Stockholms weekend!

Imorgon flyger jag ner till el stockholmo. Ska bli riktigt roligt med en hel helg nere i storstaden. Träffa lite folk som man inte sett på länge, festa lite och se lite hästar :-) Blir inte så himla mycket shopping, måste försöka spara lite, plus att jag ska ta skoterkörkortet nästa vecka och det kostar också. Men åker inte ner till sthlm för att shoppa heller.
Imorgon blir det först lunch med Emil, var nästan 4 år sen jag träffade honom senast så det ska bli riktigt trevligt, sen blir det en kväll med min härliga kusin. Kanske lite IDOL och godis?:-)
Sen på lördag kommer Majken in till sthlm så då blir det en runda på stan, äta nån god middag och sen party på kvällen! Någon som har fest på lördag kanske?:-) Får väl se vart i sthlm vi hamnar, Maja kan nog det där. För min del var det riktigt länge sen jag ar ut i sthlm och då var det Söder som gällde.
På söndag blir det Globen horseshow mest troligt iaf, beror väl på om det finns biljetter kvar, men det tror jag nog. Blir isåfall att gå på Grand Prix hoppningen.
Och på måndag börjar jag jobba! Jiippiiee vad kul det ska bli.

Fina Perlan

Idag har jag varit i farten hela dagen, så nu känner jag mig helt trött! Skönt att ha lite att göra istället för att bara ligga hemma. Först blev det lite spring på stan med Emelie och en fika på Mat och prat. Jag köpte INGENTING på stan, förstår ni, INGENTING!:-) Det händer inte ofta, hittar alltid något som jag köper. Lämnade faktiskt tillbaka en klänning som jag köpte på Gina i måndags, insåg att jag inte skulle använda den så mkt så tänkte att jag kunde behöva de pengarna mer i Sthlm till helgen.

Ska bli riktigt kul och fara till Sthlm på fredag, träffa Maja!:-) Saknar dig gumman!
Blir lite shopping, fest och hästar också! Ska förmodligen gå på Globen horseshow på söndag! Synd att inte Linda kunde komma till sthlm över helgen, men vi ses ju till jul iaf!

Varit och ridit Perl både igår och idag, och herregud vad fin han har varit. Nästan som att det känns som att han vet att jag ska fara upp till kiruna och inte rida honom på flera månader. Har nog aldrig under 1,5 års tid fått till så fina travöppnor som jag fick till idag. Han var låg i formen och trampade på riktigt fint genom hela kroppen. Var väldigt roligt och rida idag, ville nästan inte trava ner honom :-) Synd att ingen var där som kunde ta lite kort. Men men. Kul att avsluta med honom och det känns bra iallafall!


Julbord och lite fest

Vilken kväll det var igår. Riktigt kul var det på Western farm. Bra mat och bra underhållning. Var riktigt gott med julmat, och laxen var godast. Mums, älskar lax!
Jag och Veronica dansade och sjöng hela kvällen. Haha, jag tror vi var mest högljudd av alla där. Och då var det ju ändå 500-600 personer där. Men kul hade vi! :)
Ikväll har det blivit mkt tv tittande, tre timmar långt maraton på söndagar. Först One tree hill sen gossip girl och sist ensam mamma söker som är slut nu:-(
Blev som jag hade tippat med alla tre mammorna, och det verkar ju som om det var en lyckad sommar för alla tre :-) Det kanske blir nåt sånt där program som man själv får vara med i för att hitta kärleken. Haha. Over my dead body, skulle aldrig ställa upp i något sånt där. Jo, om jag fick pengar för det.

Jag igår, kände mig rätt sexig faktiskt :-)

Love

Kärlekstema i IDOL, då var det Annas tur att lämna. Kändes lite tråkigt, är alltid lika kul och höra vad hon kan göra med hennes röst till varje tema. Men samtidigt kan det ju vara bra att hon åkte ut, kan hon börja spela in något eget för hon är nog inte sveriges nya IDOL, men som Laila sa "hon är en artist".



Varit och ätit med mina föräldrar och lite andra Kirunianer idag. Imorgon blir det stan med mamma och sen blir det julbord på Western Farm. Vette fan vad jag ska ha på mig, men man kanske kan hitta något på stan imorgon.
Nya Beverly Hills på tv400 nu, den måste man ju kolla på :-)

"Bonde Peter" träning

Precis hemkommen från stallet, varit och kollat när Peter Forsberg hade träning. För er andra kanske han är mer känd som en av bögarna som är med i Bonde söker fru. Han är riktigt duktig på att hålla kurser, så det var kul och se honom igen. Han satt upp på Perl också för Annica ville ha lite hjälp med galoppombyten. Perl såg riktigt fin ut efter en liten stund och galoppombytena gick som på räls :-)
Kommer ihåg att han sa i nåt av de första avsnitten av bonde söker fru att "han gärna bara håller i markservicen för han har ändå aldrig lärt sig rida", det är då bara svammel. Han är riktigt duktig på att rida. Kanske till och med duktigare än han Peter som de jagar i serien. Men men.
Ikväll kommer mamma och pappa så blir kanske att äta ute idag. Nu ska jag ta och fixa lite här hemma. Ser ut som ett bombnedslag.

Tokig dag med Malin!

Hemma efter en händelserik dag. Ränt runt med Malin, hunnit med en massa. Käkat lunch, letat hundhalsband och vart på vårdcentralen med klanten ;-) Haha, vårdcentalen var nog det som gick snabbast. Du slängde då 150 spänn i sjön där.
Kanske dax att fixa lite mat strax. Innan Malin kommer förbi!:-) Haha. Ska springa förbi affären också, så vi kan fixa lite paj. *mums*
Imorgon kommer mamma och pappa till Luleå, och på lördag blir det julbord. Längtar! Ska bli så himla gott.

Snart Kiruna

Tiden går så himla snabbt, men nu är det bra att det går fort. Längtar upp till Kiruna nu. Ska bli så himla roligt och jobba där uppe i vinter! Få tillbringa lite extra tid med min familj, det saknar man när man inte bor i samma stad. För vet ju inte hur det kommer bli sen efter sommaren, om jag flyttar och börjar plugga någonstans kanske. Är väldigt sugen på det, så ska bara hitta någon utbildning som jag kan tänka mig att gå.
Börjar känna mig väldigt less på Luleå, men samtidigt finns det ju en sak som jag inte vill lämna. Mina vänner och speciellt dig Åsa!:-) Du är underbar!

På lördag blir det julbord, mmm vad gott det ska bli med julmat. Var ju ett helt år sen man åt det sist :-)

Hon är mitt allt just nu!

Nu har jag Doris abstinens! Saknar henne jätte mkt! Tur att jag snart får åka upp och vara med min älskling, tror nog hon saknar mig lika mkt som jag saknar henne. Ska träna en massa med henne när jag kommer upp, finns så himla många bra ställen man kan vara på i Kiruna.
Nu vill jag bara ge henne en lång kram, min älskade hund. Hon betyder verkligen allt för mig! Vet inte vad jag hade gjort om jag förlorat henne.


Doris är bebis! Så söt!


Hjärtat!

Flera meter papper avverkat

Undrar hur många Ipren jag tagit idag? Hur många gånger jag sprutat näspray i näsan? Hur många gånger jag nyst och hur många meter papper jag avverkat idag?
Ja, jag är ju då himla förkyld och idag har nog varit värsta dagen. Nyst typ var tionde minut känns det som, men men. Hellre riktigt sjuk ett par dagar än och gå omkring och vara småsjuk i flera veckor.
Bara varit hemma hela dagen, en kort sväng till affären bara, men annars har jag varit stammis i soffan. Tänkte först gå på hockey idag, men var nog bra att jag inte gjorde det. Hade ju förmodligen inte blivit friskare av det. Luleå vann iaf, jäklars vad dom är bra nu alltså! Gick dock mindre bra för Arsenal idag. Hemma förlust mot Villa, det får inte hända om de ska hänga i toppen av tabellen. Fattar inte varför de är så ojämna i år.
Nåja, det hjälper inte att gråta över spilld mjölk som man brukar säga. Har iaf haft en riktigt skön kväll trots att jag bara varit hemma ensam och trots att Gunners förlorade.
Hade Doris varit hemma nu så hade hon fått sova i sängen, är så sjukt kramsugen nu. Och saknar Doris jätte mycket!!

min bästa vän just nu!

Fredag i sängen

Fredagkväll klockan är 23.00 och jag ligger i min säng faktiskt :-) Och det är väldigt skönt, kanske för att jag är ganska förkyld. Inte det minsta partylust alls. Och tur ä ju det, med tanke på att man nog inte hade varit så uppskattad på dansgolvet idag. Hostande och snorande folk vill man helst inte ha runt sig när man själv är frisk.
Idag har jag inte bara legat i sängen även om det kanske är vad jag borde gjort, mötte upp Åsa på stan vid tolv och var och fikade med henne, sen sprang vi i några affärer. Tog sen bussen till Björks och hälsade på Linda, Elin och Gustav. Riktigt fint hade de fått i nya huset, fräscht! Gustav var så söt också, hade sån lust och ha honom i famnen men ville inte smitta ner honom. Så höll mig på lagom avstånd.
Sett IDOL ikväll, Robin E åkte ut, lite trist kanske. Han förtjänar nog att vara kvar mer än lillskiten Johan Palm. Men men, Johan har en massa småflickors stöd. Tog ett skönt bad i pausen från IDOL, peeling och ansiktsmask och hela kittet. Var skönt att bara ta det lugnt i ett varmt bubbelbad.
Och nu ligger jag alltså i sängen och bloggar lite. Imorgon blir det kanske en tripp på stan om jag inte känner mig sämre än nu förstås. Sen en lugn kväll, kanske nån film eller så.
Kanske upp till Kiruna i veckan nu när det inte blev av med den där andra grejen som var planerad. Syrran ska fixa hårförlängning till mig. Ser jag fram emot, lär bli riktigt fint! Var ett bra tag sen jag hade hårförlängning sist.
Nu ska jag tjattra vidare på msn en stund till, sen blir det godnatt.

Förkyld, suck.

Vaknade med världens ont i halsen i morse, huvudvärk och täppt i näsan. Kul? Nej, verkligen inte. Måste dessutom åka och rida till råga på allt. Men jag får väl rida så hårt som jag orkar, kan bli skönt att komma bort hemifrån lite också.
Attans säger jag bara om en sak. Finns inte mkt mer att säga om det.

Får se hur det blir med sthlm resan nu, fanns inga platser kvar på flyget hem kl 14.15 utan bara på morgon planet och det känns väldigt onödigt att åka till sthlm då. Ska höra med Icehotel om det är ok att jag kommer först på tisdagen, men annars måste jag kanske avboka resan och ta den en helg senare istället. Känns trist nu när man gått och förberett sig på det, så hoppas det löser sig.

Nu är det dax att fara och rida Perl.

När kommer snön?!

Frukost dejt med min gumma imorse. Alltid lika trevligt, en lång bit för lite frukost, men det är det värt. :) Nu håller jag på att städa här hemma, tagit en paus nu och väntar på att SAS ska ringa upp mig. Måste boka om hemresan till söndag istället för måndag så jag hinner till Kiruna. Börjar jobba 1 dec.
Kommer nog gå rätt fort fram tills dess, händer mkt roligt nu i November. Längtar till nästa helg för jag är grymt sugen på julmat! Ska bli så himla gott! En massa lax, älskar lax :-)

Tycker att snön kan komma nu, det är ju ändå mitten av November. Trist när det är grått och mörkt.
Allt blir så himla mycket mysigare när snön kommer!

Kiruna Kyrka i jultider

November bli riktigt kul!

Tiden bara rinner iväg, nu är det måndag igen och ännu en ny vecka. Just nu känns allt ändå rätt bra, det händer roliga saker nu. Fortfarande finns det saker som jag givetvis skulle önska var annorlunda, men man kan väl inte få allt man vill ha.
Det är bara 3 veckor kvar till jag börjar jobba nu, ska bli väldigt skönt. Ska bli kul att ha något att göra, och jag tycker faktiskt att det ska bli himla kul att vara i Kiruna hela vintern. Hinna umgås med familjen och göra sånt som man inte hade kunnat göra här i Luleå.
Sen händer det ju en annan rolig grej nu i november också :-) Eller tre roliga grejer, ska ju till sthlm sista helgen i november. Och nästa helg ska jag på julbord på Western farm, lär nog bli rätt kul tror jag. :)
Måste hitta ett bra datum för att lägga i hårförlängningen i mitt hår också, får se om man hinner innan sthlm resan. Hade ju varit rätt kul och vara fin när man ska ner dit.

Nu är det dax att fixa nån lunch och sen ska jag åka och rida och sen fara och träna på gymmet.

Hur mkt Kiruna är jag?

ALLA KIRUNABOR SKA GÖRA!

Du har varit i/på:
[x] vita scenen
[x] kupolen
[x] lompis grillen
[x] gallerian
[x] lappkonsum
[x] luossakonsum
[x] trädgårdskonsum
[x] sporthallen
[x] lombia
[x] industriområdet
[x] åkaregatan
[x] matto
= 12

skolor du har varit på:
[x] högalidskolan
[x] bolagskolan
[x] lomboloskolan
[x] luossaskolan
[x] triangelskolan
[ ] friluftskolan vargen
[x] hjampis
= 6

du har:
[ ] köpt cigg från godisgruvan
[ ] badat i fontänen vid scandic
[x] sett en riktig same
[x] ätit pizza i valentionokällaren
[ ] hängt utanför uh
[x] åkt i backen
[ ] varit på kyrkotaket
[x] handlat på statoil efter 12 på natten
[x] hängt i tuolla
[x] gått runt lompissjön
[x] har en bild som du har fotat själv på kyrkan
[x] åkt tåg från tågstation
[x] badat i utebadet
[x] åkt raggen runt stan
[x] varit på loussa toppen
[x] handlat från ö&b
[ ] hängt på Ica taket i lompis
[x] kollat hockey på lombia
= 12

totalt: 30

1-11 Är du fet och lat? Du går ju aldrig utanför dörrarna, du måste verkligen hata kiruna så lite som du har sett!
12-21 Du har missat mycke! how about gå ut och röra sig lite till?
22-32 Lilla människa, ungefär alla vet vem du är och dom som inte vet förtjänar de inte heller, COOLING!
33-37 Kirunabo från topp till tå! och så har du kirunakartan i hjärnan. De gillar vi!


Frågor om Kiruna:

Gillar du Kiruna? Kiruna kommer alltid att vara "hemma". Älskar den staden, men framtiden finns inte där.
Vilken plats hänger du mest på under fritiden? När jag bodde där så hängde man ju nästan varje dag i stallet :)
Vilken är den sämsta platsen? Värmeverket?!

Kirunabor och övriga som har någon slags koppling till Kiruna är utmanade, gör listan och lista ut hur mycket Kiruna du är!

Nykter kväll igår, farsdag idag!

Igår bjöd jag Malin på Tacos hemma hos mig, vi skulle ha en helnykter kväll. Men det blev att jag drack ett glas vin hemma hos mig och en öl på krogen. Malin dock tog det inte riktigt lika lugnt :) Känner mig jäkligt stolt över mig själv. :) Ska fan alltid börja gå ut nykter, jag hade då skitkul igår trots att jag inte druckit. Jäkligt skönt var det och stiga upp idag och inte vara det minsta bakis :)
Idag blir det lugnt, ska kanske ta en promenad senare, om värken i benen försvinner.

Hoppas du får en extra bra dag idag pappa, tänker på dig! Älskar dig och tack för att du alltid ställer upp när jag behöver dig!


Vilken skön seger!

Samir Nasri!
 
Vilken skön seger vi tog idag! 2-1 på Emirates stadium mot United.
Jäkligt viktig seger, nu är vi med igen! :-)


Idolerna var grymma ikväll!

Precis hemkommen efter min trevliga kväll med min gumma. Blev lite pizza, godis och IDOL. Är fortfarande proppmätt efter pizzan och tror inte riktigt min mage tål det. Orkade inte äta allt för mkt godis så det mesta är nog kvar på Emelies vardagsrumsbord. Du har nåt gott att smaska på imorgon gumman!;-)
Jäklars vad bra alla var i IDOL ikväll, men blir lite smått less på den där lilla pojken Johan. Han hade gärna fått åka ikväll, för han var sämst om man måste välja någon. Men han har så många små snorkisar som röstar på honom, så skulle inte förvåna mig om han vinner till och med.
Anders Bagge är ju så söt så man skulle vilja ha honom som farbror eller nåt, han lyste ju upp som ett barn på julafton varje gång han fick trycka på "bombknappen" :)
Kevin är ju solklart bäst nästan varje vecka, han är en riktig stjärna och man ser verkligen hur himla gärna ha verkligen vill det här.

Suck, bussen hem ikväll var proppad med en massa fulla ungdomar. Jag förstår verkligen varför man inte går ut på fredagar längre, tror inte nån på bussen var över 18. Det var så grymt skönt och sitta nykter och skratta inombords åt att de hade druckit lite för mycket varenda en. Men man har ju själv också varit 18 för inte allt för länge sen så vet ju hur det var, och det var en grymt rolig tid!:-) Tror nog det var typ den roligaste tiden i mitt liv 18-20 då gjorde vi så jäkla mycket roliga grejer.

Imorgon fyller Åsa år så jag ska förbi där och lämna en present. Grattis vännen!

Blir tacos med Malin på kvällen imorgon också, kanske en sväng ut men isåfall nyktert. Känner att det känns riktigt skönt att vara nykter faktiskt. Varför ska man dricka varje kväll? Jag kan faktiskt ha grymt roligt nykter också!


Obama vs. McCain

Ja, vem ska ta över USA? Jag hoppas innerligt på Barack Obama!
Tror nog det blir han som vinner, men man vet ju aldrig. Det kan ju vända.

Precis tagit en springrunda och nu har jag käkat Kycklingfajita. Dax och hoppa in i duschen och sen iväg.

Tillbaka

Tillbaka i Luleå igen efter helgen i Kiruna. Sov nog nästan hela vägen på tåget, lyckades faktiskt tro det eller ej att hitta en väldigt skön ställning så det gick att sova utan att vakna med nackspärr.
Nu funderar jag på att gå ner och kolla om det är ledigt i tvättstugan, ska gå och träna lite senare.

Ja, det blir spännande, och väldigt trevligt:-) Händer mycket roligt nu i november. :-)

Frustration och Ensam mamma söker

När jag bestämt mig för nåt då vill jag verkligen att det ska bli som jag tänkt mig. Och nu när detta inte riktigt blev som jag villle så blir jag lite frustrerad. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kan ju iallafall inte göra något åt det utan det är väl bara att försöka glömma det och bara se framåt liksom. Men fan det.. åh.. jag vill!

Jaja, nog om det. Kom precis från syrran. Kollade ensam mamma söker. Och känns ganska färdigt där i ett av "fallen" iallafall. Annette kommer ju välja han med BMW:n, de andra är ju helt uträknade och hade ju lika gärna kunnat fara hem. Lite mer osäkert med Johanna efter dagens program. Förra veckan var jag helt säker på att det kommer bli Alex, men nu ligger nog Andreas jäkligt bra till. Jag hoppas på Andreas för han är nog mer redo för ett "familjeliv". Dessutom är han ju jäkligt snygg, helt klart en kille i min smak :P
Ninas killar är ju lite speciella, men den som jag tycker passar henne bäst är nog han med det fula tjocka halsbandet, han som är så himla lång och ganska blyg. Det är spännande i ensam mamma söker nu. Det är nu det hettar till :)
Min favoritmamma är då Johanna, hon är så jäkla käck. :)

Skön helg!

Är man uppe i Kiruna i helgen igen. Haft en väldigt skön helg så här långt. Igår å vi tacos och kollade på IDOL hos syster yster. Och idag har vi varit och hälsat på hos moster, och sen tog vi en sväng förbi Coop. Där var det medlemsdag så dom bjöd på tårta, och vi kom precis i rätt tid för det fanns kanske 6 bitar kvar :D
Nu har jag farit hem till mamma och pappa för att hinna mysa lite med Doris onnan jag ska till Syrran igen för att käka och sen blir det nog film och lite godis.
Åker hem på måndag morgon tror jag, orkar inte börja fara imorgon kväll för då missar man ju Ensam mamma söker också, och det går ju verkligen inte för sig :) Det är ju nu det börjar hända saker. Haha.

Jag tror Doris leker kurragömma för nu står hon bakom fåtöljen och spanar :D Måste nog ta och mysa lite med henne.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!