Sån där dag..

Idag är en sån där dag jag hellre faktiskt bara legat i sängen.. Vet inte varför, men ibland har man bara såna dagar..


Så fin!

Köpte något fint idag, en houdini jacka i tunnare och längre modell. Jag är kär! Egentligen är jag ju ute efter en gul jacka, men det får väl bli till nästa skaljacka istället!


Kiruna

Är i Kiruna nu, tog tåget vid tio imorse. Ska bli skönt att inte göra så mycket, bara ta det lugnt och ladda batterierna inför natthelgen. Känner att jag är ganska trött efter denna sk hundvecka.
Saknat Doris har jag gjort också, och hon blev så glad när jag kom hem. Lilla hjärtat!




Jobb hela helgen

Jobbar 05.30-18.00 både idag och imorgon. Tog precis en promenad i solen, är riktigt varmt ute. Som vanligt när det är jobb helg. Men jag är inte bitter!


Dålig uppdatering

Lovar att återkomma bättre efter helgen, denna veckan är det väldigt mycket jobb.

Men grattis till loreen som gick vidare igår, trots att hon glömde texten :-)


God natt

Nu är det Godnatt för klockan är på tok för mycket..

En bild får symbolisera dagen:


Tröttmössa

Ligger under täcket hos Åsa nu med väldigt tunga ögonlock.. Varit vaken sedan halv fyra imorse, åkt från Kiruna-Luleå och sen jobbat em.
Godnatt!


Fler bilder från lördagen!


Fantastisk lördag!

Igår var en riktigt rolig dag, länge sedan jag hade en hel dag fullspäckad.
Började morgonen med att hjälpa Inga med stallet, släppa ut hästarna, mocka, höa, sopa.. Sen red jag söta Laban en sväng, han är under igångsättning så bara skritt o lite trav, men det var mysigt ändå!
Efter lunch gick jag och Inga på stan, tog en fika och bara mös.

Kvällen blev sedan ännu roligare, började med att äta på landströms med Ewe och inga, drack massa gott och hade riktigt roligt. Sen gick vi vidare till bishops och avslutade kvällen på ferrum. Ferrum var väl inte jätte skoj men sällskapet kunde inte vara bättre!


Kiruna 18 maj -12


90 mils resa

Kört till Luleå idag, 90 mil i bil. Imorgon blir det 35 mil till! Hela resan regnade det mer eller mindre fast det är iofs ganska skönt köra bil väder.
Sover över hos Emelie inatt för att jag inte skulle missa kvartsfinalen, fast i efterhand hade jag ju klarat mig utan att se den. Sverige var verkligen dåliga idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/411953/images/2012/pic_203014530.jpg" class="image">


Tabazco

Igår var jag och hjärtat ute och åt en fin tre rätters middag. Dels för att det var min sista kväll i Västerås för ett tag men även för att vi köpt en lägenhet. Berättar mer om den en annan dag.


Lite nytt på gång

Ja det händer lite grejer här nu, inget jag kan berätta förens imorgon men det är spännande..
En liten hint kan ni få..





Tjejkväll

Igår var det Tjejkväll hos Vanessa. Jag, Vanessa och Sofie käkade ceasarsallad och drack en massa vin. Skulle egentligen ha gått ut och tagit ett glas också men vi hade så trevligt så blev kvar hos Vanessa.


Fredag i bilder


120 mils ångest

Nu har det verkligen börjat gå upp för mig att jag ska köra 120 mil ensam om bara några dagar. Fy jag vill verkligen inte köra själv, dels för att det är tråkigt men även för att jag inte litar på min bil till 100%. Pärlan har tjorvat alldeles för många gånger under det senaste året så det är ju inte konstigt att jag är orolig för den.

Nåväl, jag har inte så mycket val, jag måste upp och så är det. Börjar väl köra upp antingen onsdag eller torsdag nästa vecka. Har inte riktigt bestämt ännu..

Det ska iallafall bli riktigt skönt att jobba igen, nu har det ju varity så lite jobb på skopunkten den senaste månaden så jag har i stort sett krupit längs väggarna.. Blä, jag avskyr att vara hemma hela dagarna.




Sommar nu?

Är det sommar när man vaknar av att de klipper gräset för första gången i år?

Nja, lite för tidigt att säga att det är sommar måste det väl vara, jag antar att man klipper gräset på våren här :-) Det kändes iallafall som ett mysigt sätt att vakna på.

Om en vecka kör jag upp till norr, känns underbart att jag ska vara där flera månader innan jag behöver åka tillbaka hit igen. Är lite rädd dock för att jag inte kommer vilja åka tillbaka för att jag inser hur underbart Luleå är. Åh vad jag saknar Luleå och mitt liv där! Nåväl, en sommar i Luleå är det bästa. Älskar verkligen Luleå på sommaren, väldigt fin stad!


Solnedgång i Luleå


Sen sommarkväll i Luleå



Fina fina Luleå!

Nu jäklar!

Nu har jag en utmaning med mig själv, bli så fit som möjligt i sommar!

Så för att dokumentera använder jag bloggen.

8/5-12:

 


Sommar på hjul

Den här sommaren ser det äntligen ut som att jag ska få "rulla" :-) Älsklingen har lovat att vi ska köpa inlines, eller inte vi. Han ska köpa inlines till oss. Super glad för det, har velat köpa inlines i flera år men det har aldrig blivit av. Har kikat lite i olika butiker här i stan men vi har inte hittat några perfekta ännu, hittade ett par riktigt fina på internet som dessutom lät väldigt bra i beskrivningen. Någon som testat dessa eller som har andra förslag? Är flera år sedan jag åkt inlines så jag vill ha ett par som sitter ordentligt på foten och som är bekväm att åka med!

Dessa har jag kikat på:





De lila tycker jag är finast, och de skiljer bara 300 :- mellan dem.

Vad tycker ni?

Grattis Wilmer på 3 års dagen!

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag är det Willes födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!!!

Massor med grattiskramar till finaste killen som blir 3 år idag, saknar dig men snart ses vi och då får du paket!


Segt!

Är så tråkigt här hemma, Viktor är och jobbar som vanligt och jag ligger i soffan och hostar.
Varit ut på en promenad i solen iallafall men annars har det varit en seg söndag!


Söndag i sängen

Idag måste jag verkligen ta det riktigt lugnt för min förkylning vill verkligen inte ge sig.. Hostar so bara den och imorse när jag vaknde var halsonten tillbaka. Gahh!
Jag vill bli frisk nu så man kan träna, har alldeles för mycket energi som jag inte kan göra av med.

Helgen har varit lugn, fredagen var kass men gårdagen var lite bättre. Sverige vann ju dessutom mot Tjeckien igår och det var ju en skön seger. Hade varit riktigt kul och åka till stockholm och kolla en match men inte så kul och åka ensam..

Dax för lite mer kaffe, har ju bara druckit två koppar hittills :)


Ser lagom sliten ut :)

Tankar och åter tankar

Livet tar inte riktigt den vändningen som jag hade hoppats på.. Ska bli skönt med en paus från livet i sommar, bara vara i underbara Luleå och inte tänka på nåt annat än mig själv..
För om kärleken ska vara så här, då vet jag inte om jag vill vara en del av den..

Nu hockey!


Gahhh!

Jag blir tokig på denna förkylning... Har varit sjuk i två veckor nu, blev frisk typ 2 dagar och sen kom den tillbaka ännu värre än innan. Jag vill bara bli frisk så man kan komma igång med träning.. Nåväl, det får väl vänta några dagar till.

Idag har jag ingenting inplanerat, Viktor kommer hem först vid sex tiden. Blir väl att kolla Sveriges inledande VM-match mot Norge vid åtta tiden, dricka en öl eller två och sen typ gå och lägga sig.
Helgen har inte heller några planer ännu, får väl se hur mycket Viktor jobbar. Lite trist är det att han jobbar hela tiden nu när jag snart åker upp till Luleå. Men jag har inte så mkt att säga till om på den punkten så är väl bara att hålla tyst och inte säga så mycket om det.


Sommarvärme!

Idag har det varit riktigt varmt och jag har pendlat mellan att städa och sola på balkongen. Har även tagit en långpromenad med Doris i solen.

Nu ligger jag i soffan efter att ha ätit en bacon/broccoli pasta.


Kvällsmys

Dagen har varit riktigt solig och fin. Började fm med en glass nere i hamnen och sen grillade vi på blåsbo vid svartån. Massa sol!

Nu ikväll har vi gått en sväng på Ikea och när vi kom hem fixade jag en lyxig fruktsallad med jordgubbar, apelsin, mango, banan, vindruvor, äpple och ananas, mums!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!