4 Dagar kvar.

Tillbaka igen, var nog ett par dagar sen jag skrev nåt. Veckan har väl inte varit allt för spännande. Räknar mest ner dagarna till min kärlek kommer upp på måndag. Imorgon ska jag och handla med mamma och pappa på storheden och sen far jag till Piteå över helgen, kanske helgen går lite snabbare än om jag är här hemma. Känns som att man räknar sekunder här hemma. :)

Kom precis hem från Åsa, varit och hälsat på lilla bebisen som nu fått ett namn. Vilmer, och han är så söt! :)

Haft en klump i magen hela veckan pga att jag är osäker på hur det kommer bli för mig till hösten. Men nu har jag iaf sagt upp elen, sökt csn och tagit tag i lite andra saker så på så vis känns det som att klumpen minskat iallafall. Kommer jag inte in på skola så får man helt enkelt söka jobb för jag vet inte riktigt om jag kommer tacka ja till Halmstad. Lutar mot ett nej.

Dax och fundera ut vad man ska fixa för mat sen, finns nog inte allt för mkt att välja på och ingen ide och handla idag eftersom jag ska handla med mina föräldrar imorgon.

Antagningsbesked 1.

Ja, idag fick man svar på antagningsbesked 1 och fick veta att jag kommit in i Halmstad. Är reserv i Göteborg och Kalmar. Kan väl inte säga att jag blev överlycklig av att ha kommit in i Halmstad. Jag vill ju verkligen till Kalmar. Men men, lir dessutom lite less när inte alla betyg är inräknade på mina sidor. Det sänker ju mitt snitt och kanske hade kommit in eller varit högre upp som reserv i Kalmar om det räknat in alla betyg. Har iaf mailat dom och frågat om detta så får väl se vad dom svarar.

Kom nyss hem från en runda på ormberget, fy idag var det jobbigt. Kändes som att luften stod still och sen var det grymt varmt också! Och sen att jag sprang runt och var ittiterad kanske inte gjorde det bättre. Nå får väl ta några dagar och fundera innan jag svarar på beslutet.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!