Helt slut.

Är helt slut, varit trött större delen av dagen. Vet inte varför..
Har haft ett nästan tre timmar långt seminarie idag, ointressant var det dessutom för jag var så jäkla trött och oinspirerad.
Sen var det stallmöte på kvällen och efter det for jag och Andreas på Maxi och handlade. Så nu är jag alldeles slut.

Doris mår iallafall bättre idag så det känns skönt. Idag har hon fått överkokt ris och sen lite mild välling nu på kvällen. Så förhoppningsvis kommer magen igång som den ska nu.. Inte roligt och se henne sjuk.


Lilla gumman är sjuk.

Doris är sjuk och ligger utslagen på husse..



Stackars älsklingen har haft racerbajs hela natten och dagen. Och även spytt idag. Så nu är hon helt slut, fått i sig lite fil bara.. Lilla hjärtat <3

I´m feeling hot, hot, hot!

Drar till Ulrika för lite partaj!



Ha en kanon lördag!

Underbar vinterdag!

Idag är det helt underbart väder ute. Det snöar så där fint och försiktigt och sen är det typ -1 grad ute. Helt underbart vinterväder.
Ska snart fara till stallet och idag får nog Callis bara en skrittur ute, red i ridhuset igår och kändes okej. Blev dock ett rätt lugnt pass eftersom hon gått i ridhuset dagen innan också.

Ikväll blir det kanske att gå ut, har inte varit ute i Luleå sen i somras.. Får se hur det blir, lite sugen är jag allt.

Nu blir det till att dricka några koppar kaffe för jag måste vakna till! :-) Somnade igår på soffan till ett vänner avsnitt. Älskar att jag fått hela boxen, älskar dig min fina pojkvän! :-)


Detta är kärlek! <3

Fick hela vänner boxen av älsklingen idag! Gissa om jag blev glad, har velat ha den ända sen vänner slutade! :-)



Nu blir det vänner maraton massor med kvällar! :-) Älskar vänner!

Nya sängen invigd.

Var riktigt skönt att sova i ny säng inatt. Kändes dock lite hårdare än vad jag hade för mig men kanske bara är i början? Man får hoppas det, har iallafall sovit väldigt gott.
Har haft en lektion idag, övning i statsrätt. Jag och Linda hade iaf inte varit helt ute och cyklat när vi gjorde övningarna, så känns ju skönt att man förstått det lite.

Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska ringa, vi ska förbi Ulrika och fika för hon fyller år idag.




Nya sängen! :-)

Verkar som det hjälper att klaga och ligga på lite. Fick nämligen våra nya sängar idag, ni får se en liten sneakpeak:


Där inne står den :-)

Ligger och kollar Sofias änglar på femman nu (även lite handboll), jag är så jäkla känslig så har kommit en och annan tår till programmet.

suck.

Jag fattar inte vart pengarna tar vägen... Suck, inte kul och vara student! Jag måste skaffa mig ett extrajobb så man inte behöver få dligt samvete för att man köpt ett par nya skor en månad.
Känns som att allt har blivit dyrare!

Och våra sängar, vart är dom?! Skulle först ha fått dem i torsdags, men sen blev det fredag. Och då ringer dom och säger att de inte kommer för att nåt tåg spårat ut och de är på ett tåg som inte kan ta sig fram. Idag är det tisdag och snart en vecka sen de skulle kommit, suck...
Nu ringer iaf Andreas dit för att höra när de kommer.

Irriterad...? bara lite...

Mys med Clara på besök

Är barnvakter till Clara idag och det är så mysigt! Har varit på stan och storheden, fikat och varit till stallet så Clara fick rida en liten stund på My.



Sen när vi kom hem lagade vi tacos och nyss har Clara kollat klart en film som hon fick hyra. Jag och Andreas kollar handbollen nu och Clara ligger i badet. Har en mysig kväll.

Nya soffan

Här är våran nya soffa:



Är jätte glad att vi köpte den, för den är som ny och vi fick den för nästan halva priset. Doris verkar också gilla den :)

Vi skulle fått våran säng imorgon egentligen, men självklart är det förseningar med tågleveransen som den kommer med. Så vi vet inte när den kommer. Förhopningsvis i början av nästa vecka för jag orkar inte vänta mer! Behöver verkligen en ny säng!

Min nya favoritnalle!

Jag måste bara visa min nya favorit som jag fick av Clara och syster i julklapp. Den är undebar när jag har värk i kroppen och den håller värmen riktigt bra!


Min sovande Boris


Nu ligger han och värmer på min mage, har så jäkla ont i mellangärdet.

Villkorslös kärlek


Ny soffa! Klippan soffa till salu!

Idag har vi köpt en ny soffa, fick den för nästan halva priset och den är bara ca ett halvår gammal. Är som ny!
Grå/svart tresitssoffa med divan, jätte fin är den. Lägger in en bild imorgon. Nu får ni nöja er med en bild på hela familjen som njuter i en soffa som rymmer alla tre :-) (Malou vill alltid ligga på golvet).




Har en vit klippan 2 sits soffa som vi ska sälja, så om du är intresserad hör av dig!
800kr för soffan med vit klädsel, 1000kr för soffan + en extra svart klädsel.


Säljer även en del ID-smink eftersom jag inte riktigt tål det. Säg till om nån är intresserad så säger jag vad för smink jag säljer.

Doris "tvilling"

Måste ju bara visa att Doris har en tvilling :-) Okej, de är inte läkt på något sätt, inte vad jag vet iallafall. Men det är så grymt lika varandra! Zona´s (som hon heter) ägare hittade min blogg och skickade en bild på henne och jag måste ju bara visa vad lika de är!


Doris                                                                                Zona

Är de inte väldigt lika?

(Hoppas det var ok att jag lånade din bild, Lotta? Om inte, säg till så tar jag bort den)

Svinkall uteritt!

Ännu söndag alltså.. Veckorna går så himla fort.

Red ut med Linn och Hidde idag och herrejäklars vad kallt det var! På vägen från stallet var det rätt okej för då hade vi snön och vinden i ryggen, men sen när vi vände blev det så jäkla kallt! Hidde är i vanliga fall en svart frieser, men när vi kommit tillbaka till stallet var hela huvudet vitt. Så söt :)
Callis skötte sig exemplariskt, backade ner i diket en gång när en travare med sulky kom travade förbi. Blir så less på travarmänniskor (okej, inte alla), de tror att de äger alla raksträckor och att inte de ska behöva sakta av när de passerar ryttare. Det kan faktiskt hända olyckor när det travar förbi.

På tisdag ska jag rida Callis för Nizar för första gången, jag känner mig redan lite nervös :) Har ju ridit för honom en helg för herrans massa år sedan. På den tiden som jag fortfarande bodde i Kiruna och tränade och tävlade Creme. Alltså typ 7-8 år sen.. men det kommer nog gå bra. Hoppas jag att det kommer göra, för det är inte direkt gratis :)
Men smakar det... så kostar det...


Jök 2:an skriven

Jök 2 tenta skriven idag! Känns skönt, och det kändes okej efter skrivningen. Så får se om några veckor om man klarade den eller om man måste göra om den. Hade iaf varit skujt skönt och slippa göra om den..

Har varit till Wallöfs idag och tagit hand om lilla Swea, eller inte gjort så mycket mer än mockat och fixat mat och vatten. Och varit ut till hagen och gett lite morötter. Men hon är fixad iallafall :)

Nu ska jag ta och hoppa i ett varmt bad och ta med mig en iskall staropramen.. Det tycker jag att jag är värd!

Ikväll blir det en svensk komedi som jag hyrde på ica:


Fina häst, saknar dig!

Nu har jag pluggat färdigt, får inte in mer i mitt lilla huvud nu. Så det får gå som det går imorgon, förhoppningsvis blir det ett G.

Denna fina fick jag av Nina idag på msn, saknar den underbara hästen massor!


Så fin, "lilla" Lamm

Plugg, plugg, plugg

Plugg på schemat idag.... bläää... Men har tenta iomorgon så då måste man!

Nu blir det iaf en kaffe med Åsa sen fortsätta plugga.


Plugg motivation.



Försöker få lite motivation till att plugga...

WOW!!

Jag säger bara WOW!

Mer behöver inte sägas.. ;-)


Varför så trött?

Varför är jag så jäkla trött hela tiden? Igår gick jag och la mig halv tio, och vaknade nio. Alltså sovit nästan 12 timmar. Då borde man väl vara pigg, nej inte jag. Somnade 1,5 timme när jag låg och pluggade också.
Nu vet jag ju att jag inte ska lägga mig ner och läsa, utan sitta eller kanske till och med stå!

Nåväl, har iaf hunnit vara iväg till stallet mellan allt sovande. Kollade när Nicole hoppade för Nizar. Och nu har vi bestämt att jag ska rida Callis för Nicole varannan vecka. Känner mig grymt peppad. Måste bara höra med mamma och pappa om de är villiga att sponsra lite för det är inte gratis direkt att rida för Nizar. Men han gör underverk med både ryttare och häst!

Nä, nu måste jag plugga, har ju förlorat 1,5 timme som jag tydligen behövde sova. Massor med kaffe och sen plugg till det!

2 poäng är bättre än 0

Kom precis hem från Coop arena, varit på hockey med Janne banan. Riktig skitmatch men vi fick ju med oss extrapoängen iallafall!



Verkligheten kommer ikapp...

Har börjat inse att Malou inte kommer leva för alltid... Men jag vill inte tänka på det...

Energin är inte densamma hos gumman längre som den varit. Tycker det blivit märkbart sämre på bara några dagar och det gör mig så ledsen... Hon har funnits i tio år, vill inte tänka på den dagen hon inte finns längre..
Jag önskar jag kunde göra henne några år yngre för hon är en av de bästa hundar man kan tänka sig. Alltid så lojal och snäll. Aldrig i vägen.

Måste boka en hälsokoll till henne för hon är en hund som kommer kämpa även om hon har ont. Hon kommer göra allt för att dölja att hon har ont och jag vill inte att hon ska ha ont.. Hon ska få sluta sina dagar när hon fortfarande är någorlunda pigg. Vill inte komma ihåg henne som nåt annat än den underbara energiska golden retriver som hon är!


Malou på väg upp till kebnekaise fjällstation för tre år sedan.


Ser ut som en bäbis, men här är hon 9 år.


Så snäll, bryr sig inte att bäbisDoris sitter på henne..


Tidigare i år..

Jag vill verkligen inte att den dagen ska komma... Inte än... 


Min lilla "katt"

Sitter och skrattar i soffan åt Doris, ni ska få se varför..


Sitter på soffkanten och tittar ut..

..äh, lägger mig ner en stund..jag borde få plats..

..stör mig inte... jag sover..

Haha, Doris tror att hon är en katt tror jag :) Soffkanten är inte mer än typ 15 cm bred.

Trettondagsafton

Har precis kommit hem efter en kväll hos Åsa och Andreas. Blev bjuden på trettondagsmiddag, jättegod fläskfilegryta och kladdkaka till efterrätt. Jättegott verkligen!

Andreas åkte till Karlskrona idag med tåget, han har en tenta kvar där nere innan han kan komma upp så han kommer tillbaka om typ 1,5 vecka. Och då är han lulebo!

Doris har fått syn på nåt där ute:


Och jag är trött:

...som syns.... godnatt!

IKEA

Dagen har spenderats i Haparanda och på IKEA. Blev en hel del inköp, men inget onödigt faktiskt!

Vi har även köpt en ny säng, äntligen! Den kommer 20 januiari och jag längtar för den var riktigt skön. Köpte en ny kudde idag, det behövde jag också.
Lite annat som handlade är detta:


Här är det bara ramarna som är nya, men den här byrån stod i hallen innan.


Skoskåpet köptes.


Hyllorna är nya, behövdes för att få plats med även Andreas kläder.


Andreas tyckte jag var lite väl noga med att vika om alla sängkläder och hanssukar :)


Ny tavla som jag tyckte var skitläcker. Återstår att se vart den hamnar sen.


Champangeglas 19kr/6 st. Alltså riktigt billigt.
Köpte även två vatttenkaraffer.

Lite av det som köptes, köpte även svinsnygga påslakan som jag gillade skarpt!

Det var den julen..

Nu är julen borta här hemma. Kan väl inte direkt påstå att jag städat bort julen, snarare plockat bort. Måste verkligen städa också, men orkar inte just nu. Kanske drar igenom med dammsugaren lite senare.

Har hunnit vara i stallet idag också, blev en härlig uteritt mot Bensbyn med fina Callis. Trivs väldigt bra med henne och är verkligen kul att man hittat en häst att lägga ner tid och pengar på även om det inte är ens egen.
Ska ta och lösa ridhuskort på Wallöfs också, men tror nog att jag måste vänta till slutet av månaden när man fått pengar. Just nu känner jag mig inte allt för rik. Januari är alltid den värsta månaden på året pengamässigt.

Nåväl, imorgon ska vi åka till Happis och gå på ikea. Måste kolla på en ny säng. Den som jag har här nu är så fruktansvärt oskön. Har ont i ryggen varje dag jag vaknar och det är inte kul. Så nu när Andreas också kommer upp så ska vi investera i en ny säng.

Dax att dra på Doris selen och dra lite däck hade jag tänkt, hon behöver få röra på musklerna lite. Man får passa på när det inte är så kallt ute.

Lyckad nyårsafton!

Nyårsafton var riktigt trevlig igår. Jag och Andreas var bjudna till Emelie och Mathias på middag.
Mathias hade fixat jätte gott kött med potatisgratäng och egengjord sås. Salladen och efterrätten gjorde jag och Andreas och tog med oss. Till efterrätt blev det en kladdkaka med mörk chokla, grädde och passerade jordgubbar. Var verkligen jätte gott alltihop.

Efter vi ätit och suttit och surrat blev det dags för singstar, vi sjöng sen hela kvällen med en paus för tolvslaget. Men annars sjöng vi till halv tre nästan innan jag och Andreas gick hem.














Vi sköt inga raketer utan skickade upp två pappersballonger istället.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!