Massor med tankar...

Har varit hos min älskade vän Emelie nu på kvällen, fått prata av mig. Hon får mig alltid att tänka på annat, så jag har till och med fått skratta lite idag. Men när man kommer hem börjar tankarna florera igen.. Usch, vill bara att allt ska ordna sig nu. Kan inte ens få i mig mat, är varken hungrig eller har matlust.


Nu ska jag försöka sova, natten till idag gick inget vidare. Låg bara och tänkte på framtiden... Imorgon åker jag till Kiruna, måste först ut till Kallax med mosters bil och sen åka tillbaka med flygbussen. Lite bökigt men det löser sig.

Tröstshopping.

Det blev sol idag trots att det såg lite mörkt ut när jag klev upp imorse. Så jag har solat några timmar på fm och sen for jag in till stan på em för att shoppa lite. Hittade äntligen en snygg jeansjacka från jc. Köpte även en ny parfym, SJP NYC, hon hade kommit ut med en ny och jag tyckte den luktade väldigt fräscht och friskt.
Handlade även en top från hm och lite assesoarer.

Ser inte så bra, men fotar bättre när jag har på mig det till helgen.

Köpte även ett fint klockhalsband, har letat ett sånt och hittade ett på Glitter. Vill egentligen ha en större klocka i halsband, men denna får duga så länge.


Var även in på The phonehouse idag och pratade med killen som sålde mobilen till mig. Han ringde huvudkontoret och undrade varför jag inte fått mitt simkort än. Visade sig att de skickat det till forskarvägen(!) Hur fan lyckades dom med det, har ju inte bott där på snart 3 år. De skulle skicka ett nytt så det kommer typ på onsdag om jag har tur. Suck vad man kan bli less. Bad om nån slags kompensation, men killen kunde inte ge nån. Så har skickat mail till phonehouse för jag vill ha nån kompensation för detta.

Godmorgon.

Sitter och äter en rätt torftig frukost, glömde att smöret och filen tog slut igår.
Idag hade jag tänkt lägga mig ute i solen och pressa, men tji fick jag. Inte är det speciellt varmt idag. Är lite sol, men även endel moln. Det är så jäkla typiskt när man är ledig.
Funderar nu på att ta en sväng på stan på fm istället och hoppas att molnen försvinner under tiden.

Vaknade med världens huvudvärk imorse, förmodligen efter att ha jobbat nästan 60 timmar denna veckan. Skulle verkligen behövt en massage av nacke och rygg.
Tror det blir en sväng till gymmet ikväll, känner att det skulle vara skönt.

Nu dax för en dusch och sen in till stan och se om jag kan hitta något snyggt att ha på mig på festivalen i helgen.

Hundveckan färdigjobbad!

Nu är hundveckan äntligen slut, känner mig rätt sliten faktiskt. Kanske för att jag åkte till Kiruna över dagen på torsdag som var den enda lediga dagen på veckan. Men men, nu är veckan gjord iaf.

Och vilken katastrof England, 4-1 mot Tyskland. Men ännu mer katastrof av domaren, hade England fått  målet som helt solklart var mål så hade matchbilden blivit annorlunda. Men trist, vem ska jag nu hejja på?

Nu firar jag att helgen är slut med lite choklad!

Trött, snart dax att sova

Sitter i soffan och gör allt för att hålla ögonen öppna en liten stund till. Jag är så sjukt trött, jobbat från halv sex imorse och kom hem vid halv sju. Beställde hem en pizza när jag kom hem, som jag bara åt lite av. Var inte det minsta sugen, men orkade inte laga mat.

Dagen på jobbet har väl gått bra, men varit väldigt trött trots att jag sovit bra hela natten. Vaknade dock mitt i natten av att mitt högra öga rann, och sved. Vet inte varför, men kanske hade fått nåt i ögat. Hade fortfarande ont i morse, men nu är det bättre.

En dag på jobbet kan se ut så här...

Brukar inte vara så här sur, var bara inte beredd på att kortet togs.

Hade med mig färsk frukt till jobbet en dag.    

Lite slappande med vindruvor i väntan på jobb.

Idag fick vi smörgåstårta.

Midsommar?

Nu är jag tillbaka efter en liten tripp, insåg att min midsommar kommer bli grymt tråkig.
Har en pannkaka i ugnen och en cola i frysen. Sen var jag och köpte lite chips också. Snacka om tråkig midsommar, tänkte att jag skulle unnat mig sushi om nåt ställe varit öppet. Mren självklart var ju allt stängt idag. Så det blir pannkaka.

Testade att göra flätan i luggen "bak och fram" idag :)



Det bilden är till min älskling, eftersom jag inte kan skicka mms på telefonen för tillfället.

Telia kan ta sig i röven!

Jag är så grymt irriterad just nu! Telia kan ta sig i röven, flera gånger om!

De påstår att jag inte betalat en mobilräkning och nu är mitt abbonemang avstängt. Det går inte att få tag i dom på telefon och på nätet har de driftsfel. Jäkla idioter, jag har betalat varenda jäkla räkning till er i flera års tid, och alla har alltid betalats i tid! När detta är åtgärdat ska jag ha en stor ersättning!

Nä, jag är inte bitter...

En hel jäkla helg utan telefon, åh ta er i röven igen!

Godnatt

Jag är så grymt trött, ligger i sängen nu och ska alldeles strax släcka för tåget till Kiruna går 05.40 imorgon så måste stiga upp tidigt.
Sen tillbaka på eftermiddagen igen för att jobba på fredag morgon. Jag kommer vara helt slut efter den här veckan. Nåväl, inget midsommarfirande för mig. Jag ska jobba. Men det blir bra med extra pengar, behöver alla kah kan få.

Nä,nu är det godnatt mina vänner!

Helgen i bilder

Lovade ju lite bilder från helgen så här kommer lite grann.

Fredag: Skiftlagsfest med bowling och tacos på bowlingkompaniet, sen färjan.




Lördag: Bröllopsmys med middag hos Linda


Åh, det var så fint! Här kom det tårar.


Åsa läser för Wilmer och Elis

Söndag: Lugn dag!


Kassler och spenat gratäng bjöd jag mig själv på :)

Så trött

Fy vad jag är trött. Har inte sovit bra på hela veckan, först jobbat natt och sen varit ut i fredags. Sen när man har Doris så måste man ju ut med henne också så känns som att jag inte fått sova ut ordentligt på hela veckan.
Har hundveckan nu till veckan vilket innebär att jag bara är ledig på torsdag, och att jag jobbar 12 timmars skift både lör och sön. Har ingen lust, känner mig som att jag håller på att bli sjuk, men har inte råd med det denna veckan.


Natt natt

Snart dax att fara och jobba igen då. Har verkligen ingen lust. Idag kom iaf Doris hit med moster och Janne, så hon får vakta lägenheten inatt. Nu myser vi lite innan jag måste åka och jobba.
Har varit och tagit en längre promenad och sen vilade vi en stund.

Åtta timmars nattjobb inatt och imorgon natt sen ledig hela helgen. På lördag blir det bröllop hos Åsa :) Klart man måste se det! Vi ska dricka lite rosé och fira, haha.

Nej, nu är det väl dax att börja göra sig iordning för natten, tänkte ta med lite jordgubbar ocg grädde till jobbet. Köpte mycket goda jordgubbar på coop idag.

Sov gott Diva



SOV GOTT GUMMAN, DU KOMMER ALLTID HA EN SPECIELL PLATS I MITT HJÄRTA.

Lördag

Dagarna går fort, nu är snart lördagen också slut. På måndag åker älsklingen tillbaka till Karlskrona, tråkigt men sant. Men det har varit en väldigt bra helg, haft tur med vädret också. Idag har vi legat ute och solat lite, först på Floras kulle och sen gick vi tillbaka till lägenheten och satt på balkongen en stund.

Kanske ska börja med att berätta om gårdagen. Vi var och grillade hos Åsa och Andreas på Porsön, mycket god mat blev det! Först när vi kom blev Wilmer livrädd för Andreas men efter en stund gav han med sig, sötungen :) Åsa började jobba klockan nio sen så jag och Andreas åkte in till stan och gick och tog nån drink/öl på allstar och kollade lite fotboll. Gick hem efter elva och kollade en film, som jag såklart somnade till.

Ikväll ska vi äta på allstar med Emelie och Mattias, sen blir det väl några drinkar och lite fotboll ikväll också.

Snart kommer älsklingen!

Har varit och shoppat med Åsa idag. Blev några påsar med hem, men har faktiskt fyndat väldigt mycket så gick inte allt för mycket pengar. Men det var riktigt roligt och soppa, känns som länge sen sist. Bjöd sedan Åsa på middag på Allstar, som tack för en massa olika saker :) Var en riktigt trevlig dag på stan.
Visar en annan dag vad jag handlade. Men det var saker från HM, Monki, Gina tricot, Din sko och BikBok. Men jag hittade äntligen såna coola fejkglasögon som jag velat ha länge!



Snart kommer älsklingen hit till Luleå! Dock blir det en kort kväll idag eftesom jag jobbar fm imorgon. Men lite mys lär det bli!

Gårdagen

Igår var en väldigt trevlig dag tillsammans med syrran och Simon. Först blev det en sushilunch på sushibar, efter det en tur på stan, köpte ett par nya skor, en top och en klänning. Tack syster.
Sen på kvällen gick vi på Allstar och käkade, väldigt god mat! Vid halv tio kom också Emelie så vi satt och surrade en stund. Vid tolv var sen kvällen slut, therese och simon gick till hotellet och jag fick skjuts hem av emelie och mattias. Väldigt bra dag, trevligt och gå ut och äta också.

Nu får jag dock sota för alkoholen igår, har sån jäkla värk i både armar och ben. Hade behövt salva och massage nu.

Jäkla cykel.

Känner väl att dagen utvecklades lite bättre än jag trodde. Förutom att det inte verkar som tat min punkalagning håller, jag måste nog ta och köpa en ny slang. Och jag kan inte byta däck, kan man lämna in en cykel för att få det gjort. Eller finns det någon som har lust och hjälpa mig?! ;) Kanske få en kaffe som betalning. :) Eller fan, jag har ju ingen kaffebryggare, en glas saft och fika?:)

Jag orkar fan inte gå till jobbet på måndag morgon, isåfall måste jag ju börja gå typ kvart i fem. Jiippii, eller inte.

Jag börjar känna lite smått panik inför hösten, vet inte hur det blir. Man blir lite stressad eftersom jag gärna vill kunna boka lägenheter.

Negativ dag.

Idag känns inte som min dag, nästan så man inte törs gå till jobbet för att nåt dåligt kanske kan hända där. Vaknade imorse med ont i halsen och har sovit dåligt inatt också på grund av höften. Nu känns det lite bättre igen, så hoppas hoppas att det är på väg att gå över nu.
Jag som så duktigt skulle till gymmet innan jobbet, hade verkligen lust. Men men, så blir det så här. Inte min morgon direkt. Känner mig allmänt grinig idag också, jag vet inte varför. Eller jag har väl mina aningar, men jag vte inte.

Snart dax att cykla till jobbet, solen skiner men det blåser rätt mycket.  Vet inte om det blåser kallt, garanterat har jag motvind hela vägen till jobbet också. Eller så är det punka igen när jag kommer ner till cykeln. Ja, ni hör ju, inte min dag.

jävla höft.

Snart dax att fara till jobbet. Det regnar ute så mindre kul att cykla idag. Men men, har inte så mkt val. Inatt har det inte blivit mycket sömn, har så jäkla ont i höften. Vaknade vid fem imorse och då gjorde det helt sjukt ont. Kunde inte ligga på nåt sätt utan att det gjorde ont. Vet inte hur många timmar jag låg och vred mig, men suck vad trött jag var imorse.
Skulle gå och träna innan jobbet idag också, men har alldeles för ont för att det ska funka. Förhoppningsvis gör det inte allt för ont när jag är på jobbet så det inte påverkar det.

Jag är så trött, hoppas jag håller mig vaken på jobbet. Behöver en massa kaffe känner jag!

Lagat punka för första gången

Så, har man fått lite gjort idag. Tog en promenad till stan ensam, lämnade in Claras tröja så de fick ta bort larmet som de glömt, var förbi claes ohlsson och köpte lagning till cykeln och köpte en mjukglass till mig själv. Hjälp så mkt fint det fanns på HM, men jag var duktig och köpte inte en endaste liten pinal! :) Ge mig en klapp på axeln. Fast jag har inte köpt något till mig själv på väldigt länge så när lönen kommer i slutet av månaden då ska jag göra av med nån tusenlapp. Det är jag värd!

Har lagat punkan i cykeldäcket nu också, var ju sitenkelt med sån där spay. Först fick jag inte i den men svor lite så då gick det. Och sen när jag skulle ta bort den så kom ju en massa skum ut så då trodde jag att jag misslyckats totalt, men hade nog bara sprutat in för mkt skum så det var det som kom ut. Så nu har jag en cykel att cykla till jobbet med igen, tack Janne för tipset!

Använde sån, fast för cykeldäck. Kan rekomenderas!

Har så jäkla ont i min höft igen, vet inte varför nu. Har inte gjort några tunga lyft eller så.(Brukar vara då jag får det) Kan inte ligga på nåt sätt som är skönt. Vaknade säkert 6 ggr inatt pga det.

KAFFE!

Jag är sugen på en fika på stan. Skulle ha fikat med Emelie egentligen, men hon mådde inte så bra. Nu är jag så grymt kaffesugen och har ingen kaffebryggare här hemma! Åsa ni får komma hem nu! :)

Måste nog gå till OK för att köpa en ventil till cykeln. Det har dom väl där, på OK finns väl allt? Brukar iaf pappa säga.

Mmm...marabou

Idag har jag haft en rätt tråkig dag. Inte gjort alls nåt egentligen. Varit och handlat, och fixat till en sallad. Trodde jag skulle få i mig sallad iaf, men min matlust vill verkligen inte komma tillbaka. Köpte även en marabou mjölkchoklad, så har suttit och ätit av den istället. Konstigt att man alltid kan äta godis.


Snart är det Ugly Betty och sen desperate housewifes, tror det är säsongsfinal i båda två idag. Så det får man ju inte missa. Skulle egentligen iväg och träna idag, men har varit så himla trött. Förhoppningsvis finns det ork till det imorgon istället innan jag ska tvätta.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!