Tillbaka i verkligheten

Har inte hunnit uppdatera mer om stockholmsresan. Tänkte lägga in lite bilder också men det blir ikväll.
Kan iaf uppdatera lördagen och söndagen.
På lördagen mötte jag upp Maja utanför hotellet och så gick vi till Waynes coffee och fikade, satt nog där nästan två timmar innan vi gick en sväng på stan. Kvällen blev middag med syster på ett mysigt ställe på övervåningen inne i kungshallen, där åt vi först en god förrätt och sen tog vi in en varmrätt. Blev vin till det, så himla gott var det, mätt var man sen ockå. När vi ätit klart och klockan blivit typ tio så gick vi tillbaka till hotellet och mötte Päivi och hennes vän Nettan nere i hotellbaren (bodde på Scandic anglais på Östermalm), där de för övrigt har en väldigt fin lobby/bar. Blev väl 2-3 drinkar där innan vi gick upp och la oss. Skulle ju upp rätt tidigt och fara ut till globen och träffa Linda och Sofia.
Såg kuren och det var roligt. Ska lägga in lite bilder senare om jag kommer ihåg. Hittade ett täcke till Doris på mässan i globen och jag hoppas att det passar.
Sen blev det sushi med syrran innan vi gick och satte oss på espresso house och drack en kaffe och åt en chokladmuffins innan jag var tvungen att åka till Arlanda.

Har haft en kanonhelg, Tack sys för hela helgen och allt som du betalat. Älskar dig!!

Nu längtar jag till torsdag för jag saknar Andreas!

Haft rörelselära i skolan idag, så vi har klättrat klättervägg och haft friidrott. Var kul men mina leder lär inte vara glada på mig imorgonl. Fick tillbaka min hemtenta i hälsodidaktion också och fick VG på den! :)

22 dagar kvar...


Sprängd madrass och stockholmshets!

Då är man i stockholm då, eller har varit här sedan i torsdags kväll och jag kan väl redan nu konstatera att jag inte skulle vilja bo här. Det är jätte roligt att komma hit en helg nån gång om året men den här hetsen ich stressen hade jag inte klarat av. Föredrar verkligen att bo i en mindre stad där dewt mesta jag behöver finns.
Har iaf haft det jätte bra så här långt. I torsdags kom jag till stockholm vid fem tiden då mötte Madde upp mig på station så gick vi på stan en sväng innan vi gick och handlade middag. Blev lite allt möjligt till middag, Martin ville gärna prova att äta krabba så vi testade det till förrätt. Det smakade sådär kan jag säga till alla er som inte testat, lär nog inte äta det igen. Haha. Sen blev det fläskfile, och klyftpotatis efter det och det var gott. Glass och hallon till efterrätt, också gott och sen var man proppmätt. Men det roligaste var ändå när Madde sprängde min madrass som jag skulle sova på, haha det sa PANG!! Och sen skyllde hon på Martin, madde var helt säker på att det var hans fel att madrassen spsänges fast det egentligen var hon som pumpade den med för mycket luft. HAHA säger jag bara, har inte skrattat sådär mkt på väldigt länge!

Nu ska jag ner och möta upp Maja så mer uppdatering kommer senare ikväll eller imorgon.


Stockholmsweekend

Host och host. Usch är less på allt som heter förkylning. Min bryter ju aldrig ut. Gahh!!
Ska dessutoim till stockholm imorgon och orkar inte med en hel helg i storstan om jag ska vara sjuk.
Jag känner mig verkligen inte taggad att åka till sthlm nu men det kommer nog bli jätte roligt när jag väl är där- Ska bli kul och träffa syster och Linda. Sen har jag inte träffat kusin Madde på jättelänge känns det som så det ska bli lite extra kul! :)
Önskar bara att jag hade några tusenlappar till så jag kunnat shoppa lite också, men det kan jag inte. Har inte pengar till det.

Jag och Andreas var och kollade på lägenheten igår. Den var helt okej, är ju endel som måste fixas men jag tror vi kan göra den riktigt mysig. Den är ju inte jätte stor men den är ganska lagom till oss tror jag, är dessutom en ganska stor balkong. Det som ska göras som prio ett är iaf att måla och tapetsera, i vardagsrummet var det gräsligt!
Det är mycket att tänka på nu kring flytten och allt. Känns väldigt rörigt i huvudet men när vi väl flyttat in och jag fått ner doris hit så tror jag att klumpen i magen kommer att släppa. Just nu känns allt lite småjobbigt. Förmodligen för att det snart är jul också och man inte har råd att köpa julklappar. Helt enkelt väldigt mycket att tänka på nu. Jag hatar att vara tankspridd, föredrar att ha mina tankar sorterade i mitt huvud.

Lars Winnerbäck

Snart ska vi iväg till Telenor arena och kolla på Lars Winnerbäck. Han börjar spela först vid åtta men insläppet är klockan sju och man vill ju inte stå och trängas hur länge som helst. Ska bli kul och äntligen få se honom live, uppdaterar med lite bilder imorgon.


Up

Kvällen blev väldigt bra. Middagen god och alla verkade tycka om det så är nöjd. :)

Jag och Andreas såg Disney pixars film "up" när Eva och Ronny gick. Den var bra, se den!
Nu är det nog godnatt strax, imorgon blir det Winnerbäck!


21 november och +11 grader?!!

Sitter och hejar fram Charlotte Kalla som snart ska starta 10km. Kul att skidsäsongen börjat igen så man har nåt att titta på. Tycker det är kul och kolla längdåkning. :)

Idag har vi städat här hos älsklingen för ikväll ska vi bjuda svärföräldrarna på middag, det blir älgstek alá mamma med potatisgratäng och champinjonsås till, sen givetvis vinbärsgele och rött vin också! Ska bli riktigt gott, börjar redan läskas i munnen när jag tänker på middagen :)

Imorgon ska vi och kolla Winnerbäck i telenor arena, det ska bli riktigt kul. Har ju aldrig haft möjlighet att se honom live även om jag velat väldigt länge så det ser jag fram emot.

Det är kanonväder ute här i Karlskrona, sol och 11 grader varmt. Men jag kan väl inte direkt säga att jag glädjs åt det, hade faktiskt hellre haft typ -5, klarblå himmel och vitt på backen. Fast hellre den här solen än det gråa och tråkiga vädret som det har varit de senaste veckorna.
Nu har Charlotte startat så nu ska jag kolla det.

31 dagar kvar...



Jäkla värk.

Ont, ont, ont. Börjar kännas som att min reumatism börjar bli en vana igen. Jag som har sluppit den så länge!! Usch, önskar ingen denna ständiga värk. Inget jag dör av, men det är jobbigt med värk. Speciellt om man är en aktiv människa som jag är som inte vill sitta inne hela dagarna. Har märkt att jag fått mest ont nu när jag tränat de senaste dagarna, träning brukade förut hjälpa mig att inte ha ont.
Tror dessutom att det kanske börjat sprida sig till lederna nu, för har haft ont i fingrar, knän och handleder under den senaste veckan också och det brukar jag inte ha. Vill inte ha ledgångsreumatism också!
Men men, jag har levt med reumatism från och till i 24 år och klarat mig, så ska väl bara fortsätta leva mitt liv och inte låta den komma ivägen.

Imorgon och på torsdag är det Svebi konferans så då är det en massa duktiga forskare och andra människor som håller föreläsningar inom idrott och forskning kring idrott. Ska bli väldigt intressant.

Inte nog med att jag har värk i kroppen så saknar jag Doris en massa nu igen. Stillade saknaden av henne en smula efter att jag varit hemma, men nu har saknaden kommit tillbaka. Men snart Angelica får du träffa henne, drygt en månad kvar! Sen blir allt så himla mycket roligare här nere, lägenhet med älsklingen, Doris här nere och ja allt känns som det kommer bli mycket roligare.


Världen utan dig hade varit grå och tråkig!

Saknar dig vännen!

Satt och rensade lite här på mitt lilla rum och hittade ett så fint kort som jag fick av Åsa när jag flyttade ner till Kalmar. Så här fint skrev hon:

Tack för att du finns!

"Jag är så tacksam för
att jag fått möta dig.

För du är speciell
och värdefull för mig.

Det som gör dig unik
finns i ditt sätt att vara,
din styrka och ditt mod
och allt som du kan klara.

Den kärlek som du ger
i omtanke om andra
ger lärdom om hur vi
ska vara mot varandra.

Du är en sån person
man lätt kan hålla kär.
Så tack för att du finns
just sådan som du är"

TACK FÖR ATT DU ÄR DEN DU ÄR!


Du är och kommer alltid vara en vän som betyder så otroligt mycket för mig! Du är en av få som verkligen vet allt om mig och såna som du växer inte på träd. Älskar dig!

Tiden springer iväg.

Ligger i soffan hos älsklingen, känner mig lite små hängig. Inget farligt, men känns precis som jag har en förkylning i kroppen. Men men, får väl se om den bryter ut eller försvinner.

Slogs tidigare idag av att tiden går så ruskigt fort, det är redan 12 november och jag har bott här nere i ganska precis 3 månader. Är bara lite mer än över en månad kvar till jul, har verkligen gått så jäkla fort. Jag älskar ju julen så jag bara längtar tills alla börjar pynta och det blir mer julstämning när man går på stan. Det enda som är väldigt tråkigt i år är att jag inte kommer att ha råd med några speciella julklappar. Får inte mycket pengar över i december för tror inte att man får ett helt studiebidrag i december månad heller så. Men jag hoppas att min familj tycker det räcker att jag kommer hem över jul och att inte julkappar är så himla viktigt längre.


Rörelselära och Anatomi/fysiologi

Nu har jag varit till Telia och lämnat in mitt bredband så har fått låna ett av dom tills mitt är lagat. Kände mig helt handikappad igår när jag inte hade något internet. Helgen har jag ju kunnat låna Andreas dator. 
Men iaf, helgen har varit bra. Varit i Karlskrona som alla andra helger. Det är så skönt att komma dit, för det känns lite som man kommer hem då. Älskar min pojkvän så himla mycket och längtar verkligen tills vi flyttar ihop om ca 2 månader. Ska bli underbart! 

Började med en ny delkurs igår, rörelselära som kommer gå paralellt med en annan kurs som är anatomi/fysiologi. Now were talking. Nu börjar de roliga kurserna!  Har haft en massa övningar och lekar i gympasalen igår och idag och imorgon ska vi fortsätta med det. Skönt och inte bara sitta och lyssna på föreläsningar utan faktiskt göra nåt praktiskt också.

Jag är så jäkla trött och har verkligen ingen energi just nu. Känns som jag kanske håller på att åka på en förkylning eller nåt för är frusen också.
Jaja, nu ska jag plugga lite.

Njuter av musik

Sitter och njuter av Willy Clays nya skiva, finns några låtar som är riktigt bra. Gillar the miner i ny akustisk version, riktigt skön! Väntar på att älsklingen ska bli klar sen ska vi på stan en sväng och ikväll blir det att hyra en film och köpa godis!

Här är Willy Clay bands nyaste singel från albumet Blue, också en riktigt skön låt.


plugg och massa ursäkter :)

Dagen har innehållit en hel del pluggande, men kanske ännu mera ursäkter för att hitta på annat än att behöva plugga. Haha.
Har iaf fått gjort första frågan, och det har blivit fyra sidor bara till den så vet inte riktigt hur jag ska klara av att bara ha högst sju sidor. Men första frågan var ioförsig ganska stor.
Hunnit med att vara en sväng på stan och har även varit en sväng till ö&b och rusta också. Skulle kolla på en tv bänk som fanns på ö&b och den var tro det eller ej faktiskt ganska fin. Vi köpte den inte utan ska fundera lite, känns inte riktigt som jag att köpa möbler på ö&b, men den såg faktiskt riktigt fin ut och den hade ett bra pris.
Köpte även julskum och ha som tentagodis, det var gott! :)


mm, julskum :)

mina nya älskade kalsonger :)

Är i karlskrona igen hos älsklingen, har hemtenta så är inge mer skola den här veckan utan ska plugga en massa här. Satte mig idag på kvällen men det gick inge bra, hade ingen motivation så imorgon ska jag ta tag i det och skriva massor!
Nu sitter jag bara och kollar lite tv, myser i mina nya svinsköna björn borg kalsonger som min älskade mamma köpte till mig i kiruna. :) Andreas skrattar åt dom, men jag älskar dom!! :)

Visst är dom snygga?! :)

Har tänt en massa ljus också så det är tokmysgt här i lägenheten. :)


Nu är det snart bonde söker fru och sen kommer älsklingen hem från innebandyn så då blir det film. Har hyrt den tredje Johan Falk filmen.

Fantastiska dagar i norr!


Inte den bästa bilden, jag ser trött ut och Doris ser galen ut. Men saknar henne varje dag jag inte har henne med mig. Längtar till efter nyår då hon får bo här nere med mig och Andreas!


Wilmer i den nya busmonster mössan, så jäkla gó! :)


Var tvungen att lägga upp den, pappa får inte vara ifred när han tar en femma på lunchen :)

@ arlanda

Sitter på arlanda nu och väntar på att flyget tillbaka till Kalmar ska gå. Varit här sen halv fyra ungefär, hunnit med att äta lite och dricka kaffe. Även pluggat lite, vilket inte har blivit så mycket under helgen hemma i Kiruna.
Jag har verkligen haft det så himla skönt hemma, ville inte åka tillbaka. Men det är inte så länge kvar till jul, så jag ska nog klara mig. Efter jul får vi ju en egen lägenhet också jag och Andreas, så det kommer nog bli lite roligare att komma tillbaka då.
Igår var vi fram och tillbaka till Luleå, sammanlagt ca 70 mil på en dag. Det var lite jobbigt, speciellt eftersom det var så jäkla halt på vägen hem så de sista 20 milen fick köras i typ 50-60 km/h. Så det tog som ett tag att åka hem, men det var hur som helst värt att vara i Luleå. Även om det bara blev ungefär 2 timmar hos Åsa. Men det var helt underbart att träffa henne och Wilmer igen, han hade blivit så stor! Shit vad fort de växer. Köpte med lite presenter och hoppas att ni gillade dom :) Älskar er, vi ses efter jul!!

Imorgon har vi en muntlig examination, kan väl inte påstå att jag har pluggat så himla mycket, har väl suttit två timmar i lördags. Det är nog allt. Så den skriftliga som ska vara inne på söndag har jag inte ens börjat med, men jag tar tag i det imorgon, sen får jag råpluga hela helgen. Ville inte plugga en massa när jag var hemma. Kan jag göra här nere i Kalmar.

Lägger upp lite bilder ikväll eller imorgon. Nu ska jag packa ihop, får nog snart gå på planet.

1 november

Vad fort dagarna går, det är redan söndag och 1 november. Åker tillbaka till Kalmar på tisdag :(
Helgen har iallafall varit lugn och skön, fredagen blev god mat och idol. Plus lite godis och annat gott förstås. Lördag var jag hos syrran hela förmiddagen och sen blev det lite plugg på eftermiddagen och sen hem till syrran igen och hade lite lördagsmys. Idag har vi packat lite igen i huset, och sen vare var vi på hockey nyss. Kiruna tog emot Kalix hemma på lombia. Blev 4-4 efter ordinarie tid men Kiruna vann på straffar sen. Var roligt och vara på hockey, kändes som gamla goda tider.
Nu är det snart ensam mamma söker och sen blir det nog sängen med lite skolböcker.

Imorgon blir det Luleå över dagen, träffa Åsa och Wilmer, JAAAAAAAA!!! :) Saknar er så mycket!!

Så här härligt väder var det ute idag.

-10 grader, sol och klarblå himmel


Doris på morgonprommis


Doris ligger i min resväska nu, hon har packat ner sig själv. Blir jobbigt att åka på tisdag utan henne.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!