Oh, Linus Wahlgren.

Söndag idag, är i Kiruna och igår blev det utgång med tjejerna. Käkade först mat från Thai och sen vart det vin och en hel del tjejsnack :-) Ferrum efter det och dit hade minsann Linus Wahlgren också hittat. Hehe, lite ovanligt med kändisar när man är ut i Kiruna, så man blir lika förvånad varje gång :-) Det var rätt mkt folk ute faktiskt, kanske var för att det var löningshelg och det var väl sådär halvkul. Var nog inte hemma fören vid halv fem, för vi hamnade hos Fredrik med käket och sen tog det sån jäkla tid innan man fick en taxi.
Idag har jag bara tagit det lugnt iaf, varit ner till therese.
Nu ska jag strax krypa ner under täcket, sova med Clara idag. Ska bli mysigt, hon är så go! Imorgon blir det nog en lunch på stan med mamma och sen får man se.

En bra dag.

Idag är en bättre dag än igår. Idag känner jag mig glad, ganska rastlös men ändå glad. Förstår inte hur jag kan ha så himla mycket energi. Varit och tränat alla dagar än så länge den här veckan, tror det blir en sväng imorgon också, ska ändå in till stan en sväng så då kan jag ju lika gärna träna också. Måste hinna till stallet också, rida och fixa med Perl.

Hockey med Sussi imorgon kväll, ska bli kul, Komma ut och träffa lite folk. Blir Kiruna till helgen, kanske även under veckan. Får se hur det känns på söndag. Har ju inte så mkt att göra här i Luleå så kan ju lika gärna vara i Kiruna och spara lite pengar och bli uppassad av mamma och pappa :)  Måste höra med Nautilus om man får träna i Kiruna på mitt kort. Annars får jag väl ta med baddräkten och joggingskorna så man kan träna ändå.

Nu ska jag fortsätta kika på den nya svenska kriminalserien "Oskyldigt dömd".

Nån slags låtsasvärld.

Det känns som att jag lever i någon sorts låtsasvärld just nu, att jag måste låtsas som att allt är så jäkla bra med mig för alla. Skulle behöva någon som plockar ner mig på jorden, säger åt mig att jag inte alltid behöver vara så jäkla glad och positiv hela tiden. Varför ska jag låtsas, varför kan inte jag bara få spy galla över allt som känns skit just nu? Det får jag ju, men jag vill inte uppvisa den fasaden för alla mina nära och kära. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig eller försöka förstå mig. För hur ska nån annan kunna förstå mig när jag inte ens förstår mig själv?
Jag fattar inte varför jag hela tiden ska ställa så höga krav på mig själv, jag är väl bara mänsklig som alla andra?
Varför kan det inte bara bli som jag vill? Antagligen finns det en anledning, för att jag är så jäkla feg! Ta tag i det Angelica, kanske det löser sig i den riktningen du vill! Jag blir så arg på mig själv när jag hela tiden bara går runt och velar, jag lever ju bara en gång.
Den här låtsasvärlden som jag lever i just nu kommer inte direkt bli verklig, förr eller senare hinner verkligheten ikapp mig. Det är bara nåt jag måste inse och sen verkligen ta tag i allt som jag blir så arg på. Ingenting löser sig av sig själv, även om man många gånger hade hoppats på det. Det hjälper inte att man önskar saker när klockan slår tolv, sånt slår inte in, Det händer inte längre, Nu är det bara att ta tag i problemen om man vill att de ska lösa sig.

ord.

Att några ord kan göra en så glad. Jag kommer sova gott nu :-)

Man får inte allt här i livet.

Vissa saker blir bara inte alltid som man tänkt sig, hur jäkla gärna man än vill.

Fast ibland kan det kanske vara bra och låta tiden få utvisa, vem vet. Det kanske blir som man vill tillslut?

Roligt!

Sitter här hemma i soffan nu och bara myser. Riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Gårdagen var händelserik, började på Invit vid fem tiden där jag träffade grabbarna och tog nåt glas vin. Sen gick vi till Kungsholm, blev mottagen väldigt trevligt av alla, kan ju säga att jag inte behövde känna mig ensam en enda minut. Hela kvällen var det nån som ville prata. :) Kul att man har gjort ett gott intryck på folk den här sommaren. Blev bjudna på Tacos och öl/vin på båten och den åkte runt på havet mellan 18-21, underhållning med liveband och en massa sköna människor.
När båten hade gått i hamn så gick vi ett helt gäg på Kafelino, drack lite där och sen bar det av till Olivers. En trevlig kvällm som dock förstördes lite av att min mobil försvann. Som tur var så hittades den på killtoan(?!) och jag fick tillbaka den imorse. Har ingen jäkla aning om hur den hamnat är, men förmodligen nån som har tagit den och sen kanske glömt dit den. Jäkligt lättad över att jag fick tillbaka den sen. Trodde först att hela väskan var borta, men den var i garderoben.
Idag har jag bara tagit det lugnt, tog ett varmt bad och gjorde varma mackor. Sen har jag legat i soffan och kollat tv och ätit chips :)
Imorgon ska jag försöka hinna vara på gymmet, känner att det behövs nu efter två dagars ledigt. Sen blir det nog film och godis med Emelie på kvällen.

Skiftlagsfest!

Idag är det fest, och inte vilken fest som helst. Haha, fest med skiftlaget från i somras. Känner på mig att det kommer bli grymt kul. Grabbarna kommer väl supa mig under bordet, gäller att ha lite karaktär själv och hålla koll på hur mkt man dricker :)
Börjar redan vid fem på Invit, sen ska vi käka på båten Kungsholm och sen har jag ingen aning om vart det bär:) Roligt lär det nog bli iallafall, fast hade ju kunnat bli ännu skojjigare.. Ni som vet fattar :)
Varit på frukostdejt hos Emeliei morse, köpte med mig färskt bröd och yoghurt. Alltid lika lättsamt och trevligt med Emelie. Snackat lite skit och lite mera skit :)
Dax och vila en femma innan man måste städa upp lite här hemma och sen faktiskt börja fixa sig :)




Skål!

Blä för att gå hemma.

Nu är jag less på att vara arbetslös, har bara varit det en månad men det är verkligen tråkigt! Speciellt då alla andra jobbar.
Jag och Åsa har varit och tränat både igår och idag iallafall, ska möta henne imorgon också på morgonen. Sen måste jag in till stan och leta nåt jag kan ha på mig på fredag, kollade lite idag, men hittade inget som jag ville ha. Vet inte riktigt vad jag är sugen på att ha på mig på fredag, Ska bli så grymt kul iaf, dra ut med Kungsholm. Undrar vad vi får för mat?:)
På lördag blir det kanske att gå på hockey, får se om Sussi kunde gå. Annars får man se vad man hittar på, nåt blir det väl alltid.
Snart tvättstuga, trist men ett måste.

Helgen var fantastisk!

Helgen har verkligen varit riktigt kul. Det här kommer vi göra till en tradition, fjällvandring varje år!
Vi har haft kanonväder hela helgen, varit ute hela dagarna. Vandrat och myst! Hundarna har också trivts hur bra som helst. Doris har nog aldrig varit så trött och slut på kvällarna som nu. :) Skönt att det går att göra av med hennes energi också.
Torsdagen började med att vi körde upp till Nikkaluokta, fixade klart allt med väskorna och packningen, drack en kopp kaffe och sen bar det iväg. Två mil framför oss med 25 kg packning var på ryggen och varsin hund. Det var tungt men vi tog oss till Ladtjojaure, dit är det ca 5,6 km. Åt varsin våffla med grädde och hjortronsylt och sen tog vi båten över sjön. Vi kände att vi inte orkade gå runt den med så mkt packning. Så när vi klivit i land så hade vi 8,2 km kvar att gå innan vi var uppe på Kebnekaise fjällstation. Sista km var en pärs, usch vad vi var tröta i hela kroppen. Det var riktigt skönt när vi såg fjällstationen.
Slog upp tältet och sen fiade vi lite mat och sen slocknade vi typ klockan åtta på kvällen. Både vi och hundarna var helt slut! Sov till åtta på morgonen, sen var det frukost innan vi skulle fara iväg på en dagstur uppe i fjällen. Vi hade ju tänkt att vi skulle ta en tur upp på kebnekaise men eftersom vi hade hundarna med oss så skippade vi det eftersom det är mkt glaciärer och sånt på vägen upp. Så vi tog en kortare dagstur på fredagen och låg och mös i solen, lagade till suovas.
Sen på fredag kväll fixade vi till eld och åt en jättegod kycklinggryta, satt och hade det mysigt vid elden med lite vin. Vart en ganska tidig kväll då också så vi var nog i säng vid tio.
Bestämde oss sen för att vi skulle gå tillbaka redan på lördagen istället för på söndagen. Hundarna var ömma i tassarna och vi var trötta i fötterna så vi kände att det var lika bra att gå neråt på lördan. Men nu skikade vi packningen med helikopter, det var fan värt 285 spänn. Gick mycket lättare att gå neråt och nu gick vi hela sträckan på två mil, stannade bara till och åt lunch i Ladtjojaure.
På söndagen kände man sen att man levde, träningsvärk och fötterna kändes som fotbollar. :) Men vi har haft så himla roligt så ångrar inte att vi gjorde fjällturen.


Ladtjojaure

Jag och Doris på båten

Doris och Malou på fjället



Fjällvandring i Kebne hösten 08

Nu är vi tillbaka från våran fjällvandring. Haft riktigt roligt, men vi har kämpat. Upp till Kebnekaise fjällstation är det ca 2 mil och dit gick vi på torsdagen med ca 25 kig var på ryggen i varierad terräng. Det var tungt! Så hem bestämde vi oss för att skicka packningen med helikopter och bara vandra neråt med hundarna. Det var jäkligt mycket lättare kan jag säga. Uppdaterar med mer detaljer när jag är tillbaka i Luleå. Några bilder kommer här. (fel datum på bilderna)


Jag och hundarna på väg upp på torsdagen



Fin bild på Doris uppe på fjället

Vy ut mot fjällen, så underbart vackert!

Mer bilder kommer i veckan!

Fjällvandringen närmar sig!

Sitter hemma hos mina föräldrar i Kiruna nu, är barnvakt till Clara. Hon sitter och lär sig skriva Clara, mamma och pappa och sådana ord så då tänkte jag att jag också ska ta och skriva av mig lite.
Varit i Kiruna sen i lördags, på lördag vart det utgång. Ferrum, jag, maria, maria och sofia. Det var trevligt, dock mycket folk som jag inte kände.
Sen har jag mest myst med min syster och Clara, hyrt film och ätit gott. Idag blir det tacos nere hos therese. Och innan det ska vi på coop och handla klart allt till fjällvandringen.

På torsdag bär det alltså av, jag och Therese har pratat om att det blir upp mot Kebne vi ska vandra. Ska ha med oss Doris och Malou också. Tälta till och med söndag. Det ska bli så himla kul!

Nu är det dax att undehålla Clara!

Wish you were here..

Fredagkväll, ensam.. Ganska skönt. Fast nog hade det varit rätt mysigt och ligga och se nån fin film med nån mysig. Men man kan ju inte få allt man vill. Imorgon drar jag till Kiruna iallafall, ska jag mysa med min familj och mina vänner. Trist att inte Linda bor kvar längre, saknar dig gumman!
Det är mycket man önskar skulle vara lättare här i livet, men som sagt man kan ju inte få allt man vill.. Jag trivs trots allt jäkligt bra med mitt liv just nu, snart är det jul och sen blir det sommar igen. Tiden går så jäkla fort. Den här sommaren har gått så jäkla fort, helt sjukt. Men jag har haft en så himla kul sommar, skulle inte vilja ändra nåt. Har lärt känna en hel del sköna människor. :)

Ska slå en signal till en av dessa nu. :)

Nu är vi igång!:)

Nu är vi igång!:) Ska fara och hämta Åsa nu så ska vi fara på gymmet. Sen ska jag fara och fixa och rida i stallet. Idag har jag en fullspäckad dag, tvättstuga ikväll också. Måste tvätta upp kläder tills jag far till Kiruna.
Dax och hämta upp Åsan. :)

Fjällvandring i Sveriges vackraste miljö!

Nu är man äntligen igång på allvar med träningen, jag ocj Åsa var och tränade med instruktör idag. Kändes väldigt bra, trodde jag tappat mer än jag tydligen gjort under sommaren. Både in konition och styrka var faktiskt mycket bättre än jag vågat hoppas på.
Imorgon ska jag hämta upp Åsa klockan tio så ska vi fara och träna och sen ska jag til stallet och rida Perl. Blir nog att döda några timmar i stallet, smörja lite och göra sånt som man inte har tid med andra dagar. Hoppas bara inte det regnar som det gör nu, inte riktigt lika roligt att behöva rida ut då.

På fredag kommer mamma och pappa hem från Turkiet, hopas de köpt något till mig. Får iallafall min jäkligt efterlängtade parfym sen många år tillbaka. :) Issey Miyake. (ingen aning om hur det stavas) Men älskar den doften! Äntligen slipper jag gå förbi på Åhlens varje gång man är på stan bara för att få spruta några sprut av den så man kan gå runt och lukta asgott hela dagen :)
Sen har jag tänkt att jag ska skicka Doris med mamma och pappa på freag och sen tar nog jag tåget upp antingen på lördag eller söndag. Jag och syster måste nämligen hinna sätta upp tältet och såna grejer så vi inte står där på fjället och inte har nån aning om vad vi gör.
Haha, det kommer bli så jäkla skoj nästa helg. Om jag inte skrivit det tidigare så ska jag och syster yster upp och fjällvandra torsdag-söndag. Ska ha med oss Doris och möjligen Malou. Vi ska alltså tälta i fjälen med två halvtokiga hundar, men vi kommer klara det galant! Ingen som tror på oss mer än vi. Så vi ska nog minsann bevisa för alla att ingen  behöver hämta oss med helikopter :)
Kommer bli en minnesvärd tripp som vi om det blir lyckat kommer göra till en återkommande grej varje år. :)

Uppdatering om det kommer när turen är avklarad. Kommer ni få se underbara bilder:)

Hit ska vi och fjällvandra, är det inte Sveriges vackraste landskap?!



Redan september!

Det är redan september, hjälp börjar ju nästan få panik. Det är bara 3 månader kvar till jul. Känns skönt aif att inte behöva köpa en massa julklappar i år, blir väl till Clara som man köper. Julklappar är ju givetvis riktigt kul och få, men samtidigt är det väl mest viktigt att få vara med familjen på julen.
Idag  var jag och tränade, riktigt skönt. Bokade en tid med instruktör på onsdag så han kan lägga upp ett program som känns bra. Nu ska det verkligen tränas ordentligt här. :)
Grymt skönt är det att ha mamma och pappas bil den här veckan också, det undelättar en hel del att ha bil. Synd bara att det ska vara så jäkla dyrt. Det får bli ett senare bekymmer.

Jag trivs verkligen i mitt nya sovrum nu, det är så fint! Blev verkligen riktigt bra!
Doris ska få sig en cykeltur nu, hon har en heeel del energi som behöver göras av med. :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!