Tiden räcker inte till nu

Tid för att blogga har jag inte haft de senaste dagarna. Syster med barn har varit här sedan i lördags. Jag och Viktor hämtade de från Arlanda och sen for vi direkt till pizzahut och käkade lunchbuffe. Haft riktigt mysigt med bland annat besök på vallby friluftsmuseum, erikslund, stan och massa mys och god mat hemma. Igår blev det även middag på stan och idag gjorde vi laxpasta hemma.
Viktor har åkt till Åre med några grabbar så vi har tjejmys här hemma!


Längtar!

Bara några dagar kvar innan syster med barn kommer och hälsar på, längtar som bara den! De stannar några dagar och ska verkligen bara mysa med dem varje dag! Tänker skippa de tre lektionerna som jag har veckan som de är här och har även fixat så jag inte jobbar något den veckan.
 
Helgen har flytit på, fredagen var trevlig med vin mys tillsammans med Vanessa, åt en massa gott som ost och kex, olika frukter och lite godis. Var väldigt trevligt!
Behövde prata med en tjejkompis kände jag och det var väldigt givande.
 
Jag är kluven, det är väl allt jag behöver säga..
 
 
 
 

Tillbaka

Har varit lite frånvarande här, ledsen för det. Är helt ledig resten av veckan, frånsett från att sitta hemma och plugga. Gjorde klart grupparbetet igår så då kunde vi med gott samvete ta ledigt imorgon.

Sitter nu och dricker kaffe, ska åka till stallet om en timme och jag hoppas att det slutat regna tills dess. Är så less på detta regn!!


Oro i kroppen!

Jag har så fruktansvärt svårt att hitta mig själv just nu, känner någon slags rastlöshet i kroppen. Är ständigt trött, men känner ändå en väldig energi. Någon som känner igen sig?
Känner inte mig hemma i lägenheten heller, det är bara rörigt överallt och saker överallt. Jag blir bara stressad av att inte kunna ordna som jag vill. Känner att jag hade behövt få åka hem till norrland några veckor, umgås med mina nära och kära. Jag saknar er så mycket! Usch vissa dagar vill jag verkligen inte bo här nere! Hur vänjer man sig egentligen?!
 
Jag vill bara dra täcket över huvudet, och när jag sedan tar bort det så har allt löst sig till det perfekta!

Projekt och kvällsjobb

Varit i skolan mellan 8-13 idag, har egentligen till tre men vi fick så mycket gjort så slutade tidigare. Ska iväg och jobba klockan fyra till åtta och sen ska jag och Viktor iväg och träna. Lär somna ovaggad ikväll! Ingen skola imorgon, men jobb 15-20.

Tror jag ska försöka vila en stund nu innan det är dags för jobb.

Trevlig tisdag!


Entreprenörskap

Idag har det varit några timmar i skolan, har en kurs i entreprenörskap så just nu håller vi på med ett låtsasprojekt. Inte så där jätte roligt, men är ju över på några veckor. Tror nästa kurs blir roligare, då är det företagsekonomi som gäller.
 
Tog en lunch på Vivaldi med Emmy efter skolan, mysigt! Där kan man plocka ihop sin egen sallad och det finns massor att välja mellan. Kostar endast 84:- med dricka och kaffe. Riktigt bra pris enligt mig.
 
Skruvat ihop garderoben som ska stå i hallen också, men måste ha hjälp av Viktor för att resa den upp. Sen får vi äntligen bort en massa kläder och annat från vardagsrummet.
 
Har fortfarande sån himla hemlängtan, förstår inte varför.. Eller jo, aningar har jag ju..
 
 

Söndag, och solen skiner!

Äntligen skiner faktiskt solen, det har regnat hela veckan men både igår och idag har solen lyst!
Gårdagen spenderades med en fika på stan med Vanessa och Sofie,på kvällen blev det hockey på pitchers.

Idag har det städats och tagit en promenad med Doris i solen. Skulle inte städa eftersom att jag väntar på att Viktor ska hjälpa till här hemma, men det händer ju aldrig och jag klarar inte av när det är stökigt!


Saknar er!

Idag är en sån där dag då jag känner att jag hade velat umgås med min familj. Bara åka över till mamma och pappa och äta lunch eller möta syrran på safari för lunch. Usch vad jag saknar er!


Vart är jag?

Varför ska jag mer än halva min vakna tid tvivla på mig själv och på allt jag gör? Varför kan jag inte bara lita på mig själv och mina beslut? Vet inte vart min självsäkerhet försvunnit, men jag har aldrig känt mig så här osäker inför i stort sett alla mina beslut i hela mitt liv. Jag vill minnas att jag alltid varit ganska självsäker och vetat vad jag vill med mitt liv.
Jag vet inte vart mitt självförtroende försvunnit, men någonstans på vägen gjorde det de.


Lång dag!

Sitter i soffan och slappnar av efter en lång dag. Varit i skolan mellan 8.00-15.00 och sen hann jag bara hem och rasta Doris innan jag började jobba, och har nu jobbat mellan 16.00-20.10.
Känner mig lite trött nu, men det är ändå skönt att göra saker!

Vrålhungrig är jag också, väntar på att Viktor ska komma hem med någon mat efter han gymmat.
Medan slinker ett glas rött ner, bara för att det är så gott.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!