En hästig dag!

Oj oj vilken hästig dag det blev idag. For först ut till Björsbyn på fm och fixade med My, longerade henne ute på ridbanan och idag var hon riktigt fin. Släppte efter i vänster sida och trampade mer under sig. Sen gick jag in till Porsön där Sussi hämtade upp mig, for ut till Gäddvik och red islandshästarna där ute. Oj så rolig det var. Var ett bra tag sen jag red islänning, hade glömt bort hur roligt det var! Trevliga pållar var det också.

Nu har jag precis ätit så nu blev jag alldeles trött, ska strax hoppa in i duschen och sen lägga mig i soffan och mysa lite med Doris. Hon får nog inte så mkt träning idag, blir lite bus ikväll.

Bebisar, promenader och goda mackor!

Kom precis hem, varit hos Åsa flera timmar. Fikat och promenerat och ätit lunch. Tog en promenad förbi Subway och köpte en god tonfisk macka. Visste inte ens att de öppnat på universitetet, men det var riktigt goda mackor faktiskt!
Myst och pussat på bebis lite också!


Bebis och jag

Resten av dagen blir lugn, ska fara och cykla med Doris lite senare.

Tankar i alla dess former

Tankar, tankar, tankar... Hjälp, visste inte att man kunde tänka så här mkt. Men samtidigt är det bra tankar, väldigt härliga tankar. Har svårt att få en viss sak ur huvudet, fast vill nog inte det heller. :o)
Mina tankar är då inte i Luleå just nu!

Livet känns på topp, visst finns det vissa saker man hade velat förändra, men samtidigt ser jag denna sommar som bara en liten hållplats i livet. Förhoppningsvis kommer livet bli helt annorlunda till hösten, jag vill så gärna flytta och börja om. Se vad mer livet har att erbjuda, varför sitta här i Luleå där jag egentligen inte har något som håller mig kvar. Visst, jag kommer sakna mina fantastiska vänner om jag flyttar och jag kommer avsky att inte få vara med och se när bebisen växer upp. Men livet måste gå vidare och jag tror inte att det kan göra det här i Luleå. Inte nu iallafall, i framtiden vet man aldrig.

Kommer jag intein på skola så blir det förmodligen flytt av något slag iallafall. Då gäller det bara att se vilka möjligheter man har och hur allt har urartat sig. Tror iallafall att allt kommer bli helt underbart! :o)

Lycka!

Jag är glad, och har börjat nedräkningen! :o)

Igår var jag och Emelie ut, först grillade vi grillspett hemma hos henne och sen drog vi hem till mig och fortsatte dricka. Var återträff för 83:orna ute igår, men följde med som moraliskt stöd åt min kära vän. :o)  Hade ganska trevligt, men samtidigt var det skönt och komma hem tidigt.
Suttit ute och solat en stund idag, men nu har det kommit en massa moln och ser ut som att det ska börja regna när som helst också.
Idag blir det bara lugnt, funderar på att vara och köpa lite godis och bara mysa med Doris till nån film. Vet vad jag egentligen skulle velat göra.. men det får tyvärr vänta ännu två veckor...



Fina tankar

Allt känns toppen just nu, det är sommar och sol. :o)
Kanske blir en riktigt bra sommar detta också, iofs blir det svårt att slå förra sommaren. Men man kan ju alltid försöka ha det riktigt kul i sommar också.
Börjar med en vecka i södra Sverige, oj vad jag längtar. Ska bli riktigt roligt! Sen blir det Kiruna festival, och det kan inte bli annat än succe! Det blir det varje år, kan bara hoppas på bra väder!

Varit och ridit Lilla My igår och idag. Eller igår longerade jag henne på ridbanan, hon är en riktigt trevlig ponny. Rör sig trevligt också, gäller bara att få vänster sida att lossna, stel som en pinne i vänster sida. Om någon har nåt bra förslag på övningar för att få henne lösgjord i vänster sida så är jag tacksam!

På fredag blir det utgång med Emelie, förhoppningsvis så vill solen hålla i sig hela helgen så man kan börja kvällen med lite grillning. Och jaa, måste köpa rosévin! :o) Usch vad gott!

Sitter med ett leende på läpparna, tänker på nåt fint! :o)


Sommar värme!

Idag är det helt underbart sommar väder! Suttit ute i bikinin på balkongen ett tag idag och det var grymt skönt! Kanske lyckats få mig lite färg. :)
Kom precis in från en cykelrunda med Doris, plus att hon som belöning fick hämta lite pinnar :) Nu står hon här bredvid mig och flåsar, så lite energi fick jag nog ut från henne. Blir nog en till runda med cykeln lite senare ikväll när det är svalare ute.
Vad har hänt sen jag bloggade sist då.. Hmm.. Ätit årets första mjukglass i torsdags, mmm.. det var gott! :)
Sen var jag ju och hälsade på bebisen i onsdags, oj så lite och söt han var! Nästan så man själv fick lite bebisfeber :) Helt bedårande söt!
Igår var det grillning hos Emelie och Mathias. Fanny var också där så det var en lugn kväll. Mat och lite vin bara. Hem tidigt så inte Doris skulle behöva vara ensam så länge. Hon var ensam på dagen också när jag var och provred ponnyn i Björsbyn. En envis och söt liten ponny som jag nu ska börja hjälpa tjejen med ett par gånger i veckan. Ska bli roligt, hon behövde verkligen all hjälp hon kan få. :)

Nu kurrar min mage rejält, vette tusan vad man skulle kunna slänga ihop. Måste nog kika vad kylen och frysen har att erbjuda.

Kvällen blir iaf lugn... verkar inte som att någon har lust att hitta på nåt så..

Hälsa på bebis! :o)

Nu var man hemma i Luleå igen då efter några dagar i Kiruna och fjällen. Den här gången följde Doris med hem också, så nu är det lite liv i lägenheten :o)
Haft det bra uppe i Kiruna, skönt och bara åka upp och ta det lugnt ibland. Umgås lite med Clara, syrran ser man inte så mkt av hon jobbar mest. Men får ta och fara upp nån helg, måste ändå fixa mitt hår och lägga i hårförlängningen. Men det blir inte än på nån helg, ska bli fint innan Kiruna festivalen iallafall. :o)

Mamma och Clara i Kaisepakte

Doris ligger på stranden och myser i solen

Ska snart åka in till stan och köpa present till Åsa och Andreas lilla bebis. :o) Sen ska jag åka och hälsa på, ska bli så kul och se det lilla underverket. :o) Bra att ha bebisar att hälsa på så man inte själv behöver skaffa än. Fast man blir nog kanske lite bebis sjuk av att hälsa på. Dom luktar ju så gott! :o)

Rensa huvudet i fjällen

Är uppe i Kaisepakte med mina föräldrar och Clara nu. Sitter i husvagnen och bloggar lite, har precis lagt Clara. Så nu är det bara jag, Clara, Doris och Ria här inne. Mamma och Pappa är hos Ari och Anna-greta som har husvagnen mittemot. Kom till Kiruna vid två idag, tog fm tåget. Sen lånade jag systers bil och körde upp till fjällen. Tänkte att det kunde vara ganska skönt och komma upp hit en natt, bara vara. Och det är väldigt skönt också, man kan rensa skallen på ett helt annat sätt. 
Igår var jag ut med Jonas, blev först Allstar och sen Olivers en sväng. Riktigt trevlig kväll, trots att jag måste tappat min börs på Olivers förmodligen. Dock inte bankomatkortet som tur är, men det är jäkligt irriterande ändå. Ska testa ringa Olivers på måndag och har den inte kommit in så får jag ta och beställa ett nytt körkort.

Måste även beställla tid till Öjebyn för att ögonlysa Doris, jag tror inte att hon ser helt 100 och att det är därför som hon beter sig som hon gör. Pappa sa att han hade slängt en korvbit framför henne och att hon inte sett den utan börjat nosa sig fram till den. Hon såg även först väldigt suspekt ut när jag kom idag. först när jag öppnade munnen och hon hörde att det varf jag så blev hon glad. Känns lite jobbigt, men skönt att få tid och se om det kan vara där problemet ligger.
Nu ska jag gå över till Anna-greta och Aris husvagn och äta lite räkor.

Det blev en grabb!

Idag kom han äntligen!:o) Iofs lite tidigare än väntat, men oj så söt han var av bilden att döma! :o)
Ska bli så himla roligt och träffa honom om några dagar! Bra kämpat Åsa, och säkert Andreas också!
Grattis! Stor kram till er båda och en liten puss till det nyfödda miraklet!


Var skönt att få höra något roligt ikväll. Har inte varit någon bra dag annars. Verkligheten har kommit ikapp mig och då börjar man verkligen att fundera. Tror verkligen att jag behöver få hem Doris nu så jag inte hamnar i nåt deppläge. Funderar på att åka och hämta hem henne imorgon. Men isåfall blir jag nog hela helgen i Kiruna, kan iofs vara bra för mig att åka upp och ventilera mig lite. Jag ska fundera lite.. Har ändå inga planer för helgen.

Saknar hjärtat!

Jag fick veta nåt roligt idag, snart kommer Åsas och Andreas bebis. Senast fredag! :o) Håller verkligen tummarna för dig vännen att allt kommer gå bra! Känns nästan som att jag ska bli moster igen :o) Tiden har gått så himla fort, tycker det var nyss du berättade för mig att du var gravid. Kommer ihåg det som det var igår!

Idag var Mervi,Martin och Ellie och hälsade på. Ellie är så rolig, hon har blivit så stor nu så nu börjar man förstå vad hon menar. :o) Hjälp, känns som att alla kompisar har eller ska ha barn. :o) Fast det är ju iofs bra, behöver ju inte jag skaffa några än.

Var ute på en kvällspromenad nyss, kände att jag behövde rensa skallen, det är så mkt att tänka på just nu. Vill ha svar på några saker så jag kan börja planera lite.
Funderar på att åka upp till Kiruna nästa helg, om syster har tid att fixa mitt hår förståss.
Då tar jag nog med mig Doris hem också, saknar henne så himla mycket! Känner att jag just nu har all tid i världen för henne, om hon nu ska lämnas ut på foder till hösten så måste jag ta tag i träningen lite. Men som sagt det där vi jag inte behöva tänka på så det får komma när det kommer.

Helmysig helg!

Helgen har varit riktigt bra faktiskt. En hel mysig helg i goda vänners sällskap och en massa sol!
I fredags for jag till Mervi, Martin och Ellie. Busat ute hos dom med Ellie hela em. Sen blev jag bjuden på grillat också, riktigt gott och första grillningen för i år :o)
Igår for jag till Emelie och Mathias, köpte med lite ostbricka sen blev det Disney filmer för hela slanten :o) Fanny var hos dom i helgen så vi såg Bambi 2 och Trubbel i sagoland. båda var bra. Men då har jag ju min barnsliga sida kvar också. :o)
Idag blir det att fara till Åsa och kolla hockeyn. Sen blir det väl kanske lite film och mys hemma hos mig senare.
Kanske dax att ta och städa lite här hemma och sen ta ut de extensions som är kvar och lägga i färgen i håret. Sen ska jag planlägga en resa upp till Kiruna också så syster kan lägga i mina extensions.

Mysiga dagar!

Så var det redan 1 maj. Det är nästan skrämmande vad fort tiden går.
Syster och Clara har varit här onsdag-fredag och det har verkligen varit jätte mysigt! Är så himla tyst och tomt här hemma nu när jag inte ens har Doris här.
De kom vid sju på kvällen på onsdag och då skulle Therese på nån visning på Kulturens hus så jag lovade Clara att vi skulle gå och äta på Max (Max finns inte i Kiruna) så det gjorde vi och sen tog vi bussen hem till mig. Köpte även glass, för vad gör man inte för henne när hon är och hälsar på :o)
I går var vi på stan på fm, shoppade lite och åt lunch inne på mat och prat. Sen ville ju Clara påLeos lekland och det brukar hon alltid få när hon är här så vi for ut på storheden.
Sen blev det tacos till middag, även det hade Clara önskat. Men även jag och syster tyckte det lät som en bra ide så det fick bli det. :o) Majbrasa vid sjutiden och sen gick vi hem till mig, Clara tog ett bad och jag och Therese drack lite vin och pratade.
 




Sussie hade bjudot med mig på fest i Svartöstan så for dit efter Clara somnat. Blev rätt sent, typ vid elva. Men vi var väl där till halv ett kanske innan vi for in till stan och tog en drink på Allstar. Massvis med folk var det. Så det var trevligt, var en lugn kväll men kul och komma ut ändå.


Idag vette tusan vad man ska hitta på, inte hunnit planlägga något.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!