Festivalbilder -08


Jag på fredag


Emelie och Lisa på fredag


Jag och Mia väntar på Håkan Hellström


Håkan!


The Hives var grymma


Jag på lördagen


Jag och Inga i järnvägsparken


Inga, Johannes och Simon


Mia och Linda

Fler bilder finns att se på min facebook eller på min pixbox.
http://www.pixbox.se/usr_show_id47295_page0_order1.html

Kiruna Festivalen 2008

Ja då var årets Kiruna festival över. Lite trist känns det för helgen går så ruskigt fort. Men roligt har jag haft.
Helgen började på torsdag då var jag ut med min syster och en av hennes kompisar. Eller kvällen började hos Robban och sen ner på festivalområdet. Fy fan vad kallt det var på torsdagen, mina fötter var röd/vita som en polkagristång när jag var hemma.
Sen på fredag så var vi upp och käkade lunch på stan innan alla skulle komma hem till mig och festa. Vi var väl ett tiotal hemma hos mig, ett tjejgäng så det vart en el del skvaller :-) Uppe på festivalen så såg vi sen Håkan Hellström och The Hives. The Hives var riktigt bra faktiskt! Det var drag i publiken!
Var upp på stan på lördag på dagen också, åt lite festivalmat och kollade in stämningen. Vädret var riktigt fint på lödagen! Fattar inte hur det kan vända så. I Kiruna har det regnat konstant i flera veckors tid och när det blir dax för festival då spricker det upp. Det kanske finns någon liten vädergud där uppe trots allt. 
Lördagen var trevligast, då var det riktigt fint väder och vi satt ett ganska stort gäng och festade i järnvägsparken. Jag och Linda hade fixat sprit Slush, och det var riktigt gott. Eftersom det var närmare en liter totalt så bjöd vi ju givetvis till alla som var där. Willy Clay Band spelade, en massa nya låtar och i Oktober kommer det ut en ny skiva! Äntligen :-) Sen såg jag typ en låt av Sahara Hotnight och av Hellacopters men annars var det mest öltältet som gällde. En liten sväng på Ferrum blev det också.
Bilder kommer när jag kommit hem till Luleå igen.

KIRUNA FESTIVAL! ÄNTLIGEN

I helgen smäller det igen, Kiruna festivalen here I come!
Jäklars det kommer bli fest i helgen, tors, fre och lör. En massa gott ska drickas och ätas. Jag och Linda ska iaf fixa till lite strawberry daiquiry och sprit slusch! *mm*

Fan att varken Åsa eller Emelie kunde följa med, hade vart kul!

Återkommer efter helgen, om jag lever :-) HAHA

Ny lägenhet

Nu har man flyttat in i nya lyan. Trivs redan väldigt bra. Tror det kommer bli riktigt fint här med lite nya tapeter och när man fått lite mer ordning. Känns iallafall väldigt bra att bo här. Verkar vara ett bra område.
Nu har jag semester till den 3/7 känns väldigt skönt, den enda semestern jag får i sommar. Men jag triovs så bra på mitt jobb så det gör mig inget att jag ska jobba hela sommaren.
Imorgon blir det att gå en sväng på stan med lilla mamma, ska kika lite på festivalkläder till helgen!:-) Synd bara att varken Emelie eller Åsa kunde följa med. :-( Fast det lär ju bli en hel del fest ändå!!
Helgen efter lutar nog mot inflyttningsfest så boka in den helgen!:-)



Fodervärd till Doris..

Idag har jag insett något som jag inte velat inse.. Jag måste nog försöka hitta en fodervärd till Doris. Hon kräver så fruktansvärt mycket motion, vilket är tid och just nu har jag inte den tiden.. Egentligen vill jag verkligen inte det, hur ska jag klara mig utan henne??!!
Det kommer inte bli lätt att hitta någon som kan ta hand om henne. Måste framför allt hitta någon med en stadig och bestämd hand. Alla som har träffat Doris vet att hon  är helt underbar när man väl fått chansen att lära känna henne. Hon är en väldigt osäker hund, absolut inte aggresiv, men väldigt osäker. Har väldiga problem när man träffar nya okända människor med att hon skäller åt dom. Folk blir ju rädda för henne då, vilket är förståeligt, men det behövs träning för att få bort hennes osäkerhet, och den tiden har jag inte just nu.
Jag älskar den där hunden som om hon vore mitt barn , är riktigt jobbigt att behöva tänka på att lämna bort henne. Så jobbigt att jag får tårar i ögonen...
Klarar inte av att lägga ut en annons, då vet jag att det kan höra av sig folk. Usch, det är jobbigt.. Önskar ibland att jag bodde i samma stad som mina föräldrar, då skulle jag inte vara tvungen till det här..
None
*mitt hjärta*

Glad midsommar!

Midsommarafton 2008. Känns inte som så direkt, har bara varit en lugn kväll här hemma, jobbar imorgon och ska upp runt fyra tiden. Så det känns faktiskt inte ens lockande med fest. Ganska skönt att bara vara hemma. Packat klart nästan allt idag. Kläderna är kvar och sen en del porslin.
Middagen idag vart en statoil korv som jag precis åt upp, slarvar ohyggligt mycket med maten nu när jag bor själv. Inte bra.. Jag vet.
Imorgon ska vi bli bjudna på sommarbuffé på jobbet, ingen aning om vad det blir för mat, men det låter gott. Och buffé är alltid bra, blir man garanterat mätt. :-)
Det är ju lite små trist att jobba midsommar helgen när alla andra festar, men det blir en hel del pengar kan jag lova. Ungefär det dubbla mot en vanlig helg. Har storhelgsersättning hela helgen! Är dessutom 12 timmars pass!:-) Jag får ta igen festen nästa helg. Då blir det ju som sagt tredagars fest så  jag tror det blir fest så det räcker och blir över. Men fan så kul det ska bli! Längtar riktigt mycket, träffa alla vänner igen också, miss U. Lite trist att det är många som jobbar nästa helg bara. Glad för att jag själv lyckades få ledigt.

På måndag är det flytt som gäller, skönt när det är över och man kan komma till ro.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det nog sängen för mig, känner att jag behöver sömn för att orka jobba hela helgen. Sov så fruktansvärt dåligt natten till idag så var riktigt trött på jobbet.
Glad midsommar till er alla! Ta det lugnt med alla snapsar! ;-)

EM-sagan är slut

Då var EM-sagan över för den här gången då. :-( Slutade inte riktigt som man hoppades. Förstår inte vad det tog åt Sverige igår, de var ju bokstavligt helt värdelösa! Pinsamt dåliga var de!
Fast det kanske var lika bra, vi hade ju ändå åkt ut i kvarten mot Holland. Synd men sant. Tippar Holland som vinnare av EM.

Var ut på färjan med Peter och Danne igår. Hade riktigt trevligt, var lagom med folk, inte som på en fredag eller lördag då det är smockat.. Träffade en massa trevliga människor.

Offensiv fotboll ikväll tack!

Ikväll går vi till kvartsfinal! Jag tror stenhårt på Sverige, de visade i matchen mot Sverige att de kan spela boll. Och nu är Zlatan igång också, han har gjort mål i båda matcherna. Jag tror han gör minst ett ikväll också.
Sverige vinner ikväll om de tänker offensivt, anfall, anfall, anfall! Ryssarna lär spela lite mer defensivt så hitta chanserna, vi är bättre än Ryssland.

Fixat bort den här lägenheten nu, känns skönt. Nu väntar jag bara på att få hämta nycklarna till nya lägenheten. Längtar, ska bli kul och få flytta till en lägenhet som man känner att man kommer bo i ett tag. Så man kan fixa till lite, tapetsera och så..

Nu ska jag packa lite här hemma. Får se vad som händer ikväll.

Tvätten gick åt h-vetet

Skulle stiga upp tidigt och tvätta kläder idag var det tänkt, hmm.. Hur tror ni det gick med det. Det gick inte alls. Vaknade typ halv elva, hade slagit av väckarn. Duktigt Angelica, har en saftig tvättkorg full med kläder som verkligen skriker efter att bli tvättade.  Kan ju bara skylla mig själv.

På onsdag ska jag och tjejen som ska ha den här lägenheten gå och skriva kontraktet, ska bli skönt att få bort det så man kan börja packa och snart flytta till den nya lägenheten. Ska bli väldigt skönt och komma till en lägenhet som man känner att man vill bo i, som man kan göra om som man vill ha den. Göra riktigt fin! Sen blir det nog inflyttningsfest om några helger också. Ska bli skoj! Men först är det Kiruna festival, jiippii! Där blir det tredagars fest. Torsdag, Fredag och Lördag! Har bytt helg så jag kan gå på Kiruna festivalen, så veckorna efter den kommer bli tunga. Först 4 fm pass, sen 7 nattpass på rad innan jag är ledig en helg. Men det ska nog gå bra!

Dax att hoppa i duschen nu och sen ta ut lilla Doris på en promenad.

Sveriges kung heter Zlatan

Ännu en helg har gått, haft besök den här helgen också. Therese, Simon och Clara har varit här. Har kört dom till flygplatsen idag, de ska till Turkiet i en vecka.
Blev färjan i fredags igen, riktigt trevligt trots vissa personer som var där. Igår var det fotboll på magma. Och det såg ju verkligen ut som att det skulle sluta riktigt bra för Sveriges del. Fan vilken otur att det skulle komma ett mål i 92:a (!) minuten. Riktigt jäkla bittert kändes det. Nåväl, Sverige har ju fortfarande chansen att gå till kvartsfinal. De visade ju igår att de kan spela fotboll. Nog för att det märktes i andra halvlek att Zlatan var utbytt. Man ser verkligen hur mycket Zlatan betyder för det svenska landslaget..
Alla älskar vi Zlatan, spelar ingen roll hur dryg han än är. Han är Sveriges kung!


Clara och Doris


Strawberry Daiquiry- Helgens drink!

Sverige-Spanien

Idag är det match!! Skulle vara helt underbart om vi kunde vinna. Jag vill vara optimistisk och tro på att det blir seger med 2-1. Zlatan och Henke gör varsit mål. Torres gör Spaniens.
Man kan ju alltid hoppas att man mår lika bra om ett par timmar som man gör nu! :-)
Dax att fixa till sig!


Bild tagen på färjan igår! Systrarna Johansson

Vilken EM-premiär!

Jaaaa!!! EM- kunde inte börjat bättre för Sveriges del!
2-0 mot Grekland, inte konstigt att man känner sig glad nu!:-)

ZLATAN, ZLATAN, ZLATAN, äntligen fick han göra mål igen. Och vilket mål sen!! SNYGGT SOM F-N!! Petters mål var kanske inte lika snyggt, men vad fan det blev ju mål iallafall!:-)

Hoppas EM fortsätter .ika bra som det börjat, bara vi fortsätter spela fotboll så!!


Idag smäller det!! Heja Sverige!

Vaknade precis, jobbat natt. Brukar inte kunna sova så här bra efter att jag jobbat natt, men idag kunde jag sova ända till halv två. Riktigt skönt.
Idag gäller det! Sverige- Grekland. Jobbar när matchen är, men spelar ingen roll för idag är det helstopp så vi kan kolla hela matchen utan avbrott! Ska nog gå lite tidigare till jobbet eftersom jag börjar mitt i första halvlek. Man vill ju inte missa nåt!! Blir kul och kola den på jobbet, med en massa fotbollstokiga människor! Jag tror på Sverige idag, jag tror vi vinner. Man måste ju tro på sitt land, Sverige brukar ha en tendens att vara bra mot bättre nationer. Får väl se hur mycket Grekland kan filma till sig bara. Hoppas inte matchen avgörs på någon filmning. Det blir så ruskigt tråkigt då.
Tänk om man hade fått vara på plats, lär ju vara sånt jäkla drag! Riktigt avundsjuk på dom som är där nere.. Undra om man någonsin ska ha chansen att få biljetter till ett stort mästerskap..

Tråkigt väder ute idag, så typiskt när man har tid att vara ute. Får väl se vad man hittar på idag, skulle behöva städa lite. Men det låter så tråkigt så får se hur det blir med den saken..

Härliga sommar!

Jag känner mig så fruktansvärt glad nu. Känner mig verkligen lycklig med tillvaron som den är just nu. Sommar ute och man är singel själv. Kan det bli så mycket bättre?;-),
Trivs verkligen med mig själv nu också, det enda som fattas är lite solbränna. Men det kommer, bara jag lyckas vara ledig någon solig dag så!:-)
Sen har vi ju Kiruna festivalen som är snart, fasiken vad skoj det kommer bli! Tur att jag lyckades få ledigt så jag kan festa med alla mina underbara vänner!
Känns som att den här sommaren kommer att bli riktigt rolig. En massa party emellanåt. Sista minuten resa i augusti med syster.
 Har dessutom fått en ny lägenhet nu, känns lite jobbigt och börja flytta igen eftersom jag nyss flyttade, men får ju balkong nu så det blir bättre framför allt för Doris.
Nej, nu är det dax att hoppa in i duschen, ska sen och hälsa på Åsa. Nattvecka i veckan så börjar jobba först halv tio ikväll, får se om jag kanske tar mig en joggingtur till jobbet.

Som smör i solsken.

Så fort har den här helgen passerat förbi.
Min kära syster kom i torsdags och åkte precis. Hunnit med en massa den här helgen. Var till Haparanda och gick på IKEA på fredagen, där shoppades det en del!:-)
Sen blev det lite shopping på stan i Luleå också på lördag, så har gjort av med en del pengar den här helgen..
Färjan både fredag och lördag, träffat en massa trevliga människor. Färjan är verkligen ett toppenställe att gå till, igår var det riktigt mycket folk. Trevligt trevligt! Eftersom jag inte har min vanliga mobil så blev det inga bilder från ihelgen.
Idag blir det lugnt, ska ta och städa lite här hemma, fått en ny lägenhet så jag orkar inte börja skruva ihop det jag köpte på IKEA än eftersom jag snart ska flytta igen..
Får se vad man hittar på idag då, Mathias har Doris så är ensam här hemma. Ska iallafall städa lite nu, det behövs kan jag säga!:-/

Nedräkning till tisdag!!! Heja Sverige!

Inte min vecka det här.

Veckan har verkligen inte startat bra. Först missa på fystesten, sen tappa en skänk på jobbet och idag så söndrade jag mobilen. Hade vattenkrig med Magnus på jobbet, eller tanken var att jag skulle duscha ner honom eftersom det var sista dagen för han innan semestern. Jag var dock inte så smart när jag valde vattenslang. Han fick den med bättre stråle! Men lyckades blöta ner honom också, jag var dock DYNGSUR!! Kunde vrida av byxorna i omklädningsrummet. Fy fan, var dessutom iskallt vatten som jag fick på mig så nu fattas det väl bara att man blir förkyld. Haha, men ska ju inte skylla på honom, var ju jag som startade det. Men iallafall så glömde jag ta ut mobilen från byxfickan, smart som jag är. Så den blev lite vattenskadad. Funkar, men vet inte hur bra.. *suck* Duktigt Angelica!
Så man får väl se hur resten av veckan fortsätter, klarade iallafall traverskortet idag.

Kom precis hem från stallet, varit och ridit Perl i solskenet, han kändes riktigt fin så det var roligt och rida.


Besviken på mig själv!

Lite bättre uppdatering av gårdagens fystester i Umeå. Gick ju då inte hela vägen nu heller. Fan för den där dockan! Löpningen gick hur fint som helst, hade en hel minut till godo. Harres testet gick också galant, du får göra det på 16 sek jag gjorde det på 14 ungefär. Och sen var det då dax för dockan. Fick nästan upp den helt när det knakade till i armen, där jag skadat mig för drygt en månad sedan. Jag trodde den skadan inte var så allvarlig eftersom jag inte känt något på typ 2 veckor. Men tydligen så är det nån spricka eller nåt för direkt när jag tog i och lyfta dockan så kände jag att det gjorde ont. Skulle väl egentligen kanske bara släppt ner den då, men envis som jag är så ville jag verkligen ha upp den. Gick ju då inte ändå och jag var tvungen att ge upp efter ca 10 steg med dockan.. Fan vad besviken jag är på mig själv, skulle kanske hoppat över den här gången och väntat till hösten med att göra det.
Nu får jag se hur jag gör till nästa sökomgång, kanske hoppar över den och tränar för att kunna hitta motivationen igen.. Just nu känns det bara trist och tråkigt att jag inte kunde klara det..
Var och hälsade på Lamm också i helgen, Nina var till Skellefteå och tävlade på söndagen så jag följde med. Gick bra, dock inga placeringar. Fanns en så jäkla snygg häst där, en stor variant av creme. Blev helt kär i den. Han hette Tom i Järvdal :-)

Till helgen kommer Therese, vi ska på IKEA på fredag och sen blir det nog lite grillfest på lördag kanske.. 
Måste ut i solen en stund nu, jobbat fm så inte hunnit vara ute så mkt.  


Snygga "Lammet"


Tom i Järvdal


Besvikelsen går inte att beskriva i ord..

Sitter på bussen hem från umeå nu. Varit ner för av göra fystest till polis. Som rubriken säger så är jag fruktansvärt besviken på mig själv. Klarade 2km på 9.15 och harres på 14 sek så de momenten gick ju galant! En minut tillgodo på löpningen och två sek tillgodo på harres. Men sen kom dockan som jag fasat för, där rök ju min chans till att klara testerna. Är så besviken eftersom det var så nära att jag klarade dockan. Kände av min arm som jag skadat för drygt en månad sedan i stallet också. Fan också!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!