Mys

Någon myser här hemma:


Ännu en dag..

Grå och tråkig..


Jobb tack!

Håller på att bli tokig här hemma, jag är så less på att inte ha ett jobb. Okej jag jobbar extra på skopunkten men det är inte nog, jag vill gå till jobbet varje dag, ha en ordentlig lön på kontot i slutet av månaden, vara trött på kvällen för att jag jobbat och inte för att jag inte gjort nåt..

Jag vill hem till norr, jag vill inte vara här. Jag vill träffa min familj och mina vänner, de enda som faktiskt kan göra mig riktigt glad. Nu börjar våren närma sig och då vill jag vara i norrland. Jag vill kunna åka skidor och köra skoter. Sitta på en renskinn ute i fjällen nånstans.. Jag saknar det så mycket!


Solig promenad

Varit ute och promenerat med Doris i solen. Gick bort till rocklunda, runt på eljuspåret en bit och sen runt stallet. Doris fick kika på hästarna och de var ganska nyfikna på henne.
Nu ska jag lägga mig och vila en stund vi var på en födelsedagsfest igår så känner mig lite sliten..


En bit på väg

Nu börjar jag komma nån vart! :) Är fast i pusslet!


Wasgij?

Köpt ett nytt pussel idag, dessa är ju hur roliga som helst. Man ska pussla det som de på framsidan av lådan ser.
Man vet alltså inte vad man pusslar :)


Respekt till ridsporten, tack!

Debatten kring Jerringpriset tycks aldrig sluta. Tydligen var Rolf-Göran inte värd att vinna utan det var Ninja som isåfall skulle ha priset. Kollade på Kvällsöppet från gårdagen precis på Tv4play där det var en debatt om det här med Helena Lundbäck, Jens Fredriksson, Lasse Anrell och nån hockeykille i Södertälje vid namn Mathias Månson.

Det som gör mig irriterad är inte okunskapen kring ridsporten utan det är som Jens Fredriksson sa, avsaknaden av respekt för en hjälte inom ridsporten. Någon som väldigt många hästintresserade ser upp till, att kalla honom grå och tråkig och inte värd att vinna tycker jag är så lågt.

Sen undrar jag om alla hockeykillar är lika "intelligenta" som Mathias Månsson i Södertälje, det vill jag gärna inte tro eftersom han nästan var ett skämt för idrotten. Och jag älskar hockey så missuppfatta inte. Men när han använder som ett av hans starkaste argument det som RGB sa i Expressen om frågan kring hur det går i OS "Jag kommer välja en månad innan OS vilken häst som är bäst", och sedan anser att det bevisar att det bara är hästen som gör jobbet bevisar bara okunskap. När tas ett hockeylag till ett stort mästerskap ut? Tas inte det också ut strax innan ett mästerskap baserat på de bästa spelarna?
Jag tror inte att ånga tänker så, vad hade Zlatan varit utan sina lagkamrater? Vad hade Hellner varit utan vallarna? Eller vad hade en cyklist varit utan sin cykel?

Snälla sluta tracka ner på RGB, det han gjort är ett bevis på kunskap och skicklighet. En häst kan inte träna sig själv att hoppa hinder på 150cm. Bakom det ligger väldigt mycket träning, där kanske 1/10 är att få hästen över hindret..

Rädd

Rädd för att fatta fel beslut.. Om man inte ens litar på sitt eget omdöme, vem ska man då lita på?


Vart hittar man kraft?

Jag känner mig verkligen helt orkeslös, har inte ens energi att kliva upp från soffan och borsta tänderna.. Börjar helt ärligt bli orolig för mig själv..
Den här sitsen jag sitter i är inget jag vill, arbetslös, i stort sett ensam, uttråkad, utan vänner.. Ja, ni förstår.. Inte konstigt att man blir deppig. Känns ofta som att det enda jag egentligen har är Doris.

Trött på att må så här, önskar mig verkligen ett jobb!


Uttråkad till max!

Blä vad jag har tråkigt!


Hemsk morgon

Ligger i soffan med Doris och värmedynan.. Ont i lederna och i magen.. Tur jag har Doris här, min levande värmedyna!


Så gott!

Gjorde så god Thai kycklinggryta idag!

3 kycklingfiléer
Halv purjolök
1 gul lök
5-6 champinjoner
1 st kelda röd curry

Strax innan servering lägg i:
En näve Sockerärtor
1 avokado
Pressa lite saft av lime

Servera med ris och sallad!


Lördagsmorgon

Myser med Doris så här på lördagsmorgonen. Kollar junior masterchef, helt sjukt vad duktiga dom är!
Vi ska ut och promenera om en liten stund, komma ut i friska luften lite!


Fredag

Blev lite godis och filmen "jag saknar dig" ikväll. Den får nog 3 stjärnor av 5, helt okej med andra ord. Känslosam blir jag ju alltid av sådana filmer så några tårar blev det..


Solig fredag

Jag o Doris tog en promenad i solen. Riktigt skönt var det!


Gör om, gör rätt?

Är så fruktansvärt uttråkad.. Less på att ligga här hemma, känns inte ens som man ligger hemma.. Vet inte varför men känner mig inte hemma i denna lägenhet..
Jag vill så mycket men det blir aldrig bra.. Vill också få ordning på mitt liv nångång, men hur man än gör så tycks det bli fel.. Hur gör man för att det ska bli rätt nångång..?


Vill tatuera mig!

Jag vill så himla gärna tatuera mig, nu vet jag nog vad jag vill tatuera också. Något som har cirkulerat i mitt huvud ett tag men som jag velat känna mig bombsäker på innan jag tar tag i det.. Kan ju säga att det skulle vara en tatuering med en betydelse.. Får se när jag får råd att tatuera mig..


Jobb

Jobbat 10-19 idag, skoj var det. Tycker inte om att bara ligga hemma. Unnade mig sushi till lunch idag, mums!


Lilla gumman

Mitt hjärta mår inte så bra. Hon kräktes flera gånger igår och även en gång i morse. Tänkte avvakta lite idag och blir hon hängig och slö så måste jag ringa veterinären.. Håll tummarna för att jag slipper..


Grattis Roffe!

JAAAA!!

Grattis Roffe, helt underbart! Äntligen får även ridsporten ett välförtjänt pris! 44% av rösterna dessutom!


Hjärtat

Har en liten sjukling i famnen... mattes hjärta!


Liten på jorden, stor i orden?

Ny vecka, nya möjligheter... Eller?

Nja, känns väl inte riktigt så, känner att jag tappat stinget lite, hör inget från något jobb. Då tappar man lätt lusten. Sen att man får skit hemifrån för att man inte är glad hela tiden gör ju inget lättare.. Hur ska man kunna vara glad när man inte vetat om man får några pengar denna månaden, när man inte vet om man kan betala räkningarna denna månaden?
Hade behövt en god vän här med mig nu, men tyvärr är den vännen långt borta.

Helgen har för övrigt varit väldigt bra, jag och Viktor har äntligen fått lite tid för varandra. Förutom igår då som alla disskusioner började... Jag orkar inte med det just nu.



Så här liten känner jag mig just nu...

Slappar söndag!

Sitter och myser i min underbara houdini, älskar den! Kommer bo i den framöver :)

Idag händer det verkligen ingenting, har inte råd att göra något. Får iaf lite pengar från facket denna månaden så det gör ju att det känns lite lättare iaf, får man ju betalt räkningarna åtminstone. Sen får man väl leva på blodpudding en vad ska man göra..

Längtar hem, tror faktiskt aldrig att jag kommer känna mig hemma här, längtar tillbaka till Luleå. Jag verkligen önskar och hoppas att det komer bli så.. Söker som sagt jobb både i Västerås och i Luleå. åste ju söka det som går att söka, kan inte sitta här nere arbetslös. Det gör inte direkt att jag trivs bättre här nere.
Så man får se hur det blir...

Nu dags för lite kaffe.. Känns att det är söndag idag.

Sparat 1300 kr!

Ja så ser jag det! Köpte denna för endast 549:-! Annars kostar den 1800! Nu får jag leva på blodpudding resten av månaden men det gör jag gladeligen i min fina houdini tröja! :)


Fredag den 13:onde

Fredag den 13:onde idag.. Kan väl inte hända så mkt med mig eftersom jag bara är hemma. Har iofs aldrig brytt mig speciellt mkt om fredag den 13:onde.

Skypat med Åsa och Wille i en timme idag på morgonen, mysigt och se dem! Saknar dem så mycket! Längtar till den dagen jag bor i Luleå igen.. Förhoppningsvis om inte allt för länge.

Arbetslösheten börjar gå mig på nerverna, att jag inte vet om jag hinner få igång facket denna ånaden gör mig så grymt stressad. Facket är inte alltid den snabbaste myndigheten.. Usch, pengar betyder mer än man önskar att det gjorde, önskar att man vann några miljoner så man kunde få komma på fötter. Köpa sig bil, hus och kanske utbildning. Sen börja jobba med nåt man verkligen vill och skapa familj och äntligen hitta lyckan.. För lyckan känns långt borta för mig just nu... Vilket inte är så himla skoj.. en en vacker dag blir väl jag också lycklig..

Morgon

Så här såg vi tydligen ut imorse:


Älskade mommo

Idag känner jag att det inte är någon bra dag. Redan igår började jag känna en tyngd över hjärtat.. Vet att det mestadels beror på att jag inte alls trivs med att vara arbetslös, dagarna blir väldigt långtråkiga. Sen är det väldigt jobbigt att vara här nere när min mommo blivit så pass dålig som hon är, dålig på det viset att hon börjat bli dement. Allt har gått så fort och det är så hemskt och se vad fort det går. Älskade mommo, du som alltid fått vara frisk varför ska du drabbas av denna hemska sjukdom? Får sån ångest över att jag inte hör av mig mer ofta, att jag inte hälsar på oftare.. Snart kanske det gått så långt att du inte ens vet vem jag är...
Fy vad jobbigt det blev, denna ensamheten gör det inte direkt bättre heller..


Älskade mommo

Fin låt


Kaffepaus

Sitter på espressohouse och dricker en latte, varit på en jobb intervju precis och ska möta Emmy om 45 min.
Känns skönt att komma ut från lägenheten.


Mys

Myser med skatten i soffan!


Tillbaka i Västerås

Ligger i sängen och söndasmyser med Doris, är så härligt att ha henne här.. Min lilla skrutt..

En vecka har gått ungefär sedan jag kom tillbaka till Västerås, känner mig redan uttråkad.. Men bara att bita ihop.. Är inställd på att vara i Luleå igen, vet bara inte när.. Men Västerås är en hållplats i mitt liv, Luleå är där jag hör hemma.. Förhoppningsvis tillsammans med Viktor!

Det är kanske dags att kliva upp nu, göra lite nytta...

Tillbaka i västerås

Då var man tillbaka i Västerås igen efter tre underbara veckor i norr. Ville inte köra ner igen, men nu har jag ju bestämt mig för att vara kvar här lite längre. Vi får se hur det blir längre fram..
Resan ner var hemsk, tog 19 timmar och då stannade vi bara kanske 1 timme av det för mat o lite vila.
Det snöade ända ner till Sundsvall och vette tusan vart alla plogbilar?!


God fortsättning på det nya året!

Igår var det nyårsafton och fest för farmor som hade 80 års fest. Eller hon visste inte om festen så när hon kommer in i lokalen med 65-70 personer så blir hon ganska chockad. Söta farmor. Efter festen gick vi hem till syrran och skålade in det nya året.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!