Äntligen gjort!

Nu har jag äntligen städat, skulle gjort det i förrgår och igår. Men blev inte av, eftersom det fanns så mkt annat att göra :o) Men idag tog jag tag i det efter att jag kommit hem från storheden. Var dit med Malin, sprang runt i lite affärer och handlade lite på Maxi. Clarken kommer ju imorgon så man måste ju ha någonting hemma.
Nu tvättar jag även kläder :o)

Kollat runt på jobb idag också, men det finns inget att söka. Känns som att det kommer bli en sommar som arbetslös, så man får väl hoppas på att vädret blir kanon så man har nåt att göra.

Valborg blir lugn i år, syster och Clara är ju här så vill hellre umgås med dom än gå på nån fest. Kanske blir utgång till helgen istället, om det är nån som har fest förståss. Längtar till färjan slår upp dörrarna, då lär det bli party varje helg känns det som. :o) Men på sommaren när det är fint väder är man så himla mkt mer sugen på att festa också.
Nu börjar världens bästa serie, Gilmore girls! :o)

Måndag..

Ja, då var det måndag igen. Man blir nästan lite dagblind när man inte jobbar. Hade möte med handledaren på arbetsförmedlingen idag på morgonen, gick snabbt och smidigt. Hon tvingade mig endast att söka ett jobb.
Sen gick jag ner till Nautilus och tränade, det var riktigt skönt faktiskt. Måste ta tag i det nu igen. Var kanske inte så himla nyttig nyss då min middag fick bestå av morotskaka. Jag har verkligen ingen lust alla att laga mat till mig själv. Är inte ens sugen på mat.

På onsdag kommer sys och Clara, de blir bara till på fredag men mysigt att dom kommer ändå. Skulle ha fixat mitt hår nu, men blir inte så. Får ta det när jag åker upp till Kiruna. Har ingen som helst lust och åka upp dit så får se när jag åker upp.

Måste verkligen ta tag i städningen, har iallafall diskat. :o)

Festat med E!

Sitter lite sliten i soffan nu. Var ut igår med Emelie. Hade riktigt trevligt! Massor med folk var det, först gick vi på Allstar och tog en drink och där var det smockat! Drog sen till Olivers, eftersom man inte kan dansa på Allstar. Fick väl köa kanske 20 min innan vi kom in på Olivers men det var riktigt kul faktiskt. Mkt folk som man kände, och väldigt blandat i övrigt.
Idag vette tusan vad man ska hitta på, är rätt fint väder så blir kanske en promenad eller nåt.


Toppen onsdag.

Sitter och äter frukost vid datorn nu, yoghurt med linfrön och ett glas juice. Tog lite sovmorgon idag eftersom jag ändå inte har planerat nåt nu på fm. Funderar på om man skulle gå och gymma sen kanske, men känns mer lockande att ta en joggingtur i det fina vädret.

Igår var det stan med Åsa, blev lite shopping och bjöd sen Åsa på lunch som tack för tips och råd :o)
Måste in till stan idag eller imorgon och köpa lite öl och sånt också, blir ju fest här på lördag. Har redan fixat iorning Fischerman shots, drack det under påsken och det är riktigt gott faktiskt. Ser inte direkt drickbart ut nu när fischerman tabletterna smält i spriten, men jag lovar att det är godare än det ser ut :o)
Filmkväll med Patrik på kvällen, inte kanske den bästa filmen men var trevligt ändå.

Nu ska jag sätta mig en sväng på balkongen medans solen fortfarande lyser där. Inte varje dag det är så här fint!

Lite roligt skit bara :o)

Presentation

ANGELICA:
Finns endast i en version (med reservation för slutförsäljning)

Denna Angelica är inte som alla andra!
Det är inte bara förpackningen som är unik. Även innehållet är marknadens bästa!!
Denna Angelica skapades redan 1985 och blir bara bättre för varje dag som går!
En enastående skapelse som bara måste upplevas! Fråga bara innan ni ev. ska provköra.. :)

Mått & Dimensioner:
¤ 162,5 cm
¤ 54 kg
¤ 36 på skor

Utrustning:
Hos många konkurenter finns en stor mängd tillval och extrautrustning. Allt detta är standard på den här Angelica och ingår utan extra kostnad!! Och det bästa av allt, Angelica är levande och inte batteridriven!!

Här följer ett axplock av utrustning som ingår:
¤ Självdistans och självironi
¤ Glatt humör
¤ Ironi
¤ Humor
¤ Känslor
¤ Spontanitet
¤ Kreativitet
¤ Intelligens
Utöver detta finns oändliga timmar med bonusmaterial!

Bruksanvisning:
Angelica bör inte förvaras på höga höjder eller i allt för trånga utrymmen. Hon trivs bäst i rumstemperatur med normal luftfuktighet.
Angelica har ett stort behov av resor, och här sätts inga gränser, hon uppskattar de flesta ställen, lite extra plus för dom som är varma dock.
Nattetid förvaras hon bäst i en lagom mjuk dubbelsäng. Men dagtid är det svårt att säga exakt vad hon trivs bäst med, variation är nog det bästa.
Angelica är svag för god mat och viner. Och hon älskar att få den lagad till sig!

Sagt om produkten:
"Årets produkt, den har allt man behöver och lite till, synd att upplagan är så begränsad +++++" - Singelkille.se
"Den här rekommenderas alla söner" - Svärföräldrar.se
"Det här är vad man sökt med ljus och lykta efter hela sitt liv" - Pojkvänners riksförbund
"Lite svår att förstå sig på i början, men när man väl gör det... WOW!!!" - Tidskriften Date


Duktiga jag!

Måndag, ny vecka nya utmaningar.. Eller är det inte så man brukar säga? Mitt liv innehåller inte allt för mkt utmaningar just nu.. Försöker mest få dagarna att gå, och lite skrämmande är det för dom går fort trots att man inte alltid gör så mkt på dagarna. Skulle gå och sola idag men de verkar ha stängt solariet här på örnäset så får göra det imorgon kanske. Eller så solar jag idag när jag far och gymmar. Varit riktigt duktig med mina powerwalks/springturer nu. Blivit minst en varje dag sen jag kom tillbaka till Luleå.
Saknar Doris också, samtidigt som jag fortfarande är lite arg på henne.


Dax och ta tag i disken som aldrig kan diska sig själv.. En diskmaskin hade varit underbart, men just nu känner jag inte för att investera i någonting hit hem eftersom jag förmodligen flyttar till hösten.

Gossip girl och powerwalk

Söndag idag, den här veckan har gått riktigt snabbt. Men fått endel viktiga ärenden gjorda också så det känns bra. Förhoppningsvis kommer endel viktiga papper i början av veckan.
Igår for jag till Emelie och Mathias och drack lite vin och surrade. Haha, var kanske inte i mitt livs bästa form, blev lite fel i dr bajs och skitstan och allt vad jag nu sa.. Haha, som tur var så rättade Eddie mig och berättade att han faktiskt hette Dr mugg . :o) Satt och kollade på "jag vet vad du gjorde förra lördagen" eller vad den heter. Och kände igen han som var programledare, och det var ju då Dr Mugg som han egentligen hette. Äh.. sak samma.

Imorgon blir det nog lite shopping på stan, är så sjukt shoppingsugen!  :o) Och jag behöver nya skor bland annat.
Nu är det lite Gossip girl och sen en powerwalk så kanske man kan gå bort lite av träningsvärken :o)

Kort sammanfattning av senaste året.

Insåg att det är ett år sen jag blev singel idag. Tiden har verkligen varit precis vad jag behövt. Tid för mig själv, få leva livet och inte behöva tänka på nån annan än mig själv. Har haft ett ganska roligt år faktiskt. Förra sommaren var helt underbar, hade ett kanonjobb, träffade en massa trevliga människor och en eller annan fin kille. :O)
Vintern fick ju sen spenderas uppe i Kiruna och jobba på ishotellet, det var trevligt det också. Även om december och januari var lite tung eftersom det var så jäkla kallt. Slutet på februari och mars gick väldigt fort, då var det riktigt trevligt på jobbet faktiskt. Träffade en fantastisk vän på SSAB, Malin. Hon får mig att tänka på allt positivt som livet har att erbjuda. Och det tackar jag henne enormt för, eftersom det är svårt att alltid tänka positivt. Ibland behövs det någon som påminner en om det.
Nu är man tillbaka i Luleå igen, inte fått något jobb över sommaren än, men man får väl se om det blir något eller om man får stämpla under sommaren. Känns lite trist men det är inte så enkelt att få jobb i dagens läge.

Har ju iallafall sökt skola till hösten och jag hoppas verkligen att jag kommer in i någon av de städer som jag helst vill till. Skulle vara väldigt kul och börja plugga och få ett helt nytt liv, det behöver nog jag!

Får se om det blir en resa ner till stockholm eller göteborg nu i maj, beror lite på..

Tjejkväll så det heter duga!:)

Idag har varit en riktigt bra dag. Började med lunch på Mat och prat med Åsa, alltid skönt och få träffa henne och prata av sig om allt som är skit, men även allt som är bra. Haha.
Sen var det lite ärenden på arbetsförmedlingen innan Malin kom förbi hemma hos mig med Troja och Ferdinand. Blev en liten promenad och sen satte vi igång och möblera mitt vardagsrum bara sådär. Haha, vi skulle satt upp hyllor, men det slutade med en ommöblering :o) Blev bra! :o)
Efter det så hade klockan hunnit bli fem så då var vi hungriga. Jag hade kvar en hel del sallad från gårdagen så vi for bara och köpte kyckling och vitlöksbröd och fixade ihop en riktigt smarrig sallad :o)
 
Vi hann till och med sjunga lite singstar! Det är så himla skoj! Inte för att man direkt är nån stjärna på att sjunga, men kul är det!
Sen lite fix och sen bio! Köpte Godis, popcorn och dricka. Haha, fortfarande proppmätt av allt. Ska man på bio då sa man! Det tyckte tjejen i kassan också, så vi slog på allt!
Såg iaf Stieg Larssons "män som hatar kvinnor", den var riktigt bra. Men boken är snäppet bättre men det brukar ju böcker oftast vara. Fast det var en helt klart sevärd film!
Sen körde Jonathan hem oss, satt här och surrade lite och nu är det snart dax för sängen.

Tack Malin

Idag har varit en bra dag, mkt tack vare min kära vän Malin!  Och även lite tack vare Diva :o)
Har varit och bowlat med Malin och några andra en timme ikväll, det kändes skönt. Fick mig att tänka på annat. Malin var även förbi innan och drack kaffe och sen for vi och käkade på Waldorf. Tack gumman för att du får mig på bättre humör!

Imorgon ska jag träffa Emelie på stan, blir väl en fika eller lite lunch kanske. Många man måste träffa nu när man är tillbaka i Luleå igen.
Blir nog förmodligen Göteborg nu istället för Stockholm i Maj. Blir nog roligt det också..


Varför alltid samma skit?

Varför kan inte någonting gå min väg för en gångs skull. Jag verkar vara förföljd av oturen..
Ska gå och lägga mig, dra täcket över huvudet och hoppas att tiden har spolats tillbaka imorgon när jag vaknar..

Heja Arsenal

Har spenderat flera timmar hos Åsa idag. Gullat en massa med Gustav, han är så söt och luktar så gott!:o) Skönt och vara tillbaka igen.
Men på torsdag åker jag till Gränsen. Ska bli himla roligt, åka slalom, köra skoter och bara mysa med syster och Clara!:o) Sola en massa också ute i solen!
Nu är det kvarten i Champions leage, Heja Arsenal!

Ska väl inte vara enkelt?!

Hur ska man göra egentligen? Allt bli så svårt när man tänker djupare på det. Behöver få veta hur hösten blir innan jag kan ta tag i det. Det är så dumt och göra nåt förhastat..
Det är inte enkelt, men det ska det kanske inte heller vara..
Imorgon åker jag hem till Luleå för några dagar, känns skönt. Kan man börja leva lite igen.

  

Grym kväll igår!

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät, lite smått seg efter igår. :o) Men shit så kul det var. För er som missat så hade vi kick off med Icehotel på Landströms igår.
Började dock med lite alkohol hos Sandra innan vi drog in till stan. Sen blev det mat på Landströms, fläskfile och potatisgratäng. Fanns även någon svampsoppa som jag inte testade, men den var tydligen väldigt god. Även laxsnittar och sånt. Riktigt gott var det.
Sen blev det nog någon drink för mkt också, och det var inte min turdag med alkoholen direkt. Först halkade jag utanför systemet på dagen, då gick två flaskor sönder, sen slog jag ut en drink på Landströms som jag precis hade beställt, och nej det var inte för att jag var för full! :o)
Vette tusan om man vill se alla bilderna från igår, shit det fotades hej vilt. :o)
Viktor körde oss även till Statoil så vi kunde köpa lite fyllekäk mitt i natten. :o) Mmm, de har svingoda hamburgare! Aldrig ätit hamburgare där innan. Tryckte in oss sju stycken i Viktors lilla bil. HiHI.. Men vi fick plats och tur var väl att inte polisen såg oss. :o)
Fest imorgon igen, idag blir det lugnt med sys och Clara. Kanske lite godis och nån film. :o)

End of ICEHOTEL.

Så var sista skiftet färdigt. Kändes bra att gå av imorse, inte alls speciellt vemodigt. Iofs så har vi fest imorgon och på lördag så man kommer ju träffa alla mysiga jobbarkompisar lite till ännu.
Har sammanfattningsvis varit en bra säsong på ishotellet. En riktigt kall vinter dock, lite kändisar som har susat förbi och annat skoj och saker som varit mindre skoj.

Tagit två promenader idag, först en med Doris och sen en med syrran nästan direkt. Vi gick upp på stan och solade, riktigt skönt var det. Nu har man fått lite färg på den innan så vinterbleka huden.
Imorgon är det kick off på Landströms, lär nog bli skoj. Måste in till stan imorgon, gå på arbetsförmedlingen och även hitta nått att ha på sig imorgon. Ska även äta lunch med mamma, clara och therese.

Lite speciellt här hemma nu,  men det funkar. Hoppas allt löser sig till det bästa.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!