Fortfarande inget spår.

Var precis ute och cyklade runt ön som sällskap till älsklingen som sprang. Faktiskt ganska kallt ute och blev rätt frusen fast jag hade mössa och vantar på mig. Så det är inte bara i norr som kylan börjar tränga sig på.
Dagen har för övrigt varit riktigt seg, pluggat lite men annars känns det inte som jag gjort så mkt.
Imorgon blir det Kalmar över dagen, ska träffa Emelie och sälja tre böcker till en tjej som börjat läsa det programmet som jag hoppade av. Lite extra pengar i kassan är väldigt välkommet.


Rasmus är fortfarande inte funnen, ikväll tar de upp fallet på Efterlyst klockan 21.00.

Vars är du?!

Vars är du Rasmus?
Det är så svårt att förstå, tänker på min släkt nere i Göteborg.
Snälla, du som vet nåt, träd fram!


Hoppet är det sista som överger människan!


Mina tankar går till släkten nere i Göteborg, jag skickar stora styrkekramar till er. Att förlora ett barn är något av det värsta som kan hända en familj. Ovissheten är jobbig, att inte veta vad som hänt, att inte veta om Rasmus är i livet. Men så länge ingenting annat är sagt så måste man tro att han fortfarande finns levande någonstans. Hoppet är det sista som överger människan! Jag trodde aldrig en sån här sak kunde hända i ens egen närhet, det är ju bara nåt man läser om. Usch, kan inte förstå hurdana hemska människor det finns där ute. Ska man inte få gå säker någonstans längre?!

Många tankar till er, försök att tänka positivt!

Lördag

Snart är det dax att gå till en av Andreas kusiner för lite mat och fest. Ska bli trevligt, får se om man tar en runda på stan ikväll, lite sugen. Var ett bra tag sedan man var ut.
Idag har vi haft en väldigt mysig dag, lägger upp bilder efter helgen.


Och till nåt mindre roligt, en bekant till min familj är försvunnen i Göteborg!
Om någon av er mina kära bloggläsare bor i Göteborg håll utkik är ni snälla, eller har ni sett något hör av er till 0762017371. Han heter Rasmus Johansson, är 19 år och hade vid försvinnandet på sig Mörka jeans och jeansskjorta. Han har försvunnit kring området stigcenter i Backa (Göteborg).

Nere i söder

Igår kom jag ner till Karlskrona. Var väldigt trevligt att mötas av älsklingen på flygplatsen.
Haft ganska skönt väder här nere idag, soligt och rätt varmt. Varit inne på biblioteket och pluggat lite medans Andreas hade sin praktik.
I helgen ska vi bo på hotell, ska bli riktigt skönt! Äta gott och bara njuta. Det tycker jag att vi är värda!

Nu börjar strax idol, ska se om jag får med mig andreas att kolla det.

Fy tusan, äckligt Sverige!

Herregud, tror snart jag ska svälja tungan. Är det sant, är SD med i riksdagen?!

Hoppas att alla ni som röstat på SD håller er borta från mig, jag har ingenting gemensamt med er! Mina vänner är vänliga och varmhjärtade människor som kämpar för allas lika värde.

Gjort min medborgerliga plikt

Nu har jag varit och röstat! Har gjort min medborgerliga plikt. Blir nästan arg på de som säger att de inte ids rösta, vad fan är du osäker så gå och rösta blankt. Då har du iaf varit där och gett din röst. För din röst gör visst skillnad!

Blev arg på Doris innan, hon lekte med en socke som hon ville att jag skulle dra och kasta med henne, men så råkade hon nafsa mig när hon hoppade upp i knät. Då vart jag arg, hon håller alltid på och tuggar på sockarna när man ska leka med henne så hon lyckas nästan alltid nafsa. Inte meningen det vet jag, men hon ska inte hålla på och "nagga" sockorna som hon gör.

Har snart tvättat klart också, tvättar även klädseln till soffan. Får se om den blir vitare. Inte bra att ha vit soffa, blir ju skitigt direkt.
Tänkte även hinna ta en långpromenad med Doris i ett ganska härligt höstväder.

Härlig derbyvinst!

Kom precis hem från hockeyn. Shit vad det var spännande!
Ledde med 3-0 efter första perioden, i andra tog skellefteå igen försprånget och efter andra var slut så stod det 3-3. Gissa om nerverna var utanpå kroppen. I derby MÅSTE ju Luleå vinna.
Så jag och Sussie var taggade inför tredje, och som det gick! Vi vann med 5-3!! :-) Underbart.
Vilken bra match det var, härlig stämning på läktaren också! Nästintill fullsatt!


Hejarklacken



VINST!


Stående ovationer under de sista två minuterna.

Stan en sväng!

Nu drar jag in till stan en sväng, ikväll blir det hockey!!


Frisyrer genom åren.

Suttit och kikat lite på gamla kort och insåg att jag haft endel frisyrer genom åren. Både i form och färg :)

Tänkte dela med mig av några.


2004 var detta, året som vi senast var i Bulgarien tillsammans, tjejgänget,


På våren 2007 var jag krullig :)


Jämnlång ganska ljus page, sommaren -07


Julen -07, rödhårig page (denna färgen är jag grymt sugen på nu)


Mörkbrun längre page sommaren -08


Svart axellång page julen -08


Långhårig sommaren -09


Och nu är jag alltså väldigt kort! :)

Vilken passar jag bäst i?

Fredagsmys!

Känner mig inte så kry just nu, förkylningen har satt sig  i skallen känns det som. Är tung och har ont i den. Ska nog ta och vila en timme strax för ikväll kommer Emelie förbi så vi ska ha lite tjejkväll med godis och film.

Håller på att fixa till en kycklinggratäng nu, inte för att jag är hungrig men hade tagit upp kyckling från frysen i morse. Kände mig tvingad att tillaga den.  Man kan ju alltid frysa in.

Doris har fått ett nytt täcke som jag köpte för 28(!) kr på jysk igår. Plus ett sött örngott som det står "Godnatt prinsessa" på. Så nu ligger hon och myser för fullt i sin bädd.



Och här är jag, lite sliten. Men trivs grymt bra i kort hår. Tror faktiskt jag ska be syster klippa det ännu lite kortare på ena sidan.

Inte igen, jäkla förkylning!

Idag har jag pluggat endel, känner mig duktig! Men imorgon blir det ännu lite till, känner att jag behöver få lite mer koll på det grundläggande innan jag kan börja med alla övningar.

Var nyss på JYSK nyöppning med Åsa och Wilmer, köpte ett väldigt(!) billigt täcke till Doris. Kostade 28 kr :) Så nu ligger hon och myser i bädden. :-)

Tänkte tappa upp ett bad till mig själv nu, har åkt på en förkylning igen. Hoppas inte den bryter ut mer än nu bara, just nu är det bara lite halsont, snorig och nyser.

Åker ner till hjärtat nästa onsdag ska bli helt underbart!

Regnrusk och hemmamys

Doris ligger och sover mot min axel, så söt!

Det är värsta ovädret ute, stormar och regnar. Riktigt skitväder med andra ord.
Och inte nog med det så känns det som att jag håller på att bli sjuk igen!! Var ju nyss sjuk, och då var jag inte bara lite dålig, jag var ju svinsjuk. Suck, orkar inte bli sjuk när jag ska åka ner till älsklingen om en vecka.

Så cool!

Jag vill ha en sån här, hur sköna ser de inte ut?


Foton

Fick fotona som jag skickat in för framkallning idag. Hade inte nog med ramar, men några fick en egen ram. Har ju tänkt mig att det ska bli en fotovägg, men jag vet inte riktigt vart ännu. Så tills vidare får de vara på andra ställen i lägenheten.
Som till exempel här:

Söndagsmys med Doris

Idag har det varit en riktigt skön söndag. Var och hämtade mat på donken till lunch eftersom vi hade gratiskuponger. Gratis är gott och måste utnyttjas.
Efter det gick jag, Åsa, Wilmer och Doris ut på promenad till affären, tänkte hyra en film men fanns inga filmer där nästan så vi sket i det. Tänkte att vi kunde ta bilen in till stan istället och hyra. Men det blev iallafall en skön promenad och massor med frisk luft.

Hyrde sen en film inne i stan istället och köpte lite godis på hemmakväll, var riktigt länge sen jag åt godis nu. Blir inte så ofta längre. Hyrde filmen I love you man, får se vad det är för nåt. Kände för att se något lättsamt när jag ska kolla den själv.

Nu ligger Doris och sover i soffan(förlåt mamma, jag vet att hon inte ska vara där :) ), men hon ligger så sött så kan inte ta bort henne. Ligger lite tokigt som ni ser på bilden:

Hihi, så söt!

Fika och middag i goda vänners sällskap

Äntligen tog jag och Sussie våra söta händer ur rumpan och träffades över en fika. Inte setts på aslänge så var väldigt trevligt!


Detta var jag idag.
Tröja och skärp-Vero Moda
Tights-Gina tricot
Scarf och skor- Hm

Nu ska jag snart til Åsa och ANdreas som bjuder på middag idag. Har helt underbara vänner, inte behöver man känna sig ensam här inte :-)

Behövs ingen karl

20100910392 (MMS)

Behöver väl ingen karl här hemma, kan ju borra upp hyllor själv! :)


Trevlig fredag allihop

Har nu städat lägenheten, tvättat alla kläder och tagit en långpromenad med Doris. Tycker jag är värd ett glas vin nu, alltid tråkigt att dricka ensam. Men men, vad ska man göra. Har ju som tur är Doris iallafall.


Underbar promenad med min gumma!

Jag och Doris var precis ute och tog en långpromenad i det underbara vädret! Var tvungen att ta av mig min tröja och gå i linne för jag höll på att svettas bort. Så jäkla skönt, behöver detta innan den långa vintern kommer!


Doris önskar att hon fick bada!

Blek som f-n, skulle behöva sola lite

Underbar dag!

Härliga skogsvägar gick vi efter.

Smakprov av photoshoot

Varit ute och fotat Doris idag med Emelie, tack för hjälpen gumman! Synd bara att hon blundar på flera av bilderna. Här kommer ett smakprov, resten finns på Facebook.






Söt gumman!

Sitter och pluggar juridik nu, känner att jag behöver repetera jöken 1 som jag läst för 3 år sedan.

Doris ligger på bädden bredvid och hon har fullt sjå att bädda så det bkir skönt..

Först så:


Inte nog skönt, bäst att bädda om:


Nu så, sköönt...

Nöjd ligger hon nu och snarkar :)

Mitt loppisfynd!

Har ju glömt att visa fotöljen som jag fyndade för 140 kr på Kronans fyndmarknad.


Lite halvtaskig bild jag vet, men ni ska få en i dagsljus. Tänkte att den ska kläs om sen så den kan stå i vardagsrummet.

Nu säger jag tack och godnatt!

Är så skönt med kort hår by the way!

IDOL har äntligen börjat!

Sitter och tittar på IDOL som äntligen är tillbaka! Ett program som jag älskar att titta på, just nu är det nån asiat som gör bort sig fullkomligt! Stackars, han verkar verkligen tycka att han är duktig.

Idag hade jag en lång föreläsning i fastighetsrätt och imorgon är det övningar i ämnet. Känns att det är några år sedan jag läste jöken så tror jag måste lägga ner en massa tid för att det ska gå bra. Men det är roligt, väldigt intressant.

Väntar på att Emelie ska komma, blir lite girltalk. Fattar inte hyur jag klarade mig nere i Kalmar, hur klarade jag mig utan mina underbara vänner som jag har här uppe?!
Älskar er, ni vet vilka ni är!

Trevlig helg

Då var helgen också slut. Haft en väldigt trevlig helg, men den gick fort.

Fredagen började med att vi hämtade upp Ulla från tåget och gick sen på stan några timmar, sen hem och vänta på att Therese och Clara skulle komma. Till kvällen gjorde jag sushi plus att vi hade annat gott på bordet. Sen klippte sys mig, blev väldigt kort och väldigt fint! Är så jäkla skönt med kort hår!




Lördagen blev det stan igen eftersom Clara ville in och shoppa lite, efter det åkte vi ut och handlade på storheden. Sen hem och fixa tacos och dricka lite vin. Clara badade och tittade Hannah Montana.




Idag har vi varit på leos lekland med Clara och sen pysslat lite med det ena och tredje.



En förändring!

Före:


Efter:



Det är kort! Men jag tror jag gillar det, håller på att vänja mig :-)

Trött hund

Har varit ute och ränt lite och Doris fick springa av sig på fotbollsplanen i Björsbyn. Nu är hon helt slut, ligger helt utslagen på golvet och flåsar! :)


Shopping och glada nyheter!

Idag blev det en dag på stan, som resulterade i två nya berlocker till mitt armband. Det ena köpte jag med presentkortet jag fick av Åsa och Andreas när jag fyllde år och det andra fick jag av mamma som födelsedagspresent.
Dessa blev det:

Älskar detta armband och alla fina berlocker som finns!

Sen köpte jag även ett par höstskor på din sko:


Sen fyndade jag en fotölj på kronans återvinningsmarknad som jag ska klä om. Tyvärr ingen bild ännu.


Och en glad nyhet som låg i mejlboxen idag: JAG KOM IN PÅ RÄTTSVTEENSKAPLIGA PROGRAMMET REDAN I HÖST! Så glad för det! Ska bara hitta en kurs som jag kan läsa medans de andra läser juridisk översiktskurs 1 eftersom jag redan läst den. Känns väldigt bra! Äntligen nån tur för mig också!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!