Jag är en stolt norrlänning!

Tyvärr tog säsongen slut idag...

Tråkigt, men Luleå har gjort en grym säsong. Tack Luleå!

Vi fortsätter på detta nästa säsong och då tar vi det. I år gav vi alla experter en knäpp på näsan, alla hade dömt ut Luleå inför säsongen. Alla trodde att Luleå skulle få kvala för att få hålla sig kvar i elitserien. Det känns skönt att experterna får be om ursäkt.



Idag är jag en stolt norrlänning, trots förlusten.

Kom igen nu Luleå!

Så spännande! Luleå spelar så bra idag, hoppas och håller alla tummar och tår på att det går hem det här. Säsongen är inte slut än!

Sitter här med min slutspels t-shirt:


This is me


Good night

Nyss hemkommen från stallet, haft stallmöte och sen kvällsjour. Aningen trött nu, så ska bli skönt att hoppa i säng snart. Måste nog bara ta en snabbdusch först.

Dagen har egentligen inte innehållit något annat än lite skola och sen stallet hela kvällen. Så tyvärr får jag nog uppdatera en annan dag. Nu duschen sen godnatt.

Hej hej

Nu drar jag till skolan, har övningspass kring allmän förvaltningsrätt idag.


Tisdags tristess.

Kom precis hem från bästa vännen Åsa, haft en måndagsdejt! :-)
Ätit lite ost och kex och druckit två glas vin, väldigt mysigt. Alla borde testa på att ha måndagsdejter istället för lördagsdejter med sina vänner, det livar upp veckan. Jag som i vanliga fall avskyr måndagar kan istället se fram emot måndagen. Smart va?
Meningen är ju inte att man ska bli full eller tjock, utan bara ha trevligt. Man behöver ju inte ens dricka vin, nu kan man ju dricka påskmust! :-) ... och äta fruktsallad!

Nåväl, glad att jag har underbara vänner iallafall. Det är inte alla oms har det. Nu ska jag sova för imorgon måste jag plugga. Kanske tisdagen jag avskyr denna veckan?

Ny vecka

Då var ännu en helg slut, förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen. Tycker inte man gör så mycket men ändå går dagarna så himla snabbt. Helgen har varit väldigt lugn. Massor med hockey, hästar och lite annat också. Synd att Luleå förlorat båda matcherna i helgen, men än håller jag hakan högt, tror fortfarande att det är vi som går till final!

Vaknade av ett sms av mamma imorse där det stod "Har eran bil brunnit?", jag kan ju säga att jag blev rätt ställd. Men tydligen hade det varit en stor bilbrand på Porsön inatt, så jag slog på datorn och kollade om det stod något. Och mycket riktigt, en stor brand hade varit inatt, men som tur var så var det inte på våran parkering utan borta vid studentbostäderna. Så nej våran bil har som tur är inte brunnit.




Idag är det skola, en ny kurs börjar. Socialrätt, får väl se om det är nån rolig kurs.

Dax att dricka kaffe nu så man vaknar innan skolan börjar.

Clara sju år idag!

Idag fyller världens bästa Clara sju år! Grattis på födelsedagen!

Moster älskar dig mest av allt och hade gärna varit med dig idag. Du får istället presenten med posten förmodligen på tisdag och sen hoppas jag vi ses snart!


Massor med grattis kramar och pussar till mosters ängel!

Earth hour och egentid

Har precis tagit ett bad, är ensam hemma. Andreas gick över till andra Andreas så jag har passat på att ha lite egen tid med bad och ansiktsmask och sånt.Var ju Earth hour idag också, så släckte ner allt och tände lite ljus, inte lika mysigt i år som förra året då jag och Andreas hade en riktigt mysig timme. Fixade varma mackor, släckte ner allt och tände ljus, sen spelade vi alfapet och hade det trevligt bara vi två :-)

Luleå förlorade mot Skellefteå idag, på grund av en domarmiss enligt mig. Skulle vart utvisning innan målet men men.. Nåväl, vi vinner hemma imorgon.

Imorgon fyller världens finaste tjej år, Clara fyller sju år. Shit vad tiden går fort.

Ska nog faktiskt krypa ner under täcket nu, har mensvärk och är trött så känns lockande.

Eat Pray Love

Såg precis klart "Eat pray Love" oxh jag tyckte väldigt mycket om den. Det var verkligen en Angelica film. Först tyckte jag nästan att den blev lite seg för det är ju en ganska så lång Drama, men ju mer jag såg desto mer kom jag på mig själv att sitta och le. En riktigt mysig film, jag gillar mysiga filmer :)
Så jag kan absolut rekommendera den!


Sen är ju svenska Tuva Novotny med i den också, riktigt kul och se.

Nu blir det bara att fortsätta ta det lugnt i soffan, vänta på at älsklingen kommer hem. Sen blir det nog sängen ganska tidigt idag, tänkte att jag skulle ta mig till stallet på förmiddagen imorgon.

Pengarna kom in på kontot och försvann lika snabbt..



Då var alla räkningar betalda, skönt. Får bo kvar denna månaden också :-) Och äta, iallafall halva månaden, var och storhandlade innan idag :-)

Ikväll blir det en lugn kväll, Andreas ska iväg nånstans så jag kollar väl en film eller nåt och myser på här hemma med vovvarna. Ganska skönt att inte planera så mkt. Blir ju hockey både lördag och söndag i helgen. Kollade precis på om det fanns några biljetter kvar till matchen på söndag, men det var helt slutsålt. Så man får väl hålla koll på när det kommer ut biljetter till sjätte matchen, så kanske man kan gå då.

Nu måste jag tydligen hjälpa till med maten, skriver lite mer ikväll.

Saknar er!

De två jag saknar mest idag:


Clara


Och Lamborgini


Match 2 ikväll

Idag är det match två av sju i coop arena. Ska tyvärr inte dit ikväll, inte riktigt råd just nu.
Hejjar på Luleå hemma hos Emelie istället, och lyssnar på den härliga stämningen som jag vet att det kommer vara i coop arena ikväll.

Ute är det värsta stormen, funderar på att läsa lite i böckerna till civilrätten så inte allt måste göras i nästa vecka. Eftersom det ändå inte är speciellt varmt ute.

Uppdaterar kanske mer ikväll, inte så mkt att skriva nu..
Bjuder på ännu en redigerad bild av Callis.


Callis

Hade lite att göra, så gjorde detta :-)


Självklart är man hockeyfrälst nu!

En dag utan planer, känns helt underbart. En dag som jag inte måste plugga på, underbart!

Fick en kommentar på mitt förra inlägg där det stod "Hockeyfrälst eller vaddå"? I denna situation är det svårt att vara något annat, har alltid älskat sport och hockey har alltid varit en av de sporterna som jag älskar mest. Så ja, jag kanske är lite hockeyfrälst, man kan ju inte annat än älska Luleå hockey just nu!

Bjuder på en bild av Doris idag.


"Burra" Burström

Jag säger bara en sak..

Anders "BURRA" Burström! :-)
(med lite hjälp av Komarek)

1-0 till Luleå i matcher!

Kom igen Luleå!

Idag är det semifinal 1 i bäst av 7. Heja Luleå!


Vi skickade Djurgården tillbaka till skansen!

Gårdagen var magisk!

Det var het ishockey mellan Luleå-Djurgården i Coop arena, och jag och Emelie var på plats. Sista avgörande matchen, vilka skulle ta sig till semi? Jag har sagt hela kvartsfinalen att Luleå tar sig till semi, och jag fick ha det sista ordet, gissa om jag är lycklig! Det var nog faktiskt den bästa hockeymatchen jag varit på, den innehöll allt! Spänning, dramatik, mål, tacklingar, domarskandaler, ja allt!

Nu blir det semifinal mot lillebror, Skellefteå alltså. Hett norrlandsderby som jag hoppas och tror Luleå kammar hem, men jag tror det kommer krävas även 7 matcher i denna omgången, två starka lag!

Så här ser det ut utanför våran dörr just nu:



Och denna hänger på balkongen:



Fan vad underbart! :-)

Nu tar vi dom, nu tar vi dom!

Beger mig för att hämta upp Emelie och sen drar vi till Coop arena. Nu jävlar tar vi dom!


Jävla nackspärr!

Min bästa kompis just nu:


För er som inte vet vad det är så är det en värmande vetenalle.

Färga coop arena rött ikväll

Sitter i soffan, läste lite nyheter på webben precis. Såg att Luleå nu också hade anmält TVÅ stycken djurgårdare. Inte mer än rätt enligt mig, sviker det ena laget förtroendet om att inte anmäla så kan lika gärna Luleå också göra det. Jag hoppas verkligen att stämningen i Coop arena blir fantastisk idag. Alla ska få varsin röd t-shirt när man kommer till arenan så jag hoppas att alla tar på sig dom, kommer se häftigt ut i såna fall.

Skulle egentligen hoppat Callis imorse, men min nackspärr vill inte ge med sig så kände inte att dret var så bra att hoppa med nackspärr. Får ta det kanske till veckan som kommer istället. Kändes ändå som att det gick helt okej första gången jag hoppade Callis, med tanke på att det var typ 4 år sen jag hoppade senast. Och jag hade glömt bort hur roligt det var! :-)


Hon är så himla söt, riktigt glad över att ha hittat en sån fin häst att rida. När man inte riktigt har råd att ha en egen ännu.

Nu är det dax att dra fram miljörätts böckerna och plugga lite, har ju tenta imorgon. Kommer gå skit, inte kul och skriva tenta med nackspärr heller. Men vad ska man göra?...

Vinst imorgon, inget annat är okej!

Jag är arg nu... Hur fan ska det gå och plugga när jag är arg?!

Luleå förlorade ännu en match igår, de har nu tappat 3-0 till 3-3 i matcher. INTE OKEJ! Sista avgörande matchen hemma imorgon och fastän vi inte har en arena som tar 14.000 åskådare så ska coop arena glöda med sina 6.000 imorgon!

Blev ännu argare när jag läste aftonbladets hemsida idag, Cam Abott avstängd imorgon?! Okej, inte okej av honom att göra den där sparkrörelsen. Men är det då okej att Djurgården har höga klubbor upp i ansiktet hela tiden. Vad är farligast, en fot i röven eller en klubba i ansiktet/halsen?!
Satan vad arg man kan bli!

För all rättvisa i världen låt Luleå hockey vinna imorgon! Och Skellfteå, förstår ni vad kul det hade varit med norrlands derby i sju matcher!

Jag och Emelie var ut en sväng på Olivers igår efter matchen, såg allt från bresande kvinnliga könsorgan på dansgolvet, till han som är med i kniven mot strupen till en kille som stod utanför MQ och runkade. Fy fan vad äckligt det var!

Hur som helst, VI MÅSTE VINNA IMORGON! INGET ANNAT ÄR OKEJ!

Nackspärr igen...

Jag har nackspärr... IGEN!

Hatar att ha detta, gör så jäkla ont, fattar inte varför jag får det hela tiden nu..

Ska steka lite köttbullar nu iallafall, sen blir det att gå över till Emelie och kolla när Luleå förhoppningsvis går vidare till semin. Annars blir jag arg!

Orkar inte plugga så mkt mer, kanske läsa nån sida i boken bara.

Rödhårig

Sitter med färg i håret, får väl hoppas att den inte blir samma färg som färgen jag blandade till av det som syrran skickade med. :-) Isåfall är jag inom 20 minuter lila i håret.. Haha..
Nejdå, det ska förbli rött! :-)

Dagens.

Jaa redan torsdag eftermiddag. Förstår inte vart tiden tar vägen... Den här veckan har ju bara sprungit iväg. Förutom tentaplugg i miljörätt har jag även hunnit vara och rida en halvtokig Callis, tror det berodde på att det blåste rätt rejält ute. Hade egentligen tänkt att fara till ridhuset idag, men ändrade mig eftersom solen var framme när jag var ute. Dock kraftig blåst.

Sen hann jag även vara till Emelie för lite välförtjänt girltalk. Så skönt och prata av sig med tjejkompisar lite då och då.. De förstår som lite mer än pojkvännen. Och det ska de väl göra?!

Nu ska jag snart göra ett ryck med sista plugget för dagen, och funderar även på att lägga i hårfärgen i håret.

Köttfärsomelett

Lovade ju att jag skulle skriva ut recept för köttfärsomeletten jag gjorde igår. Testa den, dne är riktikgt god och väldigt enkel att göra!



Recept:

Fyllning
400 gram
2 st
1 st
3 msk
1,5 msk

Botten
4 st
1 dl
2 msk
1 tsk

Täcke
2 dl
1 dl
0,5 dl
10 st

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Hacka lök och vitlök och bryn i stekpanna. Tillsätt köttfärsen och bryn tills den är genomstekt. Salta och peppra. Häll i vattnet, tomatpurén och hackad färsk timjan och låt puttra tills vätskan kokat bort.

3. Vispa äggen med grädde och oregano och häll i en smörad gratängform.
Grädda i ugnen i cirka 8-10 min. Ta ut och lägg på fyllningen. Höj värmen till 225.

4. Fördela köttfärsen i formen. Blanda grädde, crème fraiche och ost i en separat bunke och häll smeten över köttfärsen. Fördela skivade coctailtomater över omeletten. Grädda ca 10 minuter eller tills osten smält och den fått lite färg.

Recept hämtat från http://www.tasteline.com

FAAN!

Jag säger bara FAAAAN!!

Vi skulle ju knipa semifinalplatsen idag! Nåväl, vi tar den på fredag!

Vår!

Blogg.se har varit nere hela dagen så inte kunnat blogga. Så visar istället två härliga bilder från tidigare idag nu.

Det är vår i luften!


Ligger på balkongen och solar



Just nu har jag en köttfärsomelett i ugnen, tänkte ladda upp recept på den sen för den är riktigt god och väldigt enkel!

Desperate housewifeskväll!

Då var tentan skriven, gick väldigt fort. Tog bara lite mer än två timmar. Kände som att det gick så fort så jag började undra om jag glömt nån fråga. Men det gick bara väldigt smidigt på tentan idag, jag hoppas verkligen att det gick bra också. Kändes helt okej och svarade på alla frågor.

Ikväll ska jag och Åsa ha Desperate housewifes kväll, fira att den äntligen börjar igen. Och det gör vi med ett glas vin eller två! :-)

Imorgon startar plugg igen då jag har tenta igen om en vecka... Pust och stön...

Tentaskrivande..

Då drar jag och skriver tenta!

Ha en bra tisdag så länge.

Varför bestiga berg när man kan gå på småsten? :-)

Doris och Husse busar lite, Doris vinner nog ;-)


Goda besked!

Ligger i sängen och pluggar nu..


:-)

Var med Malou till veterinären idag, kom därifrån med positiva besked vilket känns väldigt skönt. Hon blev undersökt och röntgad och det visade sig på röntgen att hon har spondylos, av lindrigare slag.. Behövs ingen speciell medicin för det nu, men köpte medicinskt foder som ska hjälpa till att förebygga att det blir värre..

Säljes!

Har funderat på att sälja min Norröna jacka, den är väldigt fin. Enda anledningen till att jag funderar på att sälja den är för att jag lessnar väldigt fort på jackor. Den är som ny och sparsamt använd under en säsong.
Storleken är Small.


Jackan är av färgen Festival Fuchia. (Bilden är från addnatures hemsida)


Egen bild på jackan.
Pris 2500:- , nypris 3500:-

Sen har jag även tänkt att sälja mina läderridstövlar. De är av märket Cavallo och i storlek 37. Normal skaftvidd.
De är i väldigt bra skick, nästintill som nya, säljes endast för att de är lite för stora för mig.



Prisidé 1500:-, nypris ca 3200:-


This is my sunday..


Sitter i sängen med juridik böckerna vid ena sidan..

..kaffet i den andra handen..


..och Doris liggandes mellan mina ben... :-)

3-0 i matcher!

Så jävla skönt!

3-0 i matcher nu! :-)

Jäkla djurgårds supportrar som tänder bengaliska eldar och startar brandlarmet, det var inte lika kul när ni blev hotade att få lämna arenan va?!

Hur som helst, Luleå vann ju!!! :-)

Dax för kvartsfinal 3!

Då åker vi på hockey nu då, kvartsfinal 3 och hoppas verkligen Luleå tar segern!

Lägger in lite bättre bilder på frisyren nu:




Förordningar, Direktiv och Luleå hockey...

Sitter och pluggar till tentan, inte allt för roligt men måste man så måste man! Just nu sitter jag och läser om EU-rätten, hur många av våra lagar är stiftade i förhållande till Europa rätten. Eftersom Sverige som EU land har vissa skyldigheter. Intressant är det, men det är lite klurigt.

Senare idag ska jag och A på hockey, tredje kvartsfinalen och jag hoppas verkligen att Luleå utökar ledningen till 3-0 i matcher! :)
Sen blir det givetvis melodifestivalen på kvällen, lite god mat och ett glas vin till det!


Hoppla hoppelihopp

Idag hoppade jag Callis för första gången, inga direkta höjder men det var riktigt roligt iallafall. Har inte hoppat på flera år så jag kände mig lite ringrostig. :-) Nizar kom upp på läktaren när jag hoppade våran lilla bana och tyckte jag var en naturbegåvning, HAHA! Tror han var lite skämtsam, tur iallafall att han inte tyckte jag var kass :-)



Ringt veterinären idag angående Malou, hon fick en tid på måndag morgon så då ska vi göra en undersökning. Hoppas verkligen att det inte är så allvarligt. Men när det gäller nåt sånt här ska man verkligen inte googla på symptomen, blir man bara oroligare än man borde vara. Men samtidigt kan jag inte låta bli att googla..

Nu blir det snart sängen för mig och A, är trött och imorgon måste jag plugga hela dagen! Blä.

Älskade Malou

En och annan tår har runnit längs min kind ikväll... Malou mår inte så bra, hon flåsar och gnäller från och till.. och det är inte likt henne.. Fick rådet av veterinär att ge en albyl minor och nu är hon lugnare.. Vilket förmodligen betyder att hon har ont någon stans..
Det är så jobbigt och tänka att hon inte alltid kommer finnas här... Hon har ju funnits i nästan 11 år..

Imorgon ska jag ringa veterinären och se om de har någon tid, vill inte gå omkring och oroa mig.. Vill inte att Malou ska ha ont, det förtjänar hon inte!


Älskar dig, vill att du alltid ska finnas och må bra!

Äntligen Nizarträning för min del också!

Idag var det ridpass för Nizar igen, kände mig grymt taggad redan när jag steg upp imorse :-) Kan väl kanske bero på att jag varit med under hans kurs hela helgen i Kiruna, men inte haft nån häst att rida. Callis kändes riktigt fin stundtals, seg i höger varv men fick förklarat för mig varför. I vänster varv kändes hon riktigt mjuk och fin. Så det var roligt att rida idag, och Nizar begövde inte påpeka mina armbågar en endaste gång idag!! :-) Det går framåt!

Imorgon ska jag hoppa Callis för första gången, ska bli riktigt skoj. Är sjukt länge sen jag hoppade över huvud taget. Tror det var Perl jag hoppade senast(!). Alltså flera år sen! Men det är väl som att lära sig cykla, det sitter i ryggmärgen.

Syrran permanentade mitt överhår i tisdags, blev riktigt bra!

Syns inte så jätte bra på den här bilden, men är jätte nöjd!

Vill du få gratis tamponger hem varje månad?!

Tro det eller ej men rubriken stämmer. Har hittat en sida på internet som erbjuder GRATIS tamponger hem varje månad. Och de är helt gratis, inte ens frakt ska man behöva betala. Det enda man måste göra är att varje månad svara på några frågor och efter man gjort det får man hem tamponger nästa månad igen. Hur bra är inte detta?! Speciellt om man är student och inte jätte gärna lägger pengar på tamponger.
Gå in på denna sida: http://www.tamponsforfree.se/Home.aspx


Fettis-dagen :-)

Har ju glömt att visa semlorna jag och mamma bakade igår. Eller här får ni se en av dem! De blev jätte goda, första gången både jag och mamma bakade semlor.


Permanent och polisinfo

Dagen började med en sparktur med Ria, hon behövde verkligen få springa av sig.
Sen for jag och mamma på Claes olsson och köpte ett liggunderlag till mig bland annat, har inget och man vill ju gärna kunna vara ute nu när våren är på väg. Efter det blev det frissan för min del, syrran hade en avbokning så hon kunde ta mig mitt på dagen. Har inte klippt så mycket, men däremot lagt i en permanent i det lite längre håret.


Syns inte så bra på den här bilden, men ska fota med den vanliga kameran imorgon och lägga upp. Är iallafall jätte fint.

Sen nu ikväll var jag till polisstationen och lyssnade lite på info om polishögskolan. Har redan varit på det en gång för några år sen, men Alselind "tvingade" mig att gå och lyssna igen.



Imorgon bitti ska jag köra hem till Luleå, Andreas kommer nog först på fredag men men.. Får väl vara ensam hemma med hundarna tills dess.

Har sån jäkla värk i nacken, typ nackspärr. Inte kul!!


Del 1...

Ja tänkte att jag skulle försöka sammanfatta kursen lite. Har varit väldigt givande trots att jag inte ridit själv. Man lär sig mer än man kan tro genom att stå på backen och se och höra vad Nizar säger. Hans filosofi går ut på att man ska vara mjuk, följsam och elastisk och det är bara så himla logiskt allt han säger. Det som jag tycker är extra bra med Nizar är att han inte säger att det är si eller det är så, utan han är väldigt tydlig med att säga att det finns många olika lösningar, beroende på vilka förutsättningar man har som människa och häst. Och han är väldigt noga med att poängtera att det han säger är sådant som han anser funkar, men det behöver inte betyda att alla ska tycka så utan han vill bara framföra hans filosofi.

Det som han framför allt har hjälp alla ryttare med under helgen är hur de använder sina egna kroppar för att få hästen fram på tygeln. Han är väldigt noga med hur man använder en speciell del av ryggen, nämligen ländryggen. Det finns en speciell liten rörelse i ländryggen som man känner om man ställer sig upp, håller handen på ländryggen och hukar sig (som om man red lätt). Den rörelsen ska man använda när man rider.


En annan viktig del av kroppen är dina höfter, använd höfterna med hästens rörelser inte emot. Man ska inte sitta och driva hästen med sitsen, det motverkar hästens rörelser. Du "driver" hästen genom att sitta rätt och använda den lilla delen av ländryggen som jag precis förklarat. Dock är det väldigt svårt att förklara detta, det är något man måste känna själv.

Fortsättning följer...

Ännu en heldag!

Ännu en heldag i stallet, åkte dit vid nio imorse och kom hem för en halvtimme sen. Det är så lätt att bli kvar där! :) Och speciellt när det är så intressant.
Hade teoripass med Nizar idag, väldigt lärorikt. Man tänker inte på hur mycket skelettet påvekar ridningen som det faktiskt gör! Att en sån liten del av ländryggen kan ge så stor inverkan på hur din häst kommer att gå, det är makalöst. Väldigt intressant. Känner att den här helgen har gett mig mycket även om jag inte har ridit själv. Är väldigt taggad att rida för Nizar på torsdag nu.

Nåväl, bättre uppdatering och lite mer förklaringar kring det jag menar med skelettet imorgon. Nu ska jag ut med hundarna, ta en dusch och sen sova. Andra chansen på tv skiter jag i.

Trött!

Blir bara en snabbuppdatering idag, är så himla trött. Ligger i sängen och känner att jag alldeles snart måste sova. Har tillbringat nästan hela dagen i stallet känns det som, for dit vid halv ett och kom väl hem till mamma och pappa vid halv åtta. Men det har varit lärorikt, imorgon tänkte jag vara i stallet efter nio, teorin är ca halv elva.

Men men, kanske orkar uppdatera mer imorgon. Nu är det godnatt!

I Kiruna

Shit vad det stormar ute, inatt var det sån storm så jag trodde fönstrena skulle komma in. Är tydligen lavinfara 5 på en 5-gradig skala uppe i abiskofjällen. Tur man inte är där och ska åka skidor.
Har varit på stan med mamma en sväng, köpt nya skidstavar eftersom mina gick av. Ska köra förbi stallet lite senare och höra när Nizar träningarna sätter igång imorgon.


Ser sådär lagom glad ut :)

Ny länk till Fredrik Steens blogg!

Är hemma i Kiruna nu, kom hit vid sex tiden ikväll. Gick bra att köra, var förvånansvärt lite trafik på väg uppåt. Ligger i sängen nu, tänkte att jag skulle ta och sova snart. Känner mig väldigt trött. Imorgon ska jag följa med mamma på stan en sväng, sen blir det fixa Clara inför hennes disco på skolan på eftermiddagen :)
Så godnatt på er, bjuder på en bild på mig och Doris från tidigare idag(skrev ett långt inlägg tidigare men det var ju något driftfel på blogg. se så blev aldrig publicerat, och kommer inte ihåg vad jag skrev..)



Fick förresten en kommentar om att inte länken till Fredrik Steens blogg funkade, så jag gör ett nytt försök. Hoppas den funkar nu!
http://www.fredriksteen.se/valkommen/14-startsidan/47-underbara-fantastiska-kamphund

Calgari

Dagen har gått väldigt fort, varit in till stan med Åsa och köpt en liten present till syrran som fyllde år förra veckan. Sen åkte jag ner till stallet och longerade Callis, hon var lite öm i ryggen så tyckte hon skulle få vila ryggen idag. Tog några bilder på henne i stallet, har ju knappt tagit någon innan.











En riktig snygging!

Vill ha en egen pålle! :)

Alla som känner mig vet att jag är så sjukt sugen på en egen häst. Tyvärr finns inte pengarna att köpa och äga en just nu när man studerar. Men jag kan ju alltid drömma. Kolla till exempel på den här skönheten som är ute på blocket nu... shit vad snygg den var!


Blev lite kär i henne!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!