Söndag

Söndag igen, helgen har gått fort. Inte gjort nåt annat än jobbat. Imorgon är det jobb från tio till åtta, kommer vara lagom trött när jag kommer hem. Hoppas verkligen att lönen nästa månad speglar hur mycket jag jobbat. Varit ledig typ 4-5 dagar denna månaden..

Kommer somna i soffan till Beck idag känns det som så Godnatt på er!


Natti natti!

Nu är det dags att sova, jobb 11-17.15 imorgon. Känns i kroppen att man jobbar väldigt mycket nu! Ska bli skönt att vara till reumatologen om två veckor och se vad hon säger..

Godnatt


Vem är jag?

Sitter på jobbet och dricker kaffe nu, är trött!

Tycker synd om Viktor, jag är så himla lättretlig nu och jag vet inte varför.. Känner verkligen inte igen mig själv, och jag vill inte att det ska gå ut över Viktor. Men tyvärr är det ju bara honom jag har här och prata personliga saker med..
Längtar tills mamma kommer ner, saknar dig!


Jobb, jobb, jobb, jobb, jobb...

Torsdag idag, veckorna går så himla fort.

Igår var min enda lediga dag denna vecka, var tiktigt skönt! Idag börjar jag jobba 15.00, jobbar bara till 19.00 men det är ju ändå en tid man måste passa och man måste till jobbet. Så man kan ju inte göra så mkt innan. Har dessutom ont i mina fingrar, så ska ta en värktablett och vila en stund innan jag måste hoppa in i duschen.
Helgen kommer att spenderas på jobbet, som vanligt. Blir en grymt lång helg, jobbar även måndag och då har jag en riktigt lång dag! 10-20 på måndag, så jag kommer vara helt slut på fredag eftersom det är min nästa lediga dag.

Jobb den närmsta tiden:
Idag 15-19
Fredag 9-19.15
Lördag 10-17.15
Söndag 11-17.15
Måndag 10-20
Tisdag 10-19.15
Onsdag 10-19.15
Torsdag 9-19.15
Fredag LEDIG!!!

Om det inte syns på jobbschemat så kan jag tillägga att jag inte har nåt liv. Skulle nästan kunna ha en säng på jobbet!


Våran vecka

Igår var en jobbig dag..

Idag är en ny vecka, har lovat Viktor att denna veckan ska handla om oss, jag ska inte tänka på norr och allt jag saknar där uppe. Ska försöka vara mig själv. Något jag inte varit sedan jag flyttade ner..


Jobb hela denna vecka, bara ledig imorgon. Ska hoppa i duschen nu och sen fara till jobbet.

Ville bara säga...

...att jag saknar er så mycket. Jag tror inte det är någon som förstår hur mycket jag försöker, men det är inte så jävla lätt..


Godnatt

La mig precis, ont i magen.. Jobb hela veckan, bara ledig onsdag.. Kommer bli en låång och seg vecka! Är så trött i hela kroppen, hade behövt en helkropps massage!

Godnatt!


Så svårt..

Varför ska livet vara så jäkla svårt? Allt jag vill är att vara lycklig, är det så mycket begärt? Tydligen ska man vara tvungen att välja, välja för att få något av det som gör en lycklig..


Charlie

Tänk att en hund direkt kan få en på bättre humör. Är hundvakt till Charlie. Men saknar Doris väldigt mycket! Önskar att hon var här!


Klockan

Fick en klocka av Viktor i lördags och idag kortade jag av den när jag var inne i stan. Jättefin är den.

Köpte även ett höstigt nagellack på HM, riktigt fräsch färg tyckte jag.


Dålig bild, men den är jätte fin!

Fika med mig själv

Sitter på espresso house och dricker en stor latte och äter en brownie. Gått en sväng på stan och ska hem och städa sen. Även vara hundvakt till charlie nån timme. Ikväll ska vi ha fredagsmys, kan behövas för vi har knappt sett varandra de senaste två veckorna..


Jobbiga tankar..

Ännu en dag på jobbet, känns som jag inte gör nåt annat än jobbar. Skulle haft ledig helg men jobbar lör och sön i den nya butiken. Ångrar att jag tagit på mig så mycket för jag hade verkligen velat åka hem snart..
Mina funderingar går mer och mer mot att jag kommer återvända till norr, det är skitjobbigt för jag kommer vara tvungen att välja.. Viktor eller Norrland.. Inte roligt! Jag älskar ju honom, men jag är inte lycklig här i Västerås. Mitt liv är där uppe, jag trodde att jag skulle kunna starta ett liv här också men det är svårare än jag trodde..


Låång dag!

Sitter på jobbet, öppnar om en timme. Lagom kyl, men var tvungen att vara på jobbet halv nio idag för att nån datasnubbe skulle ringa. Han ringde 20 minuter över åtta, tur jag var här. Skulle byta två sladdar i kassorna tog typ fem minuter. Hade han inte kunnat ringa nio?! Suck, så nu sitter jag här med min latte från donken och en tidning från häst och ryttare som kom med posten igår.. Kommer bli en lååång dag!


Brr

Sitter på jobbet nu, har en kvart kvar av min lunch. Fryser som f-n, får väl se om det är feber på väg eller om jag bara är frusen idag helt enkelt. Jag har sån jäkla hemlängtan igen, ångrar som fasiken att jag tagit på mig jobb sju helger i rad, hade behövt åka hem en helg.
Hur gör man för att börja trivas i en ny stad? Jag kan verkligen inte sluta längta hem..


God mat

Gjorde suovas och hemmagjort potatismos till middag idag. Gjorde även en chokladkaka till efterrätt.


Bild oxå


Uttråkad

I brist på annat kan man ju alltid måla stolar, fan vad jag är uttråkad!


Saknar dig!!



Är det värt att vara utan det finaste man har i flera månader?

Tråkig dag..

Ledig idag, ligger och slappar i soffan. Har nyss varit och satt på två maskiner tvätt. Funderar på att ta en promenad till stan lite senare, gå förbi ur och penn och korta av klockan som jag fick av Viktor i lördags.

Önskar att jag varit ledig i helg, då hade jag åkt till Kiruna. Saknar min familj så sjukt mycket! Vill inte vara här, vill vara nära er!


Jobb tredje helgen i rad

Jobbar tredje helgen i rad av sju... Suck men men får skylla mig själv att jag tagit på mig så mkt extra.. Lunch rast nu iaf, så skönt att bara få sitta en timme..

Ikväll blir det lugnt, är inte hemma fören vid halv åtta.. Kanske kolla idol finalen, men blir väl ensam isåfall, Viktor gillar inte det..

Längtar hem!

Idag fyller världens bästa Linda 26 år, saknar dig. Massa grattis!!  Hoppas du har det super bra nere i Holland!


Tårar av tv

Ligger i sängen och kollar drömmen om ett barn på tvn. Är så jäkla känslig så självklart kommer det några tårar.. Är så himla sugen på ett eget barn också, synd att man inte är två om den längtan..


Ont

Ligger i soffan med kaffe och filt. Mina leder gör ont! Idag är Berra min bästa vän!


Mums

Lyckades med mitt första egna bullbak, lite stora men vad gör de :)


Oj

De blir lite större än jag hade tänkt :)


Bilbesiktning

Åker och besiktar Pärlan nu, håll tummarna orkar inte med mer skit!

Fick fast mitt hår i en liten liten tofs idag!


...

Jag vill bara att 1+1 ska bli 2.

Grattis Sverige!

Sverige i EM nästa år, hade vart underbart att få åka och kolla.. Måste bara hitta någon som vill följa med..


Sverige-Holland

Sitter i min ensamhet och kollar fotboll, längtar hem! Har varit ett tag sedan nu som jag hade sån här hemlängtan, men nu är den tillbaka!


Bilder

Tänkte visa lite bilder på hur det ser ut runti omkring där vi bor, Skallberget som området heter.










Vårat hus som syns.

Våran port.

Längtan tillbaka till norr!

Lovade ju förra helgen att jag skulle lägga upp bilder från resan upp till norr, nu ska jag göra det :)

Dagarna i Luleå gick alldeles för fort, hann med att vara på Leos lekland med Åsa och min favoritkille Wilmer och vi hade riktigt skoj. Blev även god mat och lite vin och massor med kaffe :)



På lördagen tog jag tåget till Kiruna och där väntade den härliga familjen. Utökad med en familjemedlem nu också, lilla fina Meya!




Meya är så fin!


Min alldeles egna bebis!


Längtar hem, idag har de fått 3 dm snö hemma..

...

Börjar vara väldigt trött på alla dessa tankar och funderingar.. Jag vill också känna ett lugn i kroppen nångång!

Saknar er där hemma, fruktansvärt mycket!


Redan jul?!

Var in på maxi innan jobbet och köpte lunch och då stod personalen och satte fram julsaker. Hjälp vad tiden går fort. Även i vlt är det en artikel om julpyntning.. Fast jag älskar ju julen!


Kanelbullens dag

Måste ju offra mig och äta en donken bulla eftersom det är kanelbullens dag! :)


Ikea fika

Satte mig på Ikeas fik med en kladd kaka och en latte. Köpte även Plaza interiör för lite inspiration. Orkar inte åka hem innan fyra om tapetseraren är kvar.
Och jag vet att jag inte skulle äta onyttigt från o med idag men hade inget o göra så blev en fika :)


Äntligen

Idag är det tänkt att de ska komma och börja tapetsera här hemma. Ska bli så grymt skönt när det är gjort så man kan börja fixa ordentligt.
Ser fint ut i vardagsrummet nu :)


Tre timmar kvar

Tre timmar kvar på jobbet sen får man åka hem. Är trött så längtar hem till soffan! Imorgon börjar jag mitt nya nyttiga liv så muffinsen som idag blev min lunch ska vara den sista på länge. En dag i veckan kan jag unna mig från och med imorgon! :) Se hur länge jag kan hålla det :)
Från och med imorgon är det sånt här som gäller:


Jobbsöndag

Åker iväg och jobbar några timmar, lite seg och skulle hellre ligga hema och kolla tv eller nåt. Men men, ledig imorgon men då kan man ändå inte vara hemma för imorgon ska de börja tapetsera här hemma.. Så vette tusan vad jag ska hitta på, men nåt kommer jag väl på.. Nåväl, ha en trevlig söndag alla vänner! Saknar er!

Lunch

Lunchen idag blev pizza rester från igår :) Seg lördag på jobbet idag..


Snabba puckar!

Första dagen idag som jag och Emmy skulle öppna butiken utan ordinarie personal. Vi bestämde igår att vi är på jobbet nio istället för halv tio utifrån att nåt skulle gå fel vid kassa avstämning. Hmm., vi var ju typ proffs på detta och det tog oss fem minuter. Haha :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!