Dag på stan

Idag blev det en dag på stan med min sambo. Skulle egentligen bara leta födelsedags present till Clara, men slutade med att jag hittade en riktigt fin vårjacka på JC. Svart, lite längre med knäppning bara halva jackan. Riktigt snygg! Fast Clara fick såklart också lite kläder, från polarn och pyret och från Åhlens.

Åt lunch på stan idag också, blev Sushi på Thai Thai, mums.

Shoppingsugen

Sitter och kikar runt lite på nätet, blir ruskigt sugen på att handla en massa. Hittade bland annat denna snygga väska från beck söndergaard på accessora.se, den hade varit riktigt fin att ha!
image13

Hade även velat ha några av dessa linnen från Cherry tee, en i varje färg tack. Riktigt fina och kan bäras till lite vad som helst. Även dessa hittade jag på accesora.se
image15
Ridstövlarna från Tretorn har jag velat ha sen Malin Baryard hade dom första gången. Dom är riktigt snygga, lika snygga svarta som röda. Hoppas på att nångång inom kort få råd med dom.
image16
Som sagt väldigt shoppingsugen. Dock är inte börsen lika glad åt det..

Städ-dag

Varför skriver man egentligen om sig själv för att andra ska få läsa? Ganska konstigt egentligen, men samtidigt ganska skönt att få skriva av sig istället för att prata av sig. Har ju skrivit flera dagar i sträck nu om hur trist och tråkigt mitt liv är. Egentligen blir det ju så tråkigt som man gör det till.
Fast jag har i och för sig inte direkt något val, jag har inget jobb just nu och då har man inte så mycket pengar att röra sig med. Nåväl, idag har iallafall känts lite bättre.

Igår fyllde världens bästa Clara fyra hela år. Så idag har jag varit och köpt en liten present till henne, ska imorgon också och se om jag hittar några fina kläder. Hon önskade ju sig en ponnyhäst som kan gå, men den enda jag hittade kostade nästan 400 och det följde dessutom inte med några tillbehör så då tyckte jag det var lite väl dyrt. Hon fick en barbiebil istället, så hoppas att den duger lika bra. :-)

Har städat våran toalett i nästan 1,5 timme idag, tog den riktigt noga och det var riktigt skitigt. Sen har jag skurat hela lägenheten, diskat och plockat undan. Så nu ser det riktigt fint ut, och luktar gudomligt :-)
Varit väldigt fint väder idag så vi var till Storsand på morgonen så hundarfna fick leka lite.  Åsa var förbi på dagen också, så vi har suttit och svamlat över varsin kopp kaffe.

Nu ska jag fixa nån middag, Mathias jobbar till elva så det blir en fredag ensam.


Usch, usch, usch

Är strax på väg till en jobb intervju på SSAB, hoppas att det kommer gå bra för jag vill gärna ha det jobbet.
Känner mig riktigt surig och irriterad, vet egentligen inte varför.
Ska sen ner till stallet och rida lite bomträning med Perl, har ingen större lust med det heller, men har redan lovat så då måste jag. Förstår inte varför allt känns så pissigt just nu.

Deppig, livet är skit

Usch vad jag är less på allt just nu. Känner inget ljus i vardagen just nu, känns som ett enda stort mörker.
Här sitter man hemma hela dagarna, hur patetiskt är inte det?!
Mitt liv kommer förmodligen aldrig bli som jag önskar att det skulle bli.
Just nu tycker jag lite synd om min kille också, det är han som får ta all skit för att jag måt dåligt.
Önskar bara att livet tog en helt ny vändning, skulle vilja flytta. Men det går ju inte att göra det bara sådär heller.

Påskfirande i fjällen

Hemma efter en skön och avkopplande helg i Abisko. Skulle gärna stannat längre, men vi var ju tvugna att åka tillbaka till Luleå igår. Haft strålande sol, men ganska kallt. Dock väldigt skönt när man låg i solen och solade. :-) Hundarna tyckte att det var lite väl kallt så dom ville inte vara ute allt för långa stunder åt gången.

Imorgon ska jag på första ridlektionen, ska bli kul och se vad de har för hästar på LRK. Riktigt spänd, kommer nog gå bra.

image12

Glad påsk!

Så var det påsk i år igen, riktigt tidig påsk i år.
Åker upp til Abisko imorgon bitti, ska tillbringa påskhelgen i min systers och deras husvagn. Blir riktigt skönt, vara ute hela dagarna och sen lägga sig inne i husvagnen och mysa på kvällarna. Blir lite drygt att åka nästan 100 mil t/r bara men men, vad gör man inte för att få fira en riktig påsk. Ska iallafall åka en massa skidor, både med Doris och utan.
Har sytt ett fleece täcke till Doris idag, vart sådär. Divas vart inte alls bra så jag la det på hyllan, får se om jag gör klart det annars får hon vara utan. Hon ligger ändå mest och då kan man bädda ner henne på nåt renskinn i solen så håller hon sig varm.

Håller tummarna på att Diva är dräktig så vi får en massa mysiga valpar till sommaren.  Amstaffvalpar blir det isåfall om någon är intresserad så kolla in på våran hemsida. www.freewebs.com/kennelamazinglight

Glad påsk från mig! Kram

Påsk

I helgen är det påsk, eller redan imorgon faktiskt.  Vi funderar på att åka upp till Kiruna, eller blir väl kanske Abisko isåfall. Känns inte värt att sitta i Kiruna då kan man lika gärna stanna i Luleå. Men vi har inte bestämt än, det kommer gå så jäkla mycket pengar, och man får ju inte pengar fören på måndag..

Idag blir en helt vanlig dag, varit och ridit i morse. Nu ska jag bara ta det lugnt tills Emelie kommer förbi. Man skulle egentligen baka nåt, men orkar inte vara och handla.

Glad påsk!

Trist liv

Blä för mitt liv just nu, känner verkligen att det är riktigt trist. Är less på allt, känns ara som att jag skulle vilja börja om nån annanstans. Men det är inte så enkelt. Livet är helt enkelt inte lätt.

Pengar, de betyder verkligen mycket. Skulle förmodligen vara 15 gånger lyckligare med typ 15 millar på bankkontot. Känns som att det mesta som gör att man gå omkring och mår dåligt över handlar om pengar. ..

Hästtävlingar och schlager!

Nyss hemkommen från stallet, varit där sen åtta i morse. Hejjat på Linda och subban Elektra. Riktigt tjursto!
Nåja två fina rundor blev det ju i helgen iaf. Lambi har tävlat i Umeå i helg och de hade varit med och vunnit lagomgången, riktigt kul!

Ska snart iväg och hämta Mathias, sen blir det lite mat. Vi åt helt gudomligt god Lax och spenat paj igår, mums. Sen vart det lite bär med kesella vanilj till efterrätt. Och självklart lite chips till schlagern :-)
Rätt låt vann, jag tyckte Charlotte var riktigt bra, fast hon var inte ensam. Det var svårt i år, många var bra.

SSAB på tisdag, börjar redan bli lite nervös. :-)

Pajrecept:
Pajdeg efter bra recept från kokbok
ca 200g rökt lax
1/2 paket fryst bladspenat

Fyllning:
1 naturell Keso
1 Pastasås med ostsmak

Toppa med mozzarella ost

Krydda efter smak

image10
Lamborgini med fin blå/gul rosett

image11
Elektra utan blå/gul rosett, men fin ändå

Helg, final och mys

Helg igen, tiden bara springer ifrån mig känns det som. Jag hinner inte med nåt trots att jag är arbetslös för tillfället och inte har nåt jobb att gå till. Har iaf kommit igång ordentligt med träningen nu och det känns skönt, kanske man kan vara i bra form till fystesten i sommar.
På tisdag ska jag till SSAB på introduktion, jag hoppas verkligen att jag får det jobbet. Det skulle göra mig så lycklig! Vill verkligen ha det jobbet!
Tävlingar på Luleå ridklubb i helgen, ska dit och kika när Linda tävlar. Heja på henne och Ellen!

I helg blir det melodifestival final så jag och Mathias fixar väl nån god mat och dricker lite vin. Förhoppningsvis lite mys också, känns som det var länge sen..

Ska ringa Åsa nu och höra om hon bjuder på en kopp kaffe. På återseende!

Mys med Doris

Ligger här hemma i soffan och myser med Doris, (ja hon får egentligen inte vara i soffan). Blir dock ett litet undantag när matte är ensam med Doris. Mycket mysigare att ligga och ha henne i soffan än att ligga helt själv..
Imorgon kommer Mathias och Diva hem, hoppas att Diva blivit dräktig. Skulle vara riktigt mysigt med valpar till sommaren.

Inte pratat med varken mamma eller pappa sen i lördags, känns inge bra att allt är så här.. Det mår iaf inte jag bra av och inte dom heller kan jag tänka mig.

Skulle vilja vara i fjällen till påsk, men så blir nog tyvärr inte fallet.
Hoppas iaf på att jag får jobb på SSAB nu nästa vecka, skulle vara riktigt skönt. Är ganska less på att gå hemma nu.

Dax för prommis med lilla Doris!

image8
Doris och Clara- Bästa polare

Melodifestival helg

Då har andra chansen i Kiruna varit, det var riktigt bra fixat faktiskt. Var riktigt roligt att vara och se den live. Tycker det är riktigt bra att melodifestivalen har blivit som en turne, för då kan ju alla ha chansen att se den.
Kvällen skulle dock inte ha slutat så snabbt, det varf fullt på Ferrum redan vid tolv när vi kom upp på stan så det var bara att vända tillbaka til Linda. Vi hade ingen lust att fara på Malmia eller Babylon. Eller jag hade en anledning att inte ha lust och så underbara som Linda och Madde var så följde dom med mig till Linda. Fick prata av mig om en jobbig sak och det kändes väldigt skönt.

Vet inte när jag åker till Kiruna nästa gång, jag kan väl knappast påstå att jag är särskillt sugen. Synd att påsken ska vara just nu när allt är så jobbigt där, för påsken är helig för mig. Brukar alltid vara ute i fjäll och natur under påsken och nu i år blir det väl kanske inte så..

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag åka till stallet. Ha det bra!

image5
Jag, Madelein och Linda hos Linda på lördagen.

image6
Jag och min älskade kusin!

image7
"Androla" under andra chansen   (Carola och Andreas Johnsson)

En bra dag!

Torsdag redan, tycker veckorna går så himla fort. I helgen blir det Kiruna, ska och kolla andra chansen på Arena artica. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att gå tillsammans med Linda och Madeleine. Madde var det en stund sen jag såg också så det ska bli kul och träffa henne igen. Blir väl att fixa nån god mat och lite gott vin til det innan man drar ut och kollar melodifestivalen. Sen kanske ut på krogen efteråt.

Var och red Perl i morse, gick ganska bra faktiskt. Börjar få bukt med hans form nu, får han i en djupare och längre form så det känns bra.

Nästa vecka ska Mathias med Diva till stockholm och para henne. Får hålla tummarna på att hon blir dräktig och får ett par stycken valpar.

Fick precis ett samtal från SSAB, ska dit om två veckor på någon intro, går det bra  blir det nog att jobba där i sommar. Riktigt skoj faktiskt!

Nu ska jag ut i snöstormen med hundarna. Kram!

image4
Diva ute i snön! 


Parning och andra chansen

Ja, här hemma löper båda hundarna så nästa vecka åker Mathias och Diva ner till Sthlm. Diva ska paras och vi håller tummarna på att det blir en massa valpar.
Jag själv åker upp till Kiruna nästa helg för att gå på andra chansen, ska bli riktigt kul. Ser mest fram emot att se Björn Gustafsson, han är så jäkla skön.

Fortfarande inget jobb, börjar snart krypa på väggarna.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!