Utan vänner är man inte mycket

Jag fick ett helt underbart "Godmorgon" sms imorse. Blev så glad, så här såg det ut:

 
Saknar er så mycket där hemma i Luleå, han har verkligen växt. Håller till och med upp huvudet själv, känns så tråkigt att inte kunna vara med och uppleva detta. Längtar så mycket till jul, hoppas bara inte han blir jätte ledsen när han inte känner igen mig.

Det är tungt att vara så här långt bort från alla vänner, ingen nämnd ingen glömd. Men det jag saknar allra mest är att bara kunna komma över till dig Åsa och dricka kaffe och klaga på allt som är värt att klagas på, att få pussa och mysa med Wilmer, gå förbi subway och hämta en tonfiskmacka (åsa: jag åt en subwaymacka med tonfisk igår, men den smakar inte lika gott utan ditt sällskap) Jag saknar att bara kunna spendera flera timmar hos dig utan att egentligen göra nåt speciellt. Du är en av få vänner som jag verkligen vet var jag har. Och jag vet att även om vi bor 140 mil från varandra så kommer det inte kännas stelt och konstigt och träffas igen. Du är oersättlig och jag tänker på dig och Wilmer varje dag och önskar att jag kunde vara med i hans utveckling.

Emelie; jag saknar att kunna komma förbi och kolla disneyfilmer med dig och Fanny, ta en fika på mat &prat och snacka skit. Saknar dig som den otroligt ärliga människa du är, du är verkligen one of a kind! Saknar dina hundråd och dina varma kramar!

Malin; Vi har alltid lika kul tillsammans, spelar ingen roll om det är en promenad i nattdiset i Luleå eller om det är en partykväll, du betyder mycket för mig.

Alla andra, jag saknar er också! Ni vet vilka ni är!

Fääärdig!! :)

Om gårdagen var produktiv så var dagen MEGA produktiv! :) Jag är färdig med min examination och det känns sååå skönt! Imorgon ska jag bara rätta till några saker och sen skickar jag in den till Peter. En hel dag i förväg, känns lite bra! :)
Dagen började med en morgonpromenad med älskligen, sen dusch och frukost och sen for vi till BTH, där jag alltså färdigställde min examination. Sen for vi förbi Subway och köpte varsin macka och sen till färjan och till Aspö och hälsa på Andreas föräldrar. Där fick man skratta tills man hade ont i magen som varje gång :)

Var duktig och tog även en långpromenad nu på kvällen, gick 4,5 km efter IDOL och nu ska jag bara slappa innan det är dax för sängen.

Tidsfördriv

Regler:
Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Angelica 
2. Ett ord på fyra bokstäver: Axel
3. Flicknamn: Anna
4. Pojknamn: Andreas
5. Yrke: Apotekare
6. Färg: Ask
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Ananas
9. Sak i badrummet: Avlopp
10. Plats/stad: Avesta
11. En orsak att vara sen: Avsked
12. Något man skriker: AJ
13. Film: Askungen
14. Något man dricker: Ananasjuice
15. Band: Audioslave
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Augustmalmsgatan
18. Bil: Audi
19. Sång: A whisper

Plugg, snö och hemlängtan

Idag har jag haft en produktiv dag känner jag, pluggat i flera timmar på biblioteket på BTH. Har fått ett par sidor skrivna på min examination, men jag har fortfarande flera sidor kvar att skriva. Fattar inte riktigt hur jag ska få ihop tio (!) sidor. Nåväl, får försöka vara lika duktig imorgon så kanske man blir klar. Den ska iallafall vara inne på torsdag klockan tolv, men det ska nog inte vara några problem.

Har haft sån fruktansvärd hemlängtan de senaste dagarna, saknar mina vänner så himla mycket. För även om jag trivs bra här så finns ju alla älskade vänner och min kära familj långt härifrån. Det är lite tuffare än jag hade tänkt mig, men det blir nog lättare med tiden. Kommer bli underbart och komma hem över jul och nyår!
Ska vara hemma minst 2 veckor då, för sen blir det nog inte fören till påsken nästa gång. Usch, hemsk tanke att kunna träffa familjen typ två gånger per år.

Känner att det är lite småjobbigt och bara leva på studentbudget också, man vill ju så gärna handla nya kläder nu när det börjar bli kallare ute. Men man får försöka hålla igen, önska sig nåt i julklapp istället.
I Kiruna hade det snöat inatt, så fick en bild av mamma med snö på backen., :)

Jag längtar faktiskt efter snön, trodde inte att jag skulle göra det. Men men, lär nog inte få uppleva så mycket snö här nere i vinter så jag får passa på att njuta när jag är hemma över jul.

plugg, plugg, plugg

Blev ingen paddling för mig, känns piss. Men inte så mkt att göra åt det nu, klassen kommer hem imorgon. Känner mig iaf bättre nu så hoppas att förkylningen håller på att försvinna.
Imorgon ska jag följa med älsklingen till högskolan här i karlskrona, ska sitta i biblioteket och plugga. Fortsätta skriva på min artikel. När jag sitter här hemma så finns det så mkt annat att göra så sitter jag på skolan så har jag inte så mkt val.
Gjorde fetaostfyllda köttfärsbiffar idag och de blev nog rätt lyckade. Tror jag iaf, smakade bra.
Har inte så mkt och skriva om jag ska vara ärlig.

suck.

Finns inte så mkt mer att säga än suck.

Jävla förkylning och allt annat.

Saknar Doris!

Usch vad jag saknar min bebis. Skulle bara vilja krypa upp i soffan och mysa med Doris nu. En hel månad sen jag träffade henne senast och det är tre månader kvar tills jag får träffa henne igen. Usch, jag hoppas verkligen att jag och andreas får en lägenhet till våren, klarar inte av att skilja mig från henne igen. Kommer ihåg hur jobbigt det var innan jag åkte ner hit. Jag vet att hon inte kan ha det bättre än hon har det nu hemma hos mina föräldrar, men jag vill ändå ha ner henne. Hon är ju en del av mitt liv.

Tack mamma och pappa för att ni ställer upp och tar hand om Doris, jag vet att hon har det jättebra hos er! Mer kärlek och omtanke kan hon iknte få av nån annan! Kom ihåg att pussa henne godnatt varje kväll från mig.


Jag och Doris på fjällvandring förra hösten

vi myser i kiruna

Utedag

Idag har vi haft första riktiga uteaktivitets dagen. Var ute på svinö, som ligger alldeles vid ölandsbron. Hade lite historiskt perspektiv på grejerna idag också, skulle hitta ätbara växter, få upp eld och koka växter och sånt. Var ganska trevligt. Alltid skönt att få vara ute och göra saker istället för att alltid sitta inne i klassrummet.
Förberedde även matlistan och så till nästa vecka, så imorgon innan skolan ska vi och handla det som behöver handlas.


Ikväll kommer Andreas hit, skönt och slippa sova ensam.
Hon som skulle höra av sig om lägenheten igår skulle inte hyra den. Lite surt, men en annan tjej ska höra av sig idag så får se. Men jag har börjat tappa hoppet om att jag ska få det uthyrt.

Godmorgon

Godmorgon mina vänner!
Eller jag har stigit upp vid halv sju idag för att hinna med bussen till Karlskrona så jag har vart vaken ett tag! Idag blir det kanske utgång, älsklingen ska på kräftskiva med jobbet så kanske hakar på ut på krogen efter det. Lite sugen på att dansa, men även sugen på vin!!:)

Igår var vi ett gäng från klassen hos Johanna, var trevligt. De andra grillade och drack lite. Jag kände mig dock ganska duktig som inte drack. Känner att jag blivit riktigt duktig på att vara nykter! :) Känns bra också nu när man ändå går ett idrottsvetenskapligt program, blir lite fel och supa en massa och sen läsa hälsa och idrott.

Känns så konstigt att det fortfarande är grönt här nere, är ju van vid höst och gula/röda löv vid den här tiden. Är iofs ganska skönt och kunna gå i leggings och skjorta och ingen jacka mitt på dagen. :) Men på kvällen blir det riktigt kallt även här nere nu, nästan så man snart får börja använda mössa och vantar.


Hemresan bokad!!

Nu har jag bokat resa hem alla vänner och bekanta!!! Jag kommer den 22 december! Längtar redan! "Bara" tre månader kvar. 
Idag hämtade jag ut två paket som jag beställt, dels ett paket med en massa böcker till skolan, ser faktiskt fram emot att börja bläddra i Physical activity and health. Den verkar riktigt intressant. Måste beställa den andra engelska boken också som handlar mer om idrottsfysiologi.
Sen fick jag även mina Lundhags byxor som jag beställt från www.outdoorexperten.se och de var finare än jag trott i den färgen. Så dom är jag supernöjd med!
Shoppade även ett par chinos och en kjol från gina idag, var bara tvungen för de var så himla fina! Inge mer shopping på ett tag nu!

Ska strax klä på mig och gå till bussen, vi ska ha lite grillmys hos Johanna i klassen ikväll. Sen åker jag ner till älsklingen imorgon, blir väl att gå ut på kvällen.


Dessa beställde jag, har trånat efter de ganska så länge och nu bestämde jag mig för att investera i dom. Vi kommer ha en massa frilufsliv under utbildningen och sen kommer de ju till användning i mitt egna liv också.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!