Packa ihop Luleå..

Jag är så sjukt dålig på att blogga nu.. Hinner inte riktigt, är så mkt som ska fixas nu innan flytten. Är ju bara en vecka kvar i Luleå, känns lite vemodigt och jag vet att jag kommer gråta på måndag när vi kör neråt.
Vi tänkte nog stanna till i Umeå på vägen ner, vill träffa Lambi som jag inte sett på flera år. Men sen kör vi hela vägen i ett streck, Viktor kommer upp på fredag och sen kör vi alltså ner på måndag. Ska bli skönt med sällskap i bilen, hade jag kört själv hade jag inte kört i ett streck..

Sålde soffan idag, så är lite tomt här i vardagsrummet nu. Men bra att den blev såld..
Har nog sålt det mesta nu som jag tänkte sälja. Måste ta och packa lite mer imorgon, rätt mkt packat redan.

Bibelläsning

Denna damp ner i brevlådan idag! Ska kvällsläsa lite bibel! :)


Mys torsdag

Har en ost och skinkpaj i ugnen nu som jag sitter och väntar på. Mamma har städat ur min ugn i veckan så har lagt ut folie i hela ugnen så jag ska slippa rengöra den igen :)

Har varit och lunchat med Emelie och Emelie idag på mat och prat, mysigt och gott! Ikväll blir det bara lugnt, börjar 05.30 imorogn bitti så blir tidigt i säng.


Bilder från kräftskivan 13/8





Mysigt och gott.

Kräftskiva

Är hemma hos mamma och pappa i helgen, eller pappsen är iväg och fiskar som vanligt :)

Ikväll ska vi ha kräftskiva här och då bjuds det på kräftor, räkor, västerbottenpaj, laxsnittar, sallad, bröd, ost o kex och säkert nåt mer också. Ska bli riktigt gott!
Har varit och hälsat på min kära mommo idag också, hon blir alltid så glad så det är roligt o komma och vara och hälsa på där. Iofs räcker det med typ 40 min sen är samtalsämnena och kakorna slut :)



Mindre än 20 dagar kvar i norr..

Börjar känna lite smått panik om jag ska vara ärlig. Inte fått något definitivt jobb än och jag flyttar ju snart! Borde iofs vara berättigad tilla-kassa om jag inte får jobb direkt, men jag vill inte stämpla! Måste hitta jobb!!

Fattar inte vart mina pengar försvunnit i sommar heller, jag har verkligen inte unnat mig nåt i sommar. Köpte iofs lite sommarkläder i början av sommaren, men inte alls så mkt. Har ju stått själv med en relativt hög hyra och andra kostnader som tillkommer ett boende så där har det ju gått en del pengar. Tror det försvinner mer pengar på mat och småsaker än man tänker sig. Resor ner till Västerås har ju också kostat pengar så inte så konstigt att det känns som man har mindre pengar än man hoppas..

Mindre än 20 dagar kvar i norr, känns lite jobbigt.. Förhoppningsvis blir det bra och att allt löser sig när jag kommit ner. Men självklart är man nervös, inte speciellt upplagd för en resa ner heller. Blir kanske att köra ner ensam, känns inge vidare kul..

Drömmar om att bo på landet

Sitter och inspireras av andra bloggar på hur jag vill inreda lägenheten. Känns ju kanske inte som att man kommer göra jätte mycket eftersom det är en hyresrätt. Jag har aldrig egentligen känt att jag vill bo i hus, men nu börjar jag nästan längta lite till ett hus på landet, inredd i lantlig stil. Med hästar på gården, som betar i hagar med vitt stängsel. Dock inte allt för långt från en större stad..
Får väl se om mina drömmar nångång slår in eller om det just bara är drömmar..

Kär i en klänning

Klänning


Är kär i denna, ge mig den!


Regn, vad är det?! :)

Sitter och fyller i en ansökan till en utbildning jag ska söka. En yrkesutbildning som isåfall startar i början av December. Så får se om man kommer in, isåfall blir det nog att läsa den som det känns just nu iallafall.

Idag ska jag in till stan och få ansiktsbehandling, känner att det behövs. Har nog aldrig haft så dålig hy som jag haft denna sommar. Usch, man känner sig så ofräsch.
Sen ikväll är det dags för jobb, har nattvecka denna vecka så blir till att vända på dygnet. Inte många skift kvar nu innan det är dags att sluta för denna sommaren. Tror det är 13 skift kvar, slutar 28/8.

Bara för att jag måste ut idag så regnar det ju självklart. Denna sommaren har varit helt kanon, kan inte komma ihåg när det regnade sist här i Luleå. Helt sjukt bra sommar. Så nu är det dax att hoppa in i duschen och sen hoppa på bussen in till stan. Förhoppningsvis ringer de om min bil idag, behöver pärlan nu!

Fy fan vilken tråkig helg

Tråkigare helg har jag nog aldrig haft. Fy fan vad tråkigt jag haft i helgen, inte gjort nånting i stort sett. Hade lika gärna kunnat jobba, synd att ingen ville vara ledig bara..

Fortsätter väl ha tråkigt nån timme till innan man äntligen kan gå och lägga sig.. Kanske tar en längre promenad med Doris, rensar tankarna lite..

Känsla



Känner mig lite så här just nu.. Splittrad över flytten, längtar men samtidigt är det jobbigt..

Svinalängorna

Nu är det dags för fredags mys med lilla Doris!

Hyrt svinalängorna och köpt cheddarpopcorn och Coca cola :)


Tråk helg...

Kommer bli en riktigt tråkig helg detta, är ju Lulekalaset i stan men måste nog erkänna att jag inte alls har lust att gå på den. Hade lust att åka upp till Kiruna, men min bil är inte klar och det är bara bökigt att åka tåg med Doris. Så det blir att vara hemma i Luleå, inga kompisar är dock i stan så det är riktigt tråkigt här.

Nåväl, får väl passa på att börja packa lite, och även plugga lite till tentorna jag har i slutet av augusti.
Känner att det nu gärna får bli slutet av augusti så man kan påbörja det nya livet. Jag tror på detta, är väl kanske det viktigaste för att det ska funka. Att man själv tror på det.

Jag vet att min blogg är lite småtråkig nu, inte så mycket bilder, men det ska bli bättre med det. Hade velat ha en kamera så det är lättare att lägga in bilder direkt i datorn.

En ny början på något fantastiskt!

Har nog verkligen insett nu att jag inte kommer lämna så mycket när jag flyttar från Luleå. Det är Åsa och Wille jag kommer att sakna något enormt, och Emelie. Min familj är ju ändå inte här i Luleå och speciellt många mer vänner har jag inte här. Klart man känner många ytligt, men de enda som verkligen känner mig här är Åsa och Emelie. Det blir otroligt ensamt här när ingen av de är hemma, det är väl därför jag insett att mitt liv kanske inte ska vara här..

Det ska bli fantastiskt att flytta ihop med Viktor, säkert många som tycker att det är för tidigt.. Men varför vänta? Funkar det inte när man är nykära, när ska det någonsin funka då? Jag älskar honom och han är underbar med mig, har aldrig haft en mer omtänksam pojkvän. Han verkligen bryr sig om mig och det uppskattar jag verkligen.

Ska bli underbart att börja om, börja tänka på sig själv lite mer.. Dock börjar jag känna lite panik. Har väl förmodligen ett deltidsjobb under hösten, men det klarar jag ju mig inte på så måste hitta något mer.


Fy fan.

Fy vilken olidlig natt det varit, inte sovit många timmar. Haft sån himla värk, vet inte varför för jag har inte gjort nåt speciellt alls under gårdagen. Var tvungen att sjuka mig från jobbet idag eftersom jag var helt död i morse. Inte lika ont men dock så trött av att inte ha sovit något och ätit ett dussin värktabletter..

Önskar jag mig nåt här i livet så är det att reumatismen försvinner.

Hipp hipp hurra!!!

Idag fyller världens goaste hund fem år. Ska firas med buller och bång, nja kanske inte men iallafall massor med korv! :)



Underbara vovven!

Två av fyra avverkade

Två förmiddagar avverkade. Imorse cyklade jag dessutom, är nästan 1 mil från mig ner till omklädningsrummet. Så två mil sammanlagt. Verkar bli som att jag måste cykla imorgon också, avskyr att jag inte ha nån bil just nu. Hoppas verkligen att de fixar den i veckan, är less på att inte ha bil.

Imorgon blir min skatt 5 år gammal, hon är snart gammal tant. Måste få något extra gott till middag då.


Förmiddagsvecka, blä!

Förmiddagsvecka denna vecka, är verkligen min hatvecka. Avskyr att behöva stiga upp 04.20, det är alldeles för tidigt! Nåväl, en avverkad "bara" tre kvar. Sen ledigt hela helgen, fast hade varit bra om någon ringde och frågade om jag ville jobba. Hade nog faktiskt gjort det, om jag isåfall hittar hundvakt till Doris. Eller iaf nån som kan gå ut med henne, hon klarar sig inte ensam hemma när jag jobbar 12 timmars skift.

Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och kolla 1 eller 2 avsnitt av unga mödrar. Är fast i den serien, och har redan kollat 2-4 avsnitt idag :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!