Doris första "dopp" för i år!



For till Björks med Doris ikväll så hon äntligen skulle få bada! Och hon simmade oavbrutet i nästan 20 min innan jag tvingade upp henne för att jag inte orkade hålla längre. Man kan nämligen inte ha henne lös för då får man aldrig upp henne, då simmar hon LÅNGT ut!
Men Oj så kul hon hade!

Kirunafestivalen 09

Så har årets Kirunafestival nåt sitt slut. Men oj vilken kanonhelg det har varit. Vädret hade inte kunnat bli bättre, det enda man hade kunnat önska är väl att nätterna i kiruna kunde vara lite varmare. Och kanske att myggen hade varit lite färre, men man kan inte få allt. Huvudsaken är ju att solen lyst och vi inte har känt en enda regndroppe! :)
Och träffat alla underbara vänner också. Verkligen haft en riktigt rolig helg!






Mer bilder på facebook!

Blågul helg!

Fredag idag och ligger just nu bara och slappar i soffan, kom hem från Åsa för en timme sen. Försökte nyss få i mig lite mat men det gick inte, bara växte i munnen. Kommit in i en sån där period igen då det är svårt att äta, ingen matlust och knappt ens hungrig. Men men, de kommer ju med jämna mellanrum, är väl min mage som bråkar lite med mig det är jag ju van vid. Haft ont i hjärtmuskeln hela dagen också, suck.
Det blir en väldigt lugn kväll, ska bara vara hemma och vila. Hade tänkt ta en joggingrunda, men eftersom det sticker i muskeln kring hjärtat så tror jag inte det är en så bra ide.

Imorgon blir det stallet på morgonen och sen är jag bjuden på grillat hos Åsa och Andreas. Blir att kolla fotbollen där också! Ska bli riktigt trevligt.

På måndag bär det av ner mot södra sverige, ska faktiskt bli riktigt skönt och komma bort från Luleå några dagar. Nog för att jag faktiskt tycker det är ganska skönt att bara glida runt här på sommaren. Eller iaf när det är bra väder, inte som idag. Nu är det 8 grader ute, känns svinkallt!
Men man kan ju glädjas åt att Robin Söderling är i final! Riktigt kul ur svenska ögon sett, hoppas nu bara att Sverige vinner mot Danmark imorgon också! Blir en riktigt blågul helg då! :o)

Fest, hårförlängning och morsdag!

Varit i Kiruna i helgen, haft en riktigt trevlig helg. Fredagen var lugn, kom inte fram fören vid nio. På lördagen for vi till salongen redan vid tio och började med att permanenta mitt hår, när therese sköljde bort den så försvann givetvis min hårfärg så då var hon tvungen att färga håret också. Och sen när det var klart då kunde hon stoppa i hårförlängningen. Slutresultatet blev riktigt fint! Har dessutom i lockiga extensions så det är så himla fint, ser helt riktigt ut.


Sen på kvällen på lördag var det tjejfest på salongen, först var det bara jag, Therese, Stina, Tuija och Erika som åt en massa gott, drack och surrade. Sen efter sju kom en massa fler så tillslut var vi nog 13-14 st där. En enda kille, det var ju som sagt tjejfest men "lilla" Dollar dök upp. :) Sen blev det Landströms och efter det Arran, shit vad det var coolt och gå på Arran igen. Var riktigt många år sen jag var där sist. Det var riktigt roligt, massa olika åldrar.


Söndagen fixade jag och Therese morsdags middag, blev en räkpasta med oliver och rom. Riktigt gott! Sen hade Simon handlat tårta på brända tomten så det blev tårta och kaffe på kvällen sen. Som sagt en riktigt trevlig helg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!