Dax för ny mobil?

Fy för att vara förkyld, inte roligt alls. Börjar jag få hosta också, jobbigt jobbigt.

Kollat runt lite på nätet på en ny mobil idag, min tjorvar så himla mycket nu för tiden går knappt att prata med nån i den. Ibland har den sina bra stunder. Har iaf kollat på alla möjliga. Har ju gillat Samsung jet sen den typ kom ut och jag vet att den inte är superny. Men jag känner väl att den har de funktionerna som jag behöver och den är inte jätte dyr heller. Men sen är jag även lite sugen på HTC Desire, mest för att den har en massa roliga funktioner och för att jag hört att den ska vara riktigt bra. Så har lite beslutsångest.




Nån som har någon av dessa och kan säga om de är bra eller dåliga?



Lång dag.

Har vart en lång dag idag. Sovit knaggligt och vaknat av värken ofta. Sen hade jag ännu värk när jag vaknade så skippade fotbollen på morgonen, hade ändå inte kunnat vara med.
Gick till skolan till ett istället där vi skulle redovisa Sälen uppgiften, gick väl bra dock är det lite saker vi måste komplettera till det arbetet. Fick även tillbaka Marikas arbeten och den blev jag godkänd på vilket känns så jäkla skönt för jag känner inte att jag har tid att fixa till det också.


Efter redovisningarna gick jag och Emelie och simmade, vi måste ju ta ett magistermärke till rörelselära kursen så var väl bara att sätta igång. Simmade 2000 m, riktigt trist men det var skönt när det var klart. Var några riktigt störande typ irakier eller nåt som var på badhuset och jag fattar inte att man måste vara så jäkla högljudd och irriterande hela tiden. Blev lite bubblande i bubbelpoolen och lite bastu också.
Sen när vi gick hem gick vi in på maxi och köpte en glass, har varit riktigt varmt hela dagen idag, är väl typ 14-15 grader fortfarande.

Gjorde precis köttfärssås och pasta, men har kommit i en av mina perioder då ingenting är gott och då jag inte är sugen på nåt. Så blev en liten middag bara. Hatar att vara i dessa perioder när jag inte har någon matlust.

Nu är jag svintrött, ska bara slappa hela kvällen, kolla desperate housewifes och sen sova.

Den ofrivilliga golfaren.

Helgen har varit kanon, kan sammanfatta det med att vi mest har myst och ätit god mat. Grillade för första gången för detta år i lördags och det blev jätte gott.
Söndagen var det tvätt och sen tog vi en promenad i det sköna vädret, sen film och mys på kvällen. Såg The bounty hounter och den ver inge vidare så det är inte värd att se.

Idag har vi varit i Mönsterås och spelat golf med klassen, det var väl okej. Jag hade aldrig spelat golf innan så det var roligt att testa. Fast det är nog inget som jag kommer fortsätta med. Håller mig till hästarna :)

Nu dax och skriva lite reflektionsprotokoll. Inge kul, men måste göras.

Behöver hjälp 21-23 maj med Doris

Jag behöver verkligen hitta någon som kan ta hand om Doris helgen 21-23 maj. Som förmodligen de flesta vet så bor hon hos mina föräldrar just nu och kommer även göra det i sommar när jag jobbar i Luleå. Dockså ska de åka bort den helgen och de kan inte ta med hundarna, så jag behöver hitta någon som kan ta hand om henne.

Hon är snäll, men som de som träffat henne vet väldigt osäker bland nya människor. Hon kan skälla men det är allt, hon är absolut inte aggresiv. Tar man det i hennes takt och inte tvingar sig på henne så går det alltid jätte bra! Dock är hon lite jobbig att ha bland andra hundar hon inte känner och då speciellt småhundar, där kan hon bli lite aggressiv. Så som ni förstår behöver man ha vana av hund.

Men hör av er om ni skulle vilja ta hand om henne! 


Underbara hund!

Fick en helt underbar bild av mamma idag på mobilen.


Doris har krypit upp på stolarna under bordet, förstår inte hur hon kom upp dit. :)
Sötisen ska ligga där solen är! Saknar henne massor!

Definitivt bestämt mig nu!

Nu har jag definitivt bestämt mig för hur jag ska göra med skolan. Jag kommer att sluta efter den här terminen, och det känns väldigt skönt att säga det. Har inte varit nöjd med programmet på väldigt länge så nu känns det som att jag gett det massor med tid utan att det blivit bättre.
Känner inte att jag vill slösa tre år på nåt som jag inte känner ger mig något. Så nu är mailet till lärarna skickat, känns väl som att jag borde förvarna dom om att det är min sista temin.

Nu håller jag bara tummarna för att jag kommer in på något program i Luleå eller Umeå och att älsklingen också får förflyttning!

Nu är det sängen, imorgon är det styrketräning med fria vikter och sen grupparbete.

Lyxfällan

Har precis suttit och tittat på lyxfällan, ett program som jag brukar titta varje vecka. Inte för att jag själv har problem med ekonomin men jag tycker det är ett av få program som gör något bra. Jag tycker de ger väldigt bra tips och råd inför hur man ska tänka kring ekonomin. I denna veckas program var det ett par som väntade tvillingar och som hade rätt stora problem med ekonomin. De klarade dock att fixa till det och de gjorde stora uppoffringar. Sen fick de allt från tvilling vagn till ett års blöjor för tvillingarna som present i slutet.
Jag blir så himla rörd varje gång jag ser ett program där det handlar om barn, även om detta program handlar om prngar så rör det ju familjelivet i högsta grad. Jag bara längtar så otroligt mycket till den dagen då jag får ta ett positivt graviditetstest. Jag vet inte varför jag är så bebissugen. Kanske för att många runt omkring mig skaffar barn och blir gravida.
Man kan ju bara hoppas att sen när det väl blir dax att bli gravida att det inte är några stora problem kring det. Alla kan ju faktiskt inte få barn, tyvärr.

Jag saknar min älskling, har inte sett honom på en vecka och får inte sen honom fören på fredag :( Ska väl iofs försöka få lite pluggat den här veckan så jag inte tänker så mycket på Andreas. Då kanske veckan går fort.

Geografiquis från bussresan!

Här kommer lite av våran underhållning vi hade på bussen. Geografiquis ala på spåret :)
Testa om ni vet vilka städer det är! Svar får ni om någon dag.

1. Om du på Håkan, Galenskaparna eller Carl-Einar står, kanske du till kaninen går.

2. Medans bovarna på ena sidan jagas, kanske du till stranden på andra sidan behagas?

3. I denna stad skenet kan bedra, ena dan du på hotellet njuter andra dan du i mörkret gjuter.

4. Nils Holgerson åkte en gång dit, är det glass eller militärer som drar dit hit?

5. Brats och champange i ett enda flöde, annars är här ganska öde.

6. Om du får svårt att hitta nya kläder, kanske du hos denna kvinna ska slå läger. Akta dig dock för stativet hon har, så det ej mellan dina ben far!

7. Tänk efter innan du i andras affärer snoka, annars du lätt på någons lina kan kroka.

8. Här kan man tänka att alla karlar flänger, med tanke på alla ollon som hänger. Kanske de i vattnet tar ett dopp, för att svalka sin varma...... kropp.

Kan ni dessa? :)

Några bilder från Sälenresan

Lovade ju lite bilder från veckan i Sälen så häre kommer ett par stycken.


Första dagen, fika paus efter en massa teknikträning på längdskidor


Vi spelar rita och gissa i våran stuga, Cicci har svårt att låta bli att prata :)


Andra dagen, vi är ute på tur med längdskidor


Sista kvällen i Sälen, vi hade en rolig klassfest med en massa lekar


"Bumbibjörnarna"- mitt stuggäng! :)

Åkte även slalom tre dagar men hade inte med mig kameran till backen så har inga bilder från det. Lovade att jag skulle skriva ner lite av bussunderhållningen också men jag gör det imorgon. Nu blir det sängen, är riktigt trött.

Tredje dagen i Sälen

Jag är så trött! Mina ögon svider och jag har svårt att hålla mig vaken. Men några minuter till, väntar på att Andreas ska komma in på msn och prata lite.
Idag har vi åkt utförs i Tandådalen och imorgon blir det hundfjället. Dock fick jag riktigt ont i mitt knä redan efter två åk så jag har fått anpassa min åkning efter det, endast kört en svart backe och jag ska inte utmana knät så det blir värre. Så det blir nog rätt lugnt imorgon för mig.

Har iaf haft det riktigt bra här så här långt, lite synd bara på att knät ska krångla nu, nu vill jag ju åka! Kanske är sista gången för i år så då vill man ju inte sitta och kolla på bara för att knät gör ont. Är för envis för att sitta bredvid och kolla på.

Orkar inte ladda upp några bilder nu utan det kommer sen när jag kommer tillbaka till Kalmar.

Andra dagen i sälen

Ligger i sängen nu och försöker hålla ögonen öppna, är så trött.
Har varit ute från nio imorse och kom hem till stugan vid fem tiden. Har haft kanonväder hela dagen, och vi har åkt ungefär 1,5-2 mil på längdskidor. Var en hel del skratt, speciellt när alla for som käglor i nerförsbackarna :) Riktigt skoj.

Har inte ork att blogga nu, men mer info och bilder kommer. Imorgon blir det backen och slalomåkning, kul!

Godnatt.

På plats i sälen.

Nu sitter vi i våran fina stuga i sälen och slappar lite efter en heldag i backen.
Var kul att åka längdskidor igen, har inte hunnit åka dessmer i år. Dock var det inte så himla bra skidor, gick inte snabbt neråt. Fastnade nästan i skidspåret.

Snart ska vi ner och ha nån föreläsning om sälen. Och imorgon blir det turåkning på längdskidor. Längtar tills vi ska åka slalom istället, ska bli kul. Om vi nu får åka nåt, idag var det mest teknikträning och massor med prat så det var väl mindre kul.


Sälen hela veckan.

Imorgon åker vi med klassen till sälen. Ska åka både längd och utför och sen har vi endel uppgifter som ska göras också, så blir ju inte direkt en nöjestripp.
Ska iaf bli skönt att komma bort från Kalmar och göra nåt annat. Så det blir säkert roligt.

Ikväll blir det bara en massa mys med den bästa för sen ses vi inte på 1,5 vecka. Ska göra varm smörgåstårta och sen blir det lite godis till ikväll.




Underbara dagar i norr!

Nu är jag tillbaka i Kalmar. Känns inge vidare, som tur är så är det inte så länge kvar tills jag åker upp och jobbar. Jag har verkligen insett under den här veckan uppe i Kiruna att jag vill tillbaka till norr igen. Har varit så glad och positiv hela veckan, tror jag att alla runt omkring mig märkt också.
Har varit helt underbart att vara med Doris, har saknat henne så himla mycket.

Blev gränsen under påskhelgen, hade helt underbart väder. Hela helgen var det kanon! Strålande sol och varmt. Blev skidåkning i lördags och i söndags drog vi ut med skotern och grillade och bara myste. Kan väl inte sammanfatta den här veckan med mer än ett ord, det räcker lixom. FANTASTISKT! Saknar verkligen allt där uppe och det är där jag hör hemma!








Påsk i gränsen, underbart!

Är uppe i Riksgränsen nu och njuter!!!

Har det riktigt bra här och vill inte åka tillbaka till Kalmar på tisdag. Usch nu inser jag verkligen hur mcyket jag saknar livet här uppe. Jag vill hem!
Har varit i backen hela dagen idag och det var riktigt skoj! Imorgon blir det en utflykt med skotern innan vi far tillbaka till Kiruna.









Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!