Det går framåt

Har en jobbintervju nere i Västerås, känns bra! Är dock inte ett heltidsjobb men ska jag plugga också så är ju detta perfekt. Måste bara se när jag kan åka ner, möjligen nästa vecka. Måste byta bort ett eller två skift då men det får bli så.

I helgen blir det Kirunafestival men detta år blir det inget festande för mig. Ska jobba i arran tältet istället. Och nej jag är inte gravid, känner bara inte för att festa. Och jag behöver pengarna så känns bättre att jobba extra än att sitta och dricka upp pengarna på blaskig öl.

Har sagtupp lägenheten idag också, känns faktiskt skönt. För det skulle jag nog gjort även om jag blivit kvar i Luleå till hösten. Det är ju en trea så den är för stor för mig ensam. Kan man ju alltid hoppas att de som tar över den vill ta den redan 1 september.

Bättre dag idag!

Hur ska framtiden bli egentligen? Ska man någonsin finna ro nånstans? Jag tror inte att det är meningen att jag ska bo här uppe i norr, iallafall inte för tillfället.. Har börjat resonera att norrland finns faktiskt alltid kvar. Nu måste jag verkligen göra nåt med mitt liv, börjar vara ganska less på att inte veta vad jag vill. Vet iofs inte helt säkert på vad jag vill eftersom mina polisplaner har skitit sig.. Men jag hoppas att jag ska komma på :)

Igår var en deppig dag med mycket tankar, idag är en mycket bättre dag! De ringde mig om ett jobb idag, säger inte så mkt mer ännu men känns skönt att man iallafall får respons för sina CV:n. Ger alltid självförtroendet en skjuts :)

Bjuder på en dålig bild från midsommarafton:



Jag på midsommar:


Bytte dock kläder efter att bilden tagits :)

Underbar känsla

Tillbaka i Luleå igen efter en underbar vecka nere i Västerås. Träffat massor av Viktors vänner och även familj. Känner mig väl mottagen och det är ju alltid skönt :) Lagat god mat och myst massor!

Midsommar var trevlig, inte det bästa vädret kanske men trevligt hade vi. Började dagen med att åka till Vallby friluftsmuseum tillsammans med två kompisar till Viktor och deras flickvänner. Sen blev det mat på Burger king och ett besök hos Viktors familj. På kvällen var vi hos en kompis till Viktor och grillade och hade riktigt trevligt.

Midsommardagen blev rätt lugn, åkte ut till Tidö Lindö (tror jag det hette), och hälsade på hos en kompis till Viktor, tog en promenad bland alla flådiga villor där ute. Riktigt fint, hade lugnt kunnat bo så! På kvällen gick vi sen ut och åt på Jensens och hyrde en film efter det. Som både jag och V somnade till :)

Var inte roligt att åka hem idag, ville stanna kvar. Trivs så bra med Viktor och känner mig så lycklig just nu. Det känns så rätt! Underbar känsla!

Nu är det snart dags för mig att hoppa i säng, börjar jobba 05.30 imorgon bitti. Blä.

Sista rycket innan en veckas ledighet! :)

Dricker mitt morgon kaffe så jag vaknar till innan det är dags att åka och jobba sista natten. Sen är det ledigt en vecka, ska bli underbart. Åker ner till Västerås imorgon, blir där hela långa veckan. Ska bli spännande, aldrig varit i Västerås tidigare. Men det är väl sällskapet som är det viktigaste? :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag ska hämta Doris från hundvakten. Får se om det finns mer att göra på jobbet idag, igår var det helstopp så gjorde inte så mkt :)

Sorry.

Ursäkta väldigt dålig uppdatering. Bloggen är lite på semester just nu, känner inte riktigt att jag hinner.

Veckan har varit bra, varit ledig går på ikväll och jobbar natt hela helgen. Haft sol varenda dag så lite färg har man väl kanske fått :)
På måndag åker jag ner till Västerås och blir där hela veckan. Längtar! Saknar Viktor, ska bli mysigt att träffas igen!

Nu ska jag ta och vila en stund innan det är dags att fara och jobba.

Osjälviskt tänkande




Det skär i hjärtat när jag försöker skriva ihop en annons om fodervärd till mitt hjärta... Vill verkligen inte, men försöker övertala mig själv om att det är för hennes bästa. Jag får inte vara självisk nu..

Trött så trött

Nu är hundveckan över, så skönt!

Jag är så trött, sitter i soffan och somnar nästan sittande.. Blir mer bloggande imorgon, nu orkar jag inte. Ska bara lägga mig i soffan och dö en stund.

Tropisk hetta!

Idag har det varit helt fantastiskt väder ute! I solen visade termometer 42 grader(!). Så det har nog varit ca 30 grader i skuggan. Legat ute och solat lite och även strosat på stan en sväng. Ätit första mjukglassen för i år och köpt några nya linnen. Behövde lite färgglada linnen nu till sommaren.


Ligger och lapar sista solen :)


Varmt, men jag klagar inte! :)

Buu


Buu! :)

Varmt väder!

Då har man jobbat halva hundveckan, "bara" 32 timmar kvar att jobba denna vecka.
Ledig imorgon iallafall, så jag hoppas verkligen på sol! Jag vill sola, behöver lite färg! Nu är det vädret på tv, så ska vi se. Jaaa! 27-28 grader imorgon! Underbart! Jag ska pressa imorgon. Behöver lite energi så man orkar jobba förmiddagshelgen sen.

"I norrland har vi den högsta värmen" Sa de precis på tv4 nyheterna :)

Ut och springa

Godmorgon!

Stigit upp för en stund sen, dricker mitt morgonkaffe nu och ska snart ut i solen och springa med Åsa. Doris får också följa med så kanske hon sover gott sen när jag är på jobbet. Måste ju verkligen ta tag i springningne nu, ska ju springa midnattsloppet i Stockholm den 13 augusti så då måste man ju ha en bra kondis. Under timmen på milen ska man ju klara!

Drömde konstiga drömmar inatt, tycker inte om det, man vaknar så orolig då.. Men tur det bara är drömmar iallafall.

Tänker på dig, puss!

Morgonkaffe i sandlådan


Doris ute i gräset


Kaffe i sandlådan :)

De bästa!

BBB

Gårdagen var trevlig, blev en kväll på båten tillsammans med Ulrika och Erika.





Idag har jag verkligen inte gjort nåt alls, väldigt skönt faktiskt. Nästa vecka är det ju jobb alla dagar utom torsdag, ser inte fram emot hundveckan. Men men, har inte så mkt annat att göra ändå så kan lika gärna jobba.

*drömmer mig bort ett litet tag*

Fira sista tentan.

Ikväll blir det lite partaj. Känner väl mig fortfarande nästan lite sliten från förra lördagen, men vad fan! :) Måste ju fira att sista tentan är skriven.
Solen skiner dessutom, blåser som fan, men vad spelar det för roll när solen skiiiiner!! :)



Ha en trevlig lördag allihopa!

Underbar kväll

Har precis varit ute på en kvällspromenad med Doris, det är en underbar kväll i Luleå idag. Solen visar sig från sin bästa sida och det är riktigt skönt ute.



Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska skriva tenta imorgon. Sen får man se om det blir utgång på kvällen.

Sol och plugg

Då har man vakat av sista natten, känns skönt. Nu ledig hela helgen, eller ledig och ledig ska skriva tenta imorgon så idag blir det plugg hela dagen.

Sitter ute på balkongen och dricker "morgonkaffet", riktigt skönt ute! Sommaren kanske är på väg ändå. Doris ligger och gottar sig i solen, hon har nog saknat sommaren :)



Nej nu ska jag börja att plugga lite!

Tänker på dig!

Funderingar om livet..

En natt kvar att jobba, känns i kroppen att man inte jobbat natt på länge. Men jag gillar ändå nätterna, inte så mycket spring i hallen och mycket lugnare. Ledig hela helgen, men har dock tenta på lördag så fredagen blir väl bara en massa plugg. Har ändå inget planerat för det är ingen hemma i helgen så kan ju lika gärna plugga.

På senaste tiden har jag ägnat väldigt mycket tid åt att fundera på vad man ska göra med sitt liv egentligen, jag fyller 26 i augusti och har inte ens en högskoleutbildning. Jag börjar känna ångest! Kanske man inte kan få allt man vill här uppe ändå, måste man inse att livet inte bara är norrland? Kan jag bli lycklig någon annanstans? Har iallafall kanske en plan som möjligen skulle kunna lyckas, får se om jag kommer in på den kursen bara.

Nåväl, tar väl sommaren som den är nu och jobbar och står i så får man se vad som händer sen.


Keep on living


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!