Ledig helg, äntligen!:-)

Idag sprang jag hem från jobbet, riktigt skönt var det. Så nu har jag lämnat cykeln på jobbet så nu MÅSTE jag springa till jobbet imorgon. Haha, smart va?!:-)
Jag och Magnus retar gallfeber på varandra på jobbet, haha.. Vi är som två tonåringar som är kära i varandra. Haha. Kan ju nämna att Magnus är en 39:årig tvåbarns far så kär är nog inte fallet. Haha, det lättar upp stämningen lite bara. Idag fick jag dock huvudet dränkt i salt, jäkla! Så gav igen genom att dränka honom i vatten. :-) Två gånger!!:-) Ni förstår vad kul vi har på jobbet. :) Kom två nya killar idag också, som ska jobba på i skänkarna i sommar, kul med lite yngre blod.

Umeå till helgen, men det har jag nog redan nämnt! Är tydligen brännbollsyran där i helg, men blir ingen fest för mig. Ska försöka vara lite fit for fight på måndag! Hoppas på bra väder för tror testerna är utomhus den här gången.

Nästa helg kommer min älskade syster hit, längtar! Ska bli riktigt roligt! På fredag blir det IKEA för oss, sen blir det nog grilla och gå ut på lördagen. Nice!! :-)


Doris en fin kväll!

Umeå till helgen, fystest på måndag!

Varit ledig mån-ons den här veckan, jobbar em imorgon och på fredag och sen åker jag till Umeå på lördag. Ska passa på att hälsa på Nina och Lambi. Följa med henne till Skellefteå på söndag och hjälpa henne när hon ska tävla. Ska bli riktigt roligt, var väldigt länge sen jag var med på tävling, saknar det och saknar Lambi jätte mycket! Sen är det fystester för polishögskolan på måndag. Var ute och sprang i morse igen och nu kändes det riktigt lätt under fötterna, är inte det minsta orolig över konditions och kordinations testerna. Värre är det med dockan, jag vet ju hur tung den kändes sist, förhoppningsvis så har jag lite mer "jävlar anamma" den här gången såp jag lyckas klara den också. Pratat med lite poliser och andra människor som inte riktigt kan förstå varför jag vill söka mig till polisen,. dåliga löner och jobba hela tiden i stort sett. Jag kan ju bara säga att jag inte söker mig till polisen för att bli rik, det får jag väl bli på nåt annat sätt. Typ gifta mig rikt. HAHA!

Nu ska jag gå ut med Doris för sen måste jag cykla till stan och fota mig själv, eftersom jag måste ha med ett kort på måndag. Håll tummarna för mig!


"Kamphunden" är inte farligare än din pudel!

Hej igen, varit utan internet i ett par dagar. Äntligen funkar det igen!
Livet flyter på, jobb at natt hela helgen så har inte haft något liv helgen som varit. Skönt att den är över. Ser inte ljust ut helgen som kiruna festivalen är. Inte fått tag i någon som vill byta helg än. Känns trist, för skulle verkligen vilja gå på den..

Less jag blir på alla som har något emot "kamphundar", var ute med min amstaff för en liten stund sedan och fick en tråkig kommentar av en dam. " Du vet väl om att de där hundarna är livsfarliga, man borde förbjuda dom". Kärringjävel hade jag lust att säga. Är så fruktansvärt less på alla kommentarer som man fått så orkar inte ens säga något i försvar längre. Gick bara därifrån med Doris i släptåg.
Om det nu är "kamphundar" som är så farliga, varför är det då golden retriver som ligger i toppen av bitligan? Alla hundar kan bli farliga i fel händer! Varför har folk så svårt att förstå att bara för att man har en ras som ex heter amstaff eller pitbull så är de inte farligare än en pudel, bara de hamnar i rätt händer. Självklart är det kanske lättare att uppfostra en pudel eftersom man behöver vara väldigt bestämd och konsekvent när det gäller en terrier. Men kom ihåg att även en jack russel är en terrier!
Sluta klanka ner på våra hundar när vi är ute och rastar de, så länge de inte gör något behöver inte ni heller göra något! Fråga istället nästa gång om du får hälsa på hunden så kanske du ändrar uppfattning om de sk. "kamphundarna".

image30

Fredag imorgon.

Fredag imorgon, blir en em på tåget. Åker hem till Luleå med Doris imorgon.. Sen blir det nattjobba hela helgen, hoff.. den helgen är inte rolig. Men men, tur det bara är var femte helg.
Imorgon kommer lönen, dock går en massa pengar till en andra hyra som man önskar att man slapp betala. Nåja, det är ju siat månaden nu, men det känns surt när man istället hade kunnat spara pengarna.
Blir nog inte så mycket shoppande den här månaden, eller en tv måste jag köpa!
Blivit klippt idag.. Färg blir det när syrran kommer ner om tre helger.

Sitter hos syster med en kaffe med glass i just nu, ska snart åka till mamma och pappa och sen vidare till Linda. Måste ju kolla schlagern ikväll. Ska en sväng på stan imorgon och se om man hittar någon mors dags present till mamma.

Dax och vara lite social..

Älskar att vara moster till Clara!

Imorgon åker jag till Kiruna med tåget. Måste hämta hem Doris och sen ska jag passa på att umgås lite med min underbara systerdotter. Imorogn ska jag och Clara gå och fika, sen hittar vi nog på något skojjigt, Clara kan få bestämma :)
Var precis och solade, riktigt skönt. Kommer inte sommaren så får man väl låtsas iaf.
Igår fikade jag på stan med Sussi, var riktigt trevligt. Hade inte träffat henne på jätte länge, och nu har vi kommit överrens om att det inte ska gå så länge till vi ses nästa gång. Blir nog nån vinkväll eller fest nån helg här snart..

Paniken stiger inför fystesterna, alla frågor.. Varför har jag inte tränat mer?! Fan alltså, men den här gången ska jag verkligen göra allt jag kan för att klara det. Dockan ska fan inte få hindra mig!!!

Städat här hemma idag, lite trevligare att komma hem på fredag om det inte ser ut som ett bombnedslag..  Bokat en lägenhet på Örnnäset och ligger femma på den, så man kan ju alltid hoppas att de som ligger före inte vill ha den. Vill verkligen ha en lägenhet med balkong, och sen är toaletten i min lägenhet alldeles för liten, det stör mig. Skulle vilja ha in tvättmaskinen i badrummet. Men får man den lägenheten så måste man ju hitta nån som vill ha den här, annars blir det två hyror i nån månad igen, och det är ju inte roligt!

Nu ska jag ta och träna lite här hemma, sen ska jag ta en dusch. Kanske en liten promenad sen..

Ledig vecka

Då var hundveckan avklarad, nu ledig till fredag kväll. Blir Kiruna imorgon förmodligen, har lovat att ha Clara på onsdag. Ska väl hitta på något skojigt med henne, typ gå och fika och sen kanske gå till någon lekpark eller så. På kvällen ska jag ut och äta med Therese och Clara och sen skulle vi nog gå på någon disneyshow som var.

Måste hoppa in i duschen nu, var precis ute och sprang.

Jobb, jobb och lite mera jobb

Det har helgen handlat om Har inte gjort nåt annat än jobbat den här helgen.
32 timmar sammanlagt. Är helt slut nu, har sovit så dåligt i helgen också så kanske är därför som det var extra jobbigt att jobba i helg. Har gått bra iallafall, när mar mig den sk. uppkörningen nu.
Over and out! Godnatt!

Går det att vara kompis med ett ex?!

Haft ytterligare en SMS disskusion med mitt ex i dag.. Han kan inte förstå varför jag inte skulle vilja åka på en längre resa med honom? Är det så svårt att förstå?! Ska man resa iväg på en längre resa så måste man ju resa med någon som man vet att man kommer hålla sams med under resans gång, eller? En kille som man precis gjort slut med, som dessutom vill mer än jag kan väl knappast vara så optimalt att åka iväg med..? Har redan gjort det misstaget en gång, att resa iväg med ett ex. Kan bara säga att den resan blev allt annat än lyckad. Bråk och disskusioner i två veckors tid. Det vill jag inte utstå igen. Jag vill ju åka utomlands med nån kompis som jag verkligen kan anförtro mig åt, som kan skapa roliga minnen tillsammans med mig.
Skulle jag resa med mitt ex som vill ha mig tillbaka skulle nog allt bara sluta i ett STORT kaos! Jag är ju som jag sagt så många gånger åt han under sista tiden inte intresserad av något mer än att vara kompis. (Alla säger att det inte går att vara kompis med ett ex, men ville ju ge det ett försök iaf, tydligen så stämmer det!). Det verkar vara så fruktansvärt svårt för honom att förstå att jag inte har känslor för honom längre.. Hur mer ska jag förklara det?!
Suck, nu har han iallafall sagt att i varken ska ses eller höras, kanske lika bra det. För hans skull, så han kan gå vidare. Tycker bara det är synd att våran hund Doris ska komma emellan, han vill nämligen inte ha henne mer. Så får se hur jag ska göra nu med henne. Jag kommer ju jobba mycket i sommar och det är inte så bra för henne att vara ensam så mycket. Men jag kan inte ens tänka tanken på att behöva sälja henne, då får jag tårar i ögonen. Hon är verkligen min mest värdefulla ägodel. Skulle möjligen försöka kunna hitta någon som kan vara med henne de dagar jag jobbar långa skift, saken är bara den att hon är en fruktansvärt speciell hund. Kan inte vara med vem som helst.. Man måste lära känna henne, hon är så osäker i sig själv.. Men sälja henne, nej det kan jag inte!!

Mycket som händer i mitt liv nu, men vad har jag inte tagit mig igenom hittills? Jag tror nog att jag klarar det mesta, är en fruktansvärt stark person..

image29
mitt hjärta 

Upptäcka världen?!

Jag vill verkligen ut och resa känner jag, skulle vilja ta typ 2 månader och bara resa runt i Asien. Sola och bada i Thailand, ta dykcert på Bali...
Se världen från ett annat perspektiv. Känner att det är nåt som skulle vara bra för mig. Kanske att man kan försöka spara lite pengar, så man iallafall kanske kan ta en tur till Thailand i några veckor till vintern/våren.. Det låter ju faktiskt inte helt omöjligt.
Men, man måste väl först se om man har nåt jobb till hösten..

Bild från helgen som var

image28

Willy Clay Band

Dax att blogga lite igen, hade inget speciellt för mig så tyckte det var en bra ide. Fick bredbandet idag, känns väldigt skönt. Man är som ganska beroende av Internet i dagens läge. Speciellt då det aldrig är nåt bra på tv.
Sitter och lyssnar på lite skön musik nu, bland annat Willy Clay Band, Love them! Kiruna band som är värda alla bra recensioner de fått.  Man får lite hemlängtanfaktiskt när man lyssnar på dom. Sköna låtar är det!
Kollade på mitt schema igår, kan man ha mer itur än mig?! Av sommarens tre festivaler här uppe i norrland så jobbar jag samtliga helger! *suck* Får väl se om det finns nån som kanske vill byta helg med mig så man iaf kan komma iväg på Kiruna festivalen. Det är ju som en tradiotion, känns trist om man inte kommer kunna åka på den. Men men, vad gör man.. Biter ihop och hoppas på dåligt väder. Haha.
Ledig idag som sagt, så ska iväg till stallet lite senare, ska försöka hinna med en spring tur också.

image27
Willy Clay Band

Hur ska man hinna med allt?!

Sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, år.. Allt går så fort i min värld just nu. Tiden bara rinner iväg känns det som, jag hinner inte med något. Imorgon är jag iallafall ledig så då ska jag försöka hinna städa och tvätta lite här hemma. Sen ska jag hinna till stallet och rida också, känns som det var riktigt länge sedan. Känns lite tråkigt att jag inte kan vara så mycket i stallet nu, men just nu prioriterar jag jobb före allt annat så då får det bli så. Hästarna hinner jag med, hoppas på att kunna köpa en egen häst så småningom, är lite less på att anpassa mig efter andra när man rider andras hästar. Sen saknar jag "Lamm" också, ingen går att jämföra med honom! Han är så otroligt fin, hoppas att jag hinner träffa han en sväng iallafall när jag ska ner till Umeå i början på juni.

Sitter här hemma nu med ett glas rött i handen, är ju som sagt ledig imorgon så jag tar min "helg" ikväll, eftersom jag jobbar hela helgen. Man blir rätt slut efter ett 12 timmars skift så då är det nog framför allt soffan som gäller. Kanske hyra nån film och bara slappa själv.

Måste planera in någon dag i nästa vecka som jag ska ner till Kiruna också, lär väl bli att man åker ner och stannar en eller två nätter så hinner man umgås med syster yster och Clara också. Älskar verkligen den ungen, saknar henne varje dag!

Jag och Therese planerar att dra utomlands vecka 34, en sista minuten en vecka nånstans där det är varmt. Så man får sig lite sol, bad och goda drinkar.

Sverige gick vidare till semi i HockeyVM idag, detg är väl bara att gratulera!

image25
Saknar dig gullunge!

image26
Tack för i helg tjejer, älskar er!


Rolig helg i kiruna

Måndag och tillbaka i luleå igen. Har haft en riktigt trevlig helg i kiruna. Var fest i lördags, helt ok. Roligast var väl att träffa mina underbara vänner! Tog tåget hem i morse, segt att åka tåg. Men det funkar. Doris hon fick bli kvar i kiruna den här veckan. Har den sk. hundveckan på jobbet så hon skulle blivit så mkt själv annars. Åker och hämtar henne någon dag i nästa vecka. Snart dax att åka till jobbet, jobbar till tio ikväll. Lär nog stupa i säng direkt jag kommer hem.

Party!

Ja, då var det fest igen.. Sitter med drinken i högsta hugg hos Linda. Strax drar vi iväg på fest! Sen blir det ferrum ikväll. Ska bli riktigt skoj, var väldigt länge sen jag var dit. Måste vara juldagen som det var sist.
Vi kanske syns ikväll, ha det gott!:)

Giron

Ja, då var man i blir Kiruna då. Strålande sol är det här. Får se vad kvällen kommer att innehålla, lanske en tripp till Linda. Imorgon det party, ska bli riktigt skoj.
Usch vad jag tänker mycket nu, det är lite jobbigt. Just nu ska jag bara vara glad och singel.

Fest i Kiruna till helgen!

En natt kvar att jobba, sen åker jag till Kiruna över helgen, Inte varit där på väldigt länge känns det som. Måste nästan varit i påskas som jag var där sist? Synd dock bara att Therese åker till Tromsö över helgen så hon kommer ju inte kunna fixa mitt hår, som ser ut som ett skatbo. Hmm.. hon kanske kan fixa ihop en färg som jag själv kan lägga i iallafall. Sen måste jag hämta lite nya produkter. Det börjar sina i mitt produktsförråd :) Det är bra att ha en syster som är frisör, en duktig frisör dessutom. Älskar dig syster!
Så på lördag blir det fest, Linda och dom hade redan en inplanerad, så det blir väl Ferrum. Det blir skoj, var ett tag sen jag var på Ferrum.
Nu ska jag ta och köra tillbaka bilen till Mathias och sen ska jag ta en springtur hem med Doris. Måste väl vara närmare en mil mellan Porsön och Lövskatan. Är ganska optimalt väder att springa i också.
 

Drömmen om polishögskolan

Hjälp, fick ett mail igår om kallelse till fystesten i Umeå. Dom är om mindre än en månad, jag har panik! Varför har jag inte tränat mer, hade absolut kunnat träna mer styrke, hur ska jag annars orka lyfta dockan?! Hjälp, måstge höra med en jobbarkompis om han har något förslag på övningar som snabbt ger resultat, framför allt för rygg och mage. Kondisen är det inget fel på, har joggat rätt mkt på sista tiden, och även cyklat fram och tillbaka till jobbet varje dag.
Måste bekräfta mailet senast den 13:de, hjälp..
Jag vill ju så fruktansvärt gärna komma in på polishögskolan, det harf varit min dröm sen jag var en liten skit. Har ju till och med opererat mina ögon för det. Ni kan nog inte förstå hur jävla gärna jag vill bli polis! Det finns verkligen inget annat som jag vill så mycket! Nu ska jag gå ut med Diva och sen ska jag ut och springa.. Nu jävlar!

Uppdatering av livet

Då var första jobb natten avklarad. Gick bra, lite trött kring tre snåret, men det övergår ju i övertrötthet sen. Då kan Angelica prata om mycket som hon kanske inte skulle prata om. Haha.
Precis varit och solat, ska snart ut på en spring runda. Får inte bli lat nu bara för att det är natt vecka, ett perfekt tillfälle att kvickna till lite.
Har ännu inte bestämt hur jag ska göra i helgen, vet inte om det blir Kiruna eller inte. Har som lite lust, men ändå inte.. Nåja, det är ju några dagar kvar innan jag måste bestämma mig.
Nu är det inte mycket snö kvar på backen här några snöhögar här och där. Så det börjar kännas som att sommaren närmar sig med stormsteg. Riktigt skönt är det nu när det är barmark och man kan cykla.

Nej, nu ska jag ta på mig sping kläder och fåra ut i det ganska kalla vädret, innan jag ändrar mig och kommer på att jag inte ids. :-)

Nattvecka, sen ledig helg

Idag ska jag gå på och jobba natt veckan, det kommer nog gå bra. Första natten blir väl jobbigast, innan man ställt om sin kropp. Det är ju bara fyra nätter också så jag klarar mig.Tycker det är skönt med skiftgång, pallar inte ett jobb där jag jobba 7-16 måndag-fredag och sen ledig lördag och söndag. Nej, då är det bättre att jobba vissa helger för då får man ju långledigt ibland. Som jag hade den här helgen, jobbade till halv två på torsdag och sen börjar jag jobba ikväll halv tio. Lång och skön helg.

Skulle behövt vara ute och springa idag, men vart slö. Får ta det imorgon, man blir piggare efter det när man jobbat natt. Skulle verkligen behöva komma igång med gymträningen igen också, har verkligen varit riktigt lat när det gäller att gymma. Bett en jobbarkompis att han ska lägga upp ett program till mig så får se när han har tid till det. Bra om nån som är duktig på styrketräning kan göra det, så tränar man rätt. Sa upp mitt gymkort på stil för nån vecka sen, kommer ändå inte ta mig ut dit bara för att träna. Så får träna på jobbgymmet nu i sommar, det är ju gratis så.

Strax dax att laga mat, bjudit hit Mathis på middag. Blir dock bara palt, vart så sugen på det när jag var och handlade.


Ännu en vecka närmare sommaren

Då var det söndag igen, jag förstår inte hur veckorna kan gå så fort.. Den här helgen har gått jäkligt fort, men det beror nog lite på att jag varit ledig. Tiden har ju en konstig förmåga att kunna gå fortare när man har roligt.
Idag har jag egentlgen inte gjort så mycket, sprungit en sväng med Doris och tvättat kläder. Lite jobbigt måste jag säga att det är nu när man inte har tvättmaskin i lägenheten längre.. Har ju tvättstuga i källaren nu, men man har som blivit bortskämd med tvättmaskin i toaletten.
Nu sitter jag och kollar på trav, Haha. Har nämligen inte kanal5 och TV3, det är väl där det händer mest under söndagarna.. Måste fixa nån box som har de kanalerna, men det är inte så bråttom innan jag fått ny tv.
Hade planer på att åka till Kiruna idag, men insåg att det skulle bli en så kort visit att det var lite onödigt. Fast nog saknar jag Clara, det var ett par veckor sen jag såg henne. Är ledig nästa helg, så får se om jag inte har några andra planer så kanske man far upp då.
Imorgon jobbar jag natt, har fyra nätter på rad och sen ledig helgen. Känns inte så roligt att Doris ska behöva vara ensam när jag jobbar nätterna,men det går nog ingen nöd på henne.

Doris har nog fått löss, haha.. Hon kliar sig som en tok på hela kroppen just nu.  

Rajtan tajtan! :)

Igår var det riktigt skoj! Åsa var här och vi har druckit vin, öl och allt annat :)
Dagen började med Lunch på stan med Åsa, Andreas, Linda, Martin och Elis, sen lite shopping, jag shoppade dock bara på vuxen affären eller med andra ord på Bolaget. Gick en hel del pengar där. :)
Sen for vi hem till Åsa, drack några öl där innan Mathias var snäll och körde hem oss till mig.
Köpte en massa gott bland annat ost och kex, men det är kvar än. Haha. Vi beställde en familjepizza istället när vi kom till mig och efter den var vi ju proppmätta. Haha, glömde väl bort kexen och det andra i stundens hetta. Oj, lät snuskigt.. :)
Blev en hel del alkohol och en massa tjejsnack. Var en sväng till en fest här bredvid mig också, Åsas kusin var där och bjöd dit oss. Det var dock ingen höjdarfest så vi gick tillbaka till mig. Gick iallafall nästan 3 liter vin och en hel del öl och annat gott. Så nog hann vi prata om det ena och det andra, kanske också det tredje :)
Känner mig i bra form ändå trots all dricka igår. Måste nog ta mit ut i solen nu för det är värsta sommarvädret. Var ut med Doris nyss och såg då att gräsmattorna börjar bli gröna. :) Då blir man glad när man ser sånt, sommaren är på väg med stormsteg!

Everything isnt´t ment to be

In i dimman,ja... Kanske det är så det är när man varit på fest! ;)
Det var en trevlig kväll idag, trevlig kväll med Åsa, en liten fest och sen avslutining med Åsa. Love U! Det är så skönt att veta att nån vet allt om ens liv. Precis allt!

Vi har pratat om allt idag, precis ALLT!

Livet känns toppen just nu..

Ja, då har man inte bloggat på några dagar, har tyvärr inte haft något internet i nya lägenheten. Andreas var snäll och lånade hans mobila nätverk tills jag får mitt bredband. Man känner sig verkligen låst när man inte har internet. Bara en sån sak att man inte kan kolla upp ett telefon nr, men men..

Har fått ganska bra ordning i lägenheten nu, börjar kännas riktigt bra. Det är så fruktansvärt skönt att ha något som bara är mitt, jag kan göra precis som jag vill när jag vill.. Inte behöva tänka på någon annan än mig själv.

Livet känns riktigt roligt just nu faktiskt, trivs riktigt bra på jobbet, i nya lägenheten och med mig själv. Nu vet jag verkligen att jag gjorde rätt beslut som flyttade till eget. Känner mig gladare än på väldigt länge och det tror jag alla runt omkring mig ser också.

Ledig i helg igen, på fredag blir det nog vin och tjejsnack med Åsa. Det känns som att det var en stund sen vi umgicks bara hon och jag över några glas vin. Skönt att bara få prata av sig, om allt. Det behöver man verkligen ibland.
Nej, inte kan man ju sitta inne när det är sån här kanondag, ut i solen med mig nu!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!