Min fina lya!


Köket

Andra delen av köket

Vardagsrummet

Andra sidan av vardagsummet

Sovrummet

Hallen

Min stora fina balkong

Gästrummet får ni inga bilder av för där har jag inte så mycket. Bara ett skrivbord med min symaskin och sånt. Det rummet blir inrett när Andreas flyttar hit.

Trevlig kväll igår

Igår var det fest här hemma, var riktigt trevligt. Tog inga kort, glömde helt bort det. Men det var trevligt att vi ändå var ett par stycken, blev ingen utgång sen och det var riktigt skönt. Hade ingen lust alls att gå ut utan en hemmafest var perfekt.
Idag har jag mått toppen hela dagen, drack inte alls mycket igår. Kände inte att jag behölvde det, drack för att det var gott och för att det var trevligt.

Snart ska jag och Doris hämta mamma på tågstation, hon ska vara här en vecka, ska bli riktigt trevligt. Jag har iofs skola hela veckan, men det är ändå skönt att ha lite sällskap här hemma.


Födelsedags/inflyttningsfest

Sitter och försöker tagga för fest. Vet inte vart festsuget är, inte hos mig iaf. Men det kommer nog med alkoholen. Har dock väldigt ont i mellangärdet så känns lite tungt och dricka alkohol, men förhoppningsvis går det över!

Idag har jag vart igång hela dagen, först ridit och sen varit och spårat idag igen med Doris. Hon tycker det är riktigt roligt, kul för henne och få tänka lite tror jag!

Nu ska jag invänta mina gäster, som nog kommer strax..




Fin klänning med fåglar på!


Lite av tilltugget.

Äntligen är datorn hemma igen!

Äntligen har jag fått min dator! Tog endast en månad för elgiganten att laga den.

Bilder kommer när jag laddat över de från mobilen.

Idag har varit en trevlig dag, natten var dock inte trevlig. Hostat mig igenom hela natten och vaknade på morgonen och kände mig lite febrig. Men det blev bättre efter lunch.
Har iaf varit och spårat med Doris och Emelie idag, och tränat lite inkallning. Doris tyckte det var riktigt kul. Imorgon ska vi försöka hinna en spårning också.
Nu på kvällen har jag och Emelie pysslat med lite smågrejer och snackat en massa skit. Love it! :)

Känner att jag nog strax behöver sova om jag ska orka upp till stallet imorgon bitti. Är riktigt trött efter att inte sovit så mycket natten till idag.

Uppdatering kommer snart, håll ut!

Ursäkta för att jag inte uppdaterat på väldigt länge, men min dator är på algning så återkommer så fort den är lagad!
Håll ut tills dess så kommer bilder på nya lägenheten och mycket annat!

Fin kväll

Igår var jag med Emelie och Kiba på en kvällspromenad. Vi gick bort till björks så Kiba skulle få simma lite. Det var en riktigt fin kväll, sol och vindstilla. Tog en jätte fin bild på Kiba!


Nåt positivt besked tack!

Nu har jag varit och lämnat in min dator, hoppas det är ok att jag lånar eran Åsa? :) Åh jag är så rastlös just nu, hade lika gärna kunnat jobba idag också. Väntar på att Emelie ska ringa mig så ska vi ta en promenad till björks med Kiba så hon får bada. Längtar så till fredag när Doris kommer hit. Och mamma och pappa också för den delen, känns så ensamt här just nu... Usch vill att Andreas ska vara här. Fy fruktar vintern som "singel", kommer bli många ensamma och mörka kvällar i lägenheten.

Har verkligen insett nu att jag kommer behöva en bil om jag ska rida borta på bergnäset, vilket betyder att jag kommer vara tvungen att hitta ett extra jobb. Verkar inte som att jag får fortsätta på SSAB, har inte hört nåt om det och tycker jag borde fått veta vid det här laget. Blir väl att plugga till arbetsterapeut fast jag egentligen inte känner att det är vad jag vill. Men har ju fått lära mig nu att man inte får allt man vill här i världen. För just nu går inget min väg och det gör ju knappast så man mår bra.
Ska bli underbart att få hem Doris iallafall, just nu är ju hon allt jag har..

Ekonomin kommer bli tight i vinter, usch hatar att ha lite pengar.
Nåväl, inte mycket man kan göra åt det.

Vill ha en bil!

Nu är hundveckan avverkad. Känns skönt, men samtidigt känns det väldigt trist att jobbet på SSAB snart är slut. Tror inte det blir någon förlängning, för har inte hört nåt om det. Synd, hade verkligen velat fortsätta.

Åh hade verkligen velat ha en bil nu, speciellt då jag ska börja rida på bergnäset igen. Suck, varför kan man inte vara rik så inte allt inte behöver handla om det. Kommer bli tight att bo ensam men har inte så mycket mer val än att leva snålt.

Nu måste jag fixa lite mat, blir stekt palt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!