Mörkret är här...

Fick nästan en chock när jag gick ut från jobbet idag, det var ju lite små mörkt ute. Är ju som van vid att det är ljust hela nätterna. Och när jag tittar ut nu så är det riktigt mörkt, inte beckmörkt men mörkt i norrländska mått mätt. :)
Längtar till nästa helg, då flyttar jag till nya lyan. Ska bli väldigt skönt med eget igen. Och dessutom där jag vill bo. Nära mina vänner! :)
Jag och mamma ska kanske på ikea nästa helg, blir att handla det mest nödvändiga. Och billiga saker dessutom för vet inte hur det blir till hösten. Får köpa det jag behöver nu och sen får man komplettera senare när man har råd. Sålde ju alla mina möbler när jag flyttade ner till Kalmar. Skulle jag inte gjort, men trodde ju jag skulle bli kvar där nere i minst 3 år.

Men men, nu dax för sängen.

Helg med fiske!

Bilder från helgen:







Jag och mamma



Härligt väder..



Doppade fötterna, iskallt!!

Kontraktet påskrivet

Kontraktet till lägenheten hade kommit med posten när jag vaknade så läste igenom, skrev på och skickade iväg det. Känns skönt att definitivt ha en lägenhet nu, och det känns väldigt bra med lägenheten också. Kommer bara kännas lite stor för mig och Doris ensamma, men förhoppningsvis kommer Andreas snart. Jag vill inte att det ska ta två år, då vet jag inte hur jag ska klara mig...

Tredje natten idag. Imorgon ska jag och provriuda en häst på bergnäset, ska bli riktigt roligt! Egentligen har jag nog inte råd att ha en medryttarhäst om det nu blir att jag måste plugga till hösten.. Men jag får prioritera bort nåt annat helt enkelt.

Nu ska jag snart göra lasagne, förhoppningsvis blir den godare än sist.

20 juli

20 juli idag, snart är det bara en månad tills jag fyller 25. Hjälp, känner lite smått panik faktiskt. Nåväl, förhoppningsvis har lite fler oklarheter klarnat upp sig tills då så man kan känna sig lite lugn.

Har iaf fått tag i en annan lägenhet nu, blir inte tvåan som jag pratde om utan jag ska ta en trea på forskarvägen. Det skilljde endast 300 kr mellan tvåan och trean och trean var mycket finare så därför ska jag ha en så stor lägenhet. Förhoppningsvis kommer väl Andreas snart upp hit så då känns kanske inte lägenheten så stor.

Jobbat natten till idag och har ännu tre nätter kvar att jobba. Det går bra och man kan ju alltid hoppas att man kanske får förlängt. Har ingen lust att plugga, men får jag inte förlängt så har jag inte så mycket val.

Ska strax åka till Emelie och dricka en kopp kaffe innan jag ska till jobbet igen.

Nej till hundrasförbud! SKRIV PÅ!

Skriv på för att det inte ska bli ett förbud mot s.k kamphundar.

Gör alla ansvarsfulla ägare till dessa underbara hundar lyckliga!

Kopiera länken och klistra in i ett nytt fönster.

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4725

Helgens bilder

Här kommer lite bilder från helgen!

Torsdag, färjan med jobbet:

Jan banan

Mongo Per :)

Jätteduktigt coverband som spelade mycket Kent och Winnerbäck låtar.

Helgen i Piteå:

Jag och Clara var på Nimbys värld och spelade minigolf på fredag.

Jag och Therese hamnade mitt i nån barnshow när vi skulle ta en drink på lördagen. Nästa år ska vi sommarjobba som Balla Boris och Nimby :)

Världens finaste!

Mys!

Jag och sys!

Therese och Simon på Trapper.

Piteå

Sitter i husvagnen i Piteå nu, kom hit imorse. Dagen har innehållit lite shopping (fyndshopping!), god mat och lek med Clara. Vi har varit och spelat minigolf och ätit lite glass och bara myst. Vädret har varit sådär idag, moln men varmt. Imorgon ska det tydligen bli sol, man kan ju alltid hoppas. Så man får sola och ta årets första riktiga dopp.

Igår var vi ut och åt med skiftlaget och lite folk från avsvavlingen/LD:n, vivar på färjan och jag måste nog säga att en så god ceasarsallad har jag aldrig ätit förut. Mums vad god den var! Sen hade jag egentligen tänkt att åka till Piteå redan igår kväll men blev inte så. Blev väl en och annan drink istället. Men hade väldigt trevligt, bilder kommer på söndag när jag är tillbaka i Luleå.

Nu ska jag snart sova, är riktigt trött och imorgon har jag beställt sol!


Dax att inviga löpskorna idag

Somnade på soffan en stund precis, inte så bra med tanke på att jag måste somna i tid ikväll också. Men ska ut och springa med Åsa på ormberget om en timme så kommer nog bli rätt trött ändå tror jag.
Skickat efter avtal på lägenheten på Porsön idag, var sista dagen att svara och jag kände att jag inte kunde tacka nej eftersom jag inte kommer få någon annan helt säkert.
Jag får göra den fin helt enkelt.

Nu ska jag göra mig klar och sen åka till Åsa.

Lägenhet eller inte..

Känner mig helt slut i huvudet, dagen började inge bra. Försov mig och fick tokcykla till jobbet, stämplade in 06.03 så inte så sen alltså. Men shit vad jag cyklade, helt blöt i svett var jag när jag kom till omklädningsrummet. Sen var det nästintill kaos på jobbet, massor med returer och annat hit och dit.
När jag kom hem la jag mig på balkongen en timme innan jag cyklade till Åsa, blev bjuden på middag där innan hon följde med mig för att titta på en lägenhet.
Den ligger på porsön dit jag vill flytta, men känner mig lite osäker på just de lägenheterna. Gillar inte riktigt planlösningen, lägenheten har en lång hall som jag stör mig på. Men tyckte ändå om den på nått sätt, de som bott där innan hade lagt trätrall på uteplatsen med spotlights till och med :) Sen måste det tapetseras om, men det måste man ju vart man än flyttar.
Har till imorgon på mig att bestämma, men det lutar nog åt att jag tar den, för känns inte riktigt som att jag kan tacka nej. Har ju ingenstans att bo om två veckor.
Måste dock köpa nya möbler, känns lite jobbigt. Men det får bli nån begagnad soffa eftersom Andreas tar med sig soffan när han flyttar ner.

Nu ska jag tvätta lite, har en massa tvätt och inga rena underkläder.

En kväll på BBB

Igår blev det färjan en sväng med Åsa, Linda och några av Lindas vänner. Var rätt trevligt, väldigt mycket folk. Fast inte vet jag om det är lika kul där nu i år som det varit tidigare somrar. Kanske är för att man inte är singel längre :)
Känns nästan som att jag skulle behöva en vit vecka nu kanske, blivit en del dricka. Blir ju lätt så när det är fint väder.


BBB

Nu har det börjat bli lite mörkare på kvällarna igen.

Jag och bästaste Åsa

Gamla inlägg.

Har inte så mycket att göra och jag blev rätt pigg av nån konstig anledning så jag har suttit och läst lite gamla blogginlägg. Ganska roligt att läsa så här i efterhand hur jag kände med flytten till Kalmar och sånt. Hade skrivit i ett gammalt inlägg att jag nog inte skulle ångra flytten och att jag trodde att jag skulle trivas bra i Kalmar. Tänk så fel man kan ha om sig själv.
Kunde även känna hur dåligt jag mådde där nere när jag läste vissa av inläggen. Jag är nu i efterhand faktiskt ganska stolt över mig själv att jag ändå härdade ut ett helt år. För jag mådde verkligen inte bra där nere.

Fick ett mail från lulebo nyss att jag blivit tilldelad en lägenhet på porsön, är på docentvägen och jag gillar inte riktigt de lägenheterna men jag tänkte att jag skulle höra av mig till hon som har den nu så jag kanske kan få komma och titta på den iallafall. Känns inte riktigt som jag har tid att tacka nej. Men den är rätt dyr och bo ensam i.. Och jag vet ju inte hur det blir till hösten för mig, om det blir jobb eller plugg..


Snygg i löpspåret.

Här är mina nya snygga träningskläder, förhoppningsvis hinner jag inviga dom imorgon.

Motivation, tack!

Legat och dragit mig i sängen till halv elva och är fortfarande trött. Känner att jag har svårt att hitta ork nånstans, är trött för jämnan. Spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover. Hoppas bara att det beror på allt som händer runt omkring mig, löser sig kanske när jag känner att mitt liv börjar ordna upp sig.

Köpte nya löparkläder igår, eller ett par trekvarts tights och en t-shirt till. Tänkte vara ut imorse och testa skorna, men vaknade dessutom med huvudvärk och ont i halsen så imorgon kan jag förhoppningsvis testa dom.
Börjar jobba om lite drygt två timmar så nu är det väl bara att göra klart allt här hemma innan jobbet.
Visar bild på träningskläderna nån dag, tycker de är riktigt snygga.

Nya löparskor

Idag köpte jag äntligen nya löparskor, de var dyra men jag hoppas de är värda alla pengar.


Härlig tisdag i Luleå

Haft en väldigt bra dag med Åsa och Wilmer idag. Först solande på lulsundet i några timmar. Sen for jag och Åsa in till stan och kikade in rean, skulle gentligen köpa nya löparskor men han inte så det får bli imorgon. Sen åkte vi hem till Åsa igen och drack lite rose och vitt vin på balkongen. Varit underbart väder idag!
Jag
Dessa fina bilder tog jag på vägen hem.




Vilken festival!

Ledsen att det har varit lite dålig uppdatering här de senaste dagarna, men det har ju varit Kirunafestival så då har dagarna varit ganska fullspäckade.
Åkte upp till Kiruna på onsdag fm, och på kvällen satte syster i löshår till mig och klippte fint. Har även klippt lugg nu och trivs väldigt bra i det.

Torsdagen var jag med mamma och Clara på stan på dagen så hon fick åka lite karusell och sånt. Inhandlade även det s.k drickat. :)
På kvällen var det dags att gå ut och träffa lite folk, var mer folk på torsdagen förra året och denna torsdagen kändes sådör. Var rätt kallt på kvällen också så man frös lite.

Fredagen började också på stan på dagen med Clara och alla andra, var kanonväder ute. Solen sken och det var riktigt varmt!! Kvällen for vi sen till salongen och satt och drack, blev en hel del men jag var i sån kanonform så det var riktigt kul! Såg nog inga band på fredagen utan kvällen spenderades mest i öltältet, där vi iofs lyssnade och sjöng med till De sotos, ett coverband som brukar spela i gränsen. De är riktigt bra faktiskt.
Har hunnit äta en massa på fredagen och tydligen snackat norska också. :) Hade iaf en riktigt kul kväll på fredagen.

Vi drack skumpa på fredagen! :)

Älskar dig!

Kanonväder som sagt!

Hungriga!

Lördag kom det en liten regnskur mitt på dagen när vi som tur var satt i öltältet, såg ut som det skulle komma regn under kvällen också men det  gjorde inte det. Var lite gråmulet men ändå väldigt varmt. Satt på salongen idag också för vi skulle se Willy clay som spelade klockan åtta, alltid lika bra! Gick sen tillbaka till salongen när de spelat.



Willy Clay band




Lördagen drack jag rätt mycket fast jag skulle ta det lugnt men det slog som inte till. Gör väl kanske inte det efter att man redan druckit två dagar. Men det var en rätt trevlig kväll det också ändå. KENT spelade klockan tolv och de var ju därför jag ville på festivalen i år. Och shit vad bra dom var!!! Det var rent ut sagt magiskt. Vilken människa Jocke Berg är sen också, sån jäkla karisma. De var grymma!!



Jocke Berg


När sista låten spelades "Mannen i den vita hatten" så sprutades det ut röda pappersfåglar som det stod olika låttexter på. Marken var röd efter detta!

Söndag var det bara att sätta sig på bussen 07.30 på morgonen för att åka till Luleå. Sen ut och jobba natt 18.00-06.00 kan ju säga att jag varit rätt sliten på jobbet inatt :)

Festival dax!

Nu är det dax för festival!
Hörs imorgon!

Som ni ser så har jag blivit långhårig igen! Och nu satsade jag på lugg också och trivs riktigt bra med det!
Vi har dessutom sol och varmt! Helt underbart!!



Ha en bra festiavl allihopa! För det ska vi!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!