Blommor

Fina blommor väntade på mig igår när jag kom tillbaka till Västerås. Älskar dig! En timme kvar på jobbet sen hem och mysa med hjärtat!


Äntligen!

Äntligen kan man mobil blogga från blogg.se också. Kommer definitivt bli mer uppdateranden nu! Ska lägga in lite bilder från resan upp till Luleå och Kiruna i helgen. Saknar er redan där hemma, älskar er!


Luleå!

Förresten, idag åker jag till Luleå!!!!


LÄNGTAR TILL IKVÄLL! Först jobba till 19.15.

Lycklig moster än en gång!

Nu ska jag iväg till jobbet.
Igår var en fantastisk dag, blev moster till en liten tjej till! Så söt var hon.


Snodde bilden från syrrans facebook, hoppas det var ok? :)
Längtar till lördag då jag får träffa er!

Var även på VIP öppningen på Erikslund igåår, köpte tre par nya höstskor på skopunkten för 698 kr. Som hittat!! Vars annars får man tre par skor under 700kr?

Moster x2!!

Sitter som på nålar här i soffan, idag ska jag bli moster igen. Rättare sagt typ nu, syrran ska snittas och det är planerat vid 10-11 så det kanske händer just nu.
Åhh.. jag vill inte vara här nere när det händer. Men kanske lika bra, är så himla babysjuk nu så är väl lika bra att jag inte kan träffa bebis varje dag. För egna barn känns det ju som att man aldrig kommer få..

Imorgon kväll åker jag upp till Luleå, längtar som bara den!!! På lördag åker jag sen till Kiruna, saknar min Doris! Och alla andra givetvis! Usch jag hoppas verkligen att veckan kommer gå i snigelfart där uppe, jag vill inte åka tillbaka ner hit sen igen...

Snart dags att åka och jobba igen, 12-19.15. Sen är det VIP kväll på nya gallerian idag, och jag drar med mig Viktor och kollar in alla nya butiker. Behöver köpa nya höstskor, så kanske gör det. Fast jag egentligen inte har råd, men jag måste ju ha skor och gå i...

Of to work

Dax att åka och jobba, varit ledig hela helögen och även igår. Riktigt skönt! Även om det egentligen är rätt så onödigt för mig att vara ledig här nere eftersom jag ändå inte har nåt liv här.. Men men.. Nu till jobbet!


(Mina fina tavlor i bakrunden, som jag gjort med ett tyg från IKEA.)

Wordfeud

Har fastnat i Wordfeud!

Lägg till mig om ni också spelar, Pumasoul heter jag.


Vad ska man göra när man blir stor?

Har än en gång börjat fundera på vad jag ska göra när jag blir stor.. Vad vill jag bli?
Finns många intressanta områden, men om jag börjar plugga igen så får det vara en distansutbildning så att jag kan jobba vid sidan om. Jag vill inte ha mer studielån utan vill kunna plugga vid sidan om jobb.
Men men, vet som sagt inte vad jag vill.. Kanske inte ens behöver plugga om jag hittar ett jobb jag trivs med.


Lite nytt o lite gammalt

Idag blev jag less på att det är så himla omysigt här hemma så jag drog till IKEA. Köpte ramar och tyg och gjorde två tavlor till vardagsrummet. Köpte även en till lampa, tavellist och lite förvarinslådor.

Sen fyndade vi ett jätte fint skrivbord på blocket, måste bara hitta en stol till den också.


Godnatt där hemma!

Har varit en hel dag på stan kan man väl nästan säga. Vi for in till stan vid elva tiden på fm, köpte lite presenter till mina finingar som jag ska få träffa nästa vecka.
Blev sen tacos hemma innan vi for in till stan vid sju tiden igen. Är kulturnatt här i Västerås idag så var en massa kulturella saker på stan, inte så imponerad kanske men skönt att komma ut iallafall.

Nu ligger jag i soffan, ska strax krypa ner i sängen, Viktor har redan lagt sig.



Godnatt alla där hemma, saknar er!

Fredag

Försökt göra det lite mysigt här hemma ikväll, är ju trots allt fredag. Lägenheten går inte riktigt att göra mysig än, för just nu känns den mest bara kall. Har verkligen inte börjat trivas i den ännu. Känns som att jag är och hälsar på, känns inte som att jag bor här..


Ensamheten är värst.

Har varit på IKEA och lite andra affärer precis, köpt lite presenter tills jag ska hem. Har väl egentligen kanske inte råd att göra det, men alla som känner mig vet att jag tycker om att köpa presenter.

Inte känt mig så här ensam sen jag bodde nere i Kalmar, jag har ju Viktor men jag saknar tjejkompisar att prata med. Viktor har massa tjejkompisar som han säger att han kan ringa åt mig, men jag vill inte tvingas på någon. Vill inte att folk ska känna sig tvingade att umgås med mig bara för att jahg inte har några vänner här..

Får åka hem om en vecka, räknar dagarna!

12/9

Sitter i soffan och dricker min tredje kopp kaffe, ska alldeles strax fixa till håret för sen är det dags att åka och jobba några timmar. Kollat på hemresa nu och kommer nog åka hem mellan 22-29 september. Tillbaka resan är bokad den 29/9 från Kiruna, men tänkte att jag skulle flyga till Luleå typ 22/9 på kvällen och vara där en eller två nätter. Måste bara få svar från Åsa för att se om hon är ledig då. Jag behöver verkligen åka hem, usch och fy att jag inte vill vara här. Fan att jag inte bara kan trivas. Blir så less på mig själv för att jag ska vara så jäkla "hemmasjuk"...

Saknar er, saknar er, saknar er!!!

Hemlängtan

Att man kan ha sån jävla hemlängtan, jag tror verkligen inte att det är meningen att jag ska bo någon annanstans än i Luleå. Det verkar ju vara det enda stället där jag verkligen känner mig hemma.

Känner mig bara så grymt misslyckad, inget jag gör verkar ju gå vägen. Är så less på att inte kunna få en stabil vardag, jag vill ha det som alla andra har! Jag vill vara lycklig!

Jägarna 2

Idag har varit en helt okej dag, även om jag fortfarande mest bara vill tillbaka till Luleå. Jag förösker dock att inte tänka så mkt på det nu, mest för Viktors skull.
Middag blev det iallafall på Pizza Hut idag, helgbuffe för 109 kr. MUMS!

Nu ska vi strax iväg och kolla Jägarna 2, kanske man får sig en liten dos av norrland.
Åh vad jag saknar er där hemma, speciellt du Åsa! Jag har märkt att jag inte klarar mig utan dig, och Wille saknar jag också massor, massor, massor!


Här bor vi

Fotade lite bilder på hur lägenheten ser ut just nu. Är dock fortfarande mycket att göra, men vi vill inte börja sätta upp saker på väggarna eftersom det ska tapetseras i alla rum. Så det är ganska sporadiskt hemma just nu..


Sovrummet:

Blir vitt här, med en ljus fondvägg.



Köket:

Stolarna ska målas vita, väggarna ska bli vita och en lampa ska upp över bordet.


Fläkten är typ från 30-talet och två plattor på spisen funkar knappt. Har klagat så hoppas på en ny spis!

Vardagsrummet:






Badrum:


Vi har en stor hall också men där är det bara en massa kartonger nu så inget att visa. Men som sagt massor kvar att göra här hemma innan det känns bra.

Jävla skit dag!

Idag har det absolut inte varit min dag.,. Allt har gått fel.
Började med att jag märkte att någon skruvat bort bultar på mitt ena framdäck, som tur var lossnade inte däcket på vägen till jobbet. Hade kunnat sluta riktigt illa. Jävla idioter det finns som inte kan se skillnad på mitt och ditt.

Sen skar jag mig med kartong kniven på jobbet, så det var bara att plåstra om..

Till råga på allt längtar jag hem! Idag mer än nånsin!

Dessutom har Stefan Liv omkommit, tragisk olycka.. Usch, hemskt.
R.I.P Stefan Liv

Måste dock ge Viktor några extra värmande ord, tack för all hjäl. Älskar dig!

Uppdatering!

Hej, nu har jag äntligen lite tid till att blogga. Varit fullt upp hela veckan.

Körde ner från Luleå i måndags vid fyra tiden på eftermiddagen, körde till Umeå där vi stannade och hälsade på Nina och Lambi, blev bjudna på fika och tittade på hennes fina torp. Körde sen vidare, raka vägen till Västerås, var framme kring halv sex på morgonen så det tog väl ungefär 11 timmar att köra ner. Pärlan gick galant förutom att stötdämparna tagit lagom med stryk av fulolastad bil. De låter om dem så måste nog förmodligen byta dom. Så typiskt, har egentligen inte råd.

Nåväl tisdag spenderades på IKEA, sen fick vi även hämta nycklarna till lägenheten. Sov dock inte här förens på onsdag eftersom vi behövde få in alla möbler.

Har även hunnit jobba en dag, igår jobbade jag fyra timmar för att komma in lite i hur allt funkar. Tror det kommer bli riktigt skoj att jobba på skopunkten. Är ju dock bara ett halvtidsjobb som sträcker sig till mitten på december men det är alltid nåt till att börja med.

Sytt gardiner till kök och sovrum idag, och ska visa bilder när vi fått bort alla kartonger och annat skräp från lägenheten.

Så där, lite uppdatering, ska försöka uppdatera varje dag nu så vore kul med lite kommentarer att läsa också! Kram till er alla där hemma, saknar er redan!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!