Vart är livet på väg?

Ibland kan jag komma på mig själv med att tänka på vart mitt liv egentligen är på väg.. Är det så här jag vill leva mitt liv? Just nu är det mycket funderingar och börjar mer och mer känna att jag inte vill vara så här långt ifrån min familj hela livet.
Livet är svårt, hur ska man egentligen veta vad det är man vill? Och är det bara jag själv som kan välja om mina val är rätt eller fel?
Många frågor, få svar..


Hemlängtan!

Har haft sån himla hemlängtan denna veckan, vet inte varför.. Kanske kan vara för att det kommit lite snö hemma. Vilket jag hellre föredrar än allt jäkla regn som kommer här.


Bra dag förutom vädret förstås!

Idag känner jag att det är en bra dag! Fick precis veta att jag fick jobbet jag sökt på deltid, så nu slipper jag ta studielån! Hoppas bara att allt går att få ihop med plugg, doris och jobb. Viktor kan förhoppningsvis åka hem och rasta henne om det skulle köra ihop sig.
 
Tvättar en hel drös med kläder nu, fy fasiken vad tvätt det var! Blir skönt när v¨ran tvättmaskin är installerad så man slipper springa ner i tvättstugan för att tvätta.
 
I helgen ska vi nog försöka vara och köpa lite möbler, så som matsalsbord och garderob till hallen. Vi tar det lite pö om pö och köper när vi har råd! Det lär vara på IKEA som vi köper det, har iallafall tittat ut ett matsalsbord och eftersom vi bara vill ha ett vanligt vitt bord så känns det som att man får mest möbler för pengarna på IKEA. Speciellt eftersom jag bara kommer jobba deltid nu under ett år.
 
Det här bordet har vi tänkt:
 
 
Sen blir det nog bara några enkla stolar till, vill egentligen köpa några riktigt snygga stolar men känner inte att vi har budget för det just nu.
 

Underskattat gott!

Käkade precis korv med stuvade makaroner och oj så gott det var! Vi äter väldigt sällan korv och makaroner så kanske därför det blev så himla gott!

Strax ska vi iväg och träna, och sen blir det handla efter det. Tomt i kylen!

Imorgon är det ingen skola, men jag ska sitta med några uppgifter, annars blir det att tvätta kläder och tvätthögen är inte liten!


Tillbaka i skolbänken

Idag började utbildningen! Skönt, äntligen!


Kvällsträning

Var och körde magträning på gymmet nu ikväll, sen blev det sen middag i form av tonfiskröra på toast och sallad med kikärtor och avokado.

Imorgon blir det också kvällsträning eftersom jag börjar min utbildning imorgon så hinner inte på morgonen..

Har ju varit och ridit idag också, en jätte go D-ponny. Kommer förhoppningsvis rida honom nån dag i veckan i framtiden.


Helgen gick fort!

Redan söndag, helgen har varit riktigt bra. En myshelg med några glas vin, mat och trevligt folk.
Igår fick vi massor gjort, var till återvinningen och slängde skräp på fm, innan de sålde vi bort tvättmaskinen.
For sen ut till erikslund där det var smockat med folk, eftersom gallerian firar ett år. Hittade iaf en tvättmaskin på Elgiganten som ska passa.

På kvällen bjöd vi över Ida och Tobbe på tacos, och sen blev det skönt soffhäng efteråt.

Idag ska jag iväg och rida en ponny, och jag håller på att längta ihjäl mig. Är så ridsugen!


TGIF

Yes, fredag igen!
Har varit och gymmat nu på kvällen med hjärtat, och sen for vi hem för att fixa mat. Jag slängde ihop en fläskfilepasta, riktigt gott var det!

Receptet kommer här om ni vill testa!

500g fläskfilé
Kantareller
3dl matlagningsgrädde
2dl crème fraishe smak av vitlök och örter
2msk kalvfond
Salt
Peppar
2 vitlöksklyftor

Till det åt vi färskpasta med smak av spenat och även vitlöksbröd till, mums!


Det tar sig!

Börjar bli lite mer ordning här hemma, även om det fortfarande är väldigt mycket kvar att fixa med!

Idag var jag och fixade lite små saker på Ikea, som insatser till lådorna i badrummet.
Även fixat köksgardinerna så nu är det gardiner i ett rum iaf!


Överlevde!

Överlevde tandläkaren idag, iofs var det bara undersökning, men jag tycker nästan att röntgenplåtarna du måste bita på är det värsta med tandläkaren. Jag har så jäkla lätt för att kvälja så set tog sin tid och det var inte långt ifrån att jag kräktes några gånger. Hände som tur var inte!


Ångest

Jag har tandläkartid imorgon och känner redan ångest! Har aldrig varit rädd för tandläkaren men nu känns det svinjobbigt! Att jag inte varit där på flera år kanske också kan spela in..
Usch vill inte gå, men jag vet att jag måste!


Överraskning på posten

Nu är äntligen rörmokaren på plats och fixar med rören i toan, så jag hoppas verkligen att han hinner klart med iaf toaletten så den kan användas! Nu orkar jag inte springa ner i tvättstugan längre!
 
Tvättmaskinen har vi också fått sålt, blev ju lite miss i beräkningarna när vi fyndade en kombinerad tvättmaskin/torktumlare på IKEA. Den får helt enkelt inte plats i våran lilla toalett. Vi kommer nog tyvärr vara tvugna att köpa en toppmatad tvättmaskin, även om vi båda två tycker att de är så himla fula. Men det är en väldigt liten plats som är över till tvättmaskin så i värsta fall måste det bli en sådan.
 
Fick en rejäl överraskning när jag fick ett paket på posten idag, det kom från Clara och Meya och innehöll en jättefin svart/beige klänning och ett pärlarmband som Clara hade gjort själv. Jag blev så glad, det gjorde verkligen min dag! Saknar de så himla mycket varje dag!
 

Redan 16/9?!

Vart försvinner tiden egentligen?! Blir nästan rädd när jag inser hur fort tiden faktiskt går. Hinner ju inte med något alls, känns som att man hade behövt stanna klockan ibland!
 
Om en vecka börjar jag plugga igen, ett år blir det plugg och denna gången tror jag verkligen att det är rätt utbildning för mig. Försöker även att hitta ett extrajobb vid sidan om så man kan ha lite bättre ekonomi även om man är student. Dock inte den lättaste kan jag säga!
 
Idag blir det att fixa gardiner till köket, köpte tyg på IKEA igår. Gillar att fixa mina egna gardiner, tycker det är trist och ha färdigsydda gardiner i alla rum. Kan ju vara kul och stajla med något man gjort själv :-)
Sen kommer rörmokaren imorgon så vi borde ha en toalett som går att använda imorgon! Gissa om jag längtar!
 
Det tar sig!
 
 

Rätt är rätt, eller?

Vissa val i livet kan man komma på sig själv att fundera över.. Har man gjort rätt? Jag vet att man inte ska ångra sådant man gjort utan bara sådant man aldrig gjort.
Ibland måste man få fundera lite extra, för man gör ju inte alltid rätt val i livet..

Snart är badrummet färdigfogat och då är det rörmokarens tur att komma och sen ska bara allt på plats! Snart klart alltså! Yeey!


Nya älsklingar!

Min sambo var världens bästa sambo igår! Fick något som jag så länge kikat på!


Underbart med träning

Det är så jäkla gött att jag kommit igång med träningen igen. Jag har ju alltid älskat att träna men har haft svårt att hitta motivationen det sista året. Nu är min motivation på topp och ska köra styrke/kondition minst 4 dagar i veckan. Gärna fler! Sen varvat med powerwalks med Doris. Har tränat alla dagar utom onsdag denna veckan, då blev det endast en powerwalk med Doris.

Idag blev det ben och rumpa och jag känner redan nu att träningsvärken kommer vara ett faktum imorgon!


Gårdagen

Skrev precis ett långt inlägg, men självklart hände nåt och allt raderades. Jag orkar inte skriva om allt så visar bara bilderna jag laddade upp.
 
Trött Doris har slocknat i soffan
 
Innan en spännande intervju igår
 
Lunch och fika på Åsby handelsträdgård med Emmy

Badrum

Nu har vi nästan köpt allt som ska till badrummet, kaklet kommer att vara vitt på väggarna. Ganska stora kakelplattor för att få rummet att kännas lite större. Sedan blir det mörkbrunt golv, små plattor. Var först inne på om vi skulle ha grått eller svart golv, men svart känns det som att alla har. Brunt är också populärt men inte lika vanligt som svart.
 
Idag var vi på IKEA och köpte tvättställ och kommod och det blir denna:
 
Enkelt och stilrent precis som vi vill ha det.
 
Sedan köpte vi även spegel och det blir bara en vanlig platt ganska stor spegel med lampa ovanför.
Hade även turen att fynda tvättmaskin/torktumlare på IKEA´s fyndavdelning. Var 30% billigare än om vi skulle köpt den till ordinarie pris!
Det som är kvar att köpa nu är väl egentligen bara duschväggarna.
 
Dessa köpte vi också:
 
   

 
 

Kaos i hemmet

Är riktigt less på kaoset här hemma nu, jag är en tjej som gillar ordning och reda och nu är det allt annat än det! Svårt att göra allt själv här hemma, Viktor han jobbar bara så får inte speciellt mycket hjälp av honom.
 
Idag ska jag fan själv bära ner kartonger och allt annat som inte ska vara i lägenheten, för annars blir det inget gjort..
 
 
Garderoben är nästan klar iaf.. Bara dörrarna kvar för alla kläder är nu inhängda.

Trött

Ligger i soffan och myser med Doris, väntar på att Viktor ska komma hem från sin visning.
Har varit och köpt kakel till toaletten idag, även toastol och dusch är inhandlat. Bara tvättställ, duschhörna och tvättmaskin kvar att köpa. Förhoppningsvis blir toaletten klar nästa vecka! Vill inte springa ner till tvättstugan mer nu!

Har iaf kommit igång med träningen nu, varit tre gånger denna vecka och vi ska nog imorgon bitti också. Riktigt kul!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!