Läs!

Jag som är ägare av en s.k kamphund är ju väldigt involverad i denna diskussion huruvida kamphunden ska förbjudas. För det första kan jag bara säga att kamphund är ingen ras, jag blir bara arg när man säger att jag har en kamphund. För det har jag inte. Jag äger en helt underbar och snäll amstaff, som inte är det minsta kamphund!
Men jag ska inte argumentera igen för detta, återkommer alldeles för ofta till detta ämne bara för att det gör mig så arg. Läs istället denna artikeln som Fredrik Steen skrivit på sin blogg, tycker den var väldigt bra!

http://www.fredriksteen.se/component/content/article/47-underbara-fantastiska-kamphund

Solen värmer!!!

Det är helt sjukt underbart väder ute nu! Tror det är typ 3 plusgrader och strålande sol! :) Det är vår i luften, helt underbart! Fattar inte hur jag kunde flytta från detta! Våren nere i södra Sverige är inte alls lika underbar som våren vi har! Älskar vår/vintern, hade bara önskat att man ägde en skoter så man kunde fara ut och köra dagar som denna.

Men bara för att det är kanonfint väder så måste jag till skolan och sitta instängd i några timmar. Borde vara förbjudet när det är sånt här väder efter flera veckor med -30.


En heldag i stallet

Vilken härlig söndag det varit!

På förmiddagen kom Elin och Lisa förbi och vi hade en mysig fika här hemma hos mig. Äntligen fick vi fingrarna ur... och träffades. Haha.

Drog sen till stallet strax efter ett, först till Wallöfs en timme och kollade ett gäng som Nizar tränade, sen får jag till stallet som Callis står i och mockade och fixade mat. Innan jag drog till Wallöfs igen, ville se när Emelie skulle hoppa Bella. Slutade med att Nizar kallade ner mig på ridbanan så fick hjälpa till att kratta och lyfta lite bommar, men absolut inte alls mig emot. Står man nere på marken så får man så himla mycket mer än om man står på läkaren. Då hör man allt han säger till de som rider och han pratar även med mig om skillnaderna. Så blev kvar där några timmar. Sen hade jag ju ännu kvar att rida Callis, som jag egentligen bara hade tänkt longera på plan. Men Nicole skickade sms och skrev att hon skulle rida Duggan med mig, så vi red till ridhuset (ännu en gång) och red kanske 45-50 min. Callis kändes riktigt trevlig i vänster varv, i höger var hon lite stel men blev ändå bättre mot slutet.

Så nu är jag alltså hemma, blev några timmar mer än jag tänkt! :-) Men det är så skönt att vara i stallet så det gör mig inget! :-)

Sushi

Har gjort egen sushi ikväll, vart väldigt gott!
Testade min "sushirullare" idag, ska visa vad det är imorgon.


Dagens bildbomb



Morgonens temperatur visade -3 grader, under dagen blev det +-0!


Perfekt dag för att fara ut och åka skidor tänkte jag..


Hundarna njuter lite på balkongen efter morgonens promenad..


Doris kikar om ekorren vaknat...


... men nej, det har den inte!


Tänkte att jag skulle åka lite skidor på isen med Doris, men kläckte ena staven så blev tyvärr ingen åkning :(


Doris fick en promenad naken, och hon njöt!!


I väntan på husse...

Doris vill vara med och blogga lite, medans vi väntar på att husse ska komma hem så vi kan åka och storhandla! :) Yey jag gillar att storhandla! Inte kanske riktigt lika roligt när man sen ska betala, men hur kul är det inte att gå runt på ICA MAXI och plocka lite av varje. Tycker det är riktigt roligt :)


Tänk vad en hund kan göra en lycklig! :) Doris får mig alltid att skratta, hon hittar på nya rackartyg varje dag :)

Vill ha!

De här vill jag så himla gärna ha, dock är de ganska dyra för en student. Har jämt och ständigt värk i fingrarna så dessa skulle nog kunna hjälpa en hel del!


Ser kanske inte så mycket ut för världen, men det är back on track och så här står det på hööks sida( en sida där de säljs): "Det keramiska materialet som är invävt i trådarna reflekterar kroppens egen värme och ger ett ökat blodflöde. Värmen gör att blodkärl vidgas och flödet ökar. Kan användas förebyggande och vid kända skador".

Länken till sidan är: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=150355

Godmorgon

Godmorgon, nu blir det frukost. Finns inte så mycket hemma, vi ska handla ikväll när Andreas kommer hem, så ,man tager vad man haver.


Blåbär/vanilj youghurt med musli och ett glas Proviva svartvinbär (är beroende av proviva!)

Gratis veckorevyn!

Kolla det här, inte helt fel! Du får en tidning helt gratis, kanske bra om du som jag är student och absolut inte prioriterar veckotidningar. Ingen hake heller, bara fylla i adress!



Gå in på denna länken:
http://www.veckorevyn.com/tyra/index.xml?survey-done=1

Miljörätt

Ska strax bege mig till skolan för att ha övningspass i miljörätt, eller mer bestämt tillsyn och sanktioner. Det är väl ett rätt intressant ämne men jag har inte hunnit igenom övningsfrågorna. Känner ändå att det är bättre att man går på passet för att förstå något av det sen.



Vi har även ett pass i kommunalrätt senare också. Får väl hoppas att Gardelli kommer ihåg oss idag..

Min värsta fobi

Den här ska jag köpa i helgen!
http://www.expressen.se/halsa/1.2340992/enkelt-test-visar-om-du-ar-immun-mot-kraksjukan

Jag tror aldrig jag haft vinterkräksjukan *ta i trä*, utan bara vanlig magsjuka. Och som alla som känner mig vet så är jag LIVRÄDD för att kräkas. Vet att det finns någon namn på det till och med och bara tanken av att kräkas gör mig kallsvettig. Hör jag att någon blivit sjuk så blir jag illamående bara av tanken på att det är nån som har det. Det är så hemskt!
När jag var liten sa jag till och med så här till min mamma "mamma, jag får hellre en hjärinfarkt än blir magsjuk", men senare dog en nära vän till familjen i hjärtinfarkt och då sa jag "mamma, jag kanske hellre har magsjuka än hjärtinfarkt ändå.."
Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag hellre är förkyld i en månad än magsjuk en dag! Så rädd är jag!


Vad blir det för mat

Ligger i soffan och tittar på Vad blir det för mat. Älskar Per Morberg, tycker nästan alltid att hans mat ser så god ut!

Är så trött efter dagen! Kolla vad gröna mina ögon ser ut på bilden.


Kolla in denna sidan!

Har du en massa kläder som hänger och skräpar i garderoben? Då är denna sida kanon bra! Typ som blocket fast med bara kläder!
Kolla in den och bli medlem!

http://bloppfashion.se/register.php?rel=252

Halvstressig dag

Äntligen kan man sätta sig ner i soffan en stund. Dagen har varit tokfull med grejer att göra. Började morgonen med att fara till stallet och fixa allt med Callis, sen var det ridlektion för Nizar klockan tolv. Gick faktiskt rätt bra, är nöjd med hästen men jag måste fortfarande tänka på mina händer och armbågar :-) Små saker som gör sååå stor skillnad i ridningen.
Nåväl, när ridlektionen var slut och vi var tillbaka i stallet var väl klockan kvart i två och jag skulle försöka varaf i skolan till senast halv tre. Hade bestämt att träffa Linda i Biblioteket och fortsätta med kommunalrätten. Hann stretcha Callis, borsta och ta bort alla grejer, köra hem, vara ut med hundarna, ta en dusch, snabbfixa mig och klä på mig och köra till skolan på en timme! Är imponerad av mig själv, för kvart i tre var jag på biblioteket :-)

Men men, sen kom inte läraren till lektionen vi skulle ha mellan 16.30-18.00, tydligen hade han glömt oss. Så nu är jag hemma och äter min middag som idag består av korvstroganoff och ris som jag värmt i micron.

Pust och stånk.

trött i skallen.....

Nu är jag så less på kommunalrättt, suttit i nästan tre timmar med 18 övningsuppgifter och har inte ens svarat på alla. Så lite krångligt är det. Men men, något har jag väl fattat iallafall.

Nu ska jag börja med lite övningsfrågor kring tillsyn och sanktioner, från föreläsningen igår. En av de tråkigaste föreläsningarna som jag nånsin suttit på.


Grattis sys!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det syster ysters födelsedag, hurra hurra hurra!

Älskar dig och önskar att jag kunde fira dagen med dig i Kiruna, men vi får ta det om några helger istället!

Massor med kramar!


Campadre.com

Kolla in den här sidan, de säljer märkeskläder och prylar för upp till 70% av ordinarie pris! Och det är inga skrotprylar utan moderna saker. Kolla vettja! Kopiera texten och klistra in i adressfältet.


http://campadre.se/tipsa/639379

Familjen annorlunda

Ligger i soffan och kollar familjen annorlunda, och självklart ligger Doris så nära mig som hon bara kan.


Kommunalrätt



Sitter på biblioteket och pluggar kommunalrätt. Tråkigt som fan men jag måste! Ska faktiskt börja ta tag i pluggandet nu och blir det inte gjort hemma så ska jag börja gå till biblioteket några dagar i veckan. 

Som ni kanske ser på bilden så är det strålande sol ute så känns lite trist att sitta inne, men måste man så måste man. Har iallafall solen i ryggen och den har börjat värma! :-)

Sunday

Så då var man hemme igen och har fått mat i magen.
Red Callis ute på ridbanan i härlig sol och det gick faktiskt helt okej. Blev dock ett pass med bara skritt och trav eftersom underlaget på banan inte är det bästa.
Mysan fick istället för ett ridpass bli longerad, tyckte hon kändes ojämn när jag satt upp på henne så tyckte det var bättre att longera och se om hon var ojämn. Hon var lite kortare på h. fram men det släppte efter bara ett litet tag så hon var nog bara lite stel. Men men, hon verkade tycka det var kul och bli longerad, bocksde och busade en massa.

Ikväll blir det bara söndagsmys med lite glass och kanske nån film(om Andreas hittar nån bra på ICA).

Trevlig söndag allihop!

Äntligen varmt!

Hej alla vänner!

Söndag idag och jag steg upp redan 06.00 för att fara till stallet och släppa ut hästarna. Var tvungen att stiga upp extra tidigt ifall att bilen inte tänkte starta. Var tvungen att vara beredd på att gå till Björsbyn, men som tur var startade den. Tycker faktiskt det är rätt mysigt att fara till stallet på morgnarna, alla hästar gnäggar när man öppnar dörren och man känner sig riktigt välkommen :-)
Ska tillbaka till stallet så snart min kusins kille är färdig med min bil. Han är snäll och ska byta tändstift och batteri, förhoppningsvis tjorvar den inte lika mycket sen. Tur man har folk som kan hjälpa till när både jag och Andreas är totalt korkade när det gäller bilar. Tror nästan jag kan mer än honom faktiskt.

Igår var jag så sjukt sliten efter festen på fredag, får så jäkla ont i alla leder när jag druckit alkohol så nästan hela dagen spenaderades i soffan med några vänner avsnitt :-) På kvällen tryckte jag iallafall i mig några alvedon och gick över till Elin, Marillo var i Luleå och även Lisa kom dit så det var trevligt att träffa alla dom igen.

Nu är det dax att göra lite nytta innan jag måste dra till stallety igen. Blir att rida både Mysan och Callis idag så lär bli i stallet några timmar.

Förresten, termometern visar bara -15 nu! Känns nästan som sommar efter den jäkliga veckan som varit! Och solen börjar värma lite smått!

Stallfest

Igår var det stallfest här hemma hos mig. Vet inte riktigt hur många vi var, men var väl typ 14-15 stycken. Hade riktigt trevligt, blev lite singstar innan vi drog in till stan och Olivers.
Är seg idag, men det värsta är alltid ledvärken när jag druckit alkohol. Så jobbigt, men tur det finns alvedon!

Lite bilder från kvällen:



Doris trivdes :-)








Äntligen fredag!

Precis hemkommen efter en 3 timmar lång föreläsning i miljörätt med Said Mahmoudi. En professor från Stickholms universitet, faktiskt en väldigt intressant föreläsning så det kändes inte som 3 timmar.

Idag kom äntligen kommunalrättsboken också, så det blir väl att försöka ta tag i det på söndag. Idag är det nämligen stallfest så idag hinns det inte med sånt. Alla kommer till mig vid sju tiden så det är lite knappt med tid.

Återkommer med bilder från kvällen imorgon om jag hinner.

Ha en trevlig fredag allihop!

Hårfärgen före-efter

Så här blev det när jag färgade håret igår, kanske inte syns så stor skillnad på bilderna men det är stor skillnad. Är väl främst på utväxten som man ser skillnad.



Blev nöjd!

-38?!

Är så less på kylan nu, temperaturen har legat kring -30 strecket under en veckas tid nu. Och det verkar som att det ska vara kallt hela helgen också.. Kolla in lördagens temperatur!



Temperaturen enligt www.yr.no kommer att sjunka ner mot -38 grader i Luleå. Helt sjukt. Här brukar det inte vara så kallt, iallafall inte under dagarna. Möjligen att det hänt under natten nångång.
Brr.. förhoppningsvis stämmer det inte, har nämligen stalljour på söndag morgon och har det varit -38 grader och kanske ännu kallare på natten så lär ju inte bilen starta! Och då blir det promenera till stallet, pust. Några kilometer i kanske -30 är inte skönt. Nåväl det får bli ett senare bekymmer.

Rödtott!

Sitter med färg i håret, alltid lika nervös när jag köpt färg i butiken. Är så van vid att sys färgar håret mitt på salongen och då vet man att det blir bra. Man vet ju inte riktigt hur det blir när man kötp färg i affären. Men jag var tvungen, för är ingen Kiruna resa inplanerad inom den närmsta tiden. Och eftersom vi ska ha stallfest på fredag så bara kände jag att jag var tvungen att få bort den värsta utväxten. Med tanke på att jag är rödhårig nu så har ändå färgen hållt väldigt bra, för innan jag satte i färg så var det fortfarande en fin röd färg på håret, är mest utväxten jag vill ha bort.
Får ta kort imorgon när man ser färgen så får ni se hur det blev, om det blir bra förstås!


Prickar och biljävel!

Sitter och äter min middag nu som idag består av två varma mackor. Orkade inte fixa nåt och Andreas åt innan han gick. Så detta blir fint! :-)

Är så irriterad på bilen som inte vill starta, men ska få hjälp av snälla Mattias ikväll. Så hoppas den startar med hjälp av annan bil. Annars blir jag förbannad!

Så för att tänka på nåt annat än den där jäkla bilen satte jag igång med ett projekt, dock kan jag inte säga det nu eftersom det är en present och jag vet inte om hon läser min blogg i helgen :-) Men ni kan få ett litet smakprov.




Ny design

Som ni ser har jag gjort om designen lite på bloggen, men jag är verkligen askass på det. Så det får se ut så här nu. Jag vill verkligen ha Photoshop, men har ingen större lust att betala en massa för det. Nån som vet hur man kan få det på annat sätt?

Idag skulle jag åkt till stallet, men bilen startar inte så jag kommer ingen vart. Så det blir väl att sitta hemma och försöka plugga lite istället. Jag hoppas verkligen att det blir varmare så jag åtminstone får igång bilen på söndag morgon. Har nämligen morgonjour då och det blir lite jobbigt att gå till stallet så tidigt om det dessutom är svinkallt.. Nåvär, det blir ett senare bekymmer. :-)


Har en fruktansvärt trött Doris bredvid mig i soffan. Min lilla going! :-)


Såg förresten att det var massor med nya beökare igår, så till er som inte gjort det: Lägg till mig på Bloglovin så ser ni direkt när jag uppdaterat :-) Klicka bara på ikonen!

bloglovin

SVINKALLT!

Fy fan det är så jäkla kallt ute nu så inte ens bilen vill starta fast den är i motorvärmare. I morse var det -31 grader ute och nu visar termometern på -26! Fy satan undrar hur kallt det kommer vara under natten...
Brr...


3 rätters på alla hjärtans dag

Igår fixade vi tre rätters här hemma, mycket mysigare än att gå ut och äta. Vi delade upp så jag stod för förrätt och efterrätt och Andreas stod för varmrätt. Och vi visste inte vad den andra skulle fixa, så det var lite roligt.

Detta fixade vi:

Förrätt


Avokade och fetaostsallad med knaperstekt bacon

Varmrätt


Hemmagjord klyftpotatis med ytterfile i vitvinssås, sallad och gele

Efterrätt


Mjölkchoklad fondue med banan, mango, ananas och marchmallows

En väldigt lyckad trerätters!

Kylig men solig promenad!

Var precis ute på en promenad med hundarna. Kallt men soligt!
Imorse när vi steg upp var det -25 ute så nu hade det nästan blivit varmt :-) Var -18 nu när vi var ute, uppfriskande men skönt!
Doris fick på sig alla sina kläder så vi skulle lyckas ta oss lite längre än bara bakom huset, inte så snyggt kanske men huvudsaken är att hon inte fryser!


Malou, jag och Doris


Snyggingen i sin fula overall :-)


Husse och Doris


Och självklart vackraste Malou!

Callis och Malou

Hade med Malou till stallet idag på förmiddagen. Hon gillar att springa runt där, idag fick även Callis hälsa på henne. Och hon påminner så himla mycket om Lamm i många avseenden. Personlighet, ridning, nyfikenhet och hur hon är med hundar. :-)

Malou var inte riktigt lika road, haha.



Var även ner till stallet för en stund sen för att titta till henne och nu verkade hon mycket piggare. Så håller tummarna för att hon inte blir sämre.

To the stable.

Steg upp redan vid åtta idag för att jag egentligen skulle till stallet till nio. Men när inte det behövdes så somnade jag på soffan när jag kollade Gilmore girls, är inte den serien så jäkla bra?! Jag skrattar alltid som bara den när jag ser den.



Anledningen till att jag skulle vara i stallet så tidigt en lördagmorgon är för att Callis hade blivit sämre igen under natten. Feber igen. Men sen hörde Nicole av sig igen och sa att "vanliga" Callis var tillbaka igen. Så bestämde att jag skulle avvakta och hon skulle få gå ut i hagen så nu ska jag åka ner dit och titta till henne. Ta en promenad och fixa resten. Förhoppningsvis är det inget allvarligt hon har, men lite orolig blir man ju när de har sjuka hästar på Wallöfs gård (Stallet där vi rider i ridhuset, som för tillfället är stängt pga sjuka hästar).
Nåväl, nu på med kläderna och fara till stallet.


Ikväll blir det melodifestivalen, och hejar på Brolle! Inte vet jag varför, men antagligen för att han är snygg och norrlänning. HAHA! :-)

Fredagsmys!

FREDAGSMYS med glass och tokigt god chokladsås (som stelnar när man häller den över glassen).


Hängig häst

Dagen har gått så jäkla fort, inte har jag ens hunnit öppna skolböckerna. Suck.

Förmiddagen tillbringade jag och Åsa inne i stan, gick runt i lite affärer. Shoppade en kjol från MQ´s rea och en scarf till mig själv. Sen blev det en och annan present också :-) Hittade en så sjukt snygg jacka på VILA som jag ska spara till så jag hoppas verkligen att den finns kvar när jag har råd att köpa den.



Nu på eftermiddagen hade jag tänkt mig en härlig uteritt med Callis, men när jag tog in henne och började göra iordning henne så mådde hon inge vidare. Stod och skakade och var öm i ryggen och såg allmänt hängig ut. Så tog tempen och ringde Nicole som kom ner. Hon var piggare nu när jag åkte hem så förhoppningsvis var det inget allvarligt.

Andreas håller på att fixa varma mackor nu, jag är såååå hungrig. Inte ätit nåt sen frukost. Förutom en brownie på stan.

Pengar växer inte på träd.

Idag var det föreläsning i kommunalrätt, inte jätte intressant men ändå förståeligt. Denna helgen ska jag försöka tillbringa så mycket tid som jag bara orkar med näsan i böckerna. Jag måste verkligen! Prioriterade bort plugg nu när familjen varit på besök och då har man en del att ta igen.

Sitter och kollar repris av lyxfällan nu och det handlar om två ungdomar på 20 och 22 år som har skulder för 625 000(!) kr. Jag fattar inte hur man lyckas... Herregud, tycker inte ens synd om människor som själv sätter sig i såna situationer. Som bara köper och köper på kredit fast man inte alls har råd att betala tillbaka.




Var precis förbi en comhem snubbe som skulle se vad vi hade för abbonemang och sånt. Han fick en rejäl utskällning av Doris. Haha :-)

God morgon!

Ligger i soffan och väntar på att kaffet ska bli klart. Sen ska jag köra mamma till tåget, hon har varit här en vecka. Alltid mysigt att ha besök så då blir det alltid tomt när de åker. Dock har jag ju Andreas här nu så blir inte lika tomt som det brukar bli.


Bild från i förrgår, som ni ser har jag plåster på fingret. Jag lyckades skära av en bit av tummen med osthyveln på morgonen. Gjorde så ont så jag nästan svimmade. Typiskt mig att vara så klantig.

Skola senare idag, kommunalrätts föreläsning, inte speciellt taggad men men. Måste även plugga ikväll.

Cupcakes

Bakade choklad/kaffe cupcakes ikväll, blev faktiskt bra. Tänkte att jag kunde dela med mig av receptet, som för övrigt inte är mitt utan lånat från recept.nu :-)

3 st ägg
2 2 dl socker
2 2 tsk vaniljsocker
2 2 tsk bakpulver
2.5 2.5 dl vetemjöl
2 2 msk kakao
100 100 g choklad, 70%
50 50 g smör
4 4 msk kaffe
3 3 msk mjölk

Till garnering hade jag grädde blandat med vanilj kesella.

Skulle ta en bild med webcamen men det lyckades inte så bra utan jag tappade den över datorn istället. Inte så lyckat. Haha.. Så det blir ingen bild :-)


In till stan!

Kollar runt lite på datorn innan jag och mamma ska in till stan. Doris kollar också :)



tisdag...

Idag har det varit lugnt. Mamma är här till torsdag morgon så idag har hon bakat kanelbullar. Riktigt gott!

Var till stallet vid lunch och red Callis, hade tänkt rida ut men hon var lite smått halvtokig efter lätt ridning i helgen så jag ändrade mig och skrittade ut först innan jag gick in på ridbanan och red lite travarbete. Gick helt okej.



Nu ligger jag med Doris i famnen och ska bara kolla klart cougar town sen blir det sängen med älsklingen. Vi började kolla Burlesque igår och ska kolla klart den nu.

Följ min blogg!

Följ min blogg med bloglovin bloglovin

Min snygga tavla!

Sitter i telefon och försöker få tag i veterinärerna i gammelstad, Doris har haft urinläckage några dagar och jag känner att vi måste titta upp det. Blir rätt orolig, förhoppningsvis är det bara en urinvägsinflammation eller nåt annat lindrigt. I värsta fall nåt annat.. Usch, inget jag vill tänka på.

Kan iallafall medans jag väntar på att de ska svara, ladda upp nya bilder på våran fina lägenhet. Pappa har äntligen fått upp min efterlängtade tavla, dock är det lite småjusteringar kvar med spottar och sånt.


Så snygg, ska fota den från en annan vinkel någon dag.


Möblerade även lite så det skulle bli lite förändring i vardagsrummet.

Familjehelg

Så var helgen över. Haft hela familjen här från onsdag. Mamma är fortfarande kvar och är här till torsdag morgon. Helgen har varit fullspäckad, allt från födelsedags middag för mamma som fyllt 50 år till spa i haparanda. På lördag åkte jag, Therese och mamma till Haparanda för att mamma skulle få sin födelsedagspresent. En spadag på Cape east där hon fick en lyx behandlig för fötterna och sedan en hel dag inne på spat. Det var väldigt fint och dit kommer jag garanterat åka igen.











Jätte fint spa!


Världens bästa mamma fyller 50 år!

Hipp hipp hurra mamma, älskar dig!


Mamma och Clara


Jag och Callis

Andreas var snäll och skulle ta lite bilder igår när jag red ut Callis och han och Malou följde med som sällskap. Tyvärr blev bilderna inte så bra, men kan dela med mig av nån iaf.


Ser ut som en säck potatis :-)


Ingen vidare bra bild detta heller. Men men, får ni iaf se mig och Callis ihop :-)

Imorgon blir det träning för Nizar igen, tyvärr så har nog Andreas skola så han kan inte komma och fota.

Min sjuka stackars hund

Mitt älskade hjärta är sjuk och detta är vad hon får leva av just nu:


Doris alltså.

Tror hon antingen ätit nåt olämpligt ute eller så har hon fått någon slags magsjuka. För stackarn får inte behålla nåt annat än majsvälling. Förhoppningsvis mår hon bättre imorgon!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!