Of to the city

Dax att ta en promenad in till stan med Åsa och Wilmer. Solen skiner så det ska bli skönt!


Mitt hår är så långt nu, blir lite smått galen.


Prinsar och prinsessor

Sitter och tittar på bröllopet i England och drömmer mig bort lite. En vacker dag kanske man får möjlighet att vara den som alla blickar riktas mot. Det kan man ju alltid hoppas iallafall, för nog vill väl alla flickor gifta sig någon gång i livet? Det vill iallafall jag, om drömprinsen dyker upp :)

Kanske är det för att jag är svensk, men jag tycker nog ändå att kronprinsessans och Daniels bröllop var snäppet finare! Är nog lite av en royalist :) Fint med prinsar och prinsessor :)



I´m in the middle of something new..




and I like it...

Dagarna springer iväg.

Shit vad dagrna går fort. Hinner inte ens hälften som jag borde hinna känns det som. Men man hinner väl det man prioriterar antar jag :)

Mycket i skolan nu, och mer skulle jag behöva plugga. Tre tentor på en månad, det känns men men.. Man kan helt enkelt inte göra mer än sitt bästa.

Var till stallet idag, har ju ingen bil just u eftersom den är på rep i Kiruna, så det var bara att sätta sig på cykeln. Det är iofs nära så det var ju knappast jobbigt, men man blir så bekväm när man har bil!
Blev en lugn uteritt med Callis idag, imorgon blir det hoppa lite. Första gången utomhus med henne, får se hur det kommer gå :)

Valborg till helgen, egentligen inga planer. Blir kanske att grilla lite och dricka en öl eller två. Det är väl standard på valborg om inte annat.

Dax för en dusch och skölja bort hästlukten.

Härlig känsla fyller kroppen

Känner mig så fylld med nåt som jag aldrig tidigare känt. Vet inte riktigt vad men har en härlig känsla i kroppen..
Jag mår så himla bra nu, man får bara hoppas att allt löser sig till det bästa.

Känner att det här var det allra bästa som kunde hända just nu, man kan inte gå och leva i en bubbla allt för länge, man måste lyssna på sitt hjärta. Även om det ibland är svårt.

Det är alltid någon som blir sårad, tyvärr.. Men kanske bättre att en blir sårad för en stund än att två ska gå och må dåligt i en relation som inte leder någon vart. Så resonerar iallafall jag.


Påskbilder

Några bilder från helgen:


Såna här dagar förstår man varför man bor i norrland, magiskt!


Coolaste Clarken kör miniskoter


Min fina Sigge som jag tillverkade på lördagen i solskenet! :) Han "dog" dock rätt snabbt.


Clarken åker slalom


Fick äntligen träffa min älsklingskusin igen! Och hennes kille Martin förståss också :)


Påskharar och påskägg

Sorry, lite borta från bloggen några dagar nu igen. Men varit uppe i Riksgränsen hela påsken. Haft en riktigt bra påsk med massor med sol, skidåkning, skoterkörning och god mat. Sen fint sällskap också, mysigt attumgås med Clara lite, hon är bara för underbar den ungen. Mosters ögonsten!

Lägger upp lite bilder från påsken senare.

Måste bara tillägga att livet är ganska härligt just nu, är glad inom hela mig! Ser fram emot alla varma fina dagar som kommer. Och sen börjar jag jobba om en månad, ska bli riktigt skoj! Medans andra längtar till semestern så längtar jag faktiskt till att fara och jobba. :)

Dax att fara till skolan och sätta sig och plugga lite, tre tentor inom en månad så nu är det bara att Angelica lyfter på sin lilla rumpa och masar sig till skolan och pluggar!


Sommaren närmar sig

Är helt slut i huvudet nu, suttit på skolan ett par timmar och bland annat renskrivit föreläsningarna i socialrätt och offentlighet och sekretess. Skönt att få lite mer struktur på vad föreläsningarna handlar om.

Imorgon kör jag till Kiruna, inte alls lust till det. Känns sådär, men men.. En påsk är väl ingen påsk om den inte firas i fjällen med skidor, skoter, korvgrillning och mys?!
Får väl hålla mig i slalombacken hela helgen om stämningen blir allt för konstig.

Håller på att dra på mig en förkylning känner jag också, typiskt. Dock är det ju förkylningstider nu när man börjat klä av sig alla vinterkläder och inte har riktigt lika mycket kläder längre. Skönt är det! Sommaren närmar sig! Ska bli spännande och se vad sommaren har att erbjuda, förutom jobb då förståss. Lär nog inte bli någon utlandsresa som jag verkligen hade behövt, kommer nog jobba väldigt mycket.
Måste komma på en lösning med Doris i sommar också, svårt att ha henne helt själv när man jobbar skift. Hon kan ju som inte vara ensam hemma hela dagarna. Men det löser sig nog, det mesta brukar lösa sig..


I´m back.

Fruktansvärt dålig uppdatering, sorry. Har haft fullt upp och inte riktigt haft tid eller lust att blogga. Heldag i skolan idag, är lite smått trött i huvudet nu. Ingen skola imorgon iaf, skönt!

Våren har då kommit med stormsteg, är nästan ingen snö kvar här i Luleå. Eller iallafall väldigt lite. Tycker det smält så himla fort bara under veckan. Men det är skönt, underbart att man inte behöver ha på sig en massa tjocka jackor nu. Utan nu är dunjackan utbytt mot skinnjackan.

Blir väl Kiruna över påsk, inte allt för stor lust dock. Men men.. Har ju sett fram emot att få åka slalom och köra skoter så blir väl så ändå.. Om bilen vill ta mig till Kiruna, är less på den. Nu bara krånglar den, så är väl dax för nån dyr service! Usch, tycker bara om bilar när de funkar!

Fantastiska vår!

Då har man gjort lite nytta idag också, både hunnit plugga och rida än så länge idag :-) Jag och Callis for på en skön skritt tur runt på Porsön, skönt väder idag också!



Borde kanske köpa en lott, så man har chans och vinna lite pengar. Länge sen jag hade så här lite pengar, fattar inte vart allt tagit vägen. Eller jo, mycket böcker som betalats denna månaden. Fy vad det är tråkiga utgifter, ska bli så enormt skönt att börja jobba om en månad! Så man kan ägna lite tid och shopping ignen, min kära favorit syssla :)

Nu väntar den hemska dammsugaren på mig, lägenheten ser ut som ett grustag så jag bara måste dammsuga!


Oh lovely friday!

Dax att fara till skolan och göra lite nytta, ska träffa Sanna och sitta med socialrätten. Fredag idag, känns skönt, behöver helg!

Hoppas ni får en skön fredag!

Lite vänner och sen godnatt

Ligger och slötittar några avsnitt av vänner, snart dax för sängen så man orkar med hela dagen imorgon :)
Fan känns som att jag håller på att bli förkyld, vill inte! Ska knapra några alvedon och hoppas på att det är bättre imorgon! :)


Glad :)

Ännu en dag med fantastiskt väder, snön smälter sjukt snabbt nu. Vädret kan verkligen få en på så himla bra humör, när solen skiner blir man automatiskt lyckligare :-) Känner mig väldigt glad just nu, så skönt att slippa klumpen i magen.
Dock har uppbrottet tagit ca 4 kg av min kroppsvikt, inte så bra kanske. Jag behöver verkligen inte gå ner mer i vikt, inte fint att vara mager. Förhoppningsvis börjar matlusten sakta men säkert att komma tillbaka.
Veckan har gått så sjukt fort, redan fredag imorgon. :)

Kvällen blir lugn och skön ensam här hemma!


Ha en trevlig kväll!

Jag älskar solen

Vilken underbar dag det varit idag!
Dagen började med föreläsning i offentlighet och sekretess med Gardelli, trodde vi skulle ha dubbel föreläsning men så blev det inte så det var skönt. Hann inte dricka kaffe på morgonen så det var tur att vi slutade efter en föreläsning. Så då drog jag till Linda och drack några koppar kaffe med Åsa, sen satt vi ute på altanen och solade och tittade på när ungarna lekte :-) Helt underbart i solen, sommarvärme!


Fick till och med lite färg fast vi kanske bara satt en timme.


Halvtaskig bild :-)

Efter intaget kaffe och en välförtjänt stund med Åsa och grabbarna så åkte jag till stallet. Red ut på en väldigt pigg Callis, blev själv alldeles svettig :) Riktigt varmt ute alltså!


Helt underbar ridtur i solen!

Säljes!

Säljes!


Jättefina Cavallo läderridstövlar i storlek 37. Normal bommvidd
Säljes för 1200:-


Helly Hansen skaljacka storlek Small
Vill jag bara bli av med den eftersom den är lite för liten på mig, så säg ett pris ifall du är intresserad.


Skinnjacka från HM, använd 2-3 ggr. Säljes för att den är för stor på mig.
Storlek Small
200:-


Colombia jacka, lätt fodrad. Storlek Small
Alldeles Ny!
300:-


Äntligen mörk igen!

Äntligen mörk igen! :)


Bättre bild kommer!
Ska in till stan och möta Åsa!

Vår i luften

Idag har verkligen varit en bra dag trots allt tråkigt som hänt de senaste dagarna.. Dock en fullspäckad dag, men det behövdes nog så man inte skulle ha tid att tänka så mycket..

Började morgonen med två föreläsningar i socialrätt, intressant ämne men inte så intressant föreläsare. Men ser faktiskt fram emot kursen, tror det kommer bli några roliga veckor.
Sen tog jag och Åsa en macka på subway till lunch, den vanliga goda tonfiskmackan med vitlöksdressing!:)
Skulle även haft en föreläsning med Gardelli efter lunch i offentlighet och sekretess, men han lyckades inte fixa fram någon mikrofon så föreläsningen blev skjuten till onsdag istället. Kanske låter konstigt att man inte kan ha föreläsning utan mic, men alla som vet vem Gardelli är vet även att man inte hör honom speciellt bra utan mikrofon :) Så blir dubbel föreläsning på onsdag istället.

Hämtade även ut min Iphone 4 idag, och nu är även jag en av alla iphånar! :) Jag skulle inte men kunde inte motstå trycket :) Och än så länge är jag nöjd!

Har även hunnit vara och rida Callis idag, vi tog en underbart skön skritt tur runt på Porsön i solen. Kändes som sommar nästan, det var riktigt underbart! Och Callis skötte sig exemplariskt bland alla dagisbarn, hundar och barnvagnar :) Våren är på väg! :)

Tid för mig själv.

Hemma i Luleå igen, lite tomt hemma eftersom hundarna blev kvar i Kiruna. Helgen har väl varit lite speciell kan man väl säga, saker har hänt som legat i luften ett tag. Jag och Andreas har bestämt oss för att vi behöver en paus från varandra. Jag kan inte bara fortsätta som om ingenting är konstigt, utan det blir bäst så här.. Tiden får utvisa om känslorna finns där.. Tills vidare fortsätter vi som singlar båda två..
Sommaren ska bara handla om glädje känner jag, förutom jobb så ska jag försöka hinna vara och hälsa på alla som jag annars inte har råd att hälsa på.. Bara få tid att hitta mig själv.




Det löser sig alltid!

Klumpen i magen är borta.. Så skönt..

Allt kommer lösa sig, detta är det bästa just nu. För båda två.


Sommar är vad jag vill ha!

Tankarna är väldigt röriga..

Och dagarna är proppfyllda med plugg..

Jag vill ha sommar nu! Jag vill inte behöva tänka på plugget.. Det stressar mig!

Har beställt en present till mig själv, något som jag verkligen behöver.


In till stan.


Väntar på att Janne ska plocka upp mig..

Stress stress

Idag är en sån där dag då man måste stressa för att hinna allt man ska. En lunch med Janne är inplanerad, jag behöver få prata av mig med en klok man! Så det lär väl ta ett tag innan man kommer därifrån.
Hare även Callis idag, varför lyckas jag alltid tajma in de dagarna under veckorna som det är skitväder? Nu snöar det och är alldeles blött ute så lär ju knappast gå att rida nånstans, får väl kanske fara till ridhuset.
Sen är det fullt upp ikväll också, massor massor på "schemat".. Nåväl, varför ta det lugnt när man kan stressa..

Nu är det iallafall dags för en dusch innan Janne ringer.

en bild säger mer än tusen ord



Det räcker med en bild...

Thats the way life goes...

Varför kan det inte bara vara lätt att leva, eller åtminstone lättare. Eller kanske är jag som borde nöja mig med livet? Men varför bara nöja sig? Jag vet inte om det är jag som är rädd för något eller om det bara är enklast att kalla sig rädd...

Det känns som att jag vill så himla mycket men det blir alltid fel..


Sing for life, sing for joy...

Vaknade tidigt idag, ska strax kliva upp från sängen och gå ut med hundarna. Funderar på om jag ska dra på mig löpskorna och ta mig ut på årets första löptur idag, känner att jag behöver rensa tankarna..
Tror dock jag gör det till eftermiddagen, måste dra mig till skolan och biblioteket och sätta mig med böckerna, för här hemma får jag inget gjort.


Underbara

Jag blev precis lite kär. Titta på annonsen så förstår ni, bedårande!

http://www.blocket.se/lulea/American_staffordshire_terrier_valpar_32800712.htm?ca=1_9&w=0

Seg i kroppen..

Är lagom seg efter gårdagen, hade stallfest. Började med en fördrink hemma hos Nicole som fyllt år sen for vi till Olivers och gick på after work, riktigt gott var det. Massor med god mat, allt från räkor till ostbricka till lax och potatisgratäng. Så efter vi ätit oss mätta där for vi hem till Nicole igen för att fortsätta festen, nån timme till. Vid elva for vi sen tillbaka till Olivers och det var en riktigt trevlig kväll.

Nu blir det snart mat och sen förbi Emelie för lite girl time.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!