Första advent

Första advent i helgen, skit vad fort tiden går. Bara 24 dagar kvar till julafton.. Och jag kanske får fira första julafton utan min familj, känns riktigt tungt om det blir så. Julafton är för mig familjens högtid. 
 
Sen  har jag nog aldrig haft så lite pengar denna tiden på året, jag som älskar att köpa julklappar har nu bara ångest över det.
Men men det löser sig säkert. 
 
Imorgon ska vi kolla in julmarknaden på vallby friluftsmuseum och sen måste jag plugga lite också. För på söndag åker jag tidigt till Stockholm. Ska möta Maja och Marillo för att kolla finalerna på Globen horseshow, ska bli riktigt kul!
 
 

Padd-ägare

Fick en present av hjärtat när han kom hem igår, en iPad! :) Gissa om jag var glad! Han tyckte att jag behövde en med tanke på hur dålig min dator är, och den är verkligen inte att räkna med alla gånger.. Tack hjärtat, blev så glad!

Ska köpa till ett tangentbord till den så jag kan ha den i skolan också.

Imorgon blir det första gången att jobba på nya jobbet, eller kanske ska säga nya andra jobbet. Kommer att ha två extrajobb. Ska bli skoj!


Bra träningsvecka!

Den här veckan har känts riktigt bra ur träningsperspektiv, tränat fem dagar! Så det måste ju ses som godkänt!
Är så skönt att vara igång igen efter den långa förkylningen.
Imorgon blir det nog vila, eller så blir det att köra ett lättare konditionspass. Förmodligen det sistnämnda :)

Gjorde julskinka till middag idag, mums!


Söndag och skidor

Ligger i soffan och tar det lugnt, kollar världscupen från Gällivare och längtar hem! Vill ha snö och kallt!

Vet inte ens om jag kommer kunna åka hem över jul och blir det inte så kommer jag bli knäckt. Jag vill inte fira jul här nere!


Julkänsla, nej!

Har pyntat lite grann idag, men jag som älskar julen tycker inte alls att det är kul.. Jag har allt mitt fina pynt i kiruna och vädret är bara deppigt här så därav anledningen. Idag längtar jag hem till mamma och pappa, där är jag säker på att det är julkänsla! Och snö! Julkänslan kommer nog inte infinna sig fören snön faller., om den gör det..

Även fått upp vardagsrumsgardinerna idag, äntligen!


Fredag


Håll tummarna

Var precis på en intervju om ett extrajobb framförallt helger och jag vill verkligen ha det! Jag tror att jag redan har fått det, men får veta mer i veckan!

Snart ska jag iväg till det andra jobbet och kommer hem vid åtta. Funderar på att åka och köpa lite saker så jag kan börja med mina julkort då..
Det är ju ändå snart första advent!

Trevlig onsdag!


Söndag

Ligger i soffan nu alldeles trött och mätt. Varit nästan 2 timmar på gymmet idag, 50 min kondition och ca 50 min styrketräning. Känns riktigt skönt men nu är jag trött!
Åt planka till middag, mumsigt!

Känns som att klockan är mycket mer än halv sju, skulle kunna lägga mig nu.

Igår såg vi nya Bond filmen, jag tycker inte alls om Bond men Skyfall var faktiskt ganska bra!


Proppmätt!

Blev ingen kvällsträning idag, istället fixade vi ett litet julbord. Jag gjorde dessutom min allra första julskinka, blev lyckat!
Nu ligger jag med matkoma i soffan och slökollar x-factor. Fy så mätt jag är!


Fm träning

Idag blev det 6 km kondition och lite biceps/triceps träning på fm. Försöker att ta det lite lugnt eftersom jag varit sjuk en månad.
Kändes skönt och har lovat Viktor att träna med honom ikväll igen, men då blir det bara lite styrke.
Nu väntar jag på Viktor, ska ta en fika tillsammans på erikslund och sen ska jag köpa lite tyg för ett litet projekt, visar mer när det är gjort!


Godmorgon

Nu ska jag iväg till en heldag med företagsekonomi, trött är bara förnamnet! Ha en bra dag!


Drömmer för mig själv

Jag har alltid haft en dröm om det vanliga Svensson livet. Giftermål, barn, villa på landet med möjlighet att ha häst på gården, combi, vovve.. Känns som att den enda drömmen jag inte fått ge upp är vovve, kanske beror på att hon redan funnits i mitt liv i 6 år..
Men hur mycket av sina drömmar ska man behöva ge upp.. Om man inte kan drömma tillsammans har man då någon framtid? Handlar inte framtiden om att gemensamma drömmar blir verklighet?

Hjälp mig.. Är jag helt ute och cyklar i mina tankar? Är det jag som ställer för höga krav?


Ge mig motivation!

Idag är en riktig deppdag, har insett att jag är en nolla!
Inget känns bra just nu, allt känns bara jobbigt! Behöver att det ska hända något positivt. En riktig vändpunkt!

Fick så fint kort på posten idag, de fick mig att le för en stund iaf!


Inget farsdagsfirande här inte!

Här blev inte farsdagen som vi tänkt. Viktor började kräkas imorse och har varit dålig hela dagen. Jag har gjort allt för att undvika att bli smittad. Det första jag gjorde på morgonen var att gå till Hemköp för att köpa klorin och proviva blåbär. Har även käkat vitpepparkorn hela dagen.
Jag är verkligen livrädd för att bli smittad av kräksjuka. När jag var liten sa jag till mamma att jag hellre fick hjärtinfarkt än magsjuka. Hemskt, jag vet. Men under hela mitt liv har jag varit livrädd för att kräkas..

Min tårta som jag gjorde till svärfar står fortfarande i kylen, känns trist att vi inte kunde fara med den till de som vi tänkt. Men inget man kan göra nåt åt!

Skickar en extra kram till min älskade pappa en dag som denna! Älskar dig!


Lördag

Lördag igen. Började lördagen med en promenad på björnön med Viktors pappa och brorsor.
Sen blev vi bjudna på lunch hemma hos svärisarna och efter det for vi och kikade på tapeter..

Nu har jag precis gjort en tårta till imorgon, eftersom jag inte kan träffa min älskade pappa så bakade jag en tårta till Viktors pappa.

Snart ska vi iväg och äta smörgåstårta hos de också och sen blir det bara att sova.


Godmorgon

Ligger i sängen och drag mig, vaknade med ny halsont.. När ska det ge med sig?! Jag vill ju börja träna!

Nu ska jag dra på mig myskläderna och gå ut med Doris, sen blir det en lång frukost framför Nyhetsmorgon.

Hade en trevlig lördag igår! Först middag på vardasrum, sedan tjejfilm på bio. Vi såg Möhippan och den var lite smårolig.

Trevlig söndag allihop!


Tillbaka på ruta 1

Det blir förhoppningsvis bättre nu.. Önskar inget hellre!


Underbar vecka

Haft en fantastisk vecka med sys och barnen på besök. Den gick dock alldeles för fort men de gav mig den energin som jag behövde. Nu klarar jag mig nog till jul!
Vi har gjort allt möjligt. Varit på vallby friluftsmuseeum, shoppat, varit på lekland, på bio, ätit gott, haft halloweenkväll och massa mys!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!