Halloween

I helgen är det Halloween, men jag ska faktiskt inte festa alls. Har väl aldrig direkt varit så mkt för att festa på Halloween, tycker mest det är ett ploj för affärerna. För att de ska få mer att sälja. Plus att det är en anledning til alla tonåringar att få en extra helg att supa.



Jag ska åka upp till Kiruna istället, mysa med min syster och med Clara. Känner dessutom att jag inte är helt kry, så är nog bara bra för mig kropp att få en helg med bara vila. Har gått omkring med halsont i snart 2 veckor nu och det varken släpper eller bryter ut nån förkylning. Börjar bli ganska less, ligger hellre riktigt sjuk ett par dagar så det kan försvinna sen så man kan fortsätta träna igen.
Måste ner till stallet och rida idag, blir en uteritt.

Nu ska jag in till stan och kolla i lite affärer och sen louncha med Åsa. Sen tänkte vi ta en promenad runt Gultsaudden också, eftersom ingen av oss känner oss särskillt pigga och krya så blir det ju inget gym idag.

Men ha en trevlig Halloween till alla er spöken, dracular och prinsessor där ute.

Lite onödig fakta om mig

Vilken svordom använder du mest?
 - Helvete
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
- kring 9.00
Var köper du dina matvaror ifrån?
-Oftast Coop
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
- Beror på
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
- En bil
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
- Om man kan kalla det för hemlighet, men kanske
När var senast någon stötte på dig?
- i lördags
Vad åt du till middag senast?
-Köttbullar och makaroner, ides inte börja med nåt avancerat
Kan du vissla?
-Ja, klart jag kan
Tittade du på tecknat när du var liten?
-Jag föredrog Astrid Lindgren
Äger du några popband t-shirts?
-Inte just nu, men några t-shirts med Backstreet Boys har jag haft :-)
Pratar du några andra språk?
- Engelska och liiiite finska
Har du gråtit offentligt?
-Ja, det har hänt
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
-Ja, jag är väldigt sugen på en tatuering
Vad har du med dig in på bion?
-Godis och cola light
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
-Idrott
Vilken är din favorit drink?
-Strawberry daiquiry
Gillar du din boendesituation?
-Ja, men saknar nån ibland
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
-24, men det är ett helt år kvar! :-)
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
-Att det löser sig förr eller senare
Tycker du om att krama folk?
-Ja, jag är väldigt kramsjuk
Äger du en digitalkamera?
-Jadå
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
-Lite kanske, beror nog på vem det är
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
-Nej, inte alls
Tre saker du alltid har med dig?
-Mobil, börs och nycklar

Ljungberg till Seattle

Jag har nog alltid fashinerats av den här mannen. Han räds då inte för att testa nya grejer. Pengar har han ju så han klarar sig, så nu är det bara att göra det han känner för. Nu verkar det luta mot en fotbollskarriär varvat med en filmkarriär om man ska tro medierna.
Coolt tycker jag, jag skulle väldigt gärna se Ljungberg när jag ser film :)
Han är och förblir sveriges sexigaste kille!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article3635408.ab


Måndag, ny vecka igen!

Måndag och en ny veckan igen, inget speciellt planerat den här veckan. Får se om jag kanske åker upp till Kiruna i helgen. Skulle verkligen behöva ta en riktigt lugn helg. Då passar det ju bra att åka dit, mysa med Clara och syrran. Fast samtidigt så känns det ju som att jag ska vara där hela vintern så då är det ju lite skönt att vara i Luleå nu innan jag måste åka upp.
Har ännu inte fått veta allt om jobbet, men de skulle skicka ut de så får väl allt inom en snar framtid. Det ska bli så himla roligt att börja jobba igen, jag känner mig så himla lättad nu när jag vet vad jag ska göra ända fram till nästa höst. Och det känns ganska skönt att ha hösten öppen än så länge iaf, man vet ju aldrig vad som händer i sommar. Har ju mina planer :) Hoppas bara att jag lyckas genomföra allt. Längtar iaf väldigt mycket till nästa sommar, och ja jag vet det är länge kvar till sommaren. Men man kan ju alltid längta så kanske vintern känns lite kortare :)
Lär nog bli att vara ganska mycket i Riksgränsen på mina lediga helger, syrran och hennes familj ska ha nya husvagnen där så blir skönt att kunna åka upp dit och ta det lugnt. Åka lite slalom och bara ta det lugnt.

Imorgon ska jag gå och gymma även om jag har ont i halsen, nu börjar jag få lite abstinens. Gymmet har som blivit en del av mig och det känns väldigt skönt. Roligt att det känns riktigt kul att gå dit.

Nu ska jag se lite vänner.


Party med singstar!

Vilken kväll det var igår. Hade så himla kul! Var fest hemma hos mig med Singstar, en massa sköna människor kom. Kul och träffa alla från SSAB igen, det är verkligen helhärliga snubbar! Vi var nog säkert 15 pers hos mig iag, alla vart jäkligt taggade av singstar :) En riktig partyhöjare!
Sen for vi på Olivers och där var det massa folk, men det var trevligt. Stod nog mest och snackade med Janne och Magnus och några till från SSAB.
En pizza med Janne och Magnus och en massa allvarlöigt snack. Sen fick jag sällskap av Janne nästan hela vägen hem, pratade om väldigt bra saker. Han är en riktig pärla att prata med.
Idag har jag varit en sväng till stallet, och nu funderar jag på att gå och köpa lite godis och sen blir det Ensam mamma söker :)


Fler bilder finns på min facebook

Tänd ett ljus för Carolin

På fredag klockan 20.00 tänder vi ett ljus för Carolin och hennes familj.
Sprid detta vidare till alla du känner!


Fest på lördag!

Jag känner mig helt slut nu. Varit och käkat frukost/lunch hos Emelie idag. Tjattrat på en massa som vanligt :)
Sen for jag till stallet och pysslade med Perlan, red ut mot badplatsen idag, var en riktigt trevlig tur trots alla "spöken" i skogen.

På lördag är det fest hos mig! Kom förbi vettja!:-) Hmm.. så gick det med min vita helg. Haha. Malin din jäkel, du drar ner mig i skiten. :P

Livet ordnar sig trots allt. :-)

Såna här dagar finns det mycket tid för tankar och funderingar.

Jag längtar efter att hitta någon att dela min vardag med, nu börjar jag vara less på singellivet. Ett halvår räckte för mig. Haha. :) Nejdå, nog är det ganska skönt att vara singel, men vissa kvällar skulle det vara riktigt skönt att krypa upp i någons famn. Man tror inte att man ska sakna det men jag saknar faktiskt de vardagliga sakerna som att laga mat tillsammans, ha nån att gå ut med hunden med. Och någon att sova med! Det är nog det man saknar mest!
Ihelgen ska jag försöka ha en vit helg så då hade det varit fint att ha nån att mysa med, men jag får väl hitta på nåt. Kanske mysa till med nån tjejkompis, och då menar jag typ film och godis inget annat. haha.

Ikväll är det bonde söker fru, när man ser såna program som ensam mamma söker också då vill man bli kär igen. Nu känns det som det var länge sen den känslan fanns i min kropp. Men jag vet att jag vill ha tillbaka den känslan, för det finns ingen bättre känsla än känslan att vara kär. Verkligen få dela dagens timmar med någon som är värd det. Istället för att slösa bort dagarna ensam.
Fast samtidigt är det jäkligt nyttigt att bo själv och leva som singel, ta hand om sig själv utan att ta hjälp av någon annan. Jag har verkligen lärt känna mig själv de här månaderna som singel, sett vissa sidor som jag inte visste att jag hade, på något sätt har jag gömt undan de.

Nu känner jag mig iaf väldigt glad, känns så himla skönt att ha livet planerat ända till nästa höst. Inte behöva känna paniken för att vara arbetslös, det kommer bli en riktigt rolig vinter tror jag. Sen tillbaka till SSAB till sommaren, det längtar jag redan till. För så kul som jag hade där i somras har jag nog aldrig haft på nån arbetsplats.

Jag måste verkligen fara iväg och träna idag, men nu har jag dragit ut på det så ska nog dra ut på det nån timme till för kring fyra-fem är det alltid som mest folk. Så ska nog fara vid sex tiden. Sen skulle kanske Malin komma förbi, så då måste jag fixa nåt fika för vi har nog en hel del att surra om. Haha.

Vill få igång min box till tv:n nu så jag kan se lite fler kanaler, blev riktigt irriterad när jag hörde att lulebo hade kopplat om mig till deras nät. Nu måste jag vänta ett par dagar innan nån tekniker kommer och kopplar om. Riktigt irriterande.

Nu ska jag fixa lite middag och sen fara och träna om en stund.


Ganska ny bild på lilla mig.

Yiipppiiiee!

Jaaa! Fick jobbet på Icehotel. Jäkla vad glad jag är nu. Det ska bli så jäkla kul!


Det börjar klaras upp, äntligen..

Jahapp då har man varit uppe i Kiruna i helgen igen, eller varit där sen i onsdags kväll. Kom hem imorse till en stökig lägenhet. *suck*
Har varit på jobbintervju på Icehotel i torsdags, har inte fått veta något ännu men man kan ju alltid hoppas att man får det. Skulle vara riktigt kul tror jag. Träffa mycket nya människor.
Var ut i Kiruna i lördagsmed syrran och två kompisar till henne. Hade iofs en heldag med syrran i lördags, för först hade vi loppis med ett par andra tjejer på centralskolan i Kiruna. Vi fick typ 700kr var när vi delade kassan och det är ju inte helt fel för att sälja iväg en massa skrot :)

Nu har ju idioten erkänt att han dödat Carolin, känns skönt att det börjar få en uppklarning. Men fattar inte hur det kan slå så slint för en människa. En helt normal gubbe med tre barn. Tycker så himla synd om hans familj, speciellt barnen. Fy vad hemskt. Hoppas bara de hittar kroppen snart så Carolins familj kan få begrava henne. Fy att sånt här händer här uppe också, trodde man var någorlunda säker. Ryser i hela kroppen av tanken, man har ju själv kört den vägen upp till Kiruna flera gånger. Det hade ju lika gärna kunnat vara jag, hon var ju tydligen bara på fel plats vid fel tillfälle.

Fick min box till tv:n idag, men får inte igång den så måste väl ringa bredbandsbolaget. Pust och stön, allting tjorvar alltid för mig och speciellt saker från bredbandsbolaget.
Ska iväg och träna ikväll och sen ska jag förbi Markus och kolla fotboll.
Kanske dax att fixa till lite mat strax.

Perl

Träffade Åsa på gymmet klockan elva idag, varken hon eller jag var särskillt sugan på att träna men vi gjorde det ändå! Tror jag håller på att bli förkyld, för har ingen ork och fryser hela tiden. Åt lunch efter träningen och sen for jag till stallet. Red och fixade allt där, känns skönt att ha gjort bort det så är man ledig hela em/kvällen.
Perl var iaf väldigt fin idag när jag red så det kändes roligt, inte lika seg och stökig som sist. Nu fick jag med honom för både höger och vänster skänkel, och fick honom i låg form. Känns alltid lika bra när man får honom att gå i låg och avslappnad form eftersom han är väldigt bra på att gå och knäppa av i nacken. Så idag kändes det bra att rida. Imorgon blir det nog också att trimma lite och sen blir det att fara ut på onsdag.
Åker upp till Kiruna på onsdag kväll, har en arbetsintervju där. Ska bli riktigt skoj. Får se om man får det. Berättar mer när jag vet mer.

Ikväll blir detlugnt här hemma, känner mig som sagt inte helt kry. Kanske tar ett långt varmt bad och myser med te i soffan sen.



Söndag!

Då har ännu en helg gått. Therese har varit här lördag- söndag, så igår var vi ut. Först en sväng på invit och sen blev det olivers. På fm srosade vi ett par timmar på stan innan Therese skulle på visning. Gjorde av med lite pengar som vanligt. Nu måste jag verkligen spara mina pengar om jag ska till sthlm om ett par veckor.
Var lite frisörsalong här hemma igår också, Therese klippte och färgade Åsa och hon vart riktigt fin i sin nya frisyr. Lite kaxigare än innan!:)

Ska strax åka till stallet, rida och sköta lilla Perl. Jag älskar att fördriva söndagar i stallet, pyssla med sånt som man inte hinner med andra dagar. Blir nog en skön uteritt idag. Ut i skogen och galoppera lite.

Ikväll blir det bara hemma mys, kanske ett bad eller nåt. En långpromenad ska Malou också få!

Ljusglimt.

Är allmänt less på mitt liv just nu. Vill att det ska hända något! Blir tokig av att bara gå här hemma. Om man ändå visste att de behövde folk någonstans så hade man kunnat gå förbi där. Ska kolla runt på lite utbildningar som startar till våren iaf. Man kan ju alltid söka och sen se hur man gör.
Det finns iaf en ljusglimt i mitt liv, det är lite konstigt att det kan göra mig så glad :)

Nu ska jag strax ut på en promenad med Malou.

Ingenting är gratis.

Fan jag måste fixa mer kanaler hit hem nu. Idag missar jag både Gossip Girl och ensam mamma söker. Suck, på fyran är det bara skitprogram. Man borde få välja bort de kanalerna och slippa betala tv-avgift. Det är ju så jäkla dyrt att ha tv nu för tiden. Först ska du betala typ 2000 spänn per år för 1,2 och 4 och sen så måste man ju ha en box för att se resten av kanalerna man vill ha och det är ju inte heller gratis.

Hade en trevlig vin kväll med Emelie igår, hade fixat ostbricka också. Det var riktigt gott! Kvällen slutade på Cleo ändå, blev så grymt sugen på att dansa efter vi haft lite nostalgidans hemma med bland annat ace of bace, aqua och macarena. Jäklar vad vi skrattade. Dansade till och med kycklingdansen. :)

Idag har jag bara slappat, tagit en promenad med Malou. Ska nog koka lite te och krypa upp i soffan om en liten stund.  Synd bara att man får mysa ensam,..

Tänkvärt!

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka, att alltid skratta, att hoppa högst och vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som de är, att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att vara stark är att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma upp igen.
Att vara stark är att våga tro när ens hopp är som svagast, att se ljuset i mörkret och att kämpa för att komma dit.


Ben&Jerry, det är jag förtjänt av nu!:-)

Idag är det fredag och jag har faktiskt ingenting planerat ikväll. Ska bara bli skönt att vara hemma och ta det lugnt. Har precis varit och tränat och gick fram och tillbaka till gymmet så jag känner mig riktigt förtjänt av lite B&J glass till IDOL :-) Idag har varit en ganska lugn och skön dag hela dagen, tagit två lite längre promenader med Malou och även varit och handlat. Hade verkligen ingenting hemma efter att ha varit en vecka i Kiruna. 

Imorgon blir det vinkväll med Emelie, blir nog ingen krog efteråt. Ska bara bli kul och dricka lite gott vin och kanske äta lite ostbricka. Snacka lite skit :-) 

Nu är det snart IDOL och glass i stora lass!:-)


mums, fast jag har inte denna smaken hemma. 

Kiruna

Är fortfarande kvar i Kiruna, varit här en vecka snart. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska ta kvällståget idag eller morgontåget imorgon. Blir nog Malou som får följa med mig till Luleå, Doris mår bara bra av att vara ifrån mig lite har jag märkt. Plus att Malou behöver få lite kvalitetstid med mig, det var ett bra tag sen hon fick det.
Idag ska jag vara och köpa en ny skaljacka på team sportia. Hittat en Bergans jacka som jag vill ha! Sen är det bara nya täckbyxor som behöver införskaffas. Kängorna köpte jag ju förra månaden.

Haft tid och fundera när jag varit här, och kommit fram till att det verkligen är så. Det känns lite mindre bra, men men.. Det kan ju sluta i att det är riktigt bra, vem vet..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!