Doris krasslig

Jobbat första natten nu och knappt kunnat sova nåt imorse. Doris mår inte riktigt bra, funderar på om det är noskvalster eller om hon bara fått nått virus i sig. Hon nyser som bara den och är alldeles täppt i näsan stackarn. Låter nästan som hon inte får nån luft ibland, så det är därför jag sovit lite med ett öga öppet idag.
Får ta och vila lite senare, funderar på om jag ska ta en promenad upp på stan och sola lite, känner mig dock ganska seg, men den promenad kanske skulle pigga upp en lite.
Natten gick iallafall ganska snabbt, blev ju en timme kortare att jobba och det uppskattas ju alltid. Nu är det tre nätter kvar och sen är det slut på Icehotel.
På torsdag har vi den sk. fuck offen på Landströms. Blir väl nått lättare tilltugg och lite dricka. Känner dock att den största festen blir sen på lördag när våran avdelning har fest, vet ännu inte riktigt hur den dagen kommer se ut. Lina, Erika, Anna och Sandra har nu tagit på sig att fixa till den så det blir nåt av det. Men det blir säkert något skojjigt.

Snart tack och adjö

Jobbar natt nu, har med mig datorn för att få ha musik. Men nu har jag gjort klart i stort sett allt som ska göras så tänkte att jag kunde blogga lite.
Hade en riktigt trevlig kväll med Inga, set och Pernilla igår, vi hämtade mat och sen satt vi hos Pernilla och drack lite vin och snackade. Har knappt sett någon utav de trots att jag varit i kiruna i 4 månader och jobbat.. Lite tråkigt, men man prioriterar väl annat när man blir äldre.
Nu har jag bara 3 skift kvar att jobba efter inatt. Sen är det tack och adjö ishotellet. Känns riktigt skönt faktiskt, för nu har jag varit här uppe i 4 månader och det räcker. Jag har haft riktigt trevligt de senaste veckorna här, och alla arbetskamrater är underbara. Men nu är denna tid över och det ska bli riktigt skönt och komma hem igen.
Förresten sov Björn Skifs här igår. Shit vad gammal han har blivit.

Börja ta tag i livet igen, vet ännu inte om det blir nåt jobb i sommar..

Imorgon blir det bara lugnt, jobbar natt och kommer förmodligen sova halva dagen. Blir väl förmodligen en promenad iallafall.


Pulkarace i utsikten

Jag har blivit lite slarvig på att blogga. Har inte riktigt haft tid, eller jo där ljög jag. Men jag har inte haft lust..
Men igår hade vi iallafall pulkarace och korvgrillning i utsikten. Det var riktigt skoj. Hade med mig Clara och hon njöt. Vi hade riktigt fint väder och det vart en riktig toppen dag!

Vi åker pulka i utsikten. Älskar den där ungen alltså!
Hon får mig alltid att le, spelar ingen roll hur ledsen jag är. Hon är helt underbar!

Imorgon blir det lunch med syrran och sen ska jag handla lite mer presenter till Clara. Hon blir stora tjejen på fredag, hela fem år blir hon! :o) Kanske hittar nåt snyggt till mig själv också :o)


Saknar någon som håller mig vaken om kvällarna!

Fredag imorgon och jag jobbar hela helgen... igen... Nu är det iallafall nedräkning på riktigt. Har åtta skift kvar att jobba innan säsongen är slut för min del. Känns riktigt skönt, nu behöver jag få komma tillbaka till Luleå och börja ta tag i mitt liv. Eller man kanske ska säga och fortsätta leva mitt liv igen. Känns som att persioden i Kiruna har varit en liten paus från vardagen. Inte behöva tänka på nåt egentligen. Inte behövt laga mat eller tvätta kläder på fyra månader. Iofs skönt, men samtidigt så föredrar jag att få göra det precis som jag vill. Inte tvätta kläder på två veckor om jag nu skulle känna för det. Eller inte äta middag om jag inte är hungrig. Fast älskar mina föräldrar för att de ställt upp dessa månader, finns inte ord som räcker för det. De är iallafall guld värda!

Jobbar hela denna vecka, sen är jag ledig mån-tors nästa vecka, två röda dagar som var tvungen att tas ut. I helgen jobbar jag eftermiddag, lite småsegt men det går nog rätt fort ändå.
Lite synd att man jobbar, hade annars åkt upp till gränsen med syrran och bara tagit det lugnt hela helgen.

Imorgon får man iaf lön, har iofs inget speciellt som jag måste handla utan det är räkningarna som måste betalas. Tänk vad skönt om man bara hade räkningar varannan månad som man var tvungen att betala, skulle man kunna göra en hel del skoj.

Har sökt en massa skolor nu också, jag hoppas verkligen att jag kommer in på någon av de. Och hoppas mest på Göteborg eller Halmstad. Skulle vara riktigt kul och flytta ner dit. Känner verkligen att jag behöver göra något nytt med mitt liv och plugga känns helt rätt!

Känner mig riktigt trött rean nu,klockan är inte ens halv nio. Tror nog jag börjar närma mig att bli pensionär. :o) Eller så saknar jag bara nån som håller mig vaken. Tror mer på det andra alternativet.

Oväntat men coolt!

Oväntat! Men ändå riktigt coolt! Hade inte tippat henne som vinnare av hela melodifestivalen, men jag tycker det är jäkligt kul. Jag tror verkligen vi behöver skicka något lite "konstigt" för att vi ska ha nån chans att vinna hela skiten igen..
 
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova, börjar jobba halv tio imorgon och jag känner mig jäkligt trött. Jobbat idag också, så inte mkt till helg.

Godnatt mina vänner!

Vart är den norrlänska kämpaglöden?

Snart är ledigheten över. Åker tillbaka till Kiruna på fredag och sen är det jobb lör och sön.
Dagarna här hemma i Luleå har varit väldigt avkopplande, långa promenader, fikapauser, pratstunder och hockey. Hockeyn i måndags gick ju dock inte så bra, men det är ändå alltid kul och gå och kolla. Träffa lite folk, och nu när det är slutspel är det riktigt bra stämning i hallen också! Idag gick det ju lika dåligt för Luleå. Synd på domarskandalen, Luleå hade förmodligen förlorat ändå, men det kanske hade blivit lite mer match av det om inte Frölunda gjort 3-0 i första. Ingen norrländsk kämpaglöd i de två senaste matcherna. Kom igen nu Luleå!
Imorgon blir det stan med Emelie, man får passa på att hinna träffa alla när man är här. Nu är det iofs inte så länge kvar i Kiruna, men man saknar ändå alla här nere.
Snart ska min underbara vän Åsa bli mamma också, jag tror nästan att jag ser fram emot det lika mycket som hon. :o)

Allt är bara inte ok...

Vissa saker kan man bli så himla arg över, Eller kanske mest besviken. Jag trodde nog att du var lite bättre än det visade sig. Men men, kanske lika bra att du visade det nu. Jag tror iofs att det var bra att det blev som det blev, kan jag koncentrera mig på att börja plugga till hösten. I sommar vet jag vad jag vill, kanske blir det en lika bra sommar som förra året, även om det inte blir jobb på SSAB i år.
Nu är jag hemma i Luleå, skulle ju egentligen varit nån annanstans också, men nu blir det en promenad med Malin och hundarna istället. Minst lika mysigt!
Skönt när det inte är så kallt ute längre, kan man ta långpromenader.

När vänder det?

Nu känner jag mig förvirrad, vet inte riktigt vart saker och ting leder. Svårt när jag är här uppe.
Kan inte riktigt läsa av mig själv heller, vet inte vad jag tycker..

Nåväl, en månad kvar, har dessutom 5 röda dagar att ta ut och hoppas att jag får ta ut dom i nästa vecka. Skulle vara riktigt skönt med lite långledigt och få komma bort från Ishotellet lite.
Är lite smått less nu på att bo hemma hos mina föräldrar, även om de är väldigt duktiga på att ge mig utrymme så får jag inte det utrymmet som jag behöver. Saknar att bara kunna ligga hemma på kvällen och se på tv. Fast saknar givetvis någon att ligga och kolla tv med... Men vem vet, sommaren kanske bli underbar...

Kirunas finaste frisörsalong!

Så var helgen också över, tiden går fort när man har roligt. Haft saker och göra hela helgen. I lördags for jag till salongen vid tio tiden, for nog inte hem därifrån fören vid halv sex kanske. Hem och duscha och fixa till sig för sen for vi tillbaka dit och hade lite fest. Jag, Therese, Päivi och Karolina. Hade riktigt trevligt, blev Ferrum efter det och hade faktiskt väldigt kul. Idag for jag också till nya salongen och hjälpte till att fixa och dona. Så varit där typ 6 timmar idag också, men då fick vi ju den färdigt också. Den är så himla fin! Helt klart Kirunas finaste frisörsalong. Det märks att Therese och Päivi lagt ner pengar på att få den i toppskick!

En bild av salongen, resten får ni komma och kolla imorgon när de har invigning mellan 18-20.

Nu ska jag nog ta en dusch och sen krypa ner under täcket. Datorn får vara med till ögonen inte orkar hålla sig öppna längre :o)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!