Uppesittarkväll

Vi myser här hemma framför Bingolotto. Har varsin bingolott och hoppas på storvinsten, tror dock inte det är så stor chans.. Men hoppas kan man ju alltid! 
Äter lite ostbricka och dricker ett glas vin. Imorgon är det julafton och för första gången i hela mitt liv firas julafton någon annanstans än i Kiruna. Jag får bita ihop lite och ha min familj i tankarna. 
 
God jul till er alla! 
 
 

Dan före dan före....

Godmorgon, är riktigt trött idag. Hade svårt att somna igår så det var tungt att hörà när väckarklockan ringde Imorse.. Jag ville bara ligga kvar en liten stund till. 
 
Nåväl, barà att kliva upp och ta tag i dagen, jobbar ute på hälla idag och det är så sjukt mycket att göra där nu innan jul. Men samtidigt är det roligt att det finns saker att göra för vi har roligt på jobbet trots allt jobb. 
 
Jobbar hela helgen också, ute på erikslunds shoppingcenter. Där lär det vara smockat med folk hela helgen, alla ska köpa sina sista minuten klappar.. Får tänka att det är välbehövliga pengar, som jag verkligen är i behov av! Nog för att en ledig helg hade vägt upp mycket mer än dessa pengar, för då hade jag kunnat åka hem över julen. Men men, man kan inte få allt man vill, Tyvärr!
 
Dax att åka till jobbet nu, ha en bra fredag alla!
 

Jäkla förkylningar!

Jag har blivit förkyld igen... Suck! Jag som var så igång med träningen måste än en gång ta en paus. Fattar inte varför jag blir sjuk hela tiden. 
 
försökt kurera mig hemma idag så jag ska kunna jobba hela helgen. Jobbar egentligen imorgon också men jag tror inte jag kommer jobba då eftersom tjejen jag jobbar med är väldigt infektionskänslig.. Men ska jobba på outdoorexperten tors, fre, lör och sön. Så det blir en hel del timmar, det behövs! 
 
Fortfarande ingen julkänsla hos mig och jag tror inte heller att den kommer att infinna sig i år.. 
Hoppas ni har mer julkäksla än mig iaf! 
 
Viktor fyllde år igår, och av mig fick han det ni ser på bilden.. Plus att jag fixade en fest i lördags. 
 

Träningspepp!

Sitter och kikar på musikhjälpen på tvåan, ska snart åka in till stanna för att fika med Emmy och Ewe, och lilla Oliwer förstås! 
 
Känner mig riktigt pepp på träning nu, ingår var jag och körde ett köttigt pass mage på gymmet och ikväll blir det nog antingen kondition eller biceps, axlar. 
Körde lite magträning imorse också, lite situps, planka och cykelsparkar. 
 
Direkt jag känner att jag behöver pepp till träning så kollar jag på bilder av vältränade kroppar, och det hjälper verkligen! Testa! Nästa gång du känner dig för seg för att åka till gymmet kolla på bilder så lovar jag dig att du studsar iväg till gymmet! 
 
Som denna till exempel! 
 
 
 
En bit kvar för mig:
 
 
 

Dålig uppdatering som vanligt..

Ber än en gång om ursäkt för den taskiga uppdateringen. Det har varit fullt upp i veckan, jobbar alla dagar denna veckan. 
 
Men hur som helst så blev det Globen i söndags med Maja och Marillo, vi hade riktigt trevligt och vi fick de många fina ekipage! Störst avtryck lämnade Patrik Kittel och Watermill, deras ritt fick jag gåshud av. Harmoniskt och taktmässigt. Riktigt stiligt. 
Hoppfinalen var inte riktigt lika rolig, IMFs svensknvinst med Malin Baryard och Tornech men det var glest startfält. Mestadels svenskar, men det var roligt och se ändå. 
 
Idag är det jobb 14-20 som gäller, skulle haft prov i företagsekonomi imorgon men läraren sköt upp det en vecka.. Suck, hade vart skönt att få det gjort. 
 
Hunnit med lite morgonträning nu på morgonen också.
  • 3x 1min rak planka
  • 3x 30 sekunder sidoplanka på vardera sida
  • 3x20 vanliga situps
  • 3x10 armhävningar
  • 3x20 benspark

ikväll blir det nog ett ryggpass på gymmet. 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!