BBBåten en skön lördagkväll

Båten med trevligt sällskap igår.


I den långa kön


Proppat med folk på BBBåten


Love U gumsi!

Fredagsmys med Doris

Har fått lite nytändning till att blogga igen nu efter en liten "downperiod". Måste bara fixa till designen lite, men funderar lite på att byta bloggsida så man kan blogga från mobilen också. Nåväl, denna får duga tills vidare.

Nyss hemkommen från jobbet, hällde upp ett glas rosévin och sitter i soffan och myser med Doris. Träffade Åsa en snabbis precis, de har kommit hem från Norrköping. Usch kommer verkligen att sakna henne när jag flyttar..

Ledig lördag och söndag nu, känns skönt att vara ledig när alla andra är lediga. Skulle dock behöva ta på mig några extraskift denna månaden, ska nog säga det till förmannen på måndag. Så får man se om det finns några extraskift att ta på sig.

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och njuta av vinet, imorgon blir det mer än ett glas vin då vi ska ha tjejfest här hemma hos mig.

Spara håret igen?

Tror jag ska spara ut mitt hår igen, tittat på bilder med längre hår och är sugen på det. Älskar mitt korta hår, men man känner sig faktiskt lite kvinnligare med längre hår. Känner nu att jag haft kort hår nästan ett år så nu kan jag spara. Ändrar man sig är det ju bara att klippa igen.
Lär bli en seg period innan håret växt till en bra längd, men men det är bara att vänta :)


Gillar den längden!


Inte sugen på så långt, även om det är väldigt fint.

Kärlek

Denna fina kom på posten idag!


I kortet står det:
"Du är den underbaraste person jag träffat. Så förstående, så kärleksfull och alldeles underbar. Älskar och kommer älska dig hela mitt liv! Din Viktor"

Lösenordsskyddad från och med nu

Valt att sätta lösenord på bloggen pga återkommande odrägliga kommentarer från vissa som inte behöver bry sig. Så därför har jag satt lösenord så bara mina närmaste behöver läsa, är ju ändå ingen blogg som är tänkt att spridas till alla möjliga okända. Enbart de som är intresserade av mitt vardagliga liv, alltså vänner och familj.

Jag känner att de som har kommentarer att komma med om hur jag väljer att leva mitt liv inte behöver läsa om det. För då är man ju ändå inte intresserad av mig utan bara intresserad av att starta en disskussion, och det är inte min anledning till varför jag bloggar.

Så ni som får lösenordet, ni är älskade och respekterade av mig! Kram till er!



Lägenheten i Västerås

Ligger i soffan och vilar bort huvvudvärken som så envist fastnat i huvudet. Inge vidare kul och åka till jobbet med skallebank så förhoppningsvis hinner den försvinna innan dess.
Nåväl, nu är bilen inne på verkstaden, egentligen fanns först tid 3 augusti eller nåt sånt men förhoppningsvis får de tid innan. Känner att jag inte orkar vara utan bil längre. Jag hoppas verkligen att de hittar felet på den. Funderar lite på om man skulle försöka hitta en bil med dragkrok att byta den mot, så man kan få med sig lite möbler ner till Västerås. Men men, får se. Pärlan är ju så himla bra på det sättet att hon är så billig i drift.

Snart dax för en dusch innan jag tar en prommis med Doris, är så varmt och kvavt i lägenheten nu så man blir alldeles klibbig under natten. Inte så mysigt.

Börjar verkligen se fram emot flytten nu, har börjat fundera på hur man ska inreda. Nya tapeter får vi till alla rum, men det kommer dröja ett tag för det var tydligen kö till det.

Så här ser iaf planlösningen till lägenheten ut:



Jag gillar planlösningen, inte en massa dörrar överallt som det är i min nuvarande lägenhet. Nog för att jag trivs väldigt bra i min lägenhet, men hade ju ändå inte tänkt bo här hela livet. Blir iaf ljusa tapeter (vita) i alla rum, fondvägg i sovrum och hall. Och även en ljus i köket, Viktor fick bestämma köket :) Helst ville jag ha vitt i alla rum med bara en svart/vit find i hallen. Men jag ska ju inte bo där ensam :) Så man får kompromissa!

Att göra lista

Måste göra en "att komma ihåg lista" på ett ställe jag vet att jag inte kan förlägga den på :) Så här på bloggen var ju ett perfekt ställe tänkte jag.

  • Göra adressändring
  • Boka flyttbesiktning
  • Ringa tandläkaren
  • Hämta ut P-piller
  • Fixa bilen, och kolla upp eventuella möjligheter att byta bil
  • Börja packa
  • Säga upp hemförsäkringen och göra en ny
  • Sälja möbler
Förmodligen en hel del till som jag inte kommer på just nu..

Natthelg avklarad!

Nu är jag tillbaka i Piteå igen, känner mig lagom sliten efter natthelgen. Det tar som på kroppen och vända på dygnet. Tur man inte alltid jobbar natt, tror jag inte jag hade orkat.

Tänkte dra mig ut och springa om ett litet tag, ska bara låta maten sjunka innan. Är så trött, men kan ju inte gå och lägga mig ännu..

Blir väl här till på onsdag, sen hem och börja packa lägenheten lite smått. Tiden rinner ju iväg, är ju typ bara en månad kvar till flytt.


Natthelg

Sitter och dricker mitt morgonkaffe efter två jobbade nätter nu. En 12 timmars natt kvar sen ledig tre helger. Fy fan så skönt!
Måste åka förbi affären och köpa nån mat till jobbet, det känns lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Helst vill jag bara lägga mig ner i soffan och somna om. Inte för att jag är speciellt trött men har ont i huvudet ohc halsen, har verkligen inte tid att bli sjuk så jag hoppas att det är falskt alarm.




Pite havsbad

Är i Piteå med mamma, pappa och Clara. Här ska jag befinna mig fram till fredag. Inte göra speciellt mycket alls. Hoppas på bra väder så man iaf kan få sola och bada lite. Just nu sitter jag och intar mitt tredje glas rosévin, så gott! :) Känns nästan som min semester detta, går ju på jobb på fredag kväll igen och jobbar hela kvällen. Sen åker jag tillbaka till Piteå igen, skönt och bara vara här i husvagnen.

Så vi hoppas på sol imorgon, för då blir det sola och bada på stranden.


Norrlands riviera- Piteå havsbad

One more to go..

Då var det bara ett 12 timmars skift kvar denna helgen, sen ledig till fredag. Ska bli skönt att åka till Piteå med mamma, pappa och Clara. Även om jag kanske hade hoppats på att få jobba extra, behöver alla pengar jag kan få nu. Måste laga bilen och vara till tandläkaren, vette fan hur jag ska ha råd men måste.

Ligger i sängen och kollar några avsnitt av Unga mödrar Danmark, ska snart sova för annars orkar jag aldrig stiga upp 04.20 imorgon bitti.

Godnatt!

Torsdag

Nu är jag tillbaka igen, blir lite hoppande i bloggen nu eftersom jag jobbar en hel del och när jag inte jobbar så är jag ändå upptagen. Men ska försöka att blogga lite med jämna mellanrum. Var ner till Västerås förra veckan, hade en jobbintervju som jag tror gick bra. Får jag det inte så är det nog bara för att jag inte kan börja jobba fören 1 september.

Åsa ringde precis, de är nere i norrköping så det är tomt här i luleå.. Kommer bli jobbigt att flytta från dem igen..

Lite bilder från helgen:






Norrland finns kvar

Ligger och vilar lite i soffan nu ska åka och jobba sista natten om ett tag. Imorgon åker jag ner till Västerås, tydligen är det powermeet i helgen så det är väl en massa fest.

Känns som att jag längtar mer och mer till hösten nu, känns som att det här kan bli bra. Törs inte ställa för höga förväntningar, men jag hoppas på detta. Kommer givetvis sakna Luleå och det jag kommer sakna är Åsa, Wilmer och Emelie så mkt annat har jag tyvärr inte här längre.. Så det känns bra att starta på en ny kula, förhoppningsvis känns det rätt denna gången och förhoppningsvis kan jag äntligen känna mig hemma någonstans.

Känns trist att flytta längre bort från Clara och den lilla bebisen som kommer i höst, men samtidigt är det enkelt att flyga till Kiruna. Och jag måste börja tänka på mig själv nu, det är på tiden.. Jag vet att många tårar kommer fällas när jag flyttar men jag vet också att norrland finns kvar! Mitt älskade norrland!

Så där löjligt kär :)

Känner att jag just nu är en sådan som man hatar när man själv är singel. Ena delen av det där jätte kära paret :) De som går hand i hand på stan, pussar varandra varannat steg, tittar varandra i ögonen och fnissar. Skriver söta saker på facebook, och skickar massor med sms varje dag! :) Ett sånt där kärt par som bara är oerhört jobbigt att se när man själv inte har någon att vara kär i. Men just nu skiter jag i det, för jag har hittat den finaste av dem alla och de vill jag visa alla! :) Älskar känslan som är i kroppen just nu, och vill att den ska hålla i sig lääänge! Jag tänker iallafall njuta så länge den håller i sig, och när den börjar släppa då ska jag göra så den kommer tillbaka :) Nykär hela livet :)



Kär o galen! :)

Då var årets Kiruna festival över igen då, denna gången dracks det inte en enda droppe alkohol. Jobbade på torsdagen från 20.30-02.00 och sen på fredag mellan 10.00-03.30 så på fredag natt var jag helt slut! Mina händer var så stela efter alla öl och cider som man öppnat att jag knappt fick upp handen på lördag. Skulle även jobbat lördag, men hade sån värk så det gick inte. Så lördagen ägnades på festival området på förmiddagen och sen hemma på kvällen. Hämtade hamburgare och gick och la mig tidigt.

Igår körde jag hem till Luleå igen, och här var Therese och Clara så vi mös på, åt sushi och kollade film.

På torsdag åker jag till Västerås igen, blir där till på tisdag. Har en intervju på måndag, ska bli spännande. Längtar faktiskt efter nåt nytt nu. Mycket som måste lösa sig bara, men det gör det väl förhoppningsvis. Huvudsaken är väl att man är kär och lycklig :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!