Bortskämd! :)

Lite uppdatering kanske, mamma är här och skämmer bort mig. Idag efter jobbet kom jag hem till kalops och nybakta kanelbullar! Mums! 
 
 
Fick även mitt nya proteinpulver idag, ska bli spännande att testa nya smaker!
 

Sista slantarna

Sista slantarna ska användas till att handla mat med idag. Imorgon är det efterlängtad löning!
Ledig imorgon, så ska storstäda hemma, träna och plugga.
Mamma kommer på lördag, längtar jag till!

Som ni märkt så har jag inte bloggat så mkt på sista tiden, kan väl säga lite kort att jag och Viktor kämpar och är inne i en avgörande månad nu.
Vi får se hur det slutar, i Västerås eller kiruna?
Nåväl, dax för ICA maxi nu.


Jäkla förkylningar!

Fortfarande svårt att hitta motivation till att sitta och blogga, känner inte att jag riktigt har tid heller. Men jag vill inte heller lägga av eller ta bort bloggen för jag har haft den sedan 2007 tror jag. 
 
Jag har blivit  förkyld igen, är väl typ fjärde gången på typ två månader. Orkar inte! Hatar förkylningar! 
 
Nåväl, precis ätit och idag blev det vitlöksmarinerad kyckling, ris och sallad. Helt ok middag, orkade inte fara och handla så det fick bli det som fanns hemma! 
 
 
 
 

Ledig helg!

Har svårt att hitta motivation till att blogga just nu.. Men något ska jag väl kunna skriva ner. kör för fullt med träningen nu, idag blev det både ett morgon och ett kvällspass, grymt skönt måste jag säga! Imorgon och på söndag blir det styrkepass i gymmet. Ledig hela helgen, såå Skönt! 
 
Ska hinna städa här hemma i helgen också, städa bort julen. 
 
Alla tankar har jag för närvarande lagt åt sidan, känner att när dag är redo för sett beslut då kommer det av sig självt.. 
 
Sakta men säkert går det framåt!
 

Vad ska man förvänta sig av livet?

Just nu tycker jag inte alls att livet är roligt, allt är bara fyllt med ångest.. 
Det är så mycket nu som är avgörande för hur min framtid skà bli att jag inte orkar med det.. Jag orkar inte med mig själv, hur svårt ska det vara att älska sig själv och acceptera att man duger som man är??
 
Jag vill bara känna mig lycklig, känna att livet är en dans på rosor, eller varför inte en promenad på rosa fluffiga molnInhysvårast ska det varà för mig att finna lyckan i livet?
 
Usch vad deppig jag låter, är egentligen inte deppig, bara fundersam över livet och vad man egentligen ska ha för krav på det..
 

Tankspridd

Ber än en gång om ursäkt för att jag varit borta några dagar. Har mycket att tänka på just nu och har väl egentligen ingen att reflektera med.. orkar inte gå in närmare på det.
 
jag är snart tillbaka igen, lovar. Ge mig några dagar så har jag nog snarhittat blogglusten igen och kan ge er lite nya bilder osv.. 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!