass och spanade lite på snyga grabbar i sommarkläder ;-)
Nu ska jag snart försöka ta tag i min sänggavel och bygga ihop den. Vet inte om jag klarar av det själv bara för den är ganska tung. Men jag ska iaf försöka :-)

Film och godis ikväll imorgon blir det fest!:-)

Roligaste sommaren på flera år!

Trots att jag har jobbat hela sommaren och vädret har varit skit så har det varit en så jäkla rolig sommar i år. Hlet klart den roligaste på många år! Är så glad över många av mina beslut som jag fattat de sensate månaderna, jag känner mig så glad! Har varit så himla glad hela sommaren. Livet kanske löser sig trots allt.
Måste väl bara ta tag i och söka lite jobb, utifall det inte blir förlängning på SSAB. Kan vara bra att ha en back up plan. Är iofs inte helt främmande för att flytta till en ny stad om det skulle behövas, men njust nu trivs jag så himla bra här i Luleå att det skulle vara trist om jag behövde flytta nu. Ska iallafall försöka få jobb här i Luleå till en början, men får man inte det (för jag tänker inte jobba med vad som helst) jag då får man väl börja söka jobb i andra delar av landet också.
Skulle bara vara himla trist att lämna alla vänner här i Luleå, men sånt är livet.

Nu är det dax att åka till jobbet igen, sjunde natten i rad och tolfte arbetsdageni rad nu. Börjar känna mig lite sliten, men jag lever ju än iaf. :-)

Låt mig vara ifred!

Att en människa kan göra mig så arg. Jag fattar inte, men blir arg bara av tanken på honom.  Det har varit så skönt att inte höra av honom på en vecka, inte få en massa sms varje dag, inte behöva svara på alla varför si varför så frågor på msn.. Men så igår var det slut på den friden.Tydligen så skulle han bara vara trevlig och berätta för mig om den nya tjejen som han dejtar, och? Vem bryr sig. Ska det vara så svårt att hålla sitt privatliv för sig själv. Det är väl kul för honom om han nu hittat nån, men varför berätta det för mig? Sen ha mage och hota att han berättar allt jag säger för mina föräldrar, har han ingen värdighet kvar den mannen eller? Ahh, jag blir bara så arg. Mina föräldrar har ingenting med det här att göra, de ska hållas utanför.
Varför ska det vara så svårt att låta mig vara ifred? Hade situationen varit annorlunda och han dumpat mig så hade jag absolut inte velat hålla kontakten med honokm, hade bevisat att jag kunnat hitta nån bättre och snyggare. Less på alla dessa patetiska killar. Lev era egna liv, låt mig vara ifred om jag inte vill ha eran kontakt! 

Natthelg avklarad, 4 nätter kvar

Då har man avklarat natt helgen, är det "bara" fyra nätter kvar den här veckan då. Sen ledig helgen innan det är dax för hundveckan. Börjar närma sig slutet på SSAB, det känns ruskigt trist. Trivs så himla bra, vill inte att det ska ta slut.
I veckan blir det att jobba med mitt eget lag, varit spännande i helg dock :-) Hehe..

Det har blivit så fint här hemma nu, på onsdag kommr dessutom min sänggavavel från IKEA, tror det kommer bli riktigt fint i sovrummet när fontapeten kommer upp också.

Måste försöka hinna vara ut och springa innan jag börjar ikväll, känns som att jag aldrig hinner det mer.

Bild på mitt kök efter tapetseringen


Bild på vardagsrummet, ska dock bli vita tapeter till fonden


Det kommer bli toppen, ska köpa ny soffa också.

"Bara" 6 nätter kvar

Då har jag jobbate en av sju nätter nu. Känns skönt, "bara" sex nätter kvar. Trodde först att jag dessutom hade tagit på mig två eftermiddagar nästa vecka, tors, fre men som tur var så var det veckan efter som jag tagit på mig extraskift. Så det blir en ganska så tung vecka då också. Men det känns inte så jobbigt, det blir bra med extra pengar och det behöver jag med tanke på att jag inte vet vad jag ska göra till hösten. Hade blivit helt överlycklig om jag hade fått förlängt. Iaf ett tag så man sen kan fundera på vad man vill göra. Är faktiskt lite inne på elektriker eller svetsar yrket. Trivs väldigt bra inom industri yrket och trivs väldigt bra att jobbar med killar. Det är så himla lättsamt, saknar inte de kvinnodominerade yrkena.
Fick ett roligt samtal i natt, Haha. Ska bli spännande nästa vecka. :-)

Har fått det jätte fint hemma nu, endast en fondvägg i sovrummet som ska tapetseras och tre väggar i vardagsrummet som ska bli vita istället för ljusgråa. Fondtapeten var slut så den skulle komma i nästa vecka, så pappa ska tapetsera den nästa gång han kommer ner. Blir väl i augusti någon gång. Beställt sänggavel från IKEA också, tror det kommer blir riktigt fint när det blir helt färdigt.

Nu ska jag lägga mig och slötitta tv, börjar jobba om två och en halv timme.

Tillbaka på bloggen

Varit Internet-lös i ca en vecka nu. Äntligen har man fått igång det igen.
Massa har väl hänt, eller massa och massa. Hade iaf inflyttningsfest helgen som var. Det var riktigt trevligt och vi var nog 13-15 pers. Bjöd på strawberry Daiquiry och Gin o Tonic. Sen var det färjan efter festen, hur mycket folk som helst. Vart en tripp till Terassen också, träffade Patrik där. Tog en shot med han eftersom jag var skyldig honom det efter förlusten i Yatzy. Fan jag förlorar jämt mot honom. Idag förlorade jag i Vänd-tia också. Så nu måste jag ge honom en massage imorgon. Fattar inte hur han kan ha sån tur i allt, jag hade verkligen behövt en massage! *grr*
Men att livet är roligt och leva just nu, det kan ingen ta ifrån mig. Har verkligen hur kul som helst, både på jobbet och på fritiden. Mycket roligt händer!:-)

Imorgon kommer mamma och pappa, pappa ska tapetsera hos mig så sen får jag sätta upp alla hyllor och sånt. Tror det kommer bli riktigt fint här. Trivs riktigt bra i den här lägenheten!
Mina föräldrar ska ta med Doris upp när de åker hem sen också, känns skönt behöver jag inte oroa mig för henne. Det är tufft att ha hund när man jobbar heltid och inte har någon som kan passa henne.
Så hon åker upp till Kiruna på obestämd tid.

Uppdatering av bilder från i helg, tog dock inte så många.


Sällan gumman :-)


Åsa och Hanna på min balkong


Sussi och Erik


Stefan, Emelie och Elin (suddig bild)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!