Du..

Önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan några veckor.. Eller att jag kunde bestämma precis hur livet skulle se ut.. Om det nu finns någon gud eller några starkare krafter där ute, ge mig nåt att se fram emot!

Det finns fantastiska människor där ute, du är en av dom! (Du vet vem du är) Tänker på dig!

Sista helgen i maj

En uppdatering från helgen som var kanske..
Fredagen var rätt lugn, drack ett glas vin och tittade film med trevligt sällskap.
På lördag var jag på skolan och firade mäklarna som tog examen, första gången jag är på en universitetsexamen och det var riktigt fint faktiskt. Körde sen ut några av grabbarna till hertsön där de skulle fortsätta festa. Själv åkte jag hem och tog en promenad med Doris och fixade och donade lite hemma innan jag själv drog ut dit vid halv sex tiden.
Ute på Hertsön var det full fest när jag kom dit, blev väl mottagen och det var riktigt trevligt. Tog en taxi in till stan vid halv elva tror jag. Var båten som gällde och det vart faktiskt riktigt bra med folk under kvällen. Vi gick dock hem rätt tidigt, vid ett tiden drog vi till Max och käkade några stycken och sen hem och sova. Jag var hungrig och V sliten och trött :)
Söndagen var mest seg, bakfulla som vi var. :) Fick ta bussen ut till Hertsön och hämta bilen, inte varje dag man åker buss dit. Blev sen bjuden på hemmagjorda hamburgare på kvällen.


Examens cermonin


Jag på lördagen


Halvtaskig bild, tror vi skulle göra nån grimas :)


Mamma


Vart är sommarvärmen?

Ja vad säger man, fredag idag! Varit inne i stan några timmar, längtar efter sommarvärmen nu! Få sitta på kulturens hus trappan i linne med en mjukglass i handen! Härligt. Förhoppningsvis kommer värmen snart!

Ikväll blir det nog lite fredagsmys, verkar som det kanske blir att gå ut imorgon. Doris kommer hem idag iallafall, ska bli mysigt. Nu har hon varit borta alldeles för länge!


Hej hej



Äntligen kan man fixa till håret igen :)

wish


25 maj- redan?!

Onsdag redan, fattar inte vart tiden tar vägen.. Hinner liksom inte med..
På fredag kommer äntligen pärlan till Luleå, saknar min bil. Behöver min bil nu när jag börjar jobba på måndag, går inte att vara utan då. Har dessutom punka på cykeln så kan inte cykla heller.
Måste dock verkligen ta tag i kondisen nu, Madelein vill ha med mig och springa midnattsloppet i stockholm den 13 augusti och då vill man ju gärna ha en någorlunda bra tid isåfall. Men har ändå tänkt löpträna rätt mycket denna sommaren, eftersom Doris också behöver sin motion så passar det utmärkt med löpträning.

I wish I could...



Den här veckan ska jag bara njuta! Vill kunna stanna tiden men tyvärr går det inte..

Regnig dag

Sitter och slappar i soffan efter en lång och skön dusch. Tiden går sakta och det är bara skit på tv.

Steg upp vid sex tiden imorse för att cykla till stallet och ha morgonjour, jobbigt att ta sig upp men när man väl är vaken är det rätt lugnt. Det är väl bara att vänja sig eftersom jag börjar jobba nästa vecka och då blir det endel tidiga förmiddagar.
Har suttit och pluggat också, har ju regnat hela eftermiddagen så inte funnits så mycket annat att göra ändå.
Mysigt med regn när man inte måste ut, och helst ska man ha nån att mysa med när det regnar också..

Tentaplugg


Dagens "att göra"

Kiruna

Oj vilken mysig dag det varit i Kiruna idag. Toppenväder ute också till på köpet!

Började morgonen hos Ewe där vi hade bestämt en frukostdejt jag, Ewe och Inga. Plus lilla Isak och Acke när han vaknat :) Riktig hotellfrukost blev det med massor av pålägg och frukt och annat gott. En perfekt start på dagen, ett stort plus var ju även sällskapet. Fina fina vänner!

Åkte sen och köpte en bukett blommor som jag tog med mig till mommo, hon blev väldigt glad åt både blommorna och mig. Där bjöds det på en massa fika, som vanligt. :)



Har även hunnit förbi mammas jobb och sagt hejdå till henne, plus att jag klippt alla hundars klor och tagit en promenad med Doris.

Tyvärr får inte Doris följa med mig idag heller, jag kan inte köra bilen tillbaka till Luleå idag utan syrran kommer med den på fredag. Nåt annat som också var fel så klart. Så det blir att sätta sig på tåget i eftermiddag. Nåväl, kanske kan få lite plugg gjort på tåget. Dock kan jag inte läsa så mycket för jag börjar bara må illa då.






Kärlek


Nyklippt

Sitter och gör inte alls speciellt mycket nu, Doris ligger bredvid mig i sängen och njuter. Hon får ju egentligen inte vara i sängen, men ibland måste man :)

Idag har jag blivit klippt, äntligen! Riktigt kort är jag nu igen, känns nästan lite ovant. Men väldigt skönt och slippa den långa och ostyriga håret.
Har även hunnit med att träffa Inga-maria och Ewe med sambosar och barn :) Blev en trevlig fika på safari, imorgon ska vi ses hos Ewe och äta lite frukost tillsammans. Lite lugnare där också förhoppningsvis så man kan prata lite mer ostört :)

Sen har em/kvällen spenderats hos sys, har hjälpt henne att röja i förrådet. Blev lite kläder rikare, igen :)

Imorgon åker jag tillbaka till Luleå igen, förhoppningsvis kör jag bil. Var tydligen inte det felet som de trodde först så Pärlan är inte frisk än. Pappa skulle kolla den andra grejen imorgon, och annars får jag ta tåget hem också får syrran köra ner bilen på fredag när hon kommer. Så får se hur det blir.

Gnägg

Hade en riktigt trevlig uteritt med Ulrika och hennes hundar igår. Och självklart Callis och Festis också. Var ute i nästan 2 timmar, riktigt skönt! Ulrika hade med sig sin kamera också så fick några fina bilder på mig och Callis.






Tenta 1 av 3

En av tre återstående tentor avklarade idag- check!
Skrev miljörätten idag, kändes okej så hoppas att jag klarade den. Har kvar att skriva Offentlig rätt och socialrätt. Känns som att jag kommer fokusera på socialrätten, lite svårt att hinna med båda.

Måste ta och dra igenom med dammsugaren här hemma innan jag cyklar till stallet. Blir en uteritt med C idag, red henne på ridbanan igår.

Motivation tack, allt känns omöjligt och orättvist just nu!

Suck

Jag har alltid sagt att min reumatism inte ska få hindra mig i något som jag vill göra. Nu verkar det dock som den satt en käpp i hjulet för mig. Blir arg, hatar att ha värk. Inget jag inte kan leva med, men när den begränsar mig blir jag arg.

VM-final ikväll, heja Sverige!

Saturday

Lördag igen, jag hinner verkligen inte med i dagarna. Fattar inte vart alla dagar tar vägen. Börjar jobba om två veckor, nyss kändes det som flera månader tills dess. Ska dock bli roligt och börja jobba. Samtidigt som jag längtar till slutet av Maj så gör jag det inte. Men men, vem påstod att livet är lätt?

Började "jobba" i Nizars stall idag, ska bli skoj. Måste dock bara hitta en häst att rida två dagar i veckan de veckor jag ska rida lektion för honom. Förhoppningsvis finns det någon som vill få sin häst riden av mig för Nizar.

Nu ska jag fara och köpa lite godis, får se om kvällen innehåller Eurovision eller om det blir film. Trevlig lördag!

Jogging i solen

Blev en joggingtur runt porsön precis, en runda på ca 5 km. Det räckte kände jag, måste få tillbaka min kondis så kör lite sakta men säkert :)
Nu blir det en dusch och sen iväg.


Solen skiner in genom köksfönstret :)

Sol

Jag är så himla dålig på att updatera här nu, men sitter knappt vid datorn. Har som inte tid :)

Dagen har bjudit på massor med sol, suttit hos Emelie i flera timmar och solat på balkongen, druckit en hel del kaffe och snackat en hel del skit! :) Så som det ska vara! Drog med Kiba på en promenad sen också, kände att jag behövde komma ut och röra på fläsket lite :) Nu är det slut med onyttigheter för mig, endast på helgerna och i lagom mängder. Känner på mig att det snart kommer börja drickas en massa öl och rosévin bara för att det är varmt ute :)

Nåväl, sommaren närmar sig och då får man ta en kall öl bara för att solen är framme! :)

Grillfest premiär!

Blev lite grillfest igår. Trevligt var det, fint väder och allt!











Mycket trevlig kväll.

Invigning av sommarkläder! :)



Inviger jeansjackan för denna säsong, nu dax för lite grillning och nån öl. Solen skiner och det är varmt!

Hjälp.

Tänkte bara hjälp när jag fick det här mailet. Blev ju f-n nervös. Nu måste träningen tas tag i!!


Kompletterad ansökan

Irriterande när man skriver inlägg som inte blir publicerade. Blogg.se är inte alltid så himla bra.

Nåväl, kompletterat min ansökan till polishögskolan nu. De ville ha in intyg på att jag läst minst 30 hp, så nu är det fixat! Måste verkligen ta tag i träningen nu när det går, ska inte missa på dockan denna gången!

Dagarna bara springer iväg, är redan söndag kväll och veckan har verkligen gått fort! Igår fyllde världens sötaste Wille 2 år, så var på kalas och fikade en massa gott. Annars har helgen faktiskt varit väldigt lugn, umgåtts med trevligt sällskap, druckit nån öl, ätit gott och bara njutit av livet! :)

Börjar snart jobba också, inte många veckor kvar. Då är man tillbaka på verket igen, och jag längtar faktiskt. Saknar "mina" gubbar! :)



8/5 2011

Min söndag i bilder:




Miljörätt, blä!

Ligger i soffan och pluggar miljörätt.. Inte roligt alls, men jag måste verkligen. Finns trevligare saker att göra :)

Veckan har gått så himla snabbt, känns som det nyss var onsdag. Helt sjukt snabbt går dagarna nu. Kanske är så när man trivs med livet, eller? Märks att sommaren närmar sig också, idag är det riktigt skönt ute. Både bra och mindre bra att sommaren närmar sig, men vad fan nu lever vi här och nu!
Inte speciellt länge kvar tills jag börjar jobba heller, 30 maj går jag på första skiftet. Nattveckan blir det första veckan. Ska bli riktigt skoj och börja jobba, saknar gubbarna på jobbet! :)

Dax att återgå till MKB, MKN, strandskydd och hela faderittan :)

Fredagsmys

Njuter av en irish coffee och trevligt sällskap! :)

Helg!

Fredag och helg! Dock blir det nog en hel del plugg i helgen också, inte bara skoj.

Suttit och skrivit ner vad jag och Andreas äger tillsammans, känns väl lite löjligt att man ska dela på alla smågrejer men vill han det så visst. Är iallafall väldigt mycket som vi kan kvitta, inte speciellt mycket som vi köpt tillsammans här uppe. Det mesta är mitt. Det är några möbler i stort sett.

Kvällen verkar bjuda på sol, känns ju rätt skön efter en rätt grå dag hittills.

Börjar vara dåligt med bilder på bloggen nu, ska skärpa mig! :)

Bra dag!

Känner mig rätt duktig med mig själv idag för en gångs skull :)

Började dagen med ett ridpass på Callis ute på banan på Wallöfs, gick väl kanske inte tipp topp, men kändes okej. Var iallafall alldeles blöt i svett när jag var klar så blev ett litet träningspass.
Sen efter en välbehövlig dusch drog jag till skolan och satt iallafall två timmar med instuderingsuppgifter till miljörätten, fick faktiskt gjort tre kapitel. Klapp på axeln! :)

Nu ska jag strax iväg väntar bara på att Nicole ska komma och kopiera ett filmklipp som jag filmat åt henne. Ikväll blir det väl nån bira till hockeyn, och imorgon väntar plugg igen.. Nåväl, vet ju vart jag måste vara iallafall, i skolan!


:)

Livet är härligt ibland! :)

Bildbomb

Lite bilder från helgen.


Årets första frukost på balkongen, var nog iofs i torsdags men vad fan. :)


Jag och Callis ute i skogen, bästa medicinen mot allt är att sätta sig på hästryggen!


Blev lite vin och öl i fredags....


... och i lördags :)


Jag och Åsa fixade bakad potatis med tonfiskröra på lördagen, mumsigt.


Jag och gullungen Wilmer!


Hann även med en promenad med Kiba på lördagen.


Och lite bus i lekparken med de bästa!


Och idag har jag varit och frusit på hopptävling.

Fullspäckad helg!

Kallt som f-n

Sitter och tinar upp efter några timmar i stallet. Satan vad kallt det är ute idag! Inte roligt och stå ute och titta tävlingar då. Fick mig dock en skön promenad fram och tillbaka till Björsbyn.

Nu ska jag gå över till Åsa och slå på kaffe och vänta på att de kommer hem.

Snart... :)

Trevlig valborg

Precis kommit hem från Åsa, haft en riktigt trevlig dag idag.

Blrjade dagen med att stiga upp strax innan sex för att cykla till stallet och ha morgonjour, iofs ganska skönt när det är behagligt väder ute! :) Mockade och fixade allt, med en halvsargad rygg (som känns 100ggr bättre nu).
For sen hem igen och sov nån timme innan jag gick över till Åsa. Vi bestämde oss för att istället för att ta bussen in till stan så kunde vi faktiskt ta en promenad. Så det blev en riktigt skön promend från Porsön in till stan, välbehövlig efter lite vin och öl kvällen innan :)

Köpte mig ett par nya sneakers på stan, var nog ganska så på tiden. Mina gamla har jag haft i typ 3 år, iofs älskar jag dom för att de är ingådda och sköna. Men de är lite slitna :) Fick dessutom 200kr rabatt på skorna jag köpte för att jag hade gamla stämplar sparade, kanoners tyckte jag och slog till :)

Kvällen spenderades sen hos Åsa, vi tog en promenad till affären, men stopp för lek i lekparken för Wilmer. Sen blev det att gå hem och fixa lite bakad potatis med tonfiskröra och sallad. Riktigt trevligt, såg även filmen "dumpa honom". Så skönt att umgås med Åsa för det känns som man är hemma, man behöver inte tänka så mycket utan bara vara. Sen får man ventliera sig också, om allt som behöver ventileras om! :)

Nu är det iallafall godnatt, ska ut på en morgonpromenad med Kiba imorgon, Emelie stackarn har en inflammerad blindtarm. Vad gör man inte för sina underbara vänner, jo man ställer upp när de behöver en!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!