D3-pass, feber och iprenhög!

Så kan man väl sammanfatta min första del av den här veckan iallafall. Jobbat D3= 15.00-23.30 söndag,måndag,tisdag och onsdag och jag har ännu torsdag och fredag kvar... Suck!
Har dessutom blivit förkyld så både igår och idag har jag jobbat med feber, inte allt för roligt. Men men, det man inte dör av härdas man av! Idag har det faktiskt varit en rätt rolig dag, många glada gäster idag. Det uppskattas! Sen är det ju vår i luften nu också, så man blir gladare när solen kikar fram och värmer dessutom!
Imorgon blir det förmodligen att sova på Icehotel, det är after work efter jobbet. Och har jag inte feber imorgon så kommer jag sova där. Hinner ju dock inte festa så mkt eftersom jag slutar halv tolv och sen måste köra hem på morgonen. Men kan vara kul ändå!
Nu är det nog däremot dax att sova så man orkar ut i solen imorgon innan jobbet.


Först kaos sen toppen!:o)

Tillbaka från gränsen, hade en riktigt trevlig kväll. Den började ju dock med lite kaos. Dörrar som inte ville öppnas och värmen ville inte gå igång. Vi höll på att frysa ihjäl, så en bastu var underbart efter allt tjorv. Sen blev det dock bra, åt paj och drack och surrade. På grönan var det bara snorkisar, i stort sett. Men vi lyckades ha kul iaf, dansade en massa.
Nu ligger jag hemma och fryser, fan vad kallt det är i mitt rum.
Vette tusan vad som händer ikväll...

Svartvit bild från igår!


Gränsen premiären imorgon!

Gränsen imorgon! Ska bli kul, nu börjar jag få lite partylust. :o) Måste vara in till stan imorgon och hitta nåt jag kan ha på mig och även hitta en present till syster yster. Bolaget är intet att förglömma.
Ledig fre,lör så jäkla skönt! Det behöver jag! Behöver nog komma ut lite också, kul med gränsen eftersom det inte bara är en massa kirunabor.
En tråkigare nyhet är att SSAB förmodligen kommer stänga under sommaren, vilket betyder att jag inte får jobba där. Usch vad trist, hade verkligen velat det! Om nån kan erbjuda ett roligt jobb så säg till!

Ryskt slagsmål.

Jag är så trött och sliten. Fattar inte hur jag ska orka jobba två nätter till innan jag blir ledig. 6 nätter i rad är för mkt, 4-5 är helt tillräckligt. Just nu känner jag bara att jag snart ger upp, men kan inte.
Inatt fick jag även åskåda ett ryskt slagsmål på hotellet. Det var inte så trevligt. Tycker ryssar är lite obehagliga över lag så när de sen börjar bråka med varandra så blir det väldigt otrevligt. Var nära på att ringa polisen faktiskt. Men som tur var så skötte de andra i sällskapet upp det.  
Måste hålla ut de sista veckorna nu. Ska iallafall till gränsen i helgen och fira syrran som blir 30 år på söndag! Det ska väl bli kul med lite omväxling, fast hade varit jäkligt skönt och åka hem till Luleå i helg också. Men syster fyller ju bara 30 en gång så kan ju inte banga från det :o) Det blir nog skoj!
De två kommande veckorna sen kommer enbart att handla om jobb, jobbar 96 timmar på två veckor, ledig två dagar på två veckor :( Kommer inte orka med nåt, vilket jag inte gjort den här veckan heller. Känns tråkigt att det enda man gör är och jobbar. Håller fortfarande tummarna hårt för att det ska bli jobb på SSAB nästa sommar, vill verkligen gå till ett jobb jag trivs med! Det är sån jäkla skillnad att trivas på jobbet och att inte göra det. Du jobbar så pass mkt så det ska vara kul och gå till jobbet. Det är det inte nu.
Börjar fundera på vem som skulle vilja följa med mig en vecka utomlands innan sommaren, typ i Maj skulle vara jäkligt skönt. Är man lite brun till sommaren. Men Åsa är gravid, Emelie är nykär, Linda är nere i skåne, Maja har precis börjat nytt jobb, så möjligen Malin kanske?!:o)  Tänkte att man kunde använda semesterersättningen till det. Eller så blir det en ny dator som verkligen måste införskaffas inom kort. Beror helt på om det blir nåt jobb till sommaren, då kan jag unna mig både och. Snart dax att börja söka skola inför hösten också, får se om man blir kvar i Luleå eller om det blir en flytt :o)

Nedräkning

2 nätter avklarade. "Bara" 4 nätter kvar, halvtid inatt alltså. Inte kul, men men vad ska man göra. Ledig nästa helg iallafall, eller söndag jobbar jag. Blir gränsen premiären och fira syrran lite. Hon blir ju 30 år om en vecka. Tiden går verkligen fort, jag blir fan 24 i år. Så det börjar verkligen vara dax att ta tag i livet nu. Har iaf lite planer får se om de går i verket :o)
Börjar jobba om 7 timmar, ska bara ta det lugnt. Hade tänkt fara och träna, men sov lite för länge för det. Nautilus stänger fyra och jag vaknade vid tre så får ta och träna imorgon istället. Blir kanske en promenad med hundarna lite senare. Är lite mildare ute idag iaf, igår var det -25 inne i Kiruna idag är det -15.
6 veckor kvar nu, nedräkningen kan börja! Jag längtar hem, men det är bara att stå ut några veckor till.

Om någon har nåt bra förslag på 30 års present så får ni gärna säga till. Ha en vecka på mig att hitta på nåt.

"Hela havet stormar" måndag

Fick nya schemat idag, fy fan säger jag bara. Tycker jag att jag varit mkt i Jukkas till nu så är det bara förnamnet. Kan lika gärna ta in på ett rum på hotellet, kommer jobba i stort sett varje dag... :o(
Det är väl bara att bita ihop och se framåt. Snart börjar det bli lite varmare ute!
Jobbat underhåll idag och kan säga att det finns en hel del att göra på hotellet nu. Idag var det "hela havet stormar" måndag. Varit rätt mkt gäster under helgen så det är slitet! Jag och Erika har iallafall tagit hela pelarsalen idag, skottat och hackat snö i fem timmar, sen även tagit in ny snö genom ventilationshålen i taket. Det är inte konstigt att man har ont i ryggen, och inte lite heller. Lär inte bli bättre av att jag har underhåll imorgon också!

Snart dax för en liten promenad med Doris, kommit en hel del snö under natten och dagen. Men det är lite mildare ute nu iaf, "endast" -17 idag. Natten mot fredag hade det varit -35. *brr*
Inte roligt när det är så här kallt, Doris vill inte ens gå ut och göra sina behov. Hon börjar hoppa på tre ben efter två minuter.


Jag i luspen för några veckor sedan!


Tristessen i Kiruna

Jag vill hem, hem till Luleå. Jag är riktigt less på Kiruna nu. Less på all is och snö och allt här. Känner att de två månaderna som är kvar att jobba kommer gå så fruktansvärt långsamt! Jobbet blir jobbigare eftersom jag känner den här tristessen i stan. Hade jag haft samma jobb men ändå fått bo i min lägenhet i Luleå så hade nog allt känts mkt lättare. Men men, det är inte så mkt att göra. Bara att bita ihop och kämpa vidare.
Känner att jag håller på att åka på förkylning eller nåt också, har svinont i halsen nu. Kanske därför jag känner mig lite extra gnällig också. Känner att jag behöver något att se fram emot. Just nu känns det bara som att jag jobbar och de pengarna jag tjänar de går till räkningar. Plus att alla fyller år nu, jämna år dessutom så det kommer gå en massa pengar till presenter. Nä, nu ska jag sluta klaga och rycka upp mig.
Blir snart sängen för mig iallafall, börjar jobba halv åtta imorgon och orkar inte med att vara i DR och vara svintrött när det kommer flera hundra gäster som ska ha hjälp. Mkt folk nu när det kommer busslast med människor från Jokkmokks marknad också. Plus att DTW kommer imorgon. :/
Har varit dåligt med bilder på bloggen nu, men det är för att jag inte kan lägga upp bilder på mina föräldrars dator för jag har sladden hemma i Luleå. Så ni får se bilder senare.

Fler lediga dagar tack!

Ledig idag, har varit riktigt skönt. Sov ända till tio och det var så himla skönt, man får passa på när man är ledig. Jobbar förmiddag imorgon igen och sen hela helgen. Så blir inge sova då inte. Den här helgen kommer bli stressig känns det som, Jokkmokks marknad i helgen så då kommer det busslast med folk därifrån hela helgen. Tur iaf att det bara är dagsbesökare så man inte behöver börja med kläder till alla som kommer.
Snart börjar jag nattveckan också, tror första natten är 13 februari. Så då kommer jag inte vara särskillt civilicerad, ni kommer förmodligen inte se mig alls. Eller möjligen på Nautilus. Träna bör man ju göra trots att man jobbar natt. Hoppas att det blir lugna nätter.

Börjat kolla runt lite på jobb till sommaren, har jobb här i Kiruna om jag vill. Men jag vill verkligen inte vara kvar här över sommaren. Så måste försöka hitta någon i Luleå eller i Luleå trakten.
Dax för att ta ut Doris på bajspaus.

Helgerna springer iväg..

Då var ännu denna helg passerad. Tiden går verkligen så himla fort, de lediga helgerna skullë gärna fått gå lite saktare. Denna helg har varit trevlig, varit hemma i Luleå, men även hunnit med en liten tripp till Boden :o)
Måste fått i mig nån konstig bakterie eller nåt för på fredagen spydde jag och har inte kunnat få i mig nån mat förren idag vid lunch tid. Inte så roligt, men men.
Idag ska jag ta tåget hem, eller tåget tillbaka till Kiruna. Två månader kvar att jobba där, och vad ska man göra sen?! Usch, får lite smått panik när jag inte vet hur det blir med SSAB i sommar. Hade ju som planerat att jag skulle tillbaka dit efter Icehotel var klart. Men men, med denna finanskris så är det inte säkert att de kommer anställa några aommarvikarier i år. Man får väl hålla tummarna!
Nu ska jag ta och röja upp här hemma lite, vet inte riktigt när jag kommer ner nästa gång.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!