Händer grejer i Kiruna

Oj, oj det händer grejer i Kiruna när man inte är inne i stan. Storbrand på Loboloskolan, ingenting är i stort sett kvar av skolan. Bara grunden, annars är allt bara ruiner och aska. Körde förbi där idag när vi kom från Jukkas, kan säga att det var skyttetrafik dit, haha. När det väl händer nåt i Kiruna så måste alla Kirunabor vara där och dokumentera det :o) Mamma och pappa hade sett lågorna ända hem hit och för er som inte varit hos mina föräldrar och inte vet vart lomboloskolan ligger så är det en bit emellan. Så lågorna var stora!

Sen har det varit knivmord också, nån 21 åring som blivit knivskuren av en jämnåring och sen dött av skadorna. Helt sjukt, när man själv är ute i skogen då händer det en massa saker. :o)

Vi hade då iaf riktigt trevligt igår. Skoter ut till Luspen som är en camp ute i skogen. Fixade kött med wok ute på öppen eld och sen åt vi inne i stugan och drack vin och öl och allt vad det fanns på bordet. Sen blev det spel och bastubad, riktigt skönt var det! Kul kväll!
Hotellfrukost i morse, inte heller helt fel. Och nu ska jag ta och boka biljett hem till Luleå. Hem över helgen och klappa lite på lägenheten! :o)

Sliten och trött.

Jag känner mig så grymt trött idag, jobbat fm hela veckan så kanske är därför. Inte blivit så mkt sömn i veckan heller, sovit dåligt. Så jag kommer nog snart ligga under täcket, ska bara vara ut med hundarna och själv ta en dusch.
Badade Malou efter jobbet idag, vattnet var nästan svart.. Så nu är hon golden färgad igen :o) Doris fick en tur med sparken för en liten stund sedan, hon sprang runt i lägenheten som en jag vet inte vad så hon behöve komma ut och göra av med lite energi. Nu ligger hon här bredvid mig och slickar på sina tassar, får mig och tänka på Diva som alltid slickade på sina tassar, smaskade så man vaknade på morgonen. :o) Saknar henne en massa, hoppas allt är bra med henne.
Imorgon börjar jag halv sju, bytte med erika så då slutar jag redan tre. Blir skönt att komma hem lite tidigare, vet inte riktigt vid vilken tid mamma, pappa och Clara kommer.
Inte ledig fören på onsdag och då har vi avdelningsmöte och pratade om att åka ut i någon av Adventures vildmarkscamper och basta, festa lite och sova över. Så får se hur det blir med det, hade varit ganska trevligt. :o)

Dax för en dusch nu, sen ut med hundarna och sen tror jag faktiskt att det blir sängen.. Så kanske man kan få  vara lite utvilad för en gångs skull.

Markus Fagervall

Precis hemkommen från hockey. Varit och kollat premiären i allettan mellan Kiruna och Piteå. Kiruna vann med 6-2 och det var nästan lite utklassning. De var väldigt mycket bättre så det var en rättvis vinst. Markus Fagervall var även där och åkte lite skridskor med hon Johanna som han vann stjärnor på is med. Och sen sjöng han två låtar och signerade skivor också. Fan han är snygg alltså!:o)

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, börjar halv åtta imorgon och går till fyra, sen ledig på fredag. Ska bli skönt, tänkte bjuda syrran på lunch på Thai på fredag. Och sen kanske strosa lite på stan och kika. Jag är så jäkla sugen på att åka nånstans en natt eller två och bo på hotell, vet inte varför men det skullle vara så skönt! Får se hur det blir med det, kanske bättre att försöka spara så mkt man kan.
Trött nu, godnatt!

Icehotel, detta lite småsjuka jobb! Haha

Oj vad vi har skrattat på jobbet idag. Sjukare skämt är nog svåra att hitta. Men kul har vi. Repanfolket är nog ändå sjukast. Haha, Mickes skämt är så dåliga men ändå skrattar man så man nästan kissar ner sig. Och nu vet jag varför killar använder suspensoar, det är inte som skydd utan mer som en "push up". Haha. För att få det att se större ut!:o)
Och Sandra hon har flyttat ut på personalparkeringen, så jag måste komma ihåg att stoppa i motorvärmarsladden i henne imorgon så hon hinner tina upp innan jobbet. Haha :o)
Vi måste komma ihåg att köpa dom där kycklingfileerna också, så vi blir lite sexigare tjejer ;o)
Nej usch hur ska man funka efter ytterligare två månader om man redan är så här förstörd av jobbet. Haha. Tur att alla blir lika förstörda!:o) Kan vi bilda nåt kollektiv över sommaren, så får iallafall alla psykologer jobb.



Rolig helg, med flum och lite annat!

Då var helgen snart till ända, haft en riktigt trevlig och händelserik helg här hemma i Luleå. Känns lite trist och åka tillbaka till Kiruna, skulle hellre stannat här faktiskt. Men men, ca två månader kvar att jobba i Kiruna och sen får man åka tillbaka, Om man får nåt jobb vill säga, vet ju inte hur det blir med SSAB. Jävla finanskris!
Igår var vi iaf ut, det var trevligt. Eller på Olivers var det väl sådär, en är man med trevliga människor så blir det ju roligt ändå. Var nog en rätt flummig kväll igår. :o)

Jobb hela veckan, fm dessutom så kommer vara lagom sliten denna vecka.. Men samtidigt ganska skönt att vara ledig på eftermiddagarna. På onsdag blir det hockey. Första matchen som jag ser på Lombia på flera år! Ska bli riktigt kul, förut var ju jag och Linda jämt på hockey. Markus Fagervall ska åka lite skridskor och sjunga också så det blir kul och se honom. Han är ju rätt snygg att titta på!:o)


Malin och jag

Malin diggade mina skor, som jag by the way älskar!:o)

Vi flummar :o)

Livet i allmänhet :o)

Allting känns väldigt bra just nu, det är mkt som händer. Men samtidigt kan jag ofta tänka "så nära men ändå så långt borta". Ni som verkligen känner mig ni förstår vad jag menar. Gahh, det kan göra mig så arg ibland. Men samtidigt vet jag ju att ingenting kommer förändras förren jag tar tag i det! Det är bara Janne som verkligen säger till mig vad jag ska göra. Men fan hjälp mig med att få ut fingrarna från arslet också... :-) Jag vet inte hur, me nångång ska det funka :-)

Nu ska jag strax hoppa i säng, ska träffa Åsa på stan och äta lite lunch imorgon. På lördag ska jag gå och hälsa på grabbarna på SSAB. Det ska bli trevligt, saknar dom! Sen händer det ju nåt lite spännande på lördag också :-) Hehe.. men det får bli som det blir :-)
Har fotat lite från ishotellet. Ska lägga in några bilder. Klicka på bilderna för större upplösning.

    

  

  

 

Bitch on board!

Haha, jag är tydligen en bitch. Våran "stjärna" från Icehotel som fick sparken för några veckor sedan kallar mig det på sin blogg. :-) Haha, har aldrig hört det förut så måste nog faktiskt säga att jag är lite stolt! Till och med jag kan vara en bitch, jag som alltid får höra att jag är för snäll.
Men men, jag vet nog vad han syftade på, blev så grymt irriterad på honom för nån vecka sen för att han inte lärt sig nåt så jag röt till lite. Det kanske var för mkt för honom. Hehe. Ingen människa som man saknar iaf, och jag kan säga att jag ogillar honom lika mycket som han ogillar mig. Men tack för utmärkelsen iaf! :-)

Idag var jag tillbaka på jobbet, jobbat med Sandra, alltid lika trevligt. När blir det fest nu då? Vi måste hitta ett perfekt datum. Stor fest, med knytkalas och grejer, det tycker jag låter perfekt. Sen avslutning med att sova på ishotellet. På tal om ishotellet så pratade jag med två riktigt söta äldre damer idag, de ville så gärna låna två sparkar imorgon så de kunde sparka till Konsum och uppleva gamla minnen. För nere i Göteborg där gick det ju minsann inte att åka spark. Hehe.. Hoppas de lyckas hitta två sparkar till de imorgon :-)

Måste bara avsluta inlägget med att stoppa in bilden som jag tydligen har på min dörr hemma. Haha.


Dax och ta tag i livet kanske?

Nu börjar det vara dax för mig att ta tag i mitt liv känner jag. Tänkt mig att söka lite skolor till hösten, faktiskt hittat några utbildningar som känns lockande. Trodde inte jag skulle göra det eftersom min dröm alltid varit polis. Men jag känner att jag måste bredda mig lite, polis är ju så fruktansvärt svårt och komma in på och jag känner att jag måste ha nån plan B. Polis kommer förmodligen alltid vara drömmen, och en dag kanske den slår in. Den som lever får se helt enkelt. :-) Men nu blir jag ju här i Kiruna till sista mars iaf och sen hoppas jag at det blir SSAB över sommren för det vill jag verkligen. Så till hösten kanske det blir en annan stad än Luleå, man får helt enkelt se om jag kommer in på någon utbildning som är värd att flytta för.
Nu har det onda i njurarna släppt, har iaf inte känt av så mkt idag. Så förhoppningsvis håller det på att försvinna. Ska och jobba imorgon så det känns skönt att komma in i vardagen igen. Till helgen blir det Luleå har jag tänkt, tagit ut en ledig dag på fredag så kan åka redan med kvällståget på torsdag. Ska bli skönt att komma hem några dagar.


Jävla infektion.

Sorry för lite dålig uppdatering. Ligger här hemma i sängen, jätte rolig fredag. Men kan inte göra så mkt annat. Är sjukskriven, äter antibiotika och har ont. Så det bästa är nog att ligga i sängen. Kollar Let´s Dance, och det känns nästan lite sorgligt, för det är verkligen inget program jag gillar. Såg dessutom att BlondinBella är med, henne slipper man då aldrig. Nu är hon överallt.
Imorse for jag till jobbet till halv sju, var väl kanske inte så smart för fick åka hem efter två timmar, funkade inte att jobba. Tror nog alla märkte att jag hade riktigt ont så de skickade hem mig. Var rätt lugnt ändå så jag lämnade ingen i skiten iaf. Så nu är jag sjukskriven hela helgen och har det inte blivit bättre till måndag då måste jag nog åka till läkaren igen, har ju ändå ätit antibiotika i fem dagar nu så man tycker ju att det borde bli bättre. Hoppas iaf inte att det blir sämre under helgen för jag vill inte fara och sitta på akuten i flera timmar.

Överlevde natten i -5grader

Överlevde natten i -5 grader på ICEHOTEL. Jag sov faktiskt riktigt bra, med tanke på mina njurbesvär. Var iaf till läkaren idag och fick antibiotika. Någon infektion i njurarna, hade höga värden och sånt så fick stark antibiotika.
Men hur som helst så var gårdagen riktigt trevlig. Jobbade till halv tolv sen kom Therese dit och då gick vi till isbaren där vi drack några drinkar. Sandra, Johanna,Rochelle, Kristoffer,Jonas, Viktor och Jessica kom också dit. Så vi drack som sagt några drinkar och sen gick vi upp till varma baren och satt där en stund. Gick väl och la oss vid två tiden. Riktigt skönt och sova på ishotellet faktiskt. Lite jobbigt dock när man var tvungen och springa upp och kissa kl fem på morgonen, var lite småkallt. By the way så sov även Anders Svensson med fru och lite kompisar också på ishotellet i natt så nu väntar jag bara på att Ljunbgerg eller Zlatan ska dyka upp. :) Man kan ju alltid drömma lite iaf!:)
Nu börjar det göra väldigt ont i ryggen igen, kan inte sitta allt för länge innan det gör riktigt ont. Sjukskrev mig från jobbet idag, läkaren tyckte inte att det var det bästa jobbet att vara på när man har besvär med njurarna. Stå,gå hela tiden. Plus att det är kallt. Så sen är jag ledig tisdag och onsdag, lite trist att man inte är frisk när man är ledig, men det är ju inget man kan bestämma över..

Nåja, uppdaterar med lite bilder från gårdagen när jag fått in de i datorn. Sladden är dock i luleå och på mamma och pappas dator kan man inte lägga in minneskortet.

Sova på ICEHOTEL imorgon

Jobbat idag, som vanligt. Kom ganska precis hem. Var riktigt fin halvmåne när jag körde hem, stor och väldigt låg, tror aldrig jag sett månen så lågt på himlen. Väldigt fint var det! När jag nästan var inne i stan hade månen försvunnit bakom LKAB så lågt var den!

Imorgon blir det nog att sova på Icehotel, vi är ett gäng som pratat om det. Och imorgon finns det än så länge flera sviter lediga. Syrran ska nog sova med mig. Så det ska bli trevligt, några drinkar i isbaren lär det väl också bli.
Men nu börjar det nog bli dax att gå och sova, ska försöka hinna vara och träna imorgon innan jag börjar jobba. Om jag länner mig lite fräschare än jag gör nu, haft ont i halsen hela em. Men men, inte konstigt då typ alla går mer elle rmindre sjuka på jobbet.

En kram till min vän Malin som fyllt år!

Godnatt!

Jobb, jobb, jobb. Inget liv just nu!

JOBB, JOBB JOBB. Jag har inget liv just nu. Så ser ni mig inte så är det för att jag är i Jukkasjärvi. Det är tre månader kvar att jobba men jag börjar redan att lessna, det är så jäkla mkt jobb hela tiden. Det känns nästan som att jag bor i Jukkas. Har inte varit ledig en hel helg sen jag började och är inte ledig fören 18-19 januari!
Jag är redan grymt sliten känner jag så undrar hur jag kommer må när jag jobbat sista dagen. Jobbar kanske för hårt jag vet inte.
Det känns iaf skönt att jul och nyår är över nu. Ett år kvar till nästa. Kan man ta tag i sitt liv lite, känns som att man varit jäkligt onyttig de senaste veckorna. Men man förbränner iofs jäkligt mkt när man jobbar UH på Icehotel. Skulle egentligen ha på sig en stegräknare och se hur mkt man går på en dag. Det kan jag lova är mycket!
Igår var jag och Doris ute och drog däck, funkar inte riktigt att få slut på hennes energi genom en helt vanlig promenad. Hon behöver få ta i lite, så efter den turen så var hon helt slut och sov ett bra tag :o) Min lilla gumma. Nu ligger hon här bredvid mig på golvet och snarkar, hehe. Väntar på att hennes skor ska komma så man kan vara ute längre stunder även nu när det har blivit kallare igen.
Imorgon börjar jag först tre så ska försöka att vakna hyfsat tidigt så jag hinner vara och träna på morgonen och sen kanske äta lunch på stan med nån. Tror Madde och Martin skulle äta på safari så man kanske kan luncha med dom.
Vi var och hälsade på mommo idag, jag, madde och martin. Tror nog att jag är ett kilo tyngre nu än innan, hon hade en massa hembakat så man var ju tvungen att smaka av allt . :o) Och som ni alla kanske vet så är ju pensionärer väldigt duktiga på att säga typ "men ta en bulle till, det är ju bara en kvar" ex. Så alla vi tre åt nog gansk mkt, för det var jäkligt gott också.

En dusch nu skulle vara väldigt skönt faktiskt, men tror det får bli en imorgon bitti. Eller efter jag gymmat.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!