Luleå

Sitter på tåget till Luleå, är väl framme om en timme typ. Skulle vart framme om tio minuter, men tåget är ju aldrig i tid längre.
Emelie kommer och hämtar mig så ska sova där i natt, sen blir det och träffa Åsa och Wille imorgon också.

Sen tillbaka till kiruna på fredag med Viktor. Fira nyår där och sen kör vi väl ner på måndag tror jag.


God jul!

Vill önska alla en riktigt god jul! Hoppas ni får en skön jul med nära o kära!


Dan före dopparedan

Idag är det dan före dopparedan och jag ska på stan och köpa sista julklapparna.


19 December

Är hos syrran nu och är barnvakt en stund. Hon hade en klippning så då ställer lillsyrran upp och passar skrutten. Hon är så lätt att vara med, om hon inte sover så är hon ändå mest glad och skrattar och "pratar". Blir ho riktigt grinig då är det dags för mat, annars mestadels glad.

Har bestämt mig nu för att jag kommer vara kvar i Västerås, åtminstonde ge det lite mer tid. Har inte sagt nåt om att jag ska vara där si och så länge utan ska känna efter. Förhoppningsvis hittar jag ett jobb för annars kommer jag inte att trivas.
Trivs jag fortfarande inte om nån månad då är det kanske ingen ide att vara kvar..

Meya Li Maria Johansson

Igår var det dop för Meya i jukkasjärvi kyrka. Fint även om man inte är det minsta kristen.
Efter dopet var det fika och lite vin på förmansklubben. Vi fixade lax mackor och rostbiffmackor på fm igår.
Dopet blev väldigt lyckat!


Barnvakt igen

Är hemma hos syrran nu, Meya ligger i vagnen och sover. Har varit här sen halv nio, om två timmar ska jag upp till salongen och klippa mig. Äntligen!

Senare idag har jag lovat Clara och följa med på hennes ridkurs. Gör jag gladeligen, så man får umgås med den stora tjejen också.


Tankarna spelar mig ett spratt..

Åhh.. Jag blir tokig, vet inte hur jag ska göra.. Jag saknar Viktor, vill inte bo utan honom.. Samtidigt som jag måste bo i Västerås om det ska funka.. Iallafall tills vidare.. Varför kan inte nån bestämma åt mig??


Barnvakt

Varit barnvakt till Meya sen klockan elva, tagit en promenad och myst på i salongen. Hon sover mest så är ganska lätt att vara med. :)


Kiruna

I Kiruna nu alltså, trodde att det skulle kännas skönare än det gör. Självklart är det underbart att vara med familjen men jag saknar Viktor.

Är så splittrad i mina tankar just nu.. Älskar Viktor och vill ju vara med honom..


Chris Medina

Träffade en kändis i Västerås idag, Chris Medina. Han skrev autofrafer och uppträdde.




Julklappsutdelning

Haft julklappsutdelning med hjärtat nu i morse, eftersom jag åker till Kiruna imorgon. Nu är det kaffe i sängen och julmusik på dockstationen, mys!


Fredagsmys

Fredagsmys hemma hos oss ikväll.


Mums

Julfrukost på skopunkten, gott som bara den! Vi hade även julklappar med oss, alla skulle köpa varsin för typ 20 kr, jag gjorde egen ischoklad och la i en fin skål med en tomte, som jag sen slog in fint. Jag fick chefens julklapp som var pepparkaksformar :) Har inga så det var ju bra! :)
Sen fick vi även en julklapp till från chefen, uppskattat! Kommer sakna dom!


Julfrukost på jobbet

Godmorgon!

Har stigit upp redan halv sju idag, tagit en lång dusch och fixat till mig. Även hunnit med kaffe och tända ljus i soffan till nyhetsmorgon. Ska snart åka till skopunkten där vi ska ha julfrukost. Ska bli mysigt, trevligt och träffa alla trevliga kollegor igen också. Vet ju inte om jag kommer att jobba med dom igen, det återstår och se nästa år.



Ikväll blir det väl kanske att kolla idol finalen, har inte följt idol i år men finalen kanske blir att kolla på. Om vi inte hyr nån bra film istället.

Julpyssel

Har lite mys här hemma ensam, lyssnar på julmusik och pysslar.

Suttit i två timmar med Meyas dopkort :) Blev riktigt nöjd faktiskt, kan inte visa det här för vill inte att sys ska se det innan dopet. Så visar bild när dopet varit nästa helg. Kan säga att kortet går i rosa nyanser iallfall :)

Har hunnit tvätta fyra maskiner idag också, snart ska jag dra igenom med dammsugaren och sen fara ut till Erikslund en sväng och kolla en julklapp och köpa lite julpapper.

På söndag åker jag hem, längtar som bara den! Kommer bli underbart att träffa Doris igen, och Meya har ju inte sett henne på två månader. Hon måste ju vuxit som bara den. Clara självklart också, men henne träffade jag ju för några dagar sedan :)

Julklappar

Blev två inhandlade idag. Några kvar.


7 December

Kiruna på söndag! Längtar!

Ett par skor råkade slinka hem med mig igår... Det var bra pris, plus personalrabatt! :)


Rätt så fina!

Har ingen julgran här hemma så julklapparna får stå här:



Dålig kvalitet på bilderna, är fotat med webcamen.

Utanför fönstret just nu:



Har förresten namnsdag idag :) en kom ihåg, Angelica stavas med C inte K.

Äntligen!

Fast nu blir det väl kaos på alla vägar.. Nu kanske man kan få lite julkänsla iallafall!


Julklappar

Blev några inhandlade idag iaf!


Bruce Springsteen

Har ju glömt säga att jag, Åsa, Andreas och Linda ska och kolla Bruce Sprinsteen på Ullevi den 28 juli nästa år. Och jag längtar som fan! Kommer bli grymt!


Jobb, tack!

Sitter i soffan och har sökt lite jobb, uppdaterat min profil på arbetsförmedlingens hemsida och skickat efter arbetsgivarintyg. Känns bra att ha fått lite gjort. Jag vill ha ett jobb, jag tror att jag vill ha ett i Kiruna eller Luleå, en samtidigt känns det fördjävligt att jag ska behöva välja på att få vara med Victor eller vara där jag trivs.

Ska boka resa hem i slutet av veckan, tänkte att jag skulle åka hem på söndag kanske. Saknar Doris, ska bli underbart att komma hem och tänka några veckor. Det behövs för just nu är det ett virrvarr i tankarna och jag vet inte alls vad jag vill göra. Jag vet att jag vill ha ett jobb och skulle jag få ett så skulle det göra allt enklare. Har sökt jobb i Kiruna, Luleå och Västerås.

Förhoppninsgvis får jag jobb snart och sen kanske resten löser sig...

Tomte

Denna köptes på åsby handelsträdgård, så fin!


2:à advent

Nu har mamma och Clara åkt hem och det blev väldigt tomt. Mamma har ju varit här sen förra lördagen och Clara sen i onsdags. Har varit så mysigt!

Sitter och tittar Gilmore och har precis ätit adventsfrukost.


Åsby handelsträdgård

Åkte ut till Åsby idag och gick i en jättemysig affär.
Var även ett minizoo där som vi gick och kikade på.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!