Börjar få ordning

Börjar få ordning här i lägenheten nu, lite jobbigt bara att vi inte har någon dusch/toalett. Man får duscha på gymmet och kissa i tvättstugan. Jobbigt men men det blir väl fint när det är klart hoppas jag!
 
Har fixat i vardagsrummet idag, så nu är iaf halva vardagsrummet fint, den andra halvan innehåller massa saker som inte ska vara där! :) Typ som grejer till toaletten och dörrarna till garderoben. Garderoben blir aldrig klar eftersom Viktor jobbar hela tiden. Kan inte göra det själv eftersom den är så himla tung..
 
Ikväll tog jag iaf ett glas vin, Viktor är iväg på nån grej med jobbet så jag och Doris myser i soffan.
 
Vardagsrummets ena sida

 
Mina gamla lapptofflor som jag hade när jag var liten. De hittade jag i källaren och givetvis fick de följa med till Västerås. Hittade även ett par tofflor i renskinn som jag också tog med mig.
 
Myser på mitt nya renskinn
 

Dålig uppdatering

Jag vet jag har inte uppdaterat här på jag vet inte hur länge. Hinner som inte just nu, är tillbaka i Västerås så försöker få lite ordning i nya lägenheten. Det är totalt kaos här hemma! Pust och stön.. Ikväll ska vi bygga ihop en garderob, det är inte kul!


Acceptera

Det är väl bara att acceptera att man faktiskt är ganska så dålig på det mesta.. Trycka ner sig själv ner till fotknölarna så kanske man sen sakta kan ta sig upp igen.. Eller helt enkelt bara hålla med allt som alla andra säger, för att inte vara gnällig.. För det är tydligen något jag är, gnällig och tänker inte på andra.. Ja det är väl bara att acceptera det då..


Sommaren kom tillslut!

Både igår och idag har det varit riktigt varmt här i luleå, även helgen var fin men då jobbade man ju.. Idag har vi och resten av Luleås befolkning varit på aronsbadet, for dit med Åsa och Linda och barnen. Så lite sol har man fått.
Idag blir det kräftskiva här hos Åsa och Andreas, ska bli så gott!


Ont i hela kroppen

Kroppen gör ont lite överallt, skulle verkligen behövt massage.. Känner att jag är stel..

En och en halv natt kvar av natthelgen. Sen ledig mån-ons.


Natthelg på ssab

Sitter i ena Traversen och kollar nån gammal film med Tom Cruise. Känner att jag börjar bli trött nu.
Jobb hela helgen, imorgon och söndag är det jobb 06-18. Längtar tills helgen är slut.

Bjöd på torkat renkött på jobbet ikväll, uppskattat!

Har ju förresten köpt en ny bil i veckan, en Skoda octavia ambiente -07. Jätte nöjd med den!


Fina ord ibland

Ibland hade det varit trevligt att få några fina ord. Att få höra att man är det finaste som finns och att man gör livet lite bättre för någon annan.. Ibland, bara nångång ibland..


Ny pärla

Har provkört en "ny" bil idag. En Skoda octavia ambiente årsmodell 2007 som det förmodligen kommer bli köp på imorgon. Känns riktigt bra, bra pris blev det också!


Kiruna

Ligger i mitt gamla rum i Kiruna nu, körde hit efter lunch idag. Gårdagen mös jag med Åsa, vi hyrde två filmer och käkade glass. Riktigt mysigt, sov över och åt frukost imorse. Sen var vi iväg på Wip outleten som många säger är så bra, hmm håller inte med.. Mest skit faktiskt, sånt som ingen vill ha.. Nåväl hunnit hälsa på både Mommo och syrran nu på kvällen. Meya var jätteblyg, inte sett henne på en månad lillan..


Ekorrhjulet fortsätter

Sitter på jobbet, sista arbetsdagen för veckan, imorgon är det måndag och då tänkte jag köra till Kiruna. Ledig fram till fredag kväll nästa vecka så då passar jag på. Ska även kolla på en bil i kiruna, så får se om det är något att köpa. Svintrött är bara förnamnet på mig idag, har ju varit världens liv i Luleå i helgen och grannarna i det huset där jag hyr lägenhet tycks tro att deras hundar får skälla hur fan de vill alla tider på dygnet. Ute på gården dessutom, lagom irriterad! Inatt var det inte hundar som var problemet utan då var det skrikande fulla människor och buskörning av bilar på vägen utanför fönstret, suck! Tur det är lugnt på jobbet iaf så man inte somnar i traversen.. Doris blev ju förresten 6 år i förrgår, lilla gumman som inte är så liten längre..


Segt på jobbet!

Är repstopp denna veckan, eller iaf till fredag. Och då är det bara att sitta av tiden vilket är grymt segt! Igår kunde man kolla på fälttävlans OS, men idag är det inget roligt på tv..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!