Sista dagen i butiken

Sista dagen i outlet butiken för mig idag, ledig imorgon eftersom jag ska hämta Clara från Arlanda. Känns trist att det var sista dagen att jobba med Emmy för vi har haft riktigt kul ihop. Men vi lär ju ses igen!
Skönt iaf att slippa den butiken nu, för de sista två-tre veckorna har tiden gått riktigt segt.. Förmodligen för att vi inte har haft några roliga skor.

Men men, imorgon kommer Clarken. Ska bli riktigt mysigt och träffa henne igen! Min älsklingsunge!


Första advent

Första advent idag och det är +10 och regn.. Känns verkligen inte som att det snart är jul..
Nåväl, köpte iaf med lite första advent fika till jobbet idag, så man får lite julkänsla!
Imorgon är jag ledig så då blir det mys med mamma hela dagen, förmodligen en sväng på stan för att handla lite julklappar, dags att börja nu!


Mysdagar

Idag kommer mamma! :)


Jobb

Zlatan fick följa med till jobbet :)


Längtan

Jag förstår inte hur min längtan kan vara så stor.. Det är ju dock svårt att få den uppfylld..


Zlatan

Fick denna av hjärtat igår, har önskat mig den så blev glad!


Längtar

Ligger på sängen och tittar nåt gammalt avsnitt av greys. Ingen serie jag brukar kolla men har inget annat att göra.
Skulle vara till Ikea och köpa lite julpynt igår, men deras julsortiment i år är riktigt kasst! Hade inte tänkt köpa så mkt julpynt eftersom jag inte kommer vara här ändå speciellt mycket i jul, men något måste jag fixa till.
Hängde upp våra "sängbord" igår, bättre att göra det själv så blir det gjort. Hängde även upp gardinstängerna och en tavellist i köket. Hatar att inte kunna hänga upp gardiner, känns så kalt och trist.

Nu dax att börja med lite middag, blir bara pasta carbonara idag. Tur man får lön på fredag för nu är det tomt på kontot..


Personalfest

Hade personalfest i lördags, först mat på Tabazco och sen dansade vi vidare till BMB. Var trevligt!


Första lediga helgen på två månader!

Ligger i soffan med datorn i knät, Viktor har varit ute med jobbet så nu snarkar han som f-n i sovrummet. Därav ligger jag på soffan, kunde inte somna till det ljudet. Haft en ensam fredag kväll, börjar iofs vänja mig vid det så..

Imorgon ska vi ut med jobbet, ska bli trevligt. Först blir det mat på Tabazco och sen BMB med brudarna, lär nog ta det rätt lugnt, blir nog inte att dricka allt för mkt. Det är in första lediga helg på två månader, hade hoppats på att jag och Viktor skulle fått lite tid tillsammans, men han lär ju ligga bakis imorgon. Trist, med tanke på att vi knappt ses.. Men men, jag ska stiga upp och ta en morgonpromenad imorgon iallafall, får väl plugga in musik i öronen och gå en timme eller nåt.

Nu ska jag försöka sova, ögonen börjar vara lite trötta..

Jul pyssel

Ett litet smakprov på årets julkort:




Kanske får just du ett i år :)

Städa+feber=sådär

Varit hemma från jobbet igår och är hemma idag ocks¨, känner mig mycket bättre idag, bara ont i kroppen och ont i halsen. Har kanske lite feber för blev alldeles blöt i svett precis när jag dammsugade hemma. Men var tvungen att dammsuga, såg så äckligt ut på golvet när solen lös in. Dammsög även soffan och det var nog ett bra tag sedan det blev gjort.. Nu tar jag en paus i städandet och hämtar energi, sen måste jag dammtorka lite, är så jäkla dammigt.

Om 9 dagar kommer mamma hit, jag längtar så mkt! Saknar henne, saknar alla där hemma. Sen kommer Clara 4 dagar efter mamma, kommer bli helt underbart! Sen är det ju snart dax att åka hem också, jul och nyår och sen får man se hur det blir.

Det är jätte härligt väder ute idag, solen skiner. Typiskt att man är sjuk, tror inte det är så bra att gå ut och promenera då. Men imorgon ska jag nog jobba, orkar inte vara hemma mer, blir så himla rastlös.

Sjuk

Usch mår Inge vidare idag, tror jag har feber, fryser och svettas om vartannat. Lederna värker och ögonen svider. Hade behövt krypa ner i sängen, men det går inte för jag jobbar till sju.. Bara ta en till Alvedon och bita ihop!


Aj

Värk som de flesta dagarna..


Brr

Sitter på min lunch nu med jackan och halsduken på mig, hade det inte varit för att jag skriver på iphonen så hade jag haft vantarna också. Fryser som en blöt hund, så jäkla kallt! 3,5 timmar kvar att jobba.


Världens bästa pappa!

Jag har världens bästa pappa, han är guld värd! Ställer alltid upp och sätter alltid sina barn först. Skulle inte byta pappa mot någon annan i hela världen.

Önskar att jag fick vara i Kiruna idag så jag kunde ge honopm en riktig kram.


11/11-11

Idag är det som säkert alla lagt märke till 111111 alltså elfte november 2011. Inget speciellt datum för mig, men det blir säkert det för många idag!

Läste mitt horoskop i en skvallertidning precis, och det stämde så bra. Tycker aldrig horoskop brukar stämma in på mig.


Ensamhet

Känner mig verkligen ensam...


Tunga tankar

Tredje lediga dagen, jag trodde jag skulle njuta mer faktiskt, men jag är rastlös. Jag vill umgås med mina vänner sådana här dagar, jag vill ha någon att dricka kaffe med. Är väldigt less på att alltid dricka kaffet ensam.

Om 16 dagar kommer mamma hit och om 20 dagar kommer Clara hit. Längtar så mycket! Längtar till julen också, tills jag får åka hem. Saknar Doris så himla mycket, ska bli underbart att vara hemma flera veckor i december! Och sen får vi se hur det blir efter nyår, jag vet inte alls om jag vill tillbaka hit..

Det är så mycket att tänka på... Inga lätta tankar...


Fullspäckad dag

Nu ska jag strax åka till någon som jag dragit mig för att åka till i flera flera månader. Till reumatologen.. Jag vill inte, tänk om hon ger mig en hemsk dom... Fast jag vet att jag måste, mina leder mår ju inte bra så jag har ju inget val.

Blir städning av hela lägenheten sen när jag kommer hem, har även tvättstuga ikväll och funderar även på en långpromenad. Är ledig ända till fredag och jag ska bara njuta, har inte varit ledig nästan något den senaste månaden så nu ska jag inte ta på mig extra jobb. Jag behöver dessa tre dagar ledigt! Synd att reumatologen var idag, annars hade jag nog dragit upp dessa dagar, men nu gick ju inte det. Nåväl, mamma kommer snart ner. Hoppas även att Clara kommer, skulle vara underbart!

Just de, idag är det ju ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa Åsas dag! Älskar dig och saknar dig som bara den! Hoppas din födelsedag blir underbar, GRATTIS!


Mys

Ligger och myser med en trött charlie i soffan, han har varit här sen fyra och det är bara mysigt!


Smärtan tar över

Fattar inte varför jag alltid ska behöva ha ont... Är det de personerna som klarar mycket smärta som får det? Isåfall måste jag ha otroligt hög smärttröskel för jag har inte haft en smärtfri dag på flera veckor.
Är det inte reumatismen så är det nåt annat.. I detta fall nån spärr i rygg/nacke..


Berra värmer gott

Ligger i soffan med Berra bakom mig. Har så sjukt ont i nacken/ryggen. Vet inte om jag har sträckt mig eller nåt för det är inte nackspärr. Kan knappt vrida på huvudet, det tar liksom stopp. Inte sovit gott inatt, kunnat ligga på ett sätt hela natten, sen när jag skulle kliva ur sängen imorse kom jag knappt upp. Trodde först inte att jag skulle kunna jobba, men kom mig in i duschen iallafall och for till jobbet. Mina arbetskamrater var snälla och lät mig sluta fyra istället för fem.
Förhoppningsvis är det bättre imorgon, jobbar även då.



Fikatajm

Åker in till stan en sväng!


Ledig, så skönt!

Fredag idag och den första lediga dagen sedan förra onsdagen. Känns jäkligt skönt, skulle varit ledig hela helgen, men jobbar extra lördag och söndag i shoppingcentret.
Tvättar kläder just nu och slappar i soffan samtidigt. Kikar runt på jobb eftertsom jag snart inte har något. Ska väl erkänna att de flesta jobb jag söker handlar om jobb i Luleå eller Kiruna. Jag har absolut inte helt bestämt mig än för hur det blir efter jul, men får jag jobb i norr så är risken stor att jag flyttar hemåt igen...
Känns jobbigt det också eftersom jag inte vet hur det blir mellan mig och Viktor då.. Men men.. det får vi ta då. Inget är bestämt än.

Nu dags att gå ner till tvättstugan och sen hoppa in i duschen. Viktor jobbar bara halvdag idag, så idag får vi lite tid för varandra, är inte ofta om man säger så. Vi ses nästan aldrig, handlar typ om två timmar på kvällen mellan att man kommit hem från jobbet och går och lägger sig. Vi tänkte fara ut till erikslund och ta en fika och sen handla lite. Blir kanske att kika in på IKEA också, är lite nyfiken på deras julsortiment.



Nyttiga månaden

November ska bli en nyttig månad har jag tänkt, har blivit alldeles för mycket godsaker sen jag flyttade till Västerås. Nu ska jag äta nyttigt och bara unna mig nåt gott en dag på helgen.

Fortfarande samma känslor kring att bo här, jag vill verkligen trivas men gör inte det.. Längtar tills mamma kommer ner och sen är det ju snart jul och då får jag några veckor hemma med att känna efter hur jag vill göra. Jag behöver få känna om jag kommer längta tillbaka hit ner efter ett tag i norr.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!