Lördag

Varit en riktigt solig lördag här i Kiruna idag. Varit och fikat med Maria och sen for jag till stallet för och kika lite träningar.
Imorgon blir det nog hela fm i stallet, ska kolla träningarna.
Dax för en stöd vila nu!


Sötnosarna

Mina gullungar!


Nu är vi här!


Norrland!

Imorgon flyger jag och Doris alltså till Luleå för att sen köra en hyrbil till Kiruna. Är nämligen svindyrt(!) att flyga till Kiruna så löser det på detta sätt!
Ska bli väldigt skönt att komma hem och hälsa på, mest saknar jag Clara som jag inte sett sedan nyår typ.

Idag blir det packa, och sen blir det spicy hot till middag med hjärtat!


Kiruna på torsdag

På torsdag åker jag och Doris till Kiruna. Fira finaste Clara som fyller 8 år idag! Grattis gumman, älskar dig!

Sen blir det väl påsken i norr också, inte helt bestämt mig än..


Bästa söndagen på länge!

Idag har det verkligen varit en kanon dag, började med att sova ut, för att sen äta god frukost tillsammans. Viktor har inte haft en ledig helg på ett halvår så söndagen idag var kanon!
Åkte sen in till stan en sväng för att kolla en vårjacka till hjärtat, hittade bara varsitt par solbrilllor på mq :-)

Sen mötte vi upp Vanessa, Linus och Vanessas syster på lögarängen där vi mös i solen med picknick. Och sen avslutade vi em med en fika på kajens café. Toppendag!


Stockholm

Vi drar till Sthlm en sväng, ha en fin lördag!


Hamnen i em sol!

Idag öppnade dollarstore i Västerås så vi var tvungna och kolla in det, massa folk var det där och då menar jag verkligen massor!

Sen tog vi iaf bilen till hamnen, köpte en kaffe och satt i solen tills den gick ner. Doris ville gärna bada, men hon skötte sig väldigt bra!


Solig dag!

Sitter ute på balkongen i solen, fint och varmt även idag! Doris sitter bredvid mig och njuter av solen.


Kajens café

Idag åt vi middag ute i eftermiddags solen på kajens café. De har sallader som man kan plocka ihop själv med vad man vill ha. Supergott!


Hästsjuk!

Jag är så himla sugen på en egen häst så kan inte låta bli att titta på hästannonser varje dag. Åh vad jag vill ha en egen häst! Tycks ju inte finnas någon medryttarhäst för mig här nere, så man kanske måste köpa en egen? Dock finns det ju inte riktigt pengar till det nu, har massa tid, men inga pengar.
Såg en helt underbar stor herre på hästnet, och jag tror jag blev lite kär!



http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=592930

Grattis Mommo!

Idag blir min kära Mommo 80 år! Grattis, hälsar snart på!!


Sommar?

Hjälp vad varmt det blev idag, folk går runt med t-shirt ute. Nästan 15 grader i skuggan!
Tog precis en rask promenad med Doris och blev alldeles svettig trots en tunn jacka..


Tomhet..

Känner mig helt tom och orkeslös idag, vet inte varför..
Allt känns bara väldigt jobbigt att ta tag i idag. Förhoppningsvis bättre imorgon, men har en känsla av att jag behöver en stor förändring eller något att se fram emot..


Tack Luleå

Tack för en fantastisk säsong Luleå, tyvärr räckte det inte hela vägen denna gången heller...

Idag var Emmy och Ewe från jobbet här och fikade lite kladdkaka som jag bakat, planerade lite kring våran nästa personalfest.. Nu vet jag ju dock inte om jag kommer att vara med på den eftersom jag kanske inte kommer jobba där så mycket längre.. Beror ju helt på hur det blir...

Nu lite 2 1/2 men och sen gå och lägga sig..

Härliga söndag!

Jag gillar söndagar, kanske för att då är det helt okej att inte göra någonting. Idag ska jag dock jobba ett par timmar, men det gör inte så mycket.

Sänder även en tanke till alla anhöriga till de som omkom i kraschen i fjällen..


Fasiken

Fan var nog det ordet som användes mest igår, Luleå förlorade ännu en match och nu måste de vinna nästa! Fan vad arg jag var igår!

Suttit och följt rapporteringen kring det försvunna planet nu på morgonen men nu måste jag ta en dusch för börjar jobba klockan ett.

Ha en bra lördag!


Störtat plan?

Otäckt med det norska planet som är borta i Kiruna fjällen. Vet ju själv hur dålig sikten är i fjällen om vädret är dåligt, så det blir ju inte det lättaste att hitta det om det inte klarnar upp.. Hemskt.. Usch får rysningar av tanken.

Idag är det iaf fredag och hockey ikväll, ska kolla upp om nån pub sänder Luleås match, vill se den!


Gick ju inte så bra..

Nää.. Jag skrek alldeles förgäves igår, Luleå förlorade tyvärr.. Men imorgon vinner vi! Hade verkligen önskat att jag haft råd att åka och kolla matchen på hovet imorgon men det är alldeles för dyrt för mig just nu.. Så får väl kolla om någon sportbar här i stan sänder matchen..

Fick trist besked idag, kommer inte fortsätta rida Bling Bling, hennes förra medryttare skulle fortsätta med henne.. Känns trist, trivdes med hästen, stallet och ägaren men tyvärr kan man väl inte få allt. Jag får fortsätta leta.


Kvartsfinal 3

Hejja Luleå!


Vårkänslor

Den här veckan har verkligen fått mig att tänka på vår och sommar. Igår var det 12 grader ute och solen värmde riktigt skönt. Blåste iofs ganska mycket men det var ändå inte kallt.
Tog mig en promenad in till stan och mötte upp Viktor och hans pappa eftersom vi skulle kolla på en lägenhet inne i stan. Finns väl potential i lägenheten, men jag tycker att den är för liten. Vi får se hur det blir..
Var även och red Bling Bling igår, blev en liten ridtur på ridbanan i det fina vädret. Kändes väl inte jätte bra, men det ska det väl inte göra ännu. Var ju bara tredje gången jag red henne så det blir nog bättre och bättre. Är en jättefin gård som hon står på, ca 1 mil utanför Västerås. Nybyggt stall med 20x60 ridhus och två ridbanor. Stora vita hagar runt hela gården, så fint! Ska ta lite bilder på fredag så får ni se!

Funderar på att börja ta tag i min träning nu på allvar, så kanske åker ut till Björnön om nån timme och springer nån km.. Vi får se hur det blir :) Annars blir det iallafall en promenad med Doris.


Underbart väder

Idag är en sån där dag då man bara vill hitta en solig plats och sitta i solen med en god picknick. Men vad har jag gjort? Jo städat.

En promenad har jag dock unnat mig, och även suttit på balkongen en liten stund. Doris sitter och myser i solen nu.


Kärlek

Kom precis in efter en riktigt lång promenad med Doris, vi gick ner mot stan, svängde upp vid Blåsbo och gick vid Svartån. Sen runt hela Blåsbo och tillbaka. Vädret är underbart idag!
Nu ligger jag på soffan och slappar lite, måste verkligen städa men jag har inte energi till det..





Kan omöjligt beskriva hur mycket jag älskar den här hunden!

....

Hur man än gör eller vill göra så blir det aldrig rätt...


Mello final!

Idag har vi tagit en roadtrip till Örebro för att köpa en grej till Therese barnvagn. Var rätt mysigt att komma iväg även om det bara var en snabbis. När vi kom hem upptäckte jag till min förvåning att Luleås första kvartsfinal direktsändes på TV4 sport, så den har jag suttit klistrad framför. Och självklart vann Luleå! 6-3 underbart!!!

Nu har vi precis ätit hemmagjorda burgare och nu ska vi kolla mello finalen!


Gilmore girls

Ligger i sängen och tittar på världens mysigaste serie, har alltid älskat Gilmore girls!

Allt är så charmigt och hemtrevligt i den serien. Alla känner alla och Stars Hollow är en liten och mysig stad.


Fina

Dessa fina stod på bordet när jag kom hem från jobbet idag:


Nu är jag tillbaka!

Sorry för lite dålig uppdatering men har ju haft finbesök här måndag-torsdag. Älskade söta ungen Meya, hon är så söt så man skulle kunna äta upp henne!
Slänger in några bilder på henne så får ni själva se.

Helt slut är jag efter att ha jobbat både igår och idag, mycket skor som kommer nu som ska packas upp och ändras om. Skor är tungt!


Finbesök

Titta vem som kom igår!


Gomorron, gomorron!

Måndag morgon och jag känner mig jätte pigg, kanske kan bero på att syrran och dom kommer hit om några timmar! Jiippiiee, bara Clara som saknas för hon är på Bali med sin pappa.
Ska bli så mysigt att ha dem här några dagar!

Nu dags att gå ut med den lilla sömntutan här hemma, Doris alltså!


Städa, tvätta och tvätta lite till

Idag har jag mest bara städat, och tvättat en jäkla massa maskiner. Blev som en duracellkanin och allting kändes så enkelt, ibland blir det ju så.. Till och med när det gäller städning. Nu väntar jag på att Viktor ska komma hem så ska vi åka och handla lite. Imorgon kommer sys, Danne och Meya hit, gissa om jag längtar?!

Titta vad jag fyndade på lagerhaus igår, så fina!


Vasaloppet 2012

Sitter i soffan och slötittar på vasaloppet, lite varmare och lite mindre jobbigt :)
En vacker dag ska jag åka själv!


Fredag!

Äntligen fredag igen! Ligger och myser i sängen med en kopp kaffe och en Doris som just nu ligger och drömmer. Idag ska jag och Viktor sova på hotell här i stan, en alla hjärtans dag present från hjärtat. Tyvärr har vi inte hittat någon hundvakt till Doris så blir en kort vistelse på hotell. Doris får sova ensam så kommer vi hem direkt vi ätit frukost på lördag morgon. Är ju inte första gången hon sover ensam, har ju jobbat natt och då har hon vart hemma så det går nog bra!
Nu dags att gå ut med Doris och sen ta en dusch, ska nog ut och jobba nån timme nu på fm.

Trevlig solig fredag!


Grattis Lule!

Luleå hockey vinner elitseriens grundomgång, nu ska vi bara se till att vinna slutspelet också!

Hejja Luleå!


95 kolli senare!

Jobbat 10-19 igår, och det kom massor med skor idag, hela 95 kolli! Pust och stånk och suck.. Men vi packade upp alla innan jag gick hem.
Så hast fortfarande ont i fötterna.

Nu sitter jag på tåget till Sthlm, håller lite hemligt varför just nu..

Ha em bra dag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!